Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

Ievos papuošaliukai
Odeta Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 08:29:46 | Nr. # 701
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Ievux, nesitikėjau, kad auskariukai tokie pritrenkiantys bus yahoo Na, nuostabūs, gavus ilgai negalėjau atsigerėti cheek

Ievux Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 21:43:25 | Nr. # 702
ištikima klubo narė

nuo: 2009-04-07
žinutės: 1743

vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
dovanėlės: 23
Odeta kaip man smagu,kad patiko cheek
Pasirodysiu su uzsakymukais smile wrapintas darbukas

Turkio komplektukas

Auskariukai ...

Kita karta pasirodysiu dar ... smile

balandiene Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 21:49:07 | Nr. # 703
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
Pasirodysiu su uzsakymukais wrapintas darbukas

labai gražūs darbiukai applause applause applause applause

Ievux Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 21:53:16 | Nr. # 704
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
labai gražūs darbiukai applause

Dekui Balandiene cheek visi jau buvo daryti, cia kartoju ka buvau dariusi...tokie uzsakymai confused

balandiene Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-01-30, 22:01:00 | Nr. # 705
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
Dekui Balandiene visi jau buvo daryti, cia kartoju ka buvau dariusi...tokie uzsakymai

supratau,bet ir tada ir dabar gražu cheek
Quote (Ievux)
Turkio komplektukas

dėl šito ir seilė nutyso 1tooth 1tooth

Odeta Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-31, 15:10:54 | Nr. # 706
ištikima klubo narė

Kai pagerės laikai būsiu VIP klientė ok

Ievux Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 15:37:59 | Nr. # 707
ištikima klubo narė

Odeta smagu girdeti , o laikai tikrai pageres, negali buti visa laika dugnas ...
Rodausi su uzsakymais smile

sitie kartoti,bet vis tiek pasirodau biggrin

Odeta Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 08:25:18 | Nr. # 708
ištikima klubo narė

O tie raudoni kokio ilgio? confused

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 08:44:01 | Nr. # 709
ištikima klubo narė

Quote (Odeta)
O tie raudoni kokio ilgio?

Kazkur 4,5 -5 cm

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 08:56:15 | Nr. # 710
ištikima klubo narė

Dar vienas uzsakymukas smile drauge suvele burbuliukus, o as jau padariau auskariukus smile

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:09:59 | Nr. # 711
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Norėčiau pasakyti savo nuomonę, tik prašau neįžeisk, bet priimk kaip draugišką patarimą. Kiek tenka peržvelgti gaminamus papuošaliukus ne tik Tavo, bet ir kituose puslapiuose - jie visi tikrai gražūs, bet jau suvienodėję...Aš manau, kad reikia ieškoti kažko naujo, derinti naujas medžiagas (veltinį, kaspinėlius, medžiagėles..). Ši mintis su veltinio karoliukais - labai įdomi.

Irmuckiukas Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:23:50 | Nr. # 712
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-09
žinutės: 4865

vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
Ievux, Šaunuolė, kaip visada mieli tavo darbeliai flowers
Vėja, manau, kad papuošaliukų gamybą, kaip ir mezginukus ar kitą kurią rankdarbių šaką įtakoja paklausa, tikrai tikiu, kad Ievux turi idėjų, kurias įgyvendintų ir priblokštų čia mus visas dar labiau negu jau esame nustebintos jos darbeliukais, tačiau tam reikia finansavimo - o jei nėra kas užsakytų, tai ir gaminti, tik tam kad gulėtų nenupirktas kažkaip gaila investicijų... Na Ievux, gal aš neteisi ir mano nuomonė daugiau apie mano darbelius, bet pamenu, kai sakei apie dalyvavimą parodoje, jog moterys nesirinko įmantresnių papuošalų, o prašė kažkur matytų paprastų papuošaliukų...

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:29:13 | Nr. # 713
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Irmuckiukas)
tačiau tam reikia finansavimo - o jei nėra kas užsakytų, tai ir gaminti, tik tam kad gulėtų nenupirktas kažkaip gaila investicijų...

Sutinku su tuo, tačiau ne visad reikia gaminti, kurti "kas eina", nes žmonės įpranta prie to, bet juk reikia į nešti ir naujų vėjų...Aš tikrai to netaikiau asmeniškai Ievux, tik pasidalinau savo pastebėjimais....

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:32:27 | Nr. # 714
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
Aš manau, kad reikia ieškoti kažko naujo, derinti naujas medžiagas (veltinį, kaspinėlius, medžiagėles..). Ši mintis su veltinio karoliukais - labai įdomi.

Oi Veja ,tikrai nepykstu biggrin pilnai pritariu tau ...tik va ,viska jau paaiskino Irmuckiukas ...esu padariusi kitokiu darbeliu ir kas is to ,stovi jie pas mane , nes visos pripratusios va prie tokiu iprastu...tikrai liudna,kad taip yra ...o issiskirti norinciu moteryciu buna tik pvz 2 is 100 ... kol kas musu motereles nepriima kitokiu darbu ...
Quote (Irmuckiukas)
kai sakei apie dalyvavimą parodoje, jog moterys nesirinko įmantresnių papuošalų, o prašė kažkur matytų paprastų papuošaliukų...

Taip,taip ... paklausa turejo 'nuobodus" papuosaliukai ...
Na,mano albumiuke kas uzeina, tikrai mato ,kad mano darbai yra ivairus ,tad tikrai randa ka issirinkti smile

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:35:16 | Nr. # 715
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
ne visad reikia gaminti, kurti "kas eina", nes žmonės įpranta prie to, bet juk reikia į nešti ir naujų vėjų...

Veja ,matai, mes gyvenam is to ka as uzdirbu, tai kol kas tenka derintis i tai kas yra paklausu ... o minciu turiu laaaabai daug, taciau i mano idejas reikalingos investicijos,kuriu sau dabar negaliu leisti smile

Irmuckiukas Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:37:22 | Nr. # 716
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (Vėja)
tik pasidalinau savo pastebėjimais....

Tikrai ačiū tau už tai, man irgi labai įdomu išgirsti nuomonę - pabūsiu narciziška ir labai norėčiau, kad ir mano temoje pasakytum ką galvoji agree
Quote (Ievux)
kitokiu darbeliu

Dar turbūt ir kaina lemia pasirinkimą, vat kažkas įmantresnio ir kainuoja daugiau, pvz siunčiantis medžiagas - žaliavas iš užsienio ir pan... ar aš neteisi?

Odeta Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:41:32 | Nr. # 717
ištikima klubo narė

Quote (Ievux)
esu padariusi kitokiu darbeliu ir kas is to ,stovi jie pas mane , nes visos pripratusios va prie tokiu iprastu...tikrai liudna,kad taip yra ...o issiskirti norinciu moteryciu buna tik pvz 2 is 100 ... kol kas musu motereles nepriima kitokiu darbu .

Isikišiu ir aš dud O mes matėm tuos darbelius jau? Beje kur užsisakiau ir jau gavau paskutinius auskariukus, tai man jie pasirodė tikrai kažkuo išskirtiniai ir patraukė dėmesį. girllove

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:45:06 | Nr. # 718
ištikima klubo narė

Quote (Irmuckiukas)
Dar turbūt ir kaina lemia pasirinkimą, vat kažkas įmantresnio ir kainuoja daugiau, pvz siunčiantis medžiagas - žaliavas iš užsienio ir pan... ar aš neteisi?

Taip ir labai ... atrodo ten kaina ir mazesne nei pas mus , bet sudejus siuntimo kaina gaunas kaip kada ir brangiau ... vat kaunietem gerai, yra urmo bazes, kur daug parduotuvyciu karoliuku ir kiek girdejau nebrangiai ,ui kaip noreciau ten nuvaziuoti 1tooth
Na,bet kaip bebutu nuobodus ar ne tie mano papuosaliukai, yra kam patinka tai ka as darau confused
Idesiu kaip pavyzdi viena pakabuka, tokiu tikrai niekur daugiau nemaciau, net kazko panasaus nemaciau, bet jis pas mane jau 2 metai ir tik viena karta buvo pasiteirauta kainos

Irmuckiukas Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:48:32 | Nr. # 719
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (Ievux)
Idesiu kaip pavyzdi viena pakabuka, tokiu tikrai niekur daugiau nemaciau,

Tikrai įdomus, neeilinis toks...
Quote (Ievux)
jis pas mane jau 2 metai

Ir aš tokių darbų turiu bent 5 tai tikrai...

Odeta Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:53:35 | Nr. # 720
ištikima klubo narė

Quote (Ievux)
Na,bet kaip bebutu nuobodus ar ne tie mano papuosaliukai, yra kam patinka tai ka as darau

Galiu pasakyti tik tiek - kad jei perka juos, užsako, tai vadinasi žmonėms reikia jų. applause Juk įsigyjam tą, kas patinka ok Daryk ir toliau, svarbu užsakymų yra pank

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:56:18 | Nr. # 721
ištikima klubo narė

Quote (Irmuckiukas)

dekui, jis man paciai patinka, i dobiliuka kazkuom panasus smile toliau mano sages, as jas darau visai kitaip nei visos , bet ir cia reikia ,kad atsirastu ta,kuriai ir bus skirta ... as po truputuka darau tai kas man grazu,o ne paklausu, per daug prigaminti ir nesinori, nes vis del to noris,kad medziagos atsipirktu smile

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:15:36 | Nr. # 722
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
Oi Veja ,tikrai nepykstu pilnai pritariu tau ...tik va ,viska jau paaiskino Irmuckiukas ...esu padariusi kitokiu darbeliu ir kas is to ,stovi jie pas mane , nes visos pripratusios va prie tokiu iprastu...tikrai liudna,kad taip yra ...o issiskirti norinciu moteryciu buna tik pvz 2 is 100 ... kol kas musu motereles nepriima kitokiu darbu ...

Aš tą patį jaučiu ir darydama savo darbus - todėl žinau tą situaciją puikiai. Bet vis tiek tikiu, kad kada nors viskas versis smile

Quote (Ievux)
Veja ,matai, mes gyvenam is to ka as uzdirbu, tai kol kas tenka derintis i tai kas yra paklausu ... o minciu turiu laaaabai daug, taciau i mano idejas reikalingos investicijos,kuriu sau dabar negaliu leisti

Suprantu ir linkiu, kad tik viskas sektųsi :), kad visada piniginėj būtų pinigėlių, o galvoj kūrybinių minčių smile

Quote (Irmuckiukas)
Tikrai ačiū tau už tai, man irgi labai įdomu išgirsti nuomonę - pabūsiu narciziška ir labai norėčiau, kad ir mano temoje pasakytum ką galvoji

Aga, užseisiu draugiškai padiskutuot smile Aš nesu visažinis...todėl nepriimkit mano nuomonės kaip absoliučios, juk ir aš keičiuosi...

Quote (Odeta)
O mes matėm tuos darbelius jau? Beje kur užsisakiau ir jau gavau paskutinius auskariukus, tai man jie pasirodė tikrai kažkuo išskirtiniai ir patraukė dėmesį.

Juk mes visos renkamės pagal savo skonį smile

Quote (Irmuckiukas)

Visiems papuošalams yra savas pirkėjas smile Tik reikia išlaukti...

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:23:40 | Nr. # 723
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
Suprantu ir linkiu, kad tik viskas sektųsi :), kad visada piniginėj būtų pinigėlių, o galvoj kūrybinių minčių

Aciukas cheek
Quote (Vėja)
Aš tą patį jaučiu ir darydama savo darbus - todėl žinau tą situaciją puikiai. Bet vis tiek tikiu, kad kada nors viskas versis

Tai va ... as ir nestoviu vietoj , ieskau , "medzioju" nauju minciu
kol kas ir neturejau laiko kazka naujo padaryti ,vien uzsakymukus dariau, bet esu viena pasiruosusi toki darbiuka padaryti , bus kitoks ...tik neapsisprendziau ar pakabukas tai bus ar apyranke,ar net kaklo papuosalas... poll

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:26:48 | Nr. # 724
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
neapsisprendziau ar pakabukas tai bus ar apyranke,ar net kaklo papuosalas...

Neskubėk, gal reikia idėją tiesiog "išnešioti" :)....

Ievux Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:31:29 | Nr. # 725
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
Neskubėk, gal reikia idėją tiesiog "išnešioti" :)....

Si ideja jau senai mano galvoj , viena detale padaryta ,kuria vis pasiimu ir galvoju,ka,kaip ir kur ...tad manau,jau greitai gims galutine ideja ... smile niekada neskubu, net sages pries darant,kiek prie ju sedejau ,kol jos tapo kokios yra ... smile

Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp