Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Lavinamieji žaislai
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-04-17, 11:02:12 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Norėjau paklausti kokius lavinamuosius žaislus perkat savo mažyliams, ar jaučiate jų naudą? Kur galima jų įsigyti, kokios kainos? Mane labai domina šie: Lavinamasis ratas Lavinamasis kilimėlis 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 14:19:58 | Nr. # 2 |
administratorė
|
Visi lavinamieji žaisliukai geri, bet jų kainos didelės. Todėl reikia išsirinkti tokius, kurie labai reikalingi. Šaunu būna kai gauni dovanų gerų žaisliukų 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 14:21:06 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Gal kas turi gerą padėvėta lavinamajį žaislą parduoti?
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 15:14:07 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
|
Šiaip galima tokių žaislų paieškoti jau naudotų, tada kainos kiek mažesnės.
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 18:11:16 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Nezinau ar labai didele nauda, as saviskei nepirkau, bet labai gundziausi... Seip kilimeli atstoja paprastas dekis ant zemes su salia esanciais zaislais arba karusele lovytej, supamoji-vibruke kedute, supynes (jei kas turi), kai paauga ir gali pasiverst tai kabanciu zaislu kaip ir nereikia, ima viska ka pasiekia. Gal geriau atskiru zaislu lavinimui nusipirkt keleta, nors nezinau, cia jau kaip kam... Nu seip as issiverciau ir su karusele lovytej uz 30 lt, supynemis ir jos karusele (pamainydavau su karusele lovytej, kad nenusibostu), vibro kedutes zaislai kabantys labai patiko mazei, o toliau kramtukai... tiek to lavinimo. Be to lavinamasis kilimelis geriau pirkt brangesnis su ivairesniais zaislais ar efektais, pritaikomas ir mazuliui ir didesniam kudikiui, pvz. toks : http://www.zaisliukas.lt/index103-placiau-93.html kainos ivairios, Rimi maciau uz 6o Lt... internete greit permeciau info tai apie 200 vid. kainuoja. Galima padeveta pirkt, bus padevetas, bet pigiau, galima nuomotis: http://www.zaislukaralyste.lt/lt....96-.htm
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 18:55:34 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Šiaip čia tų ratų ir kilimų prasmė kiek kitokia - vaikas liečia skirtingus daiktus, jų faktūras, jis ir groja...O be to ir sėdint tokiam rate - tikrai mažiau šansų, kad užsigaus, nukris...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 20:34:47 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Šiaip čia tų ratų ir kilimų prasmė kiek kitokia - vaikas liečia skirtingus daiktus, jų faktūras, jis ir groja...O be to ir sėdint tokiam rate - tikrai mažiau šansų, kad užsigaus, nukris... Atrodo lyg saugumo salelė mažyliui,juk negali visą laiką akylai stebėti. O kai pradeda vaikiukas daugiau judėti jau ant sofos ar lovos palikti nesaugu, o čia įdėjai ir tegu būna 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-04-19, 08:18:43 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Atrodo lyg saugumo salelė mažyliui,juk negali visą laiką akylai stebėti. O kai pradeda vaikiukas daugiau judėti jau ant sofos ar lovos palikti nesaugu, o čia įdėjai ir tegu būna Man būtent taip ir atrodo, kad ir veiklos tame rate žmogiukas turi ir saugus 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:35:52 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Radau mūsų Balandos reklamos labai gerą svetainę ta tema - www.lavinantys.lt
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-04-26, 14:26:29 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
turėjom lavinimo kilimėlį,bet mažiui nelabai jis patiko...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-04-26, 14:52:49 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
|
O kuo nepatiko?
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-04-26, 15:52:37 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Musu maziui irgi nelabai ,nors ir muzikikes skirtingos kampuose grodavo ,ir tie zaisliukai ryskus,cezantys,bet nedomino ...
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-04-27, 14:21:43 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
Quote (Vėja) O kuo nepatiko? nelabai jį domino nei tie žaisliukai,nei muzikos kilimėlio,o akių neatplėšdavo nuo karuseles ant lovytės ir akvariumo žaislinio.....
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 11:25:02 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
|
Tai vadinasi, jį domino visa, kas juda...
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-05-27, 19:26:31 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) O, vat kaip manot ar tikrai reikia vaikam iki metų žaislų Manau tik barškučių ir pakabinamų virš lovytės 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 08:03:29 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
justukas turejo lavinimo kilimeli,pradzioj nelabai patiko,bet kai pradejo pasiekinet zaisliukus ilgai ant jo isguledavo,barskuciai neatsiejimi,gi turi mokintis pajimt i rankyte ir islaikyti.. Quote (arija) O, vat kaip manot ar tikrai reikia vaikam iki metų žaislų? cia matyt kaip kam bet kuo gi tam vaikui uzsijimti?tik mama? 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 10:57:55 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Quote (arija) O, vat kaip manot ar tikrai reikia vaikam iki metų žaislų? Ir žinot kodėl taip klausiu, ogi mano brolienė kategoriška, vaikas iki metų turi turėti maksimum 2 žaislus bang buvau pakraupus, kai išgirdau fear tad visus leliukinius žaisliukus turėsiu dovanot kitiems Tai vat ir galvoju, gal dabartinės mamytės kitaip augina, gal tikrai nereik vaikui žaislų.... Labai keistai ,tai o nuo metuku dar 2 zaislus pirks... manau,kad reikia ir tikrai daugiau nei 2 zaisliuku .O kiek brolienes vaikiukui menesiuku ? gal vis del to pakeis savo nuomone ,kai mazuliukas paaugs 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 11:07:02 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) tad visus leliukinius žaisliukus turėsiu dovanot kitiems Gali man dovanoti, kadangi mano lėlytei jau reikia "veiksmo" Jau akimis sekioja, kai nešiojam po kambarius ir gana tvirtai laiko galvutę...Bus "dikta" mergina 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 11:36:05 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (Ievux) O kiek brolienes vaikiukui menesiuku ? Bus keturi mėnesiukai Niu nežnau, kaip jai taip atrodo, aš manau, kad vaikutis žaisdamas lavinasi, lavina savo rašymo, kalbėjimo pradmenis Quote (Vėja) Gali man dovanoti Vakar dejau skelbima, tai jau užsisakė 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 13:19:52 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) O, vat kaip manot ar tikrai reikia vaikam iki metų žaislų? Ir žinot kodėl taip klausiu, ogi mano brolienė kategoriška, vaikas iki metų turi turėti maksimum 2 žaislus nu ne,gi kaip tik reikia visokių,liečiant gerėja motorika,ypač smuklius,gumbuotus čiažančius daikčiukus..aš daug visko turėjau ir turiu,nes manau kad tai padės zuikiams vystytis..
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 13:34:12 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) O, vat kaip manot ar tikrai reikia vaikam iki metų žaislų? Ir žinot kodėl taip klausiu, ogi mano brolienė kategoriška, vaikas iki metų turi turėti maksimum 2 žaislus bang buvau pakraupus, kai išgirdau fear tad visus leliukinius žaisliukus turėsiu dovanot kitiems Tai vat ir galvoju, gal dabartinės mamytės kitaip augina, gal tikrai nereik vaikui žaislų.... Seip zaislu uztenka 1 ar 2 del to, kad iki 1metu kudikis nesugeba sukaupt demesio ir pradeda balskytis tarp daug zaislu, gerai turet daugiau zaislu, bet juos kaitaliot, kudikis seip pamirsta kokius zaislus turi kai ju nemato, todel kaitaliojant istraukti zaislai jam atrodo kaip nauji ir del to idomus 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 13:37:05 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Murlyka) Seip zaislu uztenka 1 ar 2 del to, kad iki 1metu kudikis nesugeba sukaupt demesio ir pradeda balskytis tarp daug zaislu, gerai turet daugiau zaislu, bet juos kaitaliot, kudikis seip pamirsta kokius zaislus turi kai ju nemato, todel kaitaliojant istraukti zaislai jam atrodo kaip nauji ir del to idomus gal dar nuo vaiko priklauso,mano gal nuo 7mėn ir dėžėn įgriudavo iš smalsumo ir prisikraudavo daug..tik kramtukų nemėgo..
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-05-28, 13:39:12 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
|
Nezinau kas cia patare ar kaip ten buvo, bet vienu metu Gabijai labai idomu buvo maiseliai, ir ceza ir palaikyt galima ir paciaumot (kol dantu neturi), tada tokia melyna pele nuo raktu (medziagine), megsta kramtyt ausis, kojas, nosi jau nukramte, teko nuplest. Turi daug zaislu, bet idomiausi: raktai su pakabukais, melyna pele, katinas pliusinis (irgi skanu pakramtyt), vilnoniai daiktai (kepures, salikai, kojnes ir t.t.), laikrasciai, knygos (skanu) ir gerai skamba kai plysta, trupinukai ant stalo ar lasiukai irgi idomu parankiot ir t.t. Kol buvo maza (3-6men. zaislai buvo kramtukai, tai ka islaikydavo rankutese ir mama aisku).
|
|
| | |
|
|
|