Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Nereikalingi gyvūnai
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 19:15:42 | Nr. # 2 |
administratorė
|
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-02-14, 19:22:45 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) ir užkliuvo akis už vieno Vargšiukas nors aš gal pasirodysiu žiauri tokį migdyčiau 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-02-15, 15:27:02 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Arija ištiesų čia labai skaudi tema ir visai nesvarbu, kad tai gyvūnai. Aš turiu katę ir dvi kalytes. Aišku jos veda šuniukus ir kačiukus. Dar kad turėčiau vieną, gal pirkčiau kažkokius vaistus ir pan.bet kai trys,tai per brangu,todel kai atsiveda iškart vyras užkasa o ką daryt? Beje tą paskutinę juodą kalytę radau viduryje žiemos styrančią ant sniego mažyte visai,jau apstingusią ir pasiemiau namo. Šildžiau rankose glosčiau, nors jau buvo apstingus ir pavyko,dabar ji auga mano kieme Galiu pasakyti,kad visų išgelbėti neimanoma ,o paleisti ir marinti badu,kad klaidžiotų,tai irgi ne išeitis 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-02-15, 16:39:59 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Visiškai su tavimi sutinku Legalli, mes ir katinukų prieauglį kasam arba skandinam ką padarysi toks žiaurus gyvenimas :mad:nors aš tai negaliu , vyras viską padaro 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-02-15, 18:30:26 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) ką padarysi toks žiaurus gyvenimas :mad:nors aš tai negaliu , vyras viską padaro Tai jau taip- nėra kitos išeities O visą gyvenimą kalytę girdyt vaistais irgi neišeitis, nes vėžiukas gimdoje isivysto. Mano tetos šunytei taip buvo ir nugaišo  Added (2009.02.15, 19:30:26) --------------------------------------------- Tikrai yra kas išmeta, tada tie gyvūnai vaikšto,gaišta pakampeis,ligas platina,kankinasi iš bado..Aš turiu dar katiną-niekam tikusį,tik ėda ir miega,da naglas, bet nemesiu lauk,tegu gyvena 
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-02-16, 09:10:25 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
maniskis irgi uzkasineja kaciukus, matau kad ir jam sunku tai padaryti, bet.... reikia. viena ziemos vakara girdejom prie namu mazo kaciuko klyksma, bet jis musu neprisileido ir bego salin, visa nakti kniauke, o ryte radom prie laiptu susalusi lavoneli, verkiau nors nemaniskis buvo. Gaila tu beglobiu, mano drauge tokia kad jei pamate benami gyvuliuka tuoj pat tempia namo paskui pati is proto eina nuo ju gausos, bet draugai ja gelbeja ir priglaudzia kas kur pas save 
|
|
| | |
smeizike |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-02-16, 10:33:12 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
kaip gerai kad yra tokiu geru zmoniu
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-02-16, 19:19:14 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
|
Kad ir kaip žiauru bebūtų-daugiau išmetančių negu priglaudžiančių 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-02-16, 22:40:09 | Nr. # 12 |
administratorė
|
Quote (Legalli) Kad ir kaip žiauru bebūtų-daugiau išmetančių negu priglaudžiančių Taip, žmonės dažniau išmeta gyvūnėlius į gatvę nei priglaudžia Jau geriau migdytų, nei paliktų likimo valiai gyvunėlius 
|
|
| | |
Tutti |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-02-17, 10:49:24 | Nr. # 14 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (arija) Ką siūlytumėt daryti su nekilmingais kačiukais gimusiais pas naminę katę, o su kiemsargiais šuniukais, na su visais tais padarėliais kurių nepavyko atiduoti į "geras rankas"? Quote (Legalli) Arija ištiesų čia labai skaudi tema ir visai nesvarbu, kad tai gyvūnai. Aš turiu katę ir dvi kalytes. Aišku jos veda šuniukus ir kačiukus. Dar kad turėčiau vieną, gal pirkčiau kažkokius vaistus ir pan.bet kai trys,tai per brangu,todel kai atsiveda iškart vyras užkasa , o ką daryt? Quote (smeizike) maniskis irgi uzkasineja kaciukus, matau kad ir jamsunku tai padaryti, bet.... reikia. Nepikit panos bet suprantu jei tie gyvunai butu laukiniai,bet tai juk jusu (naminiai). Juk yra toks dalykas kaip sterilizavimas, sutinku,kad brangu, bet tai jau ne gyvunu problema, juk jei paemei gyvuneli namo,tai tampi uz ji atsakingas. Na galu gale yra atitinkamos tarnybos (Klp Nuaras) - skambini jems ir zmones atvaziuoja ir isveza i gyvunu prieglauda.
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-02-17, 10:51:55 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
tai jeigu jau veza i miska, tai bent jau paleistu, gyvuliukas gal kaip nors isgyventu, susirastu maisto ar kokia sodyba kur gyvena gailestingi zmones, bet jau priristi tai ziauru, geriau jau iskarto nusauti, bent nesikankins.
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-02-17, 10:54:24 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Tutti) Na galu gale yra atitinkamos tarnybos (Klp Nuaras) - skambini jems ir zmones atvaziuoja ir isveza i gyvunu prieglauda. Bet nieks nenori mokėti o visa tai kainuoja ir nemažai 
|
|
| | |
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-02-17, 11:07:41 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Tutti) Na galima paleisti i lauka ir paskambinus pasakyti,kad aplink namo valkatauja gyvunu banda, manau,kad moketi nereikes. Na manau mokėt teks vis tiek, nes ne valstybinė organizacija jau yra o be to ir ten gyvūnus numarina, tai tada nelieka jokios prasmės kažkur skambint jei ir pats tą padaryt gali 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-02-17, 19:52:42 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
Tai jau tikrai.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-01-24, 14:57:14 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Nu negaliu kaip pykstu ant žmonių . Jau kokia savaitė vaikšto išmestas vilkinis šuo , vargšas alkanas sulyses , vaikšto keliu ir laukia savo šeimininkų Pagaučiau tokįįįį tai kiaušus nuraučiau , matyt paaugino šunelį ir išmetė , man mažas labai mielas , o kai užaugo daug ėda .... Pašeriam mes jį , palieku pienelio palakti ir duonos ir kauliuką kokį , nu bet mes ir taip 3šunis turim . Aš tai ko gero priglausčiau ir šitą , bet vyras pyksta sako gi šert reikės ( dabar tai gerai žiema galim iš kiaulidės kritusių paršelių šunims parvežt , o vasara gi smirdėt tuoj pradeda, reik sausą maistą pirkt ) O dar tas mūsų Stafukas tuoj muštis su tuo benamiu puola ... vienu žodžiū gyvūno gaila ir ant žmonių pikta -geriau jau užmigdytų jei nereikalingas , o ne išmestų...
|
|
| |
|
|
|