Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

Gimtadienį švenčia:
minimi(40)

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Smurtas šeimoje
Vėja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:26:35 | Nr. # 51
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Žinai, ko gero Tu manai, kad aš viską idealizuoju, toli gražu ne - yra dalykų, kurių mano nuomonės nei su kirviu nepermuši...Šeimoj aš visad turėjau ir ko gero turėsiu savo nuomonę, ji gali nesutapti su mano tėvų, draugų, pažįstamų, draugo...kartais taip pasisvaidau "žaibais", kad ohoho, net pati paskui savim stebiuosi. Man nėra svetimas pyktis, neapykanta - yra jų ir mano gyvenime, tačiau aš su tuo labai sąmonigai kovoju, nes tai iš tiesų kenkia tik man pačiai, o tiems žmonėms...jiems iš tikrųjų dzin, kad ir ką begalvotum...Todėl, turiu savo posakį, kurį pati ir esu parašiusi savo pamąstymuose "nereikia nuodyt savęs kitų gyvenimais"...

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:29:05 | Nr. # 52
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-11
žinutės: 4947

vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
Quote (Jurgute)
"nereikia nuodyt savęs kitų gyvenimais"...

Vat būtent, todėm mes ir isikraustom, kad nei matyt, nei girdėt. Tda nei neapykantos, nei skausmo.

Vėja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:33:37 | Nr. # 53
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Teisingai, aš tik už tai. Palaikau Tave.

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:36:12 | Nr. # 54
ištikima klubo narė

Quote (Jurgute)
Teisingai, aš tik už tai. Palaikau Tave.

Ačiū wink

balandiene Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 11:51:16 | Nr. # 55
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Odeta)

parasčiausiai daug kartų buvo viskas atleista... kiek lysdavo reikalaudavo pinigų. duok ir viskas, mat privalau, kad ir vaikas bus ne valgęs... vogdavo maistą, pinigus, viską. Jei neduodavau pinigų koliodavo, net langus yra išdayžius, ČIA MOTINA?...
Apie kokį gailestį gali būti kalba?....

o as palaikau tave ir tavo poziuri,nes tie ligoti,net nenori keistyis,jiems i viska ir visus tooth tad geriausiai nuo ju pabegt,ir susitikt per metus karta,pas mus giminej yra kalinys,kuriam i visus dzin,gryzta,tai prasideda friday boxing vagystes,o kiek buvo atleista,po mustyniu kai "pripjove" kisom ir pinigus ir gyveno pas mus,tai ne kad padekojo,dar apvoge,pries iseinant ir susitikus dar issiseipe,tad tokiem artimiesiems tikrai neatleisiu,kol nepamatysiu kad pasikeis smash

Odeta Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-04-18, 21:00:32 | Nr. # 56
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
o as palaikau tave ir tavo poziuri,nes tie ligoti,net nenori keistyis,jiems i viska ir visus tad geriausiai nuo ju pabegt,ir susitikt per metus karta,pas mus giminej yra kalinys,kuriam i visus dzin,gryzta,tai prasideda vagystes,o kiek buvo atleista,po mustyniu kai "pripjove" kisom ir pinigus ir gyveno pas mus,tai ne kad padekojo,dar apvoge,pries iseinant ir susitikus dar issiseipe,tad tokiem artimiesiems tikrai neatleisiu,kol nepamatysiu kad pasikeis

Matau, kad puikiai supranti tokią situaciją... Tikrai.

Ritaka Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-04-19, 15:25:10 | Nr. # 57
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-09
žinutės: 3076

vaikai: du berniukai ir dukrytė
dovanėlės: 22
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Jurgute)
nuodyt savęs kitų gyvenimais"...

laabai puikiai pasakyta ,tikrai ok2

Vėja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-04-19, 15:34:58 | Nr. # 58
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Ačiū.

svanysa Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-28, 13:39:04 | Nr. # 59
klubo narys (-ė)

nuo: 2015-05-24
žinutės: 20

vieta: Kaunas
dovanėlės: 0
Nepritariu smurtui šeimoje, jokiam... nei fiziniui, nei psichologiniam. Jau šimtajį kartą pasikartosiu, jei tarp sutuoktinių yra pagarba, jokio smurto ir būti negali.
Mano prosenelė dar mano mamai sakė, kad mes turime tokius vyrus kokių nusipelnome... Dar ji sakė: vaikeli, vyras gali pakelti prieš tave ranką tik kartą... jei taip nutiko griebk pirmą pasitaikiusį daiktą po ranka ir taip vožk, kad neatsikeltų, o pati pasiimk vaikus ir eik savais keliais, jis jūsų nevertas....
Mum su mama to patirti neteko.

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp