Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Energetiniai vampyrai
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-02-25, 17:55:35 | Nr. # 26 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Jurgute, Tu fantastiška 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-02-25, 17:58:29 | Nr. # 27 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Seniai tai begirdėjau...ačiū, matyt vėl atrandu savo užkištą giliai humoro jausmą....
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-02-25, 18:00:31 | Nr. # 28 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (Jurgute) savo užkištą giliai humoro jausmą Tada trauk greičiau į viešumą 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-02-25, 18:03:05 | Nr. # 29 |
ištikima klubo narė
|
Bandysiu, kažkaip visokie rūpesčiai jį užspaudė 
|
|
| |
selena |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-03, 09:03:02 | Nr. # 30 |
naujokas (-ė)
nuo: 2009-02-10
vieta: kaunas
|
būna kitakart tokia situacija,kad negali pasitraukti nuo energetinio vampyro,aišku paskui po tokio vadinamo,kad ir 5 min.bendravimo galva kaip puodynė net gyvent nesinori,o jų yra gana daug,jie pasigavę kokį savo pažistamą iškrauna savo bagažą o pats nueina ramybės pasikrovęs,jei būtų toks atvejis kad negalite išvengti tai;jei sėdite tai sukryžiuokite kojas ir rankas,jei stovite ir nėr kaip prisėst,tai ranką į kišenę ir pirštus du rodomajį uždėkite ant vidurinio piršto kaip vaikystėje žaidžiant ,tuomet jus blokuojate save ir vampyras jau iš kart dairysis kitos aukos dar nenuėjus nuo jūsų
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-03, 20:35:41 | Nr. # 31 |
administratorė
|
Quote (selena) pirštus du rodomajį uždėkite ant vidurinio piršto kaip vaikystėje žaidžiant Tą buvau girdėjusi O kažin, tie "vampyrai" patys žino, kad tokie yra? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-03, 20:42:53 | Nr. # 32 |
ištikima klubo narė
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Tinakris) O kažin, tie "vampyrai" patys žino, kad tokie yra? Abejoju As dar zinau,kad reike delnus atsukus sakyt,tokem zmogui:ir tau to linkiu,tadajiems bloga energija sugryzta 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 17:19:25 | Nr. # 33 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Nu nezinau kaip ten su tais vampyrais, aisku yra ju, bet as nuo nemaloniu zmoniu saugausi "siena". "Siena" pasistatyt paprastai reik tik geros vaizduotes. As nakciai savo mazge visada ikisu i "kokona" ir visada nustatau laika kada tas kokonas turi dingt, man taip daug ramiau miegot ir ji ismiega visa nakti Kai buvau kaime tokias sienas statem vieni kitiems eidami miegot Sese man ir mazgei suresdavo sauganti kupola is zydinciu saulegrazu, as ja aptverdavau murine siena... Pas mus kaime namuos naminukas gyvena, tai kartais buna nejauku, o toks "bajeris" padeda. Va, o as turejau tokia drauge, kuri siurbdavo energija... Dabar nebendraujam. O gal as siurbdavau? Ai, nezinau, bet nuo nemaloniu pasnekovu geriau apsitvert nematoma siena 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 18:54:54 | Nr. # 34 |
ištikima klubo narė
|
Kaip suprast naminukas, ką jis daro ten pas jus?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 19:48:21 | Nr. # 35 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Mano mama ko gero energetinis ar ten koks vampyras , nes kai nueinu tai kartais net jaučiu pyktį ore tvyranrį kaip rūką , ir jei nenuteikiu savęs, kad išlikčiau rami , tai grįžtu be jėgų ir to jos pykčio visam pasauliui apsėsta 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 20:26:47 | Nr. # 36 |
ištikima klubo narė
|
Ir aš sutinku tokių žmonių...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 22:17:02 | Nr. # 37 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) "Siena" pasistatyt paprastai reik tik geros vaizduotes. As nakciai savo mazge visada ikisu i "kokona" ir visada nustatau laika kada tas kokonas turi dingt, man taip daug ramiau miegot ir ji ismiega visa nakti Kai buvau kaime tokias sienas statem vieni kitiems eidami miegot Sese man ir mazgei suresdavo sauganti kupola is zydinciu saulegrazu, as ja aptverdavau murine siena... Pas mus kaime namuos naminukas gyvena, tai kartais buna nejauku, o toks "bajeris" padeda. Va, o as turejau tokia drauge, kuri siurbdavo energija... Dabar nebendraujam. O gal as siurbdavau? Ai, nezinau, bet nuo nemaloniu pasnekovu geriau apsitvert nematoma siena įdomu,apie kokonus ir sienas,čia tik įtaiga kaip supratau.. Quote (Vėja) Kaip suprast naminukas, ką jis daro ten pas jus? pas mano uošvius vyro kambary gyveno,tai geras,nieko nedarė..tiksėdavo kaip laikrodis,bet vis keidamas vietą,daiktus pradangindavo,vėl gražindavo,juokaudavo matyt Quote (stebėtoja) Mano mama ko gero energetinis ar ten koks vampyras , nes kai nueinu tai kartais net jaučiu pyktį ore tvyranrį kaip rūką , ir jei nenuteikiu savęs, kad išlikčiau rami , tai grįžtu be jėgų ir to jos pykčio visam pasauliui apsėsta Quote (stebėtoja) Mano mama ko gero energetinis ar ten koks vampyras , nes kai nueinu tai kartais net jaučiu pyktį ore tvyranrį kaip rūką , ir jei nenuteikiu savęs, kad išlikčiau rami , tai grįžtu be jėgų ir to jos pykčio visam pasauliui apsėsta užjaučiu,aš tik po daug metų išmokau tėvo "siurbimui",nors ir jis kitoks pasidarė,gal mažiau siurbe 
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-02-15, 23:46:59 | Nr. # 38 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
Naminukas? Nezinau ka daro, mama sake, kad kartais pabilda... Seip man labai nejauku 2a. koridoriuj, ten yra tokia nisa... ir seip, kambariuose tokia atmosfera kita kart keista, bet cia daugiau matyt isitikinimas O del kokonu ir sienu-itaiga, be to manau vistiek minties jega si bei ta gero duoda, jei pabandysit nieks per galva neduos,o maz ir efektas koks geras bus... Nu zodziu, internete daug ivairiu straipsniu susijusiu su tais vampyrais... As tai paprasciausiai man nemielu zmoniu vengiu..
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 00:07:56 | Nr. # 39 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) . Seip man labai nejauku 2a. koridoriuj, ten yra tokia nisa... ir seip, kambariuose tokia atmosfera kita kart keista, bet cia daugiau matyt isitikinimas O del kokonu ir sienu-itaiga, be to manau vistiek minties jega si bei ta gero duoda, jei pabandysit nieks per galva neduos,o maz ir efektas koks geras bus... pas mus irgi būdavo 2a vaidendavosi,sesę su broliu ir glostė,man tik durys prieš nosį atsidarydavo ir žingsniai girdėdavosi,bet paskui pasišventinom namą tai nurimo..įtaiga,tai tikrai gerai ir sau pasitikėjimas,ir kaikuriais atvejais apsauga būna aš irgi,kai jaunesnė buvau savę įtikindavau..
|
|
| |
LemKara |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 01:54:40 | Nr. # 40 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-02-15
|
O gal žinot kokių testų... ? norėčiau sužinoti ar aš ne energetine vampyre. Nors aš žiauriai mėgstu Vampyrus kaip mistini personažą...
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 10:25:26 | Nr. # 42 |
administratorė
|
Labukas, LemKara Perskaitykite parašytą teiginį ir jei jis tinka jums pažymėkite - TAIP , o jei netinka - NE. TESTAS SANTYKIAMS SU ŽMONĖMIS 1 - mane traukia labai energingi žmonės TAIP NE 2 - aš dažnai prašau žmonių padaryti man tai, ką lengvai pats padaryčiau TAIP NE 3 - aš paprastai pasiekiu tai ko noriu TAIP NE 4 - kai man nėra nuotaikos ji pakyla bendraujant su žmonėmis TAIP NE 5 - aš nerandu sau vietos kol nebendrauju su žmonėmis ar paprasčiausiai nebūnu jų tarpe TAIP NE 6 - kartais aš jaučiu malonumą kai išnaudoju kitus žmones /jei jie tai leidžia/ TAIP NE 7 - aš dažnai kviečiu į svečius naujus draugus todėl kad jie gali būti man naudingi TAIP NE 8 - aš dažnai elgiuosi rizikingai todėl kad tai mane drąsina TAIP NE 9 - kartais aš jaučiu, kad tarp manęs ir svetimų žmonių yra kažkoks ryšis TAIP NE 10-aš mielai priimu mane supančių žmonių energiją TAIP NE Paskaičiuokite kiek kartų atžymėjote TAIP . Jei surinkote nuo 1 iki 5 -vampyrizmo požymių nėra. Nuo 6 iki 8 nedidelis vampyrizmo laipsnis Nuo 8 iki 9 vidutinis vampyrizmo laipsnis 10 balų - rimta vampyrizmo forma. Jei norite išsiaiškinti ar yra energetinio vampyrizmo dviejų žmonių partneriniuose santykiuose abu žmonės turi atsakyti į sekančio testo klausimus. Rezultatai skaičiuojami kaip ir pirmame teste. PARTNERIŲ TESTAS 1 - aš visada galiu įtikinti partnerį žiūrėti į daiktus mano akimis TAIP NE 2 - būdamas šalia partnerio , jaučiu energijos antplūdį TAIP NE 3 - aš stengiuosi kontroliuoti savo partnerį ir manipuliuoti jo elgesiu TAIP NE 4 - aš jaučiu pasitenkinimą jausdamas savo valdžią partneriui TAIP NE 5 - mano partneris dažnai skundžiasi nuovargiu ir energijos trūkumu TAIP NE 6 - kartais mano partneris vengia manęs TAIP NE 7 - aš dažnai prašau savo partnerį padėti sutvarkyti tai ką pats lengvai padaryčiau TAIP NE 8 - aš nerimauju jei tenka keletui dienų išsiskirti su partneriu , TAIP NE 9 - jei išsiskirčiau su partneriu ilgesniam laikui, greičiausiai, susirasčiau kitą pastoviam bendravimui TAIP NE 10- mūsų santykiai tokie kad aš gaunu daugiau nei duodu TAIP NE
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 13:28:41 | Nr. # 43 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) 1 iki 5 -vampyrizmo požymių nėra 2 Quote (Tinakris) PARTNERIŲ TESTAS 0 tai kaip suprantu gerai 
|
|
| |
LemKara |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 13:36:44 | Nr. # 44 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-02-15
|
Ačiukas, Timakri. Aš ne vampyre ačiū dievui 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-02-16, 16:23:42 | Nr. # 46 |
ištikima klubo narė
|
Visai neseniai skaičiau apie energetinius vampyrus kažkokiam žurnale...Reiktų pasirausti..
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 09:58:00 | Nr. # 48 |
ištikima klubo narė
|
Tai česnakų karoliais nuo jų ginkis 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-03-05, 19:29:15 | Nr. # 49 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Gabciugas) Mama irgi mėgėja energijos pasiurbti ,tik gerai,kad ne dažnai Quote (Vėja) Tai česnakų karoliais nuo jų ginkis ne ne česnakais , sako kai sutinki žmogų siurbentį energiją reikėtų žiūrėti tarp akių kakton, bent jau pradėjus kalbėtis ....man taip buvo patarus viena moterėlė , nes tekdavo bendraut su labai nemalonia persona , po kurios rankos nusvirdavo iki kelių ir jėgų netekdavau visai , bet taip ir neteko pabandyt , nes po šio patarimo nesutikau jos daugiau ...
|
|
| | |
|
|
|