Barniai šeimoje
|
|
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-07-24, 18:43:58 | Nr. # 127 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Tau reikia išsikalbėti ir mes tai suprantam. Nesileisk ujama ir skaudinama - nebūk auka. Pasaugok save, jei tai įmanoma. Kada Tau gimdyti?
|
|
| |
virgante |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-23, 21:51:00 | Nr. # 128 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-03-23
|
sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau .
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 09:18:17 | Nr. # 129 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (virgante) sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau . nu bet koks bailus paršas , negi taip buvo sunku pasakyti namuose akis į akį -o dabar telefonu... nenukabink nosies -suprantu sunku , bet jei jis taip pasielgė susimąstyk ar tai tavo žmogutis ... stiprybės tau 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 09:56:31 | Nr. # 130 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (stebėtoja) bet jei jis taip pasielgė susimąstyk ar tai tavo žmogutis ... stiprybės tau Na net neisivaizduoju tokios situacijos, bet prisijungiu prie Stebetojos parasytus zodzius. Na ir aisku gal smagu uzsiemima surasti (na sportuoti, sokti ar dar ko nors), kad visai nebutu laisvo laiko apie tai galvoti 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:12:15 | Nr. # 131 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
virgante, laikykis o vyras dievai bailys paskutinis,man išvis keista,kad taip suauges žmogus gali padaryt..
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 13:10:01 | Nr. # 132 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Nu tu dieve, kas per bailumas tu vyru... Puikiai suprantu ka jauti, bet nenusimink ir nesigailek saves, neeikvok tam jegu, nes vistiek nieko gero is to nepesi (as remdamasil savo patirtim patariu). Matyt jis ne tavo zmogus. Geriausia dabar butu supykt ant jo, issiverkt koki vakara, bet nepult i depresija (nors vargu ar to isvengsi), bet kaip sako liaudies ismintis: "laikas gydo zaizdas". Matyt ne viskas buvo taip jau nuostabu, jei mylimas zmogus taip nusprende. Kartais sunku pro isimylejimo ruko aptrauktas akis pamatyt tam tikras specifines problemas, bet viskas praeis. Laikykis. 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-03-24, 16:08:30 | Nr. # 133 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (virgante) sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau . na ir kiaule matyt nebuvo taip puiku..bent jau jam bet kaip taip galima 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-03-30, 11:06:37 | Nr. # 134 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (virgante) sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau Įsivaizduoju, kaip jautiesi. Jausmas pažįstamas, tačiau galiu pasakyti tik tiek - dirbtinai nesistenk linksmintis, jei liūdna - tai ir liūdėk...Kai pajausi, kad jau gana - tada ir imkis kitų veiksmų. Neignoruok savo jausmų - Turi juos priimti tokius, kokie jie yra.
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 19:12:20 | Nr. # 135 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (virgante) sveiki.maniskis sendien isvazevo.kaip lipo ilektuva jis man paskambino ir pasake kad jis sumanimi nori skirtis.man tai kaip is dangaus kibiru vandens suspiltu jausmas buvo kaip man taip pasake.o viskas buvo piuikiai tesiok.nuostabu.kodel jis taip padare man net nezinau . Oho kokia nemaloni ir sukrečianti žinia. Viskas manau buvo sugalvota. Kiaulė, nes bijojo pasakyti tiesiai į akis. Laikykis, stiprybės tau. Žinau kaip Tau sunku ir apmaudu...
|
|
| |
Aggasa |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-28, 08:42:34 | Nr. # 136 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-09
|
Nu bet tikrai, vyrai gali būti tikri kiaulės... Moteris taip pat gali labai įskaudinti vyrą, bet ji tai padarys tik tada, kai bus labai labai blogi santykiai, o vyrai tą sugeba padaryti kada jiems šauna į galvą 
|
|
| |
svanysa |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-28, 13:44:54 | Nr. # 137 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-24
vieta: Kaunas
|
Mudu praktiškai nesipykatam, tačiau ginčijamės, diskutuojame gan aistringai ir tai dažniausiai dėl vaikų auklėjimo. O šiaip gyvename darniai 
|
|
| |
|