Pasidalinkit, kaip renkdavot, ar rengiat savo lėliukus, kad nekiltų problemų dėl perkaitimo ar peršalimo? Koks rūbelių eiliškumas? Galvoju, ar man pirkti dar kokį šiltesnį kombinezoną, ar užteks vežiman guldyt įsuktą į kokį pledą?
aš rengdavau tik gimusį taip:medvilninei plonyčiai siaustinukai,tik be surišimų( ar kaip jie vadinas),tada jau siautinukas su užsegimu,ir šliauštinukai..kai nukrisdavo bambagyslė,tada jau bodžiukas,kelnytės,ar kombinzoniukas..nors jau nuo mėn mes dažnai tik su bodžiuku gulinėdavom,nes šilta namučiuos kai patys kūrendavom,tai grūdindavomės o aš rengimą tikrindavau ranką nugarytės pusėj prie kakliuko mentyčių įkišus,nes rankytės dažnai vėsios žiogiukų būna..dar sako kai sušala žaksėt pradeda..
Quote (Vėja)
Galvoju, ar man pirkti dar kokį šiltesnį kombinezoną, ar užteks vežiman guldyt įsuktą į kokį pledą?
žinok gal ploną kombinzoniuką ir vertėtų nusipirkt,nes dar nebus gal taip šilta mažiukų dar šilumytės reguliavimasis blogas..arba nusimegzk kokį ištisinį kaip maišiukas,tik su kopišonu o jei reikės dar užklosi..