Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Mums virš 20...
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-04-21, 17:19:56 | Nr. # 426 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (arija) O ar buvo pas jum, kad dėl pinigų skolinimo susipykot su draugais? Ar iš tikro piniginiai reikaliukai ardo draugystę ir geriau niekam jų neskolint? Yra taip buvę. Su kaikuriais net smarkiai. Na supykau kai atseit neturėjo iš ko atiduoti skolos, o savaitę gėrė . Pasakiau, kad daugiau negaus ir viskas.
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-04-21, 18:05:51 | Nr. # 427 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
su pinigu skolinimais pas mus yra kelios taisykles, paskolinam ir bendrai nutariam ju grazinimo data, kai ateina ta diena arba zmogus turi grazinti arba nukelti ta data, bet jei jis nepranesa, nesirodo, tai jis daugiau is musu negaus skolintis, o jei skolinames mes, tai truks plys reikia kuo greiciau grazinti, labai nemegstu skolu, nors siuo metu jose ir sedim 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-04-21, 18:39:35 | Nr. # 428 |
ištikima klubo narė
|
Quote (smeizike) truks plys reikia kuo greiciau grazinti, labai nemegstu skolu, nors siuo metu jose ir sedim Pas mus lygiai tokia pat padėtis...
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-04-30, 19:45:41 | Nr. # 430 |
ištikima klubo narė
|
Quote (ela) sveikos musu politika - nesiskolinti... labai stengiames sito laikytis... Mes irgi, bet gyvenimas kaikada priverčia. Nori nenori. 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-01, 12:20:34 | Nr. # 431 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Meilutės mano kaip manot ar šiais laikais dar įmanoma apkerėti? Na kad vyriokas imtu ir staiga įsimylėtų kitą <_<
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-01, 18:27:14 | Nr. # 432 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) kaip manot ar šiais laikais dar įmanoma apkerėti? Manau, kad tikrai įmanoma. Yra žmonių tą sugebančių ir ne tik.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-01, 19:22:43 | Nr. # 433 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-05-02, 07:57:24 | Nr. # 434 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (arija) kaip manot ar šiais laikais dar įmanoma apkerėti? manau imanoma tikrai 
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-05-02, 17:57:09 | Nr. # 435 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
Quote (Vakaruska) kaip manot ar šiais laikais dar įmanoma apkerėti? seis laikais kaip tik viskas daugiau imanoma,bet kazkaip sita tema nelabai duomiuosi 
|
|
| | |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-05-06, 10:44:53 | Nr. # 437 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Quote (arija) Ar dažnai savo vyriokų klausiat: "ar tu mane myli?" Dažniausia, tai yra akivaizdu, jaučiu tai iš jo rūpesčio, prisilietimų, poelgių, dovanų, o kartais visai netikėtai pasako:" Tu net neįsivaizduoji, kaip aš tave myliu..." 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-05-06, 10:56:56 | Nr. # 438 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-05-06, 16:10:46 | Nr. # 439 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (arija) Ar dažnai savo vyriokų klausiat: "ar tu mane myli?" niekada 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-05-06, 20:39:02 | Nr. # 440 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Ar dažnai savo vyriokų klausiat: "ar tu mane myli?" Nepatikėsit, bet maniškis nei karto nėra man pasakęs, mn kad mane myli. Yra parašęs žinute, ir kažkada pasakęs pagėręs pas draugus gimtadienyje. Jaučiu keistai nuskambės jums, bet taip yra, tiesiog tai parodo gyvenimas. Nors jis ir taip gana šaltas žmogus.
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:04:23 | Nr. # 441 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
O maniskis karta, nors ne, ne karta yra pasakes: "kad tuoj nebus uz ka taves mylet" pasijauciau kaip siupeliu per snuki gavus... bet kai pagalvojau, tj pati bjauriai elgiausi.. nu kur jau cia kam kantrybes su manim galetu uztekt... Dabar, kai laukiuosi, tj matyt is naujo permasto viska... nors kita karta atrodo, kad jam px viskas Seip, nezinau kaip pasakyt, nu nesinori parodyt visko taip, lyg jis butu paskutinis avigalvis sitoj zemej... tiesiog, pagal zodiaka Vezys, atbulas, bisk senbernisko budo... dar vis pratinasi nebut vienas. As ji perkandau ir neklausiu, myli jis mane ar ne. Tai labai gerai matosi. Pvz is to, kad paruosia kavos ir neburbedamas atnesa i lova, kad kepa kepsni, tvarko kambarius, kad skalbia, rupinasi... nu zodziu. Vyrai yra vyrai, vieni tokie, kiti kitokie... Kikeviena atsirenkam pagal save... gal kitai moteriai nejauku girdeti is vyro tuos meilius cypsejimus kaip jis ja myli, ir nematyti konkreciu irodymu ar veiksmu jos atzvilgiu... Zinot, jau geriau tegu jis savaip parodo, o ne skiedzia belen ka. vat.Quote (Odeta) Nepatikėsit, bet maniškis nei karto nėra man pasakęs, mn kad mane myli. Yra parašęs žinute, ir kažkada pasakęs pagėręs pas draugus gimtadienyje. Jaučiu keistai nuskambės jums, bet taip yra, tiesiog tai parodo gyvenimas. Nors jis ir taip gana šaltas žmogus. Odeta, zinai su kuo gyveni ir neverta vyra bandyt perauklet, tiesiog prisitaikyk prie jo. Nemanau, kad su tavim gyvena vien del patogumo... myli, tik del tam tikru asmenybes bruozu gali manyt, kad paskayt toki dalyka yra siek tiek nevyriska arba nereikalinga... Aisku, jeigu to jam ir pati nesakai... 
Žinutę redagavo Murlyka - Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:06:02 |
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:24:47 | Nr. # 442 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Odeta) Nepatikėsit, bet maniškis nei karto nėra man pasakęs, mn kad mane myli. Yra parašęs žinute, ir kažkada pasakęs pagėręs pas draugus gimtadienyje. Jaučiu keistai nuskambės jums, bet taip yra, tiesiog tai parodo gyvenimas. Nors jis ir taip gana šaltas žmogus. Gal tiesiog žmogus nėra linkęs išreikšti atvirai savo jausmų, man būtų sunku su tokiu gyventi, aš atiduodu savo šiltus jausmus ir adekvačiai noriu jų gauti...
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:33:21 | Nr. # 443 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (Odeta) Nepatikėsit, bet maniškis nei karto nėra man pasakęs, mn kad mane myli. Yra parašęs žinute, ir kažkada pasakęs pagėręs pas draugus gimtadienyje. Jaučiu keistai nuskambės jums, bet taip yra, tiesiog tai parodo gyvenimas. Nors jis ir taip gana šaltas žmogus. na nezinau,gal jis kitaip isreiskia savo meile,veiksmais tau parodo kad tave myli,kad ir kaip bebutu,as vistiek noreciau girdet kad mane myli...
|
|
| | |
arija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 11:11:43 | Nr. # 445 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 12:07:10 | Nr. # 446 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
Quote (arija) pabandysiu ir aš as tai jauciu kad dar teks palaukti, bet nieko, kantrybes turiu 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 18:27:07 | Nr. # 447 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) Odeta, zinai su kuo gyveni ir neverta vyra bandyt perauklet, tiesiog prisitaikyk prie jo. Nemanau, kad su tavim gyvena vien del patogumo... myli, tik del tam tikru asmenybes bruozu gali manyt, kad paskayt toki dalyka yra siek tiek nevyriska arba nereikalinga... Aisku, jeigu to jam ir pati nesakai... iš pradžių siutau, būdavo visko. Bet be gyvenant darbai parodė už žodžius. Matau, kad myli, kad stengiasi, rūpinasi manim ir šeima. Paprasčiausiai jis toks žmogus. Quote (minimi) na nezinau,gal jis kitaip isreiskia savo meile,veiksmais tau parodo kad tave myli,kad ir kaip bebutu,as vistiek noreciau girdet kad mane myli... Būtent, kad kitaip parodo, girdėti tokius žodžius irgi tikrai norisi, bet ne gi prašysies. Va, būna atnešųa padovanot gėlių, pabučiuoja ir matos, kad taip nuoširdžiai, kad net abejonių nelieka. Quote (Jurgute) Gal tiesiog žmogus nėra linkęs išreikšti atvirai savo jausmų, man būtų sunku su tokiu gyventi, aš atiduodu savo šiltus jausmus ir adekvačiai noriu jų gauti... Man prie to priprasti reikėjo daugiau negu metų.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 21:49:18 | Nr. # 448 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) Ar dažnai savo vyriokų klausiat: "ar tu mane myli?" , o gal tai taip akivaizdu, kad net nereik klausinėt? (tuomet kaip tai yra parodoma) klausiu,arba pats paklause,bet pas mus juoku forma,kol kas ir taip matos,nors daznai ir sakom kad myliu ypac lovoj
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 22:36:28 | Nr. # 449 |
administratorė
|
Quote (balandiene) sakom kad myliu ypac lovoj 
|
|
| | |
|