Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
K_A_V_I_N_U_K_Ė_30
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-27, 20:21:20 | Nr. # 377 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-27, 20:26:23 | Nr. # 378 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
balandiene, bandyk matuotis croksus , tikrai labai patogi avalynė Quote (balandiene) Lukui mokyklytei bandėm apsipirkt.. fainai , kai vaikus ruoši į mokyklą toks jaudulys ima , tiek naujų daiktų Mano abiturientas ryt važiuos parsivežt švarko uniformai , pasiuvo , o daugiau nieko nepirkom , nes paskutiniai metai , kur paskui padėt 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-27, 20:32:36 | Nr. # 379 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) bandyk matuotis croksus , tikrai labai patogi avalynė nieko gero,matai su jais toli slyyyystu turiu net 2vnt,bet nepadirbu.. dabar nusipirkau šiokius tokius,bet vistiek reikia geresnių.. Quote (stebėtoja) fainai , kai vaikus ruoši į mokyklą toks jaudulys ima , tiek naujų daiktų aga,faina.. kitą dieną jau eisim pirkt,tik jau Lukutį vesimės lai renkas.. Quote (stebėtoja) Mano abiturientas ryt važiuos parsivežt švarko uniformai , pasiuvo , o daugiau nieko nepirkom , nes paskutiniai metai , kur paskui padėt tai dideliam jau aiškūs ir poreikiai,man tai viskas nauja,net 3 parkelius nupirkau,nes nežinau,kur geras,su rašaliniais seniai nieko bendro neturiu.. 
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-28, 14:19:50 | Nr. # 381 |
administratorė
|
Sveikutės,
Quote (Vakaruška) pas mus lyja nuo labo ryto Pas mus dar šiandien nelijo 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-28, 15:28:01 | Nr. # 382 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (Balanda) Pas mus dar šiandien nelijo tai lis :D
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-28, 18:36:25 | Nr. # 383 |
ištikima klubo narė
|
paneles, gal, kuri turit megztu sarafanu pvz?
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-07-29, 00:42:17 | Nr. # 384 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Labas vakarėlis, mielosios. Kaip jums sekiojasi ? Mane iš Lietuvos pasiekė žinios, kad vakar per Lietuvą praūžė Tornadas. Kad yra daug sugriautų ir suniokotų pastatų. Quote (stebėtoja) fainai , kai vaikus ruoši į mokyklą toks jaudulys ima , tiek naujų daiktų O aš jau pamiršau tuos laikus. Dabar jau mano vaikams toks jaudulys ima, savo vaikus ruošiant į mokyklą.
Nu gerai , balandukės, bėgsiu ir aš į lovytę, nes šiandien sunkoka diena buvo - mano bobulė ožiavosi visą dieną ; tai tas jai negerai, tai anas negerai... Ir taip visą dienelę, kad jau galvojau, kad nereikėtų tų pinigėliu, tai, blemba, spjaučiau į viską ir varyčiau namo. . Nu va, pasiguodžiau ir lengviau pasidarė. Labanakt visoms ir saldžių sapnų. 
|
|
| | | | |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-08-02, 09:21:02 | Nr. # 388 |
ištikima klubo narė
|
Gitana1965, sveikute prasom praso, jungiuos ir as su arbata. Kaip nuotaikyte?
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-08-02, 13:52:08 | Nr. # 389 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) Gitana1965, sveikute prasom praso, jungiuos ir as su arbata. Kaip nuotaikyte? Ai, kaip čia tau pasakyti .... Vieną dieną kariaunu su savo bobule, o kitą dieną, jau aš jai geriausia , nepamainoma ir lyg dukra, nes savo dukrų neturi, tik sūnai. Va taip ir nuotaikytė. Kartais , atrodo, kad spjautai į viską ir varytai namo - ant pečiaus sėdėti , arba su anūkais žaisti. Bet niekur tu žmogeli negali dingti, kai dar iki pensijos desetkas metelių laukia. "Dantų ant lentynos nepakabinsi". Valgyti reikia , ir gyventi turi turėti už ką, todėl ir tenka prieš svetimus keliaklupsčiauti, kai mano pačios mama laukia , nesulaukia, kad tik aš jau su visam grįžčiau ir nebevačiuočiau, kad galėtų pas mane senatvėje pareiti ir "nukaršti". Tai va, tokios ir nuotaikytės 
|
|
| | | | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-08-03, 21:13:37 | Nr. # 393 |
ištikima klubo narė
|
Sveikutės, balandukės . Žiūriu, kad stebėtoja su nekantrumu laukia rudenėlio ateinant , o balandienė atvirkščiai, džiaugiasi vasarėle ir keikia artėjantį rudenėlį. Nu ir tu, gamta, įtik kiekvienam .... Vieniems per šilta, kitiems per šalta. Bet, ką norite, tą sakykite - nieko nėra geriau už vasarą ir už šiltus saulės spindulius Nes, kaip atsibodo tie lietūs, jau tikrai, kad "užkniso juodai".... Lyja ir lyja.... ir kada jie liausis tie lietūs, "bala jį žino"

|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-08-03, 21:16:57 | Nr. # 394 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Jau kaip man patinka toks oras nei karšta , nei šalta -tiesiog pasaka darbuotis tai smagu,bet va vasara norisi ir pasimaudyt... man šiandien buvo šalta,gerai kad darbuky dirbu,tai nejaučiu skirtumo..gryžau po 19val ir iškart pasimatyman su agurkais vyriukas parnešė receptą.tai rytelį prieš darbą teks pavirt.. 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-08-03, 21:19:45 | Nr. # 395 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Gitana1965) o balandienė atvirkščiai, džiaugiasi vasarėle ir keikia artėjantį rudenėlį. labukas,pataikei man šiais metais vasara per trumpa kaip dienytė?
|
|
| | | | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 19:57:00 | Nr. # 399 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) balandiene, kaip diena ? labse ... sunki darbuky vestuvių savaitgalis,tai puokščių puokštelių begalės.. vien atlapus 4val teipavau..o namučiuos vėl agurkauju..gerai kad paskutiniai agurkai beliko iškaitint... kitus svarstau ar apie 22val ar ryte sutvarkyt o kaip tu?
|
|
| | |
|
|
|