Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Mūsų karietos
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-03, 17:16:27 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Mūsų pirmoji transporto priemonė. Nusipirkom iš poros, kurie pirko jį mergaitei - o turi berniuką, o įdomiausia, kad tėvelių vardai tokie pat kaip ir mūsų su draugu. Tai gi vežimėlis jau su istorija - toks, kokio norėjom ir modelio ir spalvinio derinio, tik už pusę kainos...
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-03, 19:17:35 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Kur jūs planuojate jį laikyti? Greičiausiai, kad mašinoj, arba turim dar vieną išeitį - garažą kieme Abejoju, kad tampytume jį į viršų..
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-03, 22:11:28 | Nr. # 4 |
administratorė
|
O tai kaip vaikutį guldysit į vežimą, jei vežimas bus mašinoje ar garaže? 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-04, 08:49:20 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
|
Na, nemanau, kad problema - vežimą išsitraukti iš mašinos ar pereiti per kiemą su vaiku ant rankų ir iš garažo pasiimti vežimą...
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-04, 09:15:45 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
|
Pagyvensim - pamatysim O Tu į vežimą pirkai atskirus pataliukus ar kaip?
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-04, 15:01:18 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
pirmam turėjau pradžioj brolio atiduotą vėliau nusipirkau triratį sportinio tipo,lengvutį,tai dar lig šiol yra,o mažiuliui nusipirkom naują Pjer Carden.tai pas daktarus nešdavomės viršų nusikėlę Quote (Vėja) O Tu į vežimą pirkai atskirus pataliukus ar kaip? aš įsukdavau į šiltą dekutį,nors vežimuko lopšys ir pašiltintas buvo...Tu gimdysi panašiai kaip aš Lukutį,atsimenu klodavau rankšliuosčiu apvilktu užvalkaliuku,retai kad šilčiau,nes karšta buvo,bijodavau,kad neperkaistų..
Žinutę redagavo balandiene - Pirmadienis, 2010-01-04, 15:04:54 |
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-04, 20:02:49 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Tutti) Prisimenu as turejau dar tokia nesykle, buvo kartu su vezimeliu Aš irgi turiu tokią nešioklę, taip pat buvo prie vežimėlio. Mano vežimėlis sportinio tipo, tikrai užteks ir antrai mergytei 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-05, 16:45:45 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
|
O aš norėjau būtent "senovinio" tipo vežimėlio. Nes triračiai manęs nežavi ir atsiliepimų apie juos, paskui ir apie besisukiojančius aplink ratus esu ne kokių atsiliepimų girdėjusi. O šitas lopšys turi rankenas, jei jau reiktų pasinešioti, pastačius ant grindų lengvai sūpuojasi - tad iš bėdos ir lovele pabūt būtų galėjęs...erdvus, be to turi ir sportinę dalį, nors jį neatrodo taip gražiai kaip lopšys...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-05, 20:52:37 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Nes triračiai manęs nežavi ir atsiliepimų apie juos, paskui ir apie besisukiojančius aplink ratus esu ne kokių atsiliepimų girdėjusi. gal man geri papuolė,nes triratuką nors antram vaikiukui išsaugojau,o naujojo ratukai priekiniai irgi sukiojas,čia vyrui labai patinka,aš pradžioj užrakindavau,dabar pripratau,nes manevringumas padidėja(apsisuki vietoj kai įstringi nedidelėj erdvėj)..saviškį galiu pagirt tuo,kad talpus-erdvus lopšys,rankeną galimą pasikelt (čia vyriukas pasireguliuoja,kai veža),dideli ir aukšti ratai,spiacialiai rinkomės,nes žiemą labai aktualu,kai kaimynai bendrą kiemo dalį nenusikasa,patogi sportinė dalis,yra šiltoji dalis(" miegmaisiukas"),o minusai,kad nešt jei gyventum bute sunkokas,nors man neaktualu,tai nepajutau jo svorio,dar nepatiko sportinės dalies uždanga,kažkaip perdidelė-kabo ,nebuvo uždėta kai pirkom,tai tik užaugus realiai bededant pamačiau,dar nepatiko,kad nepritaikyta rankena žaisliukams,tik spec su laikikliais tinka,bet mes kitokių atradom,kur apsisuka ir balionų...visą vasarą pasipuoše važinėjom aprašiau daug,bet su ta mintim jei kas pirktų savo atžalėlėm,nes visai neblogas neskaitant kelių minusiukų..
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-06, 08:33:50 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
|
Manau idealių ir bebūna - antraip nebebūtų ko tobulint...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-06, 15:20:16 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Vėja, man labai gražus tavo vežimas , gal , kad panašiam ir aš saviškius auginau 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 08:49:05 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Vėja, man labai gražus tavo vežimas , gal , kad panašiam ir aš saviškius auginau Ačiū, man jis irgi gražus. Bet iš tiesų, svarbiau, kad lėliukui ten būtų patogu, o estetika jam mažai rūpės 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:27:48 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Nes triračiai manęs nežavi Manęs irgi.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:08:17 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
|
kažkas netaip tik cituot neleido,o dabar tarpą padarė ir neina pataisyt Quote (Odeta) Manęs irgi. o jūs bent pabandykit,aš nesigailiu,kad Lukui naudojau 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:11:43 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) o jūs bent pabandykit,aš nesigailiu,kad Lukui naudojau Šeip reiktų, tik, kad neturiu kur tokio nutvert ir iš ko 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:25:29 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Šeip reiktų, tik, kad neturiu kur tokio nutvert ir iš ko pasimainykit jei draugė turi,aš irgi atsargei pirkau,bet kai pabandžiau ..
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 08:32:35 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
|
Niekada nereikia sakyti niekada...Gal ir ne į temą, bet kai važiuodavau su Smartu daug kas sakydavo fu kas čia per mašina, bet kai įlipdavo ir pavažiuodavo dažnas pakeisdavo nuomonę, tadir su vežimo naudojimu gali taip būti...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 09:33:57 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Niekada nereikia sakyti niekada...Gal ir ne į temą, bet kai važiuodavau su Smartu daug kas sakydavo fu kas čia per mašina, bet kai įlipdavo ir pavažiuodavo dažnas pakeisdavo nuomonę, tadir su vežimo naudojimu gali taip būti... tikslei,kol nepabandai pats tol ir negali nusprest apie daug ką 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-02-21, 23:11:02 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Vezioju su paprasta papiguske, labai grazu man tokie naujoviski dailus vezimai.. bet buvo neikandamos ju kainos. Nenaudojau to vezimelinio lopsio,kazkoks jis man nefainas, vaikui ant galvos krenta... ai, bet to panai nepatikdavo vazinetis, anksti i nesiokle isikeliau.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-22, 09:51:03 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) Vezioju su paprasta papiguske, labai grazu man tokie naujoviski dailus vezimai.. bet buvo neikandamos ju kainos. Nenaudojau to vezimelinio lopsio,kazkoks jis man nefainas, vaikui ant galvos krenta... ai, bet to panai nepatikdavo vazinetis, anksti i nesiokle isikeliau. aš irgi pirmą triratį pirkau padėvėtą už 130lt,nes gulimą brolis buvo atidaves,mat pinigėlių mažai turėjom,namą su paskola įsigijom,tai ir vienkarti nė pašalpa buvo 2langam ir 1durim išleista o antram jau turėjom daugiau pinigyčių tai biškutį investavom ai mano nuomone koks skirtumas tas vežimas,aišku kad nesulūžes(visgi gyva stebūklėlį vežam),o taip tą grožį sau perkam..meilė gi leliukui nuo to nesikeičia ai mano tėtė lovytę rinkos,aš išsirinkau standartinę šviesaus medžio,o jau jam reikėjo padailintos,pagaliukai su raštu,spalvytė tamsesnė rudai-raudona,o svarbiausia galuos BURBULAI 
|
|
| |
|
|
|