Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Seneliai ir anūkai
stebėtoja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-26, 09:03:18 | Nr. # 26
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Vėja, gal tu ir teisi , bet yra ir kita medalio pusė : ką padarė tėvai ar seneliai , kad jų ilgėtųsi (čia aš kalbu apie savo situacija ) . Žinoma , jei atvykus tave sutinka tavimi džiaugiasi -malonu lankytis , bet jei kas kart girdisi vien priekaištai , skundai , dejonės -visa tai tą bendravima paverčia prievole- eini ne dėl to , kad tau norisi , o dėl , kad reikia . Nueini ir tau sugadina nuotaiką kelioms dienos , arba sėdi ir tyli , o tu jauti kaip pyktis kambary sklando kaip kokia migla , ir tie skundai pastovus nepasitenkinimas , pastovus bambėjimas , kad kitų vaikai geresni ....Ar norėtum lankytis pas tokius seneliu ar tėvus ?
nesakau , kad nesilankytum , nes jie tėvai , bet manu didelio noro nebūtų ....

Vėja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-26, 10:33:06 | Nr. # 27
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Nenorėčiau gilintis į situaciją, nes bijau, kad galiu nesusivaldyti ir parašyti tai, ko nenorėčiau čia rašyti. Ir priežastys tikrai ne tos, kokias tu išvardinai, na nebent aš kažko nežinau... Nei vieno neteisiu, bet nei vieo ir nepalaikysiu ...tai kiekvieno sąžinės reikalas....

Bijau, kad kažkokio nematomo pykčio pilni patys vaikai, o motina visiems yra motina, kad ir koks vaikas bebūtum... Iš savo pusės galiu pasakyti, anksčiau, kol buvo gyvas senelis - būdavo linksmos šventės, gimtadieniai - visi laimingi šypsodavosi, tik nežinia kas būdavo širdyse, mano manymu, tai tebuvo eilinė vaidyba, rasdavo ir ir laiko kažkokio...tačiau visada jaučiau, kad šitoj giminėj nėra nuoširdumo, todėl į tokias šventes nevažiuoti ir nedalyvauti rasdavau visada n progų.

stebėtoja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-26, 11:18:10 | Nr. # 28
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Aš irgi su tavimi nelinkus ginčytis , bet yra visokių tėvų ir įvairių vaikų ...
Nebūčiau linkusi kaltinti vaikų , nes tėvai juos tokiais užaugino , ką išsiauklėjo tą ir turi ....

Vėja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-26, 12:13:44 | Nr. # 29
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Na, nesutiksiu... Vaikams vertybės skiepijamos nuo vaikystės, žmogiškumas ir žmoniškumas - arba juos turi arba ne... tačiau... saviaukla, žmogus auklėjasi pats.

Manau, kad pernelyg didelė meilė užaugina egoistus ir pragmatikus. Čia buvo mano močiutės gyvenimiška klaida, nepaisant viso skausmo - ji juos visus iki vieno myli, o aš juos visus jos vietoj pasiųsčiau velniop...

balandiene Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-01-27, 20:55:01 | Nr. # 30
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
Nebūčiau linkusi kaltinti vaikų , nes tėvai juos tokiais užaugino , ką išsiauklėjo tą ir turi ....

agree agree
Quote (Vėja)
saviaukla, žmogus auklėjasi pats.

agree bet aš tikrai neinu ten kur nelaukiama..deja seneliu galima sakyt neturėjau,nes iš jų jautėm priešiškumą..tai kai užaugau tiesiog jų nelankiau.. nes nuėjus kartą juokas suėmė,kai tetos paklausė kas čia per moteris su vaiku atėjo,nors gyvenom už 4namų.. žodžiu,kaip šauksi taip ir atsilieps.. man daug vyresnio amžiaus žmonių atstojo senelius..

Vėja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 11:26:29 | Nr. # 31
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Kiekvienoj giminėj, ar šeimoj savos peripetijos, kurių gal kitiems negali pritaikyt... Gal čia mano supratimo bėda - nes visuomet noriu, kad viskas būtų sklandu ir gerai, kad visi būtų laimingi ir gražiai tarpusavyje sugyventų...

balandiene Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 19:47:50 | Nr. # 32
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Vėja)
nes visuomet noriu, kad viskas būtų sklandu ir gerai, kad visi būtų laimingi ir gražiai tarpusavyje sugyventų...

aš ir taip noriu,bet... įvairiai būna...

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp