Žiedai ant pirštų
|
|
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 09:28:27 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Užsimaudami žiedą ant to ar ano piršto mes rodom savo charakterio bruožus. Tai va... Jei žiedas ant nykščio - tai žmogutis yra emocialus, turi milžinišką energiją. Tokį žmogutį kuo nors įtikinti - beviltiškas reikalas. Tačiau, jei ant nykščio užmautas mąsyvus žiedukas - žmogutis nori nuslopinti savo agresiją. Jei žiedais papuošti abiejų pirštų nykščiai - žmogutis siekia padidinti savo galimybes rasti bendrą kalbą su kitais. Jei žiedas ant smiliaus - žmogutis pasitikintis savimi, siekia lyderystės. Jis pasiruošęs laimėti ir nugalėti. Jei abiejų rankučių smiliai papuošti žiedais, tuomet šis žmogeliukas, kad pasiektų savo tikslą, panaudos visus būdus ir prieš nieką nusustos. Jei žiedas ant viduriniojo (didžiausio) piršto - žmogutis siekia pabrėžti ryšį su protėviais. Jis savo gyvenimą laiko, kaip likimo duotą misiją. anoma, kad tuomet žiedas išlaisvina mąstymą. Jei žiedukai ant abiejų rankų - žmogutis turi tam tikro fatalizmo, truputį atsitraukęs, nuo realaus gyvenimo. Jei žiedas ant bevardžio (išskyrus vestuvinį) - žmogutis pabrėžia savo aistrą grožiui, subtiliems daiktams ir prabangai. Jei žiedas visuomet dėvimas, tai žmogutis siekia malonaus laisvalaikio praleidimo, romantikos... Jei žiedas ant mažylio - žmogutis turi aistrą - subtilioms intrigoms. Pastovus žiedo nešiojimas pabrėžia savimeilę ir koketavimą. Mėgsta azartinius ložimus, flirtą. Dažnai meluoja. Jei bent vienos rankos visi pirštai papuošti žiedukais - žmogutis labai nepasitikintis savimi. Na ant kokių pirštukų turit žiedelius? 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 09:50:12 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Žiedus nešioju labai retai...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 10:15:37 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Pas mane vienas-vestuvinis. Reikšmė aiški. 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 11:50:21 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Odeta) Pas mane vienas-vestuvinis. Reikšmė aiški o mes vestuvinių nenešiojam , paskui dar kas pagalvos , kad vedę ... 
|
|
| |
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 13:17:02 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Tikint prietarais, žiedą pamesti - negerai... Quote (stebėtoja) mes vestuvinių nenešiojam Jaučiu man su tuo statusu irgi būtų sunku susitaikyt - o jei rimtai - mane žiedai "varžo", niekad jų nepasigendu..Po gimdymo net į sužadėtuvių žiedą "neįlendu" :), tai taip ir guli dėžutėj visi nabagai...
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 13:21:07 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (Vėja) žiedą pamesti - negerai... Viskas garai, jei ir vyriokas tuomet savo nusiima 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 13:29:52 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
aš jau pasenai irgi nenešioju,kai iš vestuvinio išaugau,tai išvis nebesidedu,nebent kažkokiai progai..
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 13:38:27 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Kažkokios mes visos keistuolės išskryrus Odetą Va, čia žmogus rimtas.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 13:47:40 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vėja) Kažkokios mes visos keistuolės išskryrus Odetą lol Va, čia žmogus rimtas. aš ir iki Lukučio laukimosi buvau rimta,bet kai nebenumauni žiedo,tai ir dėtis nesinori,o platint nenoriu,nes šventintas,geriau tegu dežutėj prie vyro vestuvinio guli.. o aš palauksiu kol naują vyriukas padovanos 
|
|
| |
|
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-09-17, 15:34:22 | Nr. # 12 |
administratorė
|
Quote (Odeta) Pas mane vienas-vestuvinis. Reikšmė aiški. bravo Ir aš tik šį tenešioju. Bet buvo laikai, kai esu nešiojusi ir ant nykščio, ir ant mažojo, ir ant didžiojo, ir ant bevardžio... Tik nesu nešiojus ant visų pirštų iš kart Vasarą kartais užsimaunu mažą, sidabrinį žieduką ant kojos viduriniojo pirštuko 
|
|
| |
|
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-20, 13:48:08 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
|
Tuomet reikia lipnia juosta apsivyniot 
|
|