Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Anekdotai
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-01, 22:18:54 | Nr. # 126 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Skambutis į duris. Vyras atidaro – ten uošvė. - O! Laba diena, mama. Ar ilgam atvykot? - Na, kol neatsibosiu… - Tai ką, net arbatos neišgersit?..
-----------------------------------------
Vyras: - Niekaip nesuprantu...Kaip dievas galėjo tave sukurti tokią gražią ir tokią kvailą??? Žmona: - Elementaru: dievas mane sukūrė gražią, kad aš patikčiau tau... Ir kvailą, kad man patiktum tu... -------------------------------------------
Žmona supykus rėkia ant vyro: - O tu žinai, kiek mes galėtume nusipirkt, jei tu negertum?! - Taip žinau. Man nieko, tau kailinius.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-08-02, 17:28:27 | Nr. # 127 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-08-10, 13:36:54 | Nr. # 128 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Žmona vieną kartą sugrįžusi namo, pamato ant durų, vyro ranka parašytą skelbimą: "Parduodama dar geros būklės žmona, kaina 1500 Litų" Žmona klausia vyro: - O kodėl taip nebrangiai? - Aš paskaičiavau: 70 kg gryno svorio po 10 Lt = 700 Lt, ir auksiniai žiedai - 800 Lt, viso 1500 Lt. Kitą dieną vyras, grįžęs namo, ant durų pamato žmonos skelbimą: "Parduodamas dar geros būklės vyras, kaina 3 Litai" Vyras, baisiai pasipiktinęs: - Aš tave daugiau kaip tūkstančiu įvertinau, o tu? - O aš paskaičiavau: 2 kiaušiniai po 40 centų ir pipetė 2,20 lt.
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-14, 13:27:54 | Nr. # 129 |
ištikima klubo narė
|
Labukas, balandukės. Keletas "protingų tiesų" apie vyrus....
Kaip sužavėti moterį? -Mylėk ją, apkabink ją, glamonėk ją, sakyk jai komplimentus, gink ją, palaikyk ją, leisk pinigus jai, veskis ją į restoranus, pirk jai daiktus, klausykis jos, rūpinkis ja, paremk ją, eik iš proto dėl jos...
Kaip sužavėti vyrą? -Nusirenk ir atnešk alaus...
---------------------------------------------------------
Jeigu vyras atidaro mašinos duris savo žmonai, tai reiškia: arba mašina nauja, arba žmona.
---------------------------------------------------------
Kodėl vedę vyrai storėja? - Vienišas vyras pažiūri į šaldytuvą, pamato, kas ten jo laukia, ir atsidusęs eina į lovą.
- Vedęs vyras pažiūri į lovą, pamato, kas ten jo laukia, ir eina prie šaldytuvo.
-------------------------------------------------------------------
Kodėl vyrų gyvenimas šuniškas? -Jie pareina purvinom kojom, įsitaiso patogiai ant sofos ir laukia kada atneš ėsti.
--------------------------------------------------------------------
Vyrų intymaus gyvenimo metų laikotarpiai , kaip automobiliai: - nuo 20 iki 30 metų: kaip PORŠĖ - greitas ir galingas; nuo 30 iki 40 : kaip VOLVO - techniškai išbaigtas; nuo 40 iki 50 : kaip OPELis - žada daugiau negu gali; nuo 50 iki 60 : kaip senas MOSKVIČ'iukas: užsiveda tiktai rankena...
|
|
| | | | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-10-07, 20:21:18 | Nr. # 133 |
ištikima klubo narė
|
Pasijuokime
Palaidojo uošvienę. Žentas stovi kapinėse prie ką tik supilto kauburėlio, staiga kažkoks paukštis praskrisdamas apdergia jam petį. Žentas lėtai pakelia akis į dangų ir tyliai sako: - Tai jūs, uošvienėle, jau ten? --------------------------------------------------------
Stovi prostitutės gatvėje. Prieina senutė ir klausia, ko čia jos laukia. - Saldainiukų, - šypteli viena mergina. Močiutė, nesupratusi humoro, irgi atsistoja į eilę. Atvažiuoja po kiek laiko mentai ir visas supakuoja, tame tarpe ir močiutę. Vienas pareigūnas sako senolei: - Kad jaunos ten stovi, tai dar suprantu, bet jūs, tokia sena... O senutė atsako jam: - Žinai, vaikeli, įkąst jau neįkandu, ale pačiulpt tai dar pačiulpiu...

|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-10-28, 20:10:36 | Nr. # 134 |
ištikima klubo narė
|
Grįžta vyras po darbo vieną vakarą, o namie – visiškas chaosas, kaip po žemės drebėjimo. Trys jo vaikai grūdasi kieme, vis dar su pižamomis, žaidžia purvyne, aplink išmėtytos tuščios maisto dėžutes, kieme visur mėtosi tušti pakeliai ir kitokios šiukšlės. Žmonos automobilio dureles atdaros, kaip ir paradinės namų durys, šuns niekur nesimato. Įžengęs pro duris pamato dar didesne betvarkę. Šviestuvas sudaužytas ir pusiau nutrauktas. Svetainėje visu garsu eina televizorius, įjungtas multikų kanalas, visuose kambariuose primėtyta žaislų ir įvairių drabužių. Įbėga į virtuvę – kriauklė pilna nešvarių indų, teka vanduo, pusryčių maistas išdrabstytas ant spintelių, šaldytuvo durys plačiai atvertos, šuns maistas išpiltas ant grindų, po stalu voliojasi sudaužyta stiklinė, prie lauko durų supilta smėlio krūva. Pagautas nerimo per kelis laiptus užlekia i antrą aukštą, nežiūrėdamas į žaislus besimėtančius po kojom, išmėtytų drabužių kalnus, žvilgsniu neramiai ieškodamas žmonos. Gal kažkas atsitiko? Ar susirgo? Antrame aukšte jį pasitinka bėgančio vandens garsas, sklindantis iš vonios. Įlekia vidun – visur išmėtyti šlapi rankšluosčiai, muilas, vonioje sumesti žaisliukai. Ant grindų – vingiuoja kilometrai tualetinio popieriaus, veidrodis ir sienos išteplioti dantų pasta. Išlekiąs iš vonios, įpuola i miegamąjį ir net atsilošia – žmona kuo ramiausiai drybso lovoje, vis dar su naktiniais, ir skaito knygą. Ji pakelia akis, švelniai nusišypso ir paklausia, kaip praėjo jo diena? Vyras negalėdamas nė žodžio pratarti, tik suvapa: - Kas čia šiandien atsitiko? Ji vėl nusišypso ir sako: - Žinai, kiekviena kartą, kaip pareini namo, tu klausi, ką gi po galais aš veikiu per dienų dienas? - Na, taip. -įtariai atsako vyras. - Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau.

|
|
| | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-10-29, 13:19:11 | Nr. # 136 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) oi kaip prisijuokiau
Nu tai šaunu, kad kažkam tai sugebėjau pakelti nuotaiką 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-10-29, 17:56:47 | Nr. # 137 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Gitana1965) Nu tai šaunu, kad kažkam tai sugebėjau pakelti nuotaiką aha,ačiuks 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-10-30, 23:59:53 | Nr. # 138 |
ištikima klubo narė
|
Viena šeima niekaip negalėjo susilaukti vaikų, todėl nutarė pasinaudoti vyro, teikiančio apvaisinimo paslaugas, pagalba. Tą dieną, kai turėjo ateiti apvaisintojas, ponas Fosteris tarė savo žmonai: - Aš išeinu. Tuojau turėtų ateiti tas vyras. Po pusvalandžio visai atsitiktinai į duris paskambino fotografas, darantis vaikų nuotraukas. Jis, eidamas pro šalį, nutarė ir čia pasiūlyti savo paslaugas: - Labas rytas, ponia! Jūs manęs nepažįstate, bet aš čia atėjau... - O, tik nereikia aiškintis, aš jūsų jau seniai laukiu, - tarė ponia Foster, įleisdama svečią. - Tikrai? - Nustebo fotografas. - Labai puiku! Mano darbo sritis -vaikai. - Tai ir yra, ko aš ir mano vyras tikėjomės. Prašom sėstis, tai kur mes pradėsim? - paklausė sumišusi ponia Foster. - Viską palikite man. Paprastai aš darau du kartus vonioje, vieną ant sofos ir, ko gero, porą kartų lovoje. Kartais svetainės grindys tam irgi puikiai tinka, čia galima gerai išsiplėsti. - Vonia ir svetainės grindys?! Nenuostabu, kad mums su Hariu nepasisekė. - Matot, ponia, niekas iš mūsų negali garantuoti geros kokybės kiekvieną kartą. Bet jei mes pabandysime keletą skirtingų pozų, ir aš "nutrauksiu" iš šešių ar septynių kampų, neabejoju, kad rezultatais jūs būsite patenkinta. - Aš tikiuosi, kad mes greitai visa tai atliksime? - sušnibždėjo ponia Foster. - Mano darbas, ponia, reikalauja laiko. Žinoma, galėčiau spustelt ir viską atlikti per 5 min, bet jūs nusiviltumėte. - Argi to nežinau! - sušuko ponia Foster. Fotografas atsidarė lagaminėlį ir išsitraukė aplanką su vaikų nuotraukom. - Šita daryta ant autobuso stogo Londono centre. - O Dieve! - sušuko Foster, šluostydamasi prakaitą. - O va šie dvyniai kažkaip atsitiktinai pavyko, nes su jų motina buvo sunku dirbti. Ji nuolat klykė ir rėkė, sunkiai galėjau susikoncentruoti. - Ak štai kaip. -- tarė Foster. - Taigi ponia, jei jūs pasiruošusi, išsitrauksiu trikojį ir galėsim pradėti. - Trikojį? - išsigando Foster. - O taip, aš naudoju trikojį pasidėti savo Canon'ui. Jis per didelis nulaikyti, kai pradedu savo darbą. Ponia, ponia! O Dieve, ji nualpo!

|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-11-22, 13:24:32 | Nr. # 139 |
ištikima klubo narė
|
Moteris naktį žadina vyrą: -Man šalta! Vyras atsikelia ir atneša antklodę. Netrukus ji vėl: -Man karšta! Vyras atsikelia ir atidaro langą. netrukus ji vėl: -Aš noriu vyro! -Viskas turi savo ribas, brangioji, iš kur aš tau antrą valandą nakties gausiu vyrą?
Atbėga petriukas pas tėvelį ir klausia: - Kodėl man plaukai kuokštais slenka? Tėvelis sako: - Baik žaist su švitinimo aparatu!
Drakoniuko klausia: - Kur tavo mama? - Aš ją suvalgiau. - O tėtė? - Aš ir jį suvalgiau. - O močiutė ir senelis? - Ir juos suvalgiau. - Tai kas tu toks?!? Drakoniukas verkdamas visu balsu: - Našlaitė-ė-ė-lis!
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-11-22, 13:35:46 | Nr. # 140 |
ištikima klubo narė
|
Atėjo Kalėdos, Kaziukas iš vaikų namų nusiuntė atviruką Kalėdų seneliui ir prašė: – Aš noriu traukinuko, mašinytės, namuko ir tikros „Ferari“ mašinos! – Pašto darbuotojai pamatė tą laišką, pagailėjo jo ir nusiuntė tai, ko jis norėjo. Po savaitės sulaukia atsakymo: – Ačiū, Kalėdų seneli, kad padovanojai man tai, ko aš norėjau, bet tikros „Ferari“ negavau, tikriausiai tie ilgapirščiai iš pašto pavogė.
Gūdus miškas. Stovi iš rąstų suręsta trobelė. Pareina namo meškinai. Tėtis meškinas rūsčiu balsu užriaumoja: – Kas valgė iš mano lėkštės? Meškiukas rėkia iš paskos: – Kas gėrė iš mano puodelio? Mama meškienė atsisuka nuo viryklės: – Kvailiai, aš dar neįdėjau.
Ateina pas merginą meilužis, girdi mergina, kad grįžta vyras. Meilužis pasisiūlo lipti į spintą. Mergina nesutinka: - Ne, mano vyras ten švarką kabinasi, geriau lipk į laikrodį. Vyriškis įlipa į laikrodį ir tiksi. Grįžta vyras ir girdi tik-tik. - O, mieloji, laikrodį sutaisei? Kaip tau tai pavyko? - Nu matai patraukiau už virvutės ir susitaisė. Eina vyras naktį į tualetą ir girdi. - Krrrrrrr... tik, tik, tik,- Galvoja vėl sugedo, patraukė už virvutės. - O bl**, tik, tik, tik...!
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-11-22, 13:39:15 | Nr. # 141 |
ištikima klubo narė
|
Kavinė Paryžiuje. Už staliuko sėdi moteris. Prie jos prisėda vyriškis. - Madam skuba? - Madam neskuba ... - Madam išgers puodelį kavos? - Madam išgers puodelį kavos ... Geria kavą. - Madam ištekėjusi? - Madam ištekėjusi ... - Madam galėtų paskambinti vyrui ir pranešti, kad ją išprievartavo nepažįstamas vyriškis? - Madam galėtų paskambinti vyrui ir pranešti, kad ją išprievartavo nepažįstamas vyriškis... 16 kartų. - Šešiolika kartų?! - Mesje skuba?
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-11-22, 13:43:01 | Nr. # 142 |
ištikima klubo narė
|
Tėte, tave matematikos mokytoja į mokyklą kviečia. -O kas nutiko? -Ji manęs klausia: kiek bus 7 kart 9? Aš jai sakau: 63. Ji klausia: O 9 kart 7? Aš atsakau: Koks bl.. skirtumas. -Tikrai, koks skirtumas? Gerai nueisiu. Kitą dieną grįžta sūnus iš mokyklos, prieina prie tėvo: -Tėte, tu mokykloje buvai? -Dar ne. -Kai eisi, užeik ir pas fizinio mokytoją. -Kas nutiko? -Per fizinio pamoką darėme mankštą. Mokytojas liepė pakelti vieną ranką, aš pakėliau. Po to liepė pakelti kitą ranką, aš pakėliau. Po to liepė pakelti kairę koją, aš pakėliau. O dabar sako pakelkite dešinę koją. Aš jam ir sakau, ką ant b... stovėti? -Ale tikrai. Gerai užeisiu. Grįžta sūnus iš mokyklos sekančią dieną: -Tėte tu į mokyklą buvai nuėjęs? -Dar ne. -Tai ir neik, mane iš mokyklos išmetė. -Už ką? -Pakvietė mane pas direktorių, užeinu į kabinetą, ten sėdi matematikos mokytoja, fizinio mokytojas, ir piešimo mokytoja. -O piešimo mokytoja kokio b... atėjo? -Aš tą patį paklausiau.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-11-22, 17:06:45 | Nr. # 143 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Gitana1965) Viena šeima niekaip negalėjo susilaukti vaikų Quote (Vakaruška) Gūdus miškas. topiniai 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-12-24, 12:46:38 | Nr. # 144 |
ištikima klubo narė
|
Dukryte, man atėjo gandai, kad tu labai daug keikiesi. - Pisa protą.
|
|
| | |
dziuguliukas77 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2015-05-25, 19:47:57 | Nr. # 146 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-15
|
;DD
|
|
| |
Mlnmln321 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2015-05-25, 20:21:11 | Nr. # 147 |
naujokas (-ė)
nuo: 2015-05-22
|
Moteris sėdi parke ant suoliuko. Prie jos prieina valkata ir pabučiuoja. -Ką jūs darote? - įsiunta moteris. -Aš juk ne jūsų mylimoji! -Tai ką tada veiki mano lovoje?
|
|
| |
gabale |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2015-05-26, 07:01:51 | Nr. # 148 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-18
|
Kalbasi dvi draugės: - Visą mėnesį lankiau sporto klubą. - Ir kiek numetei? - 100 eurų.
|
|
| |
Mlnmln321 |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2015-05-26, 07:24:21 | Nr. # 149 |
naujokas (-ė)
nuo: 2015-05-22
|
Kaimo žmogelis sako kaimynui: - Žinai, Jonai, vakar pirmą kartą buvau teatre! - Patiko? - Labai, ypač pabaigoje, kai dalino paltus. Paėmiau po tris sau ir žmonai.Added (2015-05-26, 07:24:21) --------------------------------------------- Ateina Petriukas į mokyklą. Mokytoja jo klausia, koks skaičius eina po 8. - Devyni. - Šaunuolis. Kas tave išmokė pažinti skaičius? - vėl klausia mokytoja. - Tėtis. - Puiku. Na, o koks skaičius eina po 10? - Valetas, - atsako Petriukas.
|
|
| |
mazylis |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2015-05-26, 08:13:21 | Nr. # 150 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-26
|
Maršrutiniame autobusiuke: – Šoferiukas, išleiskite mane vaaaaa prie to raudono mersedeso. – Raudonas mersedesas nuvažiuoja. Vytis?Added (2015-05-26, 08:12:10) --------------------------------------------- Kiškis ant viso miško rėkia: – Kas primušė mano brolį?!! Išlenda iš olos meška: – Aš primušiau. – Taip jam ir reikia!!! Added (2015-05-26, 08:13:21) --------------------------------------------- Iki vedybų moterys vyrams sako: – Man patinki tik tu! Po vedybų moterys vyrams sako: – Tu patinki tik man!
|
|
| |
|
|
|