Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Ievos papuošaliukai
| | |
Ievux |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 21:43:25 | Nr. # 702 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 21:49:07 | Nr. # 703 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 21:53:16 | Nr. # 704 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) labai gražūs darbiukai applause Dekui Balandiene visi jau buvo daryti, cia kartoju ka buvau dariusi...tokie uzsakymai 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 22:01:00 | Nr. # 705 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Ievux) Dekui Balandiene visi jau buvo daryti, cia kartoju ka buvau dariusi...tokie uzsakymai supratau,bet ir tada ir dabar gražu Quote (Ievux) Turkio komplektukas dėl šito ir seilė nutyso 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-31, 15:10:54 | Nr. # 706 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Kai pagerės laikai būsiu VIP klientė 
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 08:25:18 | Nr. # 708 |
ištikima klubo narė
|
O tie raudoni kokio ilgio? 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 08:44:01 | Nr. # 709 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) O tie raudoni kokio ilgio? Kazkur 4,5 -5 cm 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:09:59 | Nr. # 711 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Norėčiau pasakyti savo nuomonę, tik prašau neįžeisk, bet priimk kaip draugišką patarimą. Kiek tenka peržvelgti gaminamus papuošaliukus ne tik Tavo, bet ir kituose puslapiuose - jie visi tikrai gražūs, bet jau suvienodėję...Aš manau, kad reikia ieškoti kažko naujo, derinti naujas medžiagas (veltinį, kaspinėlius, medžiagėles..). Ši mintis su veltinio karoliukais - labai įdomi.
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:23:50 | Nr. # 712 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Ievux, Šaunuolė, kaip visada mieli tavo darbeliai Vėja, manau, kad papuošaliukų gamybą, kaip ir mezginukus ar kitą kurią rankdarbių šaką įtakoja paklausa, tikrai tikiu, kad Ievux turi idėjų, kurias įgyvendintų ir priblokštų čia mus visas dar labiau negu jau esame nustebintos jos darbeliukais, tačiau tam reikia finansavimo - o jei nėra kas užsakytų, tai ir gaminti, tik tam kad gulėtų nenupirktas kažkaip gaila investicijų... Na Ievux, gal aš neteisi ir mano nuomonė daugiau apie mano darbelius, bet pamenu, kai sakei apie dalyvavimą parodoje, jog moterys nesirinko įmantresnių papuošalų, o prašė kažkur matytų paprastų papuošaliukų...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:29:13 | Nr. # 713 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) tačiau tam reikia finansavimo - o jei nėra kas užsakytų, tai ir gaminti, tik tam kad gulėtų nenupirktas kažkaip gaila investicijų... Sutinku su tuo, tačiau ne visad reikia gaminti, kurti "kas eina", nes žmonės įpranta prie to, bet juk reikia į nešti ir naujų vėjų...Aš tikrai to netaikiau asmeniškai Ievux, tik pasidalinau savo pastebėjimais....
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:32:27 | Nr. # 714 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Aš manau, kad reikia ieškoti kažko naujo, derinti naujas medžiagas (veltinį, kaspinėlius, medžiagėles..). Ši mintis su veltinio karoliukais - labai įdomi. Oi Veja ,tikrai nepykstu pilnai pritariu tau ...tik va ,viska jau paaiskino Irmuckiukas ...esu padariusi kitokiu darbeliu ir kas is to ,stovi jie pas mane , nes visos pripratusios va prie tokiu iprastu...tikrai liudna,kad taip yra ...o issiskirti norinciu moteryciu buna tik pvz 2 is 100 ... kol kas musu motereles nepriima kitokiu darbu ... Quote (Irmuckiukas) kai sakei apie dalyvavimą parodoje, jog moterys nesirinko įmantresnių papuošalų, o prašė kažkur matytų paprastų papuošaliukų... Taip,taip ... paklausa turejo 'nuobodus" papuosaliukai ... Na,mano albumiuke kas uzeina, tikrai mato ,kad mano darbai yra ivairus ,tad tikrai randa ka issirinkti 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:35:16 | Nr. # 715 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) ne visad reikia gaminti, kurti "kas eina", nes žmonės įpranta prie to, bet juk reikia į nešti ir naujų vėjų... Veja ,matai, mes gyvenam is to ka as uzdirbu, tai kol kas tenka derintis i tai kas yra paklausu ... o minciu turiu laaaabai daug, taciau i mano idejas reikalingos investicijos,kuriu sau dabar negaliu leisti 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:37:22 | Nr. # 716 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) tik pasidalinau savo pastebėjimais.... Tikrai ačiū tau už tai, man irgi labai įdomu išgirsti nuomonę - pabūsiu narciziška ir labai norėčiau, kad ir mano temoje pasakytum ką galvoji Quote (Ievux) kitokiu darbeliu Dar turbūt ir kaina lemia pasirinkimą, vat kažkas įmantresnio ir kainuoja daugiau, pvz siunčiantis medžiagas - žaliavas iš užsienio ir pan... ar aš neteisi?
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:41:32 | Nr. # 717 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) esu padariusi kitokiu darbeliu ir kas is to ,stovi jie pas mane , nes visos pripratusios va prie tokiu iprastu...tikrai liudna,kad taip yra ...o issiskirti norinciu moteryciu buna tik pvz 2 is 100 ... kol kas musu motereles nepriima kitokiu darbu . Isikišiu ir aš O mes matėm tuos darbelius jau? Beje kur užsisakiau ir jau gavau paskutinius auskariukus, tai man jie pasirodė tikrai kažkuo išskirtiniai ir patraukė dėmesį. 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:45:06 | Nr. # 718 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Dar turbūt ir kaina lemia pasirinkimą, vat kažkas įmantresnio ir kainuoja daugiau, pvz siunčiantis medžiagas - žaliavas iš užsienio ir pan... ar aš neteisi? Taip ir labai ... atrodo ten kaina ir mazesne nei pas mus , bet sudejus siuntimo kaina gaunas kaip kada ir brangiau ... vat kaunietem gerai, yra urmo bazes, kur daug parduotuvyciu karoliuku ir kiek girdejau nebrangiai ,ui kaip noreciau ten nuvaziuoti Na,bet kaip bebutu nuobodus ar ne tie mano papuosaliukai, yra kam patinka tai ka as darau Idesiu kaip pavyzdi viena pakabuka, tokiu tikrai niekur daugiau nemaciau, net kazko panasaus nemaciau, bet jis pas mane jau 2 metai ir tik viena karta buvo pasiteirauta kainos 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:48:32 | Nr. # 719 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Ievux) Idesiu kaip pavyzdi viena pakabuka, tokiu tikrai niekur daugiau nemaciau, Tikrai įdomus, neeilinis toks... Quote (Ievux) jis pas mane jau 2 metai Ir aš tokių darbų turiu bent 5 tai tikrai...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:53:35 | Nr. # 720 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) Na,bet kaip bebutu nuobodus ar ne tie mano papuosaliukai, yra kam patinka tai ka as darau Galiu pasakyti tik tiek - kad jei perka juos, užsako, tai vadinasi žmonėms reikia jų. Juk įsigyjam tą, kas patinka Daryk ir toliau, svarbu užsakymų yra 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:56:18 | Nr. # 721 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Tikrai įdomus, neeilinis toks... dekui, jis man paciai patinka, i dobiliuka kazkuom panasus toliau mano sages, as jas darau visai kitaip nei visos , bet ir cia reikia ,kad atsirastu ta,kuriai ir bus skirta ... as po truputuka darau tai kas man grazu,o ne paklausu, per daug prigaminti ir nesinori, nes vis del to noris,kad medziagos atsipirktu 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:15:36 | Nr. # 722 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) Oi Veja ,tikrai nepykstu pilnai pritariu tau ...tik va ,viska jau paaiskino Irmuckiukas ...esu padariusi kitokiu darbeliu ir kas is to ,stovi jie pas mane , nes visos pripratusios va prie tokiu iprastu...tikrai liudna,kad taip yra ...o issiskirti norinciu moteryciu buna tik pvz 2 is 100 ... kol kas musu motereles nepriima kitokiu darbu ... Aš tą patį jaučiu ir darydama savo darbus - todėl žinau tą situaciją puikiai. Bet vis tiek tikiu, kad kada nors viskas versis Quote (Ievux) Veja ,matai, mes gyvenam is to ka as uzdirbu, tai kol kas tenka derintis i tai kas yra paklausu ... o minciu turiu laaaabai daug, taciau i mano idejas reikalingos investicijos,kuriu sau dabar negaliu leisti Suprantu ir linkiu, kad tik viskas sektųsi :), kad visada piniginėj būtų pinigėlių, o galvoj kūrybinių minčių Quote (Irmuckiukas) Tikrai ačiū tau už tai, man irgi labai įdomu išgirsti nuomonę - pabūsiu narciziška ir labai norėčiau, kad ir mano temoje pasakytum ką galvoji Aga, užseisiu draugiškai padiskutuot Aš nesu visažinis...todėl nepriimkit mano nuomonės kaip absoliučios, juk ir aš keičiuosi... Quote (Odeta) O mes matėm tuos darbelius jau? Beje kur užsisakiau ir jau gavau paskutinius auskariukus, tai man jie pasirodė tikrai kažkuo išskirtiniai ir patraukė dėmesį. Juk mes visos renkamės pagal savo skonį Quote (Irmuckiukas) Tikrai įdomus, neeilinis toks... Visiems papuošalams yra savas pirkėjas Tik reikia išlaukti...
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:23:40 | Nr. # 723 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Suprantu ir linkiu, kad tik viskas sektųsi :), kad visada piniginėj būtų pinigėlių, o galvoj kūrybinių minčių Aciukas Quote (Vėja) Aš tą patį jaučiu ir darydama savo darbus - todėl žinau tą situaciją puikiai. Bet vis tiek tikiu, kad kada nors viskas versis Tai va ... as ir nestoviu vietoj , ieskau , "medzioju" nauju minciu kol kas ir neturejau laiko kazka naujo padaryti ,vien uzsakymukus dariau, bet esu viena pasiruosusi toki darbiuka padaryti , bus kitoks ...tik neapsisprendziau ar pakabukas tai bus ar apyranke,ar net kaklo papuosalas... 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:26:48 | Nr. # 724 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) neapsisprendziau ar pakabukas tai bus ar apyranke,ar net kaklo papuosalas... Neskubėk, gal reikia idėją tiesiog "išnešioti" :)....
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:31:29 | Nr. # 725 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Neskubėk, gal reikia idėją tiesiog "išnešioti" :).... Si ideja jau senai mano galvoj , viena detale padaryta ,kuria vis pasiimu ir galvoju,ka,kaip ir kur ...tad manau,jau greitai gims galutine ideja ... niekada neskubu, net sages pries darant,kiek prie ju sedejau ,kol jos tapo kokios yra ... 
|
|
| |
|
|
|