Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
K_A_V_I_N_U_K_Ė_30
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-21, 13:55:01 | Nr. # 327 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Nu matau plepat , atlėkit pas mane aš ryte tris kibirus agurkų priskyniau , bet taip greit rupkės užaugo , kad kai atrinkau triušiams liko tik du , va ir prisėdau kol puodas užvirs marinuosiu
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-21, 13:55:04 | Nr. # 328 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-21, 13:59:55 | Nr. # 330 |
ištikima klubo narė
|
Nu viskas dingstu mano puodas užvirė einu su agurkais 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-21, 14:01:03 | Nr. # 332 |
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, ot darbštuolytė .. Quote (stebėtoja) bet aš niekaip nesuprantu nu kam tuoe saldainių medžius daryt , o paskui ką ? saldainių nevalgyt , nes ant medžio gražiai atrodo ? nu ne geriau nusipirkai ir suvalgei ir darbo mažiau bet kaip faina būtų nuo to medžio nusiraškyt imk vynuogę gal persiglvosi

|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-21, 14:03:03 | Nr. # 333 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vakaruška) cha cha cha net balsu juokiuosi aš ir lūžau matyt tau vynuogė reiks valgyt Quote (stebėtoja) Nu viskas dingstu mano puodas užvirė einu su agurkais gerų agurkų,kad labai nesipriešintų ir patys stiklainiuos lystų 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-07-21, 14:08:57 | Nr. # 334 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (balandiene) matyt tau vynuogė reiks valgyt aha prie kakavos pats tas
trumpam pasisalinu einu su skaiciuot visgi 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-07-22, 17:15:47 | Nr. # 336 |
ištikima klubo narė
|
Vakaruška, neliūdėk ir taip lietus lyja O aš vakar nuėjau miegot pikta , žiūrėjom su brangiausiu tookią meladramą , iškentėjau keturias reklamas , jei ne daugiau , o pačiam gale kai turėjo kažkas įvykti arba ne baigėsi filmas Nu ir pykau galvoju galėjau nueit miegot pirmos reklamos metu vistiek niekas neliko aišku Ir dar pasiskųsiu mano klaviatūra grybauja , kartais prirašo daugau raidžių nei reikia , nu aš jau galvojau , kad aš tookia žiopla patapau , bet vakar sūnus atsisėdo prie mano kompo kažką spasdinti , o spausdina jis ir gerai ir greit , bet pabandęs pyko , pyko paskui , sako dabar viską taisyt reikia , kam tų pašalinių raidžių prirašė 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-07-23, 00:43:52 | Nr. # 337 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Labas, vakarėlis, mergaitės. Linkėjimai iš Vokietijos, o kartu noriu visoms palinkėti ir saldžių sapnelių, nes eisiu ir aš jau miegučio, nes po kelionės esu labai pavargusi ir "drošiu" kuo greičiau į lovytę...
Balandukės, susapnuokit vėją, kur svajones neša.. Susapnuokit meilę į kurią eini.. Susapnuokit tyro džiaugsmo upės lašą.. Susapnuokit viską ką tik brangini.. Labanakt, mielosios. 
Žinutę redagavo Gitana1965 - Šeštadienis, 2011-07-23, 13:19:24 |
|
| | | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-07-23, 19:53:13 | Nr. # 340 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) kaip klaviatūra? vistiek grybauja , reik parašytą tekstą tikrinti , kaip tik papulsiu į miestelį įsigysiu naują .Quote (balandiene) o apie agurkus-PRISIŠNEKĖJAI su visa šeimyna į tavo atsargas mielai įsisuksim gerai , gerai aš jums dar ašrių pipirų pamarinuosiu 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-07-23, 23:25:16 | Nr. # 341 |
ištikima klubo narė
|
Labas vakarėlis, merginos. Jau šiandien internetas mane "užkniso juodai". Kas čia su juo pasidarė ???? Tai pradingsta visai , arba sėdžiu po pusvalandį, žiūrėdama į besisukantį ratuką, ir vos iš piktumo nesprogstu, belaukdama kol užsikraus puslapis Jau mažai betrūko, kad pradėčiau ir vilku staugti. Kai dingsta internetas, atsiranda užrašas, kad <ryšiai prieinami, bet neprisijungta prie interneto> . Blemba, vėl surenku visus kodus, visus slaptažodžius ir vėl jungiuosi. Žiūrėk, tik sukasi sukasi ratukas ir vėl drebu.... prisijungs , ar neprisijungs ... Kartais prisijungia, bet neilgam , o kokiam pusvalandžiui ir vėl atsiranda tas nelemtas užrašas <ryšiai prieinami, bet neprisijungta prie interneto>, arba kokį pusvalandį pasisukęs ratukas, išmeta vėl tą nelemtą užrašą. Ar čia su mano kompu kas pasidarė, ar čia su internetu ??? Internetas, tai šeimininkų, nes jie man prie savo routerio pajungė, bet svarbiausiai, kad nieko negaliu dabar jų paklausti, nes šeštadienį išvažiavo atostogauti dešimčiai dienų Tai va kokios problemos pas mane gavosi , nors stauk iš piktumo Nu gerai, mergaičiukės, jau varau miegoti. Mano bobulytė irgi jau miega, todėl ir jums linkiu saldžių sapnų, kol vėl neužstrigo internetas

|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 16:59:20 | Nr. # 343 |
ištikima klubo narė
|
Labutuka Quote (stebėtoja) gerai , gerai aš jums dar ašrių pipirų pamarinuosiu prasideda... šitų gali nemarinuot,mes ne aštrių pojūčių mėgėjai... Gitana1965,laikykis,neliūdėk taip,tuoj baigsis lietutis ir nuotaika pagerės o internetas,gal ir nuo oro salygų šunta čia aš kaip blondinė pamąsčiau aš šiandien darbštuolė,nuo ryto sukuos..jau grytelė sutvarkyta,skalbinių 3pamainos sudžiautos...dalis jau ir sulanktyta vaikų žaislai perinkti,maksiminį maišą išmetimui suruošiau bus dabar galima ir filmuką prisėdus pažiūrėt,tetukas įrašė.. geros dienytės visom 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 16:59:26 | Nr. # 344 |
ištikima klubo narė
|
Labas Gitana1965, neliūdėk , kad lyja , juk labai gražu žiūrėti pro langą į lietų . Bjaurus tas tavo internetas . Nors ir pas mane taip būna . O tavo darbas kaip ar sunkus? Nors ką aš čia kvailus klausimus uždavinėju , juk puikiai žinau , kad su senais žmogiukais sunku ....
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 17:02:18 | Nr. # 345 |
ištikima klubo narė
|
balandiene, Aš irgi darbštuolyte , ryte po darbo šiebnavau žolę , paskui viriau pietus , paskui vėl žolę šienavau , paskui išvežiau į rusy koncervuotus agurkus ir juodųjų serbentų uogienę , pašėriau triušius ir va dabar aš čia
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 19:29:37 | Nr. # 346 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Bjaurus tas tavo internetas . Nors ir pas mane taip būna . O tavo darbas kaip ar sunkus? Nors ką aš čia kvailus klausimus uždavinėju , juk puikiai žinau , kad su senais žmogiukais sunku ....
Kaip tau pasakyti.... Žiūrint į kokią šeimą papuoli. Kai pradėjau dirbti toje šeimoje, kurioje jau dirbu 2 m. , tai pirmus du mėn. kruvinom ašarom verkiau ir keikiau save, ko aš čia senatvėje, vargstu, kai galiu namie su anūkais žaisti. Gal kokius tris kartus ruošiausi pabėgti . Bet va, jau dirbu pas savo bobulę du metai - aš prie jos įpratau ir ji prie manęs įprato. Kai važiuoju atostogų, tai iš vis būna ji , kaip "šilkinė", nes bijo, kad galiu negrįžti. Ir kitos ji neįma, o pabūna viena, kol aš atostogauju, nes ji yra vaikštanti, tik kad silpnokai - po insulto. Tai va, toks ir tas vargas, nors būna visko - ir apsibaram, bet tik tiek, kad jau mokam ir viena kitai nusileisti, kad į konfliktus kuo mažiau sueitai 
|
|
| | | |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-07-25, 19:20:07 | Nr. # 349 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
|
|