Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

Barniai šeimoje
Murlyka Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-24, 18:41:07 | Nr. # 126
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-22
žinutės: 675

vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
dovanėlės: 12
O mes laikomes gerai, tik po tu daugiadieniu tylybu pradejo pilva skaudet... sad ir jegos buvo dinge ir mintys ne pacios sveikiausios man ir mazyliukui... bet nesiskundziau niekam muscle niekas ir nezinojo. O brangusis gimtadieni svente:D nustume mane i sali ir lafa, sako, nenorejo man po akimis maisytis... ok gi zinot kokios mintys gali kilt, kai zmogus dingsta is namu vos tau pasirodzius... Aj, bet padare viena gera darba-nupirko lova, nes nuo ciuzinio jau nebepasikeldavau i tulika... sad o varo daznai... As vis skundziuosi ir skundziuosi... reik apie kazka linksmo pakalbet applause

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-24, 18:43:58 | Nr. # 127
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Tau reikia išsikalbėti ir mes tai suprantam. Nesileisk ujama ir skaudinama - nebūk auka. Pasaugok save, jei tai įmanoma. Kada Tau gimdyti?

virgante Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-23, 21:51:00 | Nr. # 128
naujokas (-ė)

nuo: 2010-03-23
žinutės: 4

dovanėlės: 1
sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau .

stebėtoja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 09:18:17 | Nr. # 129
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (virgante)
sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau .

nu bet koks bailus paršas , negi taip buvo sunku pasakyti namuose akis į akį -o dabar telefonu... ohno
nenukabink nosies -suprantu sunku , bet jei jis taip pasielgė susimąstyk ar tai tavo žmogutis ... stiprybės tau flowers

Tutti Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 09:56:31 | Nr. # 130
klubo narys (-ė)

nuo: 2008-11-05
žinutės: 1190

vieta: Ten kur jura osia
dovanėlės: 6
Quote (stebėtoja)
bet jei jis taip pasielgė susimąstyk ar tai tavo žmogutis ... stiprybės tau

Na net neisivaizduoju tokios situacijos, bet prisijungiu prie Stebetojos parasytus zodzius.
Na ir aisku gal smagu uzsiemima surasti (na sportuoti, sokti ar dar ko nors), kad visai nebutu laisvo laiko apie tai galvoti dontknow

balandiene Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:12:15 | Nr. # 131
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
virgante, laikykis cheek o vyras dievai bailys paskutinis,man išvis keista,kad taip suauges žmogus gali padaryt..

Murlyka Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 13:10:01 | Nr. # 132
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-22
žinutės: 675

vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
dovanėlės: 12
Nu tu dieve, kas per bailumas tu vyru... Puikiai suprantu ka jauti, bet nenusimink ir nesigailek saves, neeikvok tam jegu, nes vistiek nieko gero is to nepesi (as remdamasil savo patirtim patariu). Matyt jis ne tavo zmogus. Geriausia dabar butu supykt ant jo, issiverkt koki vakara, bet nepult i depresija (nors vargu ar to isvengsi), bet kaip sako liaudies ismintis: "laikas gydo zaizdas". Matyt ne viskas buvo taip jau nuostabu, jei mylimas zmogus taip nusprende. Kartais sunku pro isimylejimo ruko aptrauktas akis pamatyt tam tikras specifines problemas, bet viskas praeis. Laikykis. cheek

minimi Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 16:08:30 | Nr. # 133
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-18
žinutės: 7012

vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
Quote (virgante)

na ir kiaule fear matyt nebuvo taip puiku..bent jau jam dontknow bet kaip taip galima 007

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-30, 11:06:37 | Nr. # 134
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (virgante)
sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau

Įsivaizduoju, kaip jautiesi. Jausmas pažįstamas, tačiau galiu pasakyti tik tiek - dirbtinai nesistenk linksmintis, jei liūdna - tai ir liūdėk...Kai pajausi, kad jau gana - tada ir imkis kitų veiksmų. Neignoruok savo jausmų - Turi juos priimti tokius, kokie jie yra.

Odeta Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 19:12:20 | Nr. # 135
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Quote (virgante)

Oho kokia nemaloni ir sukrečianti žinia. Viskas manau buvo sugalvota. Kiaulė, nes bijojo pasakyti tiesiai į akis. Laikykis, stiprybės tau. Žinau kaip Tau sunku ir apmaudu...

Aggasa Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-28, 08:42:34 | Nr. # 136
klubo narys (-ė)

nuo: 2015-05-09
žinutės: 10

dovanėlės: 0
Nu bet tikrai, vyrai gali būti tikri kiaulės... Moteris taip pat gali labai įskaudinti vyrą, bet ji tai padarys tik tada, kai bus labai labai blogi santykiai, o vyrai tą sugeba padaryti kada jiems šauna į galvą angry

svanysa Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-28, 13:44:54 | Nr. # 137
klubo narys (-ė)

nuo: 2015-05-24
žinutės: 20

vieta: Kaunas
Mudu praktiškai nesipykatam, tačiau ginčijamės, diskutuojame gan aistringai ir tai dažniausiai dėl vaikų auklėjimo. O šiaip gyvename darniai wink

Alinka Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2018-07-15, 17:45:52 | Nr. # 138
klubo narys (-ė)

nuo: 2018-07-10
žinutės: 15

Mes dažniausiai susiginčijam dėl kokių nors smulkių dalykėlių, o paskui labai emocingai kurį laiką diskutuojam. biggrin Pvz neseniai ieškojom naujo siurblio (rinkomės čia https://pigu.lt/lt/technika-ir-elektronika/namu-technika/dulkiu-siurbliai) tai ohoo kokia diskusija užvirė biggrin Bet kažkokių rimtų kivirčų pavyksta išvengti. :))

Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp