Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Irmuckiuko virtuvaitė
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-31, 18:20:27 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Na štai, iškart perspėju, kad nuotrauka beveik neatitinka realaus vaizdo, nes spalva mėsytės gavosi kaip anties sakyčiau tokia tamsi... O skonis labai įmantrus, nors visa šeimyna valgė ir gyrė... Tad receptas: porą vištienos ketvirčių ir kelis sparnelius pamarinavau tiesiai troškintuve su maždaug keturiais šaukštais majonezo, trupučiu kečupo ir gausybe mėgiamų prieskonių. Po geros valandėlės troškintuvą su visu turiniu užstačiau ant ugnies, pakepinus šiek tiek, užpyliau gerą taurę vyno, manau galima buvo pilti daugiau, bet kadangi vynas sausas pabijojau, kad nebūtų per daug gurmaniškas skonis, nes jautėsi ir rūgštelė, ir šioks toks kartumėlis. Troškinau tol, kol mėsytė ėmė nertis nuo kauliuko, o garnyrui šį kartą bulvių košė bei šviežios daržovės. Skanaus! 
|
|
| | | |
minimi |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:46:55 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
na ir skanumu pridejai labai sauniai sugalvojai sukurusi tokia temele.saunuole 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-02, 09:06:58 | Nr. # 30 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Skanaus mergytės Vakar kepėm picą, mėgstam namines, su daug priedų... Gavosi, kaip visada sočios ir skanios Taigi, pirktinį picos paplotį aptepiau šaukštu majonezo ir maždaug tokiu pat kiekiu švelnaus kečupo, tada pabarsčiau smulkintu poru, sudėjau riekelėmis pjaustytas rūkytas dešreles, tada, pievagrybius, kitas sluoksnis - pieniškos dešrelės, žalios paprikos gabalėliai, sūrio "tarkiai" ir picos prieskoniai... Kepiau orkaitėje nustatytoje pačiu didžiausiu karščiu ir įjungus ventiliatorių apie 10 minučių. Skanaus 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-02, 11:09:36 | Nr. # 31 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Čia negali užeiti :D, visada prisižiūrėjus užsimanau valgyt 
|
|
| |
Jofke |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-02, 14:16:14 | Nr. # 32 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-02-02
vieta: Vilnius
|
Jėėėėė....picikės Skanus skanu skanu ir dar gražiai atrodo :D
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-02, 14:22:31 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Irmuckiukas) Skanaus oho, reikės pabandyti,nes kitokie produktai negu mes kai darom. kaip matau Tavo šeimyna visada palepinta valgiais. 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-02, 18:57:34 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) Čia negali užeiti :D, visada prisižiūrėjus užsimanau valgyt Oi, nežinau kaip čia viską suorganizuoti, kad ir užsukti galėtum, ir soti jaustums... Quote (Jofke) Jėėėėė....picikės Skanus skanu skanu ir dar gražiai atrodo :D Ačiū už komplimentus Quote (Odeta) oho, reikės pabandyti,nes kitokie produktai negu mes kai darom O man labai įdomu ką jūs dedate?
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-02, 20:25:12 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) O man labai įdomu ką jūs dedate? Picos padą ištepame pomidorų padažu, tada dedame dešrą griežinėliais, agurką (kai kada marinuotą, o kartais žalią),tada pridedame paprikos griežinėliais ( raudonos ir geltonos maišytos) užbarstome pjaustyto svogūno ir ant viršaus daug fermentinio sūrio Tokia mūsų pica. Kepame mikrobangų krosnelėje kol sūris apkepa.
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-02-03, 09:29:07 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Oi, nežinau kaip čia viską suorganizuoti, kad ir užsukti galėtum, ir soti jaustums... Tolimas kelias iki Kauno, pietų pavalgyti 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-02-03, 20:17:25 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Odeta, panašu, bet ar jūs visada gaminate vienodai? Mes tai kartais ir agurkėlių, ir aštrių pipiriukų dedame, vyras bandė kažkada su ananasais kepti, aš kartais alyvuogių žalių užsimanau, dažnai kumpiu naminiu paskaniname, taip kad kaskart mums kitokia ta pica gaunasi... stebėtoja, ačiū stengiuos Vėja, tolimokas tas kelias, bet gal verta? O šįvakar gaminau šaltibarščius 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-02-03, 21:21:52 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Irmuckiukas) O šįvakar gaminau šaltibarščius kaip man tie grybukai pakvipo,mmm....o picos man irgi visada kitokios gaunas,aš visko dedu,sekmadienį lipdžiau,tai ir kukurūzų pridėjau,matau nei viena neminėjot..dar galiu "Biržų duonos" picų padus išgirt,labai skanūs 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 08:10:14 | Nr. # 40 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Vėja, tolimokas tas kelias, bet gal verta? Verta verta, o gal verta pagalvot ir apie savo restoranėlį, būtų kur balandietėms užsukt? Dėl šaltibarščių, tai vienas mėgstamiausių mūsų valgių. Galiu pasigirti, jog mano šaltibarščiai jau turi "gerbėjų" 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 09:31:23 | Nr. # 42 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (stebėtoja) gaila agurko neturiu padaryčiau pietums aš tokiu atveju marinuotą įtarkuodavau,netas,bet visai skanu 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 13:45:52 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Odeta, panašu, bet ar jūs visada gaminate vienodai? Mes tai kartais ir agurkėlių, ir aštrių pipiriukų dedame, vyras bandė kažkada su ananasais kepti, aš kartais alyvuogių žalių užsimanau, dažnai kumpiu naminiu paskaniname, taip kad kaskart mums kitokia ta pica gaunasi... Oj ne, bet čia ,,tradicinė" pica mūsų.Quote (Vėja) ėl šaltibarščių, tai vienas mėgstamiausių mūsų valgių. Quote (stebėtoja) pažūrėjau ir kaip užsimaniau šaltibarščių , Patikėkit kaip aš juos mėgstu...
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:15:51 | Nr. # 44 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Sveikutės Quote (balandiene) kaip man tie grybukai pakvipo,mmm Quote (stebėtoja) o tie grybukai , jau taip apetitiškai atrodo Grybukus kepaiu seniai pamirštu būdu, taip mano tėtis baravykų kepures kepa - tiesiog į keptuvę įpyliau šlakelį aliejaus, subėriau grybukus ir pabarsčiau druska, apkepiau papurtant keptuvę - tikrai labai skanūs buvo Quote (balandiene) "Biržų duonos" picų padus Negirdėti... Quote (Vėja) o gal verta pagalvot ir apie savo restoranėlį Ačiū, bet tikrai savęs tose rogėse neįsivaizduoju... Quote (Vėja) Galiu pasigirti, Šaunuolė - matyt tikrai turi kokį slaptą ingredientą Quote (balandiene) aš tokiu atveju marinuotą įtarkuodavau Nu kaip įdomu, reiks kada pabandyti ... O aš dar kitokius šaltibarščius gamindavau iš kefyro, agurko, pomidoro, svogūnų laiškų, krapų ir prieskonių...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:24:25 | Nr. # 45 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Grybukus kepaiu seniai pamirštu būdu, taip mano tėtis baravykų kepures kepa - tiesiog į keptuvę įpyliau šlakelį aliejaus, subėriau grybukus ir pabarsčiau druska, apkepiau papurtant keptuvę - tikrai labai skanūs buvo Aš, kai buvau Vokietijoje - mačiau tokiu receptuku keptus grybukus - šampinjonus. Išskobi kotukus, juos supjaustai, supjaustai svogūniukus ir pakepini ant sviesto, su kokiais prieskoniais. Tada tą pakepintą masę atgal sudedi į kotelių vietą, prieš tai šiek tiek išskobus galveles, suvynioji į foliją ir kepi laužiuke, bet manau, galima ir orkaitėje...Skanumėlis Quote (Irmuckiukas) Ačiū, bet tikrai savęs tose rogėse neįsivaizduoju... Tada gali organizuoti mezgimo kursus, mokyti kitas moteriškes megzti... Quote (Irmuckiukas) Šaunuolė - matyt tikrai turi kokį slaptą ingredientą Daug daug citrinpipirių...Va, šitas prieskonis labai tinka ant pjaustytų pomidorų, kuriuos paprastai valgom su rūkytais lašinukais ir juoda duona. Net dabar seilė ištyso...
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 10:33:10 | Nr. # 46 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) Tada gali organizuoti mezgimo kursus, mokyti kitas moteriškes megzti Šią idėją esu išreiškusi kažkurioje temoje, tik labai daug reikia organizacinių dalykų išspręsti ir rasti norinčiųjų, bet jei šią idėją kada nors pavyktų įgyvendinti - būčiau laimingiausias žmogus pasaulyje Quote (Vėja) tokiu receptuku keptus grybukus Kaip įdomu, reiks išbandyti Labai mėgstu pievagrybius ir labai patinka visokie užkandžiukai Quote (Vėja) Daug daug citrinpipirių Tai juos dedi į šaltibarščius??? O nebūna per rūgštu? nebent burokėlius dedi šviežiai virtus, o ne marinuotus...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 11:24:17 | Nr. # 47 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Tai juos dedi į šaltibarščius??? O nebūna per rūgštu? nebent burokėlius dedi šviežiai virtus, o ne marinuotus... Taip į šaltibarščius ir ant pjaustytų pomidorų...Rūgštumą reguliuojiesi pats, aš pvz. mėgstu rūgščius Kai išbandysi parašyk, ar patiko...Geriausi citrinpipiriai "Santa Maria" Aš burokėlius vežuosi iš mamos konservuotus, arba perku parduotuvėj...
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 12:10:05 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (Irmuckiukas) Labai mėgstu pievagrybius ir labai patinka visokie užkandžiukai smile As ir juos megstu labai ... galiu pasiulyti skanu receptuka panasiai kaip Vejos, tik pakepinti reikia dar kumpeli kartu , sudeti i grybuku vidu, ir uztarkuoti su suriu ...mmmm kaip skanu buna.O mano sesuo idarineja su farsu ir uzdeda surio,taip pat gaunasi skaniai ...kepa orkaiteje 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 12:21:25 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Ievux) kepa orkaiteje Pirmiausia, tai ačiū, kad dalinatės idėjomis O vat apie pievagrybius įdarytus faršu ir kepamus orkaitėje, tai aš kažkada bandžiau ir man kažkas nelabai pavyko... ar juos reikia aliejuje ten kepti toje orkaitėje, ar gal kepimo rankovėje, o gal baigiant kepti reikia užpilti kokia grietinėle, kad jie nebūtų suvytę...
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-05, 12:27:29 | Nr. # 50 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (Irmuckiukas) O vat apie pievagrybius įdarytus faršu ir kepamus orkaitėje, tai aš kažkada bandžiau ir man kažkas nelabai pavyko... ar juos reikia aliejuje ten kepti toje orkaitėje, ar gal kepimo rankovėje, o gal baigiant kepti reikia užpilti kokia grietinėle, kad jie nebūtų suvytę... Kepa folijoje uzdengta, pries pabaiga atidengia ,kad apskrustu o uzpilti galima irgi ,bet cia jau ir pabaigoje 
|
|
| |
|
|
|