Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Meilė vaikams
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-04-17, 17:58:16 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Paatviraukit, kaip "dalijat" savo meilę vaikams. Visiems po lygiai, vienodai? O gal kiekvieną iš jų mylit skirtinga meile? Gal vienas labiau artimesnis, o kitas tolimesnis - vienas "mamos vaikas", o kitas "tėčio"?
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 07:39:38 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Abi dukrytes myliu labai labai ir vienodai. Nemanau, kad galima labiau mylėti vieną, ar kitą savo vaiką.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 09:04:20 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
|
O aš manau, kad vienodai mylėti neįmanoma - kadangi vaikai skirtingos asmenybės, todėl ir meilė jiems kiekvienam kitokia. Manau, reta mama pripažins pati sau, kad taip yra.
Žinutę redagavo Vėja - Sekmadienis, 2010-04-18, 09:06:22 |
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 14:12:20 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Manau, reta mama pripažins pati sau, kad taip yra. Už kitas šnekėti negaliu, jos parašys savo nuomonę. Bet man vaikai yra vienodi ir mylimi vienodai.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 16:41:50 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vėja) O aš manau, kad vienodai mylėti neįmanoma - kadangi vaikai skirtingos asmenybės, todėl ir meilė jiems kiekvienam kitokia. Manau, reta mama pripažins pati sau, kad taip yra. Abu vaikai mylimi vienodai , abiem dėmesys skiriamas vienodai ir taip buvo ir bus . Tegul jie būna kiek tik nori skirtingi , jie ir turi būti skirtingi , bet mylėti galima vienodai abu ... aišku čia aš nekalbu apie kitas šeimas , tik apie savo . Nesuprantu tokių dalykų kai tėvai lyg ir pasidalija vaikais vienas tėčio -kitas mamos , mano požiūriu taip neteisinga . aš ir pati augau tokioje šeimoje kur vienas vaikas buvo išskirtinis , nors mūsų buvo trys , visada lepinamas , o kiti du kaip priedas prie to ...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 18:08:26 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Nesuprantu tokių dalykų kai tėvai lyg ir pasidalija vaikais vienas tėčio -kitas mamos , mano požiūriu taip neteisinga . Sunku spręsti - kas teisinga, o kas ne - todėl, kad mes visada ir visus dalykus vertinam pagal savo supratimą ir patirtį.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 19:06:08 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Sunku spręsti - kas teisinga, o kas ne - todėl, kad mes visada ir visus dalykus vertinam pagal savo supratimą ir patirtį. Man labai patiko tokia situacija : pas mamą atvažiavo draugė jos nesimatė 50metų , o dabar atnaujino draugystę , ir pasakoja: Ištekėjau už našlio , pagimdžiau dvinukus , o jis sako mano tik vienas -kitas ne mano , taip ir augino tuos vaikus vienas tėčio kitas mamos , o dabar tėtis senas sukriošęs , bet jo vaikas amerikoj , o mamos vaikas už 12km , bet mamos vaikas tai tas iš dvynukų , kur tėtis tvirtino , kad ne jo ir ką nebendraują vaikas su tėčiu , nors pačiam jau apie 40 , bet sako man visą gyvenimą buvo tvirtinta , kad aš ne jo vaikas .... o tėčio vaikas tėtį aplanko gal į 5 metus vieną kartą , nes iš amerikos neprilakstysi Likimo ironija ar ne ?
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 19:19:12 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Čia tai visiška nesąmonė. Sakyčiau absurdas. Rašydama apie "tėčio" ar "mamos" vaiką turėjau galvoje, kad paprastai vaikas su kažkuriuo iš jų bendrauja artimiau...Pvz. mano sesuo artimesnė su mama, o aš su tėčiu - bet tėvai man rūpi vienodai abu.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 19:23:18 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Čia tai visiška nesąmonė. Sakyčiau absurdas. tai aš juokiausi iki ašarų kaip gali vienas iš dvinukų būti kito tėvo , ir ypač jei dviniai identiški , čia jau tėveliui ir gerokai 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 19:29:06 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) tai aš juokiausi iki ašarų kaip gali vienas iš dvinukų būti kito tėvo , ir ypač jei dviniai identiški , čia jau tėveliui ir gerokai Bet sugalvok, man tokią nesąmonę...Ir iš kur tas žmonių tamsumas? 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-18, 20:26:08 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
|
Ko tik nebūna tame gyvenime. Nei juoktis, nei verkti tokiais atvejais. 
|
|
| |
|
|
|