Forumas Atvirukai



Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +


Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien


Vardadienį švenčia:


-PASVEIKINK-


Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės


  • Page 1 of 1
  • 1
Tradiciniai, firminiai Jūsų krašto patiekalai
Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 14:51:40 | Nr. # 1
ištikima klubo narė


nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Ta geniali mintis man kilo bekepant blynus...pamąsčiau įdomu, kokius specifinius patiekalus gamina Jūsų krašte. Turiu galvoje - kažką ypatingo gamina Žemaitijoje, kažką Aukštaitijoje...Suvalkijoje, Dzūkijoje...pasidalinkit, gal mes gyvenančios kitame Lietuvos gale galėsime išbandyti...Gal kažkokius produktus derinate kažkaip ypatingai...
 
Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 16:28:07 | Nr. # 2
ištikima klubo narė


nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Mano senelių namuose būdavo tokių patiekalų:

- susilaužai duoną, kartais džiovintą, užpili vandeniu, įsidedi cukraus ir kai karšta valgai...
- močiutė kepdavo krosnyje tarkinius blynus ant kopūsto lapo, jį patiekdavo su padažu padarytu iš varškės ir grietinės, o kai atšaldavo šutindavo su spirgučiais ir pienu...
- dar kepdavo tokius iš bulvių ir miltų "kepukus", kuriuos irgi šutindavo su spirgučiais ir pienu...
-gamindavo "ežiukus" - tešlą spausavo per tarką ir gaudavosi spygliukai, o jau padažo skanumas būdavo...pirščiukus gali aplaižyti...

 
stebėtoja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 19:37:15 | Nr. # 3
ištikima klubo narė


nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (Vėja)
gamindavo "ežiukus" - tešlą spausavo per tarką ir gaudavosi spygliukai, o jau padažo skanumas būdavo...pirščiukus gali aplaižyti...
aš ir dabar kartais pagaminu 1tooth
dar kepu kotletus iš kviečių , gaunasi labai nieko , bet ik terlionės daug
 
Vėja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-10-31, 10:14:36 | Nr. # 4
ištikima klubo narė


nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
dar kepu kotletus iš kviečių , gaunasi labai nieko , bet ik terlionės daug

O kaip juos gamina? Su kokiu padažu, jei toks naudojamas valgo?

 
stebėtoja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-10-31, 10:21:48 | Nr. # 5
ištikima klubo narė


nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (Vėja)
O kaip juos gamina? Su kokiu padažu, jei toks naudojamas valgo?

paimti 0,5kg. kviečių, per naktį pamerkti , ryte kokia valandą pavirti , tada sumalti mėsmale , jei turi galima įdėti šiek tiek lašinukų irgi maltų, porą kiaušinių , prieskonių, formuoti ir kepti kaip kotletus , padažą darau tokį paimu stiklinę pieno ir joje ištirpinu kubelį sultinio , įdedu šaukštelį ketčiupo ir pilu ant kotletukų ir troškinu. Kotletukus galima valgyti su bulvėm ar bulvių koše ir daržovių salotom. Jei niekam nesakysi iš ko visi galvos , kad iš mėsos confused
 
Vėja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-10-31, 10:46:51 | Nr. # 6
ištikima klubo narė


nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Sveikas ir apgaulingas patiekalas ura
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia


Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų



Hosted by uCoz man ftp