Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Pašaipos, užgauliojimai vaikui...
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 17:10:47 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Daugelis iš mūsų esame susidūrę, kieme, mokykloje ar net darželiuose su pašaipomis, užgauliojimais iš turtingesnių, ,,šustresnių" vaikų... Kaip reguotumėte jei pašaipos būtų taikomos jūsų vaikui, dėl išvaizdos, luomo, rūbų. Pasidalinkime patirtimi.
Žinutę redagavo Odeta - Antradienis, 2009-06-30, 17:13:05 |
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 17:30:09 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) kad jei parašys pastabą už atsikalbinėjimą, tada važiuosiu aiškintis aš. Nes mokytojas taip kalbėti (mano manymu neturėtų) Čia tikra tiesa,nors yra mokytojų kurie žutbūt bando įteikti savo nuomonę kitiems Net pet prievartą.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 20:27:56 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) Kaip reguotumėte jei pašaipos būtų taikomos jūsų vaikui, dėl išvaizdos, luomo, rūbų. tikrai neleisciau uzlipt mano vaikui ant galvos ir pamokyciau atsikirst man isvis nepatinka,toks tevu auklejimas,imk pinigu ir su visais elkis,kaip nori... Quote (stebėtoja) Nes mokytojas taip kalbėti (mano manymu neturėtų) nors kai studentavau buvo destytoju,kurie tam tikrus mokinius(ne mano grupes)vadino asilais,dundukais ir panasei,bet ta mokytoja ilgai nedeste buvo atleista 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 07:43:39 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) asilais,dundukais ir panasei,bet ta mokytoja ilgai nedeste buvo atleista Taip ir turi būti.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 09:34:10 | Nr. # 6 |
administratorė
|
Svarbiausia, kad vaikas netylėtų ir pasakytų tėvams. Dauguma vaikų gėdinasi prisipažinti, kad yra užgauliojami. Gal būt todėl, kad nepasitiki tėvais, o gal dėl to, kad bijo pasirodyti "skysti" Tai gal būt labiau būdinga berniukams. Mes vyresniąjai visada sakom, kad pasipasakotų mums, kas skriaudė kieme ar darželyje - auklėtoja ar vaikas... Buvo kartą toks "incidentas"... Darželyje vienas berniukas skriausdavo kitus vaikiukus - mušdavosi, erzindavo, laužydavo žaisliukus. Kaip vėliau paaiškėjo, pas vaiką buvo padidintas hiperaktyvumas ar dar kažkas... Jis pagal viską turėjo mokytis spec. darželyje. Tai va, kaip minėjau, skriausdavo vaikus, o tame tarpe ir mūsų dukrytę. Pastaroji mums pasipasakojo, tai vyras nuėjęs paprašė auklėtojos leisti jam su tuo berniuku pasikalbėti. Tai vyras gražiai, kaip su sūnum pasikalbėjo (auklėtoja buvo šalia), paaiškino, kad mergaites skriausti yra negražu, ne vyriška ir t.t.... Ir ką jūs manote? Nuo to karto tas berniukas prie mūsų dukrytės nebelindo O auklėtoja buvo sužavėta, nes jos taip neklausė tas vaikas, kaip paklausė mano vyro 
|
|
| |
tella |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 09:53:51 | Nr. # 7 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-04-29
vieta: Klaipėda
|
Quote (Tinakris) nes jos taip neklausė tas vaikas, kaip paklausė mano vyro svarbiausia turbut moketi kalbetis su vaiku... dauguma aukletoju, mokytoju su vaikais kalba labai jau isakmiu tonu "daryk taip ar taip, to nedaryk, taip negalima", o paaiskinti vaikui, kodel, pasikalbeti su juo ramiai net nesistengia...
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:02:13 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
|
|
| |
tella |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:10:29 | Nr. # 9 |
klubo narys (-ė)
|
tai cia gaunas sprendimas apie knyga is virselio... o kad zmogeliukas is tikro gali buti labai protingas, gabus, su turtingu vidiniu pasauliu, niekam nerupi...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:13:41 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
|
Quote (tella) labai protingas, gabus, su turtingu vidiniu pasauliu, niekam nerupi... Tačiau nerūpi tik neišprususiems ir savim nepasitikintiems žmonėms,kurie lipa per kitų galvas, kad būtų pastebėti.
|
|
| |
tella |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:16:58 | Nr. # 11 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (Odeta) Tačiau nerūpi tik neišprususiems ir savim nepasitikintiems žmonėms ir tyciojasi tokie zmones del to, kad galetu paslepti savo paciu bukuma ar kruva kompleksu
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:17:50 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
Quote (tella) kad galetu paslepti savo paciu bukuma ar kruva kompleksu butent suėst tokiuos 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:21:53 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
|
Dar buna bandos jausmas, kai vienas is kietesniu pasijuoke, tai tada ir kiti pradeda ... ziaurus zmones ... mano Arturas budavo grizta ir sako, kad is jo vardo juokesi, kad apsirenges mergaitiskai... tai as ji vis padrasinu, ir sakau,kad viskas pas ji vyriska tai taip pagalvojus,juk tik darzelis dar, o mokykloj bus visai kitokios pasaipos 
|
|
| |
tella |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:23:53 | Nr. # 14 |
klubo narys (-ė)
|
Quote (Ievux) kai vienas is kietesniu pasijuoke, tai tada ir kiti pradeda cia buna mintis tokia "geriau as juoksiuos is kito kartu su "kietesniais", nei jie juoksis is manes"... toks budas prisigretinti prie tu vadinamu kietuoliu
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 10:26:12 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) taip pagalvojus,juk tik darzelis dar, o mokykloj bus visai kitokios pasaipos Labai žiaurūs vaikai dabar...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 12:54:15 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Odeta) Labai žiaurūs vaikai dabar... Bet daug kas priklauso ir nuo auklėjimo Visada vaikams sakydavau: nedaryk ir nesakyk to ko nenorėtun išgirsti pats iš kitų... Ir manau berniukams lengviau, mergaitės daugiau kreipia dėmesį į drabužius išvaizdą ir tada parasideda ; fui koks tavo sijonas nemadingas 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 13:02:27 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Bet daug kas priklauso ir nuo auklėjimo dont Visada vaikams sakydavau: nedaryk ir nesakyk to ko nenorėtun išgirsti pats iš kitų... As irgi taip sakydavau, bet kai kiti tevai to paties savo vaiku nemokina,gaunasi ne kas manasis budavo pastoviai apkandziotas, apibraizytas, nes as ji mokinau,kad mustis nereikia, skriausti irgi... dabar sakau, jei tau duos ,duok atgal... kitaip neimanoma... ikandimai budavo tokie, kad visi dantukai matydavosi, ir su kraujosruvom ... ibrezimai,kad turi net kelis randukus... ir manau,kad cia paciu tevu apsileidimas, nemokejimas aukleti savo vaikus... dar didele itaka daro multikai, kinai... ka ten rodo 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 13:09:48 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Ievux) as ji mokinau,kad mustis nereikia, skriausti irgi... Mano vyresnėlis nuo gimimo pacifistas- tai ir gaudavo pastoviai.. Tai sugalvojau -duosi atgal tave mušusiam gausi 3litus... Ir ką galvojat : susirado kaimynų berniuką ir pasiūlė: einam pas mano mama pasakysim, kad tu mane mušei, o aš priešinausi, už tai duosiu 1litą .(O jau du pasiliks sau ) 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 13:22:52 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Ir ką galvojat : susirado kaimynų berniuką ir pasiūlė: einam pas mano mama pasakysim, kad tu mane mušei, o aš priešinausi, už tai duosiu 1litą .(O jau du pasiliks sau ) Ot gudrumas na 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 13:24:14 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) dabar sakau, jei tau duos ,duok atgal... kitaip neimanoma... Deja taip ir reikia, norint savo vaikui gero. Kad ir kaip keistai skamba.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 16:45:47 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Svarbiausia, kad vaikas netylėtų ir pasakytų tėvams. mes irgi mokinam Tinakris, saunuolis tete Quote (Odeta) Labai žiaurūs vaikai dabar... Quote (stebėtoja) Bet daug kas priklauso ir nuo auklėjimo sutinku,bet auklet dabar daug tevu nelinke as kieme su nemazai vaiku pakovoju,nes mano vyresnelis teigiamietis,tai ir ji pamokinu atsikirst,ir pati ant vaiku pabumbu net per gimtadieni 7m kaimyne ranka manajam uzsuko,kad tas net apsizliumbe nuo skausmo,tai bandziau zmoniskai paaiskint,bet....siandien mum nematant issivede i parduotuve-gumos,nors buvom neleide eit,nes arti kita parduotuve dirba,prikuso musu ziopliuka,sako nedraugausiu,o jam pats baisiausias dalykas tai vel perkunu abiem nurasiau Quote (stebėtoja) Ir ką galvojat : sumanus 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 18:32:01 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) siandien mum nematant issivede i parduotuve-gumos,nors buvom neleide eit,nes arti kita parduotuve dirba,prikuso musu ziopliuka,sako nedraugausiu,o jam pats baisiausias dalykas Na, cia nieko jau nepadarysi,nebent pasakyk tai mergaitei,kad nueisi pas jos mamą jei dar kartą tavajį kaikur iš kiemo išves.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 21:15:37 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) nebent pasakyk tai mergaitei,kad nueisi pas jos mamą jei dar kartą tavajį kaikur iš kiemo išves. ai ka ten tai mamai sakysi,nelabai paciai idomu kur mergaite vaiksto ...as pati jei ragus nulausiu,kalbom...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 21:53:35 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) ai ka ten tai mamai sakysi,nelabai paciai idomu kur mergaite vaiksto ...as pati jei ragus nulausiu,kalbom... Taip, ją pagazdint gali, kad mamai pasakysi ar dar ką nors.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-01, 21:59:55 | Nr. # 25 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) ją pagazdint gali, kad mamai pasakysi ar dar ką nors. mene kieme vaikai zino kad as griezta,bet gerus ir draugiskus vaikus daznai lepinu, Quote (Odeta) kad mamai pasakysi ar dar ką nors. nelabai megstu taip gazdint paprasciausiai neleisiu kompu pas mus zaist ar tt 
|
|
| |
|
|
|