Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Barniai šeimoje
| |
arija |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-11-09, 19:57:18 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Dažniausiai būna, kad girdim "mes susipykom", "mes nesutariam", visi kaltina savo antras puses, tai vat įdomu, dėl ko gi dažniausiai kyla barniai, kaip jų būtu galima išvengti? Mes su vyru dažniausiai pykstamės, dėl vaikų auklėjimo, buities, na ir kad kartais nepriimam kritikos viens kito atžvilgiu 
|
|
| | |
Viza |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-10, 05:36:25 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-24
vieta: Vln
vaikai: Dukra
|
O mes jau del kiekvvieno menkniekio susipykstam . Pavargau ,noriu ramybes 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-10, 12:16:52 | Nr. # 4 |
administratorė
|
Quote (Viza) O mes jau del kiekvvieno menkniekio susipykstam . Pavargau ,noriu ramybes Įsivaizduoju.... O kaip tą ramybę gauti? Kaip išvengti barnių? 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-10, 12:24:31 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) Kaip išvengti barnių Vat vat man ir įdomu būtu, kaži kas galėtų pasakyt? 
|
|
| |
Viza |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-10, 12:28:15 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Įsivaizduoju.... O kaip tą ramybę gauti? Kaip išvengti barnių? Tiesa pasakius jau nezinau , nemanau kad iseitis skyrybos . Bandau ismokint vyra isikalbet . Gal jam dabar istikruju sunku ,buvo juk ir man tokiu periodu . Bet tyli kaip partizanas . Nezinau ar man laukt kazko ar imtis kazkokiu veiksmu . Nelinkiu merginos nei vienai patirt tokiu santykiu seimoj ,kai stovi kazkokioj uzdaroj erdvej ir atrodo negali nei i ten judet nei i ten ,o sirdyj toks saltis ,kad nezinai kiek dar istversi . Atrodo spjauciau i viskas ir iseiciau ,bet juk ne tam kuriam seima ,kad iskilus bet kokiam sunkumui ,trenktum durim ir iseitum
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-10, 17:46:31 | Nr. # 7 |
administratorė
|
Na, skirtis tai tikrai nelinkėčiau... Reikia kažkaip kalbėtis, bandyti spręsti bėdą, nes priešingu atveju ta "guma" tempsis tempsis ir vistiek anksčiau ar vėliau trūks... Tik va, kad ji nenutrūkrų į blogąją pusę 
|
|
| |
Viza |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 16:51:25 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Na va papasakosiu apie savo problemos sprendima Ilgai pykomes mes cia . Ziuriu galo nera ,taigi paguldziau dukra miegot ,palaukiau kol uzmigs . Ziuriu vyrelis taippat ruosias miegot . Nevelnio sakau ,neisi miegot ,einam i virtuve . Dar bande spyriotis ,ne sakau einam . Na va nusivedziau ,pastaciau vyno bonka ,sakau cia an drasos jei pritruks ir isikalbekim . Na ir kalba liejosi laisvai ,bent jau man ,isreziau tiek ,kad net paciai keista . Na o vyras kalbejo ,bet neperdaugiausiai ,reikejo traukte traukt zodzius . Ka apie viena ar kita atveji masto ,ka jis galvoja ,ko jis nori .AR ir toliau taip gyvent ar kazka keist . Tai va sako nenoriu pyktis ,tai sakau gal lauzykim ragus savo ,bent jau pasistenkim . Nuo tos dienos gal kazkas ir pasikeite ,nesipykstam jau va beveik menuo ,cia rekordas Bet vyras kazkoks susimastes ,daznai pastebiu ,kad ziuri i mane ir nesuprantu ka masto . kai paklausiu ,sako nieko Ir tiesa pasakius ,man tas jo zvilgsnis neduoda ramybes .Na gal as jau perdaug itari pasidariau 
|
|
| |
mildute |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 16:57:04 | Nr. # 9 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-10-03
vieta: Palanga
vaikai: vaiku turiu Ugne ir Paulius
|
Quote (Viza) Bet vyras kazkoks susimastes ,daznai pastebiu ,kad ziuri i mane ir nesuprantu ka masto . kai paklausiu ,sako nieko bang Na o gal kokia kita turi susizavejes ,kas cia zino su tais vyrais ,o gal darbe kas nesiseke na zinote d abar visus baido su krize. 
|
|
| |
Viza |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 16:59:23 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
|
Quote (mildute) Na o gal kokia kita turi susizavejes ,kas cia zino su tais vyrais ,o gal darbe kas nesiseke na zinote d abar visus baido su krize. Tai vat ,pasakytu ka tai ramiau butu . O dabar kazkaip kvailai jauciuosi tikrai 
|
|
| | |
Viza |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 17:04:25 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
Na jo visi mes skirtingi 
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 17:38:08 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-13
|
Na nežinau, labai retai mes pykstamės. O nusileidžiu aš dažniausiai, nepatinka man gyvent pyktyje, tai ir mano zuikučiai nėra pratę. Kai jų seneliai barasi jie labai negerai jaučiasi ir bėga iš ten 
|
|
| |
mildute |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 17:45:38 | Nr. # 14 |
klubo narys (-ė)
|
Tai paklauk ir ziurek tiesei i akis jam gal turi kita ar kas panasaus ,paziurek kokia riakcija , na o dabar daugumai vyru pasimaiso protelis ,tik kartais mes pacios to nenorime tiketi o po kiek laiko ir isaiskeja.O ka cia gali zinoti,gal taip kokiu rupesciu turi . Na o tavo kokia nuojauta ,kartais nuojauta neapgauna.Na tikiuosi viskas susitvarkys irbusite 
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-25, 17:55:30 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
Kad vyrams protas pasimaišo dėl kitų - tas tai tiesa, o paskutiniu metu kažkaip tai daugumai, bet kaip suprantu vyresniam amžiuje, kažkoks laikas dabar toks įdomus .
|
|
| | |
mildute |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-26, 09:55:44 | Nr. # 17 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (Jurgute) paskutiniu metu kažkaip tai daugumai, Taip tai ka pastoviai rodo per telika tas issiskyre, ta paliko del kitos ir dar dauk kitokiu dalyku ,na tai ko reikia tiketis is musu paciu.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-26, 10:26:08 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Ar nepastebėjai tendencijos - kuo tiki tą ir gauni. kažkodėl man atrodo, kad žmonės vietoj tikėjimo gerais dalykais - linkę geriau būt pesimistais. Gal mažiau televizoriaus žiūrėti reikia??? Ne visos poros skiriasi, ne visi vyrai nuklysta į šoną...Laimė priklauso nuo mūsų pačių, ją kuria du žmonės - ne vienas, kai lieki vienas kurti ją...tada jau blogiau.
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-26, 10:32:15 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
na 3x tfu, tarp musu su vyru labai geri santykiai, bet va pasizvalgius aplinkui - skyrybu skaicius labai padidejo, o jei ir nesiskiria, tai seimu santykiai labai keisti : vyras turi kita, o gyvena su savo zmona, nenoredamas pripazint zmonai to, kad yra kita gyvena dviguba gyvenima .
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-27, 07:44:20 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
|
O kam pripažinti, jei jam patogu? Žmona - namie, meilužė - pramogoms. Negerbiu tokių vyrų. 
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-27, 08:35:07 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
|
Suprantamas dalykas, koks patogumas jam su viena linksminasi, o kita - juo rupinasi 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-27, 09:04:07 | Nr. # 22 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (Jurgute) O kam pripažinti, jei jam patogu? Žmona - namie, meilužė - pramogoms. Negerbiu tokių vyrų. O tokiu moteru? Kurios zino kad vyras vedes, bet .......... Aisku buna, kad vyrai iseina is seimos ir paskui veda meiluze ir kuri laika jie laimingi, bet manau pagalys turi du galus. Aisku tos buvosios meiluzes (dabartines antros, trecios ir t.t. zmonos) paskui teisinasi, kad jos nekaltos, kad vyras paliko buvosi seima, bet......
Žinutę redagavo Tutti - Ketvirtadienis, 2008-11-27, 09:19:01 |
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-27, 09:19:04 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
|
Netoleruoju, ne vyrų tokių, nei moterų. Gal geriau būt sąžiningais vienas kito atžilgiu ir prisipažint, kad nesiklosto bendras gyvenimas ir eiti skirtingais, o ne įvelti į tai dar daugiau žmonių, skaudinti vaikus... Kai ieškoma pažinčių iš šalies, vadinasi, vengiama spresti problemas dabartiniuose santykiuose. Man visada patiko posakis - už kaimyno tvoros žolė atrodo žalesnė...nors kai ilgiau pabūni kaimyno kieme, viskas pasirodo taip pat... Nesutinku, kad reikia kaltinti meilužes, vyrai turi smegenis, kad jomis galvotų...o iš kitos pusės vadinasi tarpusavio santykiuose kažkas negerai, kad ieško kito žmogaus, na kiti dar yra sportininkai - dėl azarto, kad palaikytų savo menką savivertę...
Žinutę redagavo Jurgute - Ketvirtadienis, 2008-11-27, 10:26:31 |
|
| | | |
|
|
|