Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Mums virš 20...
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 22:53:47 | Nr. # 451 |
administratorė
|
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 22:54:58 | Nr. # 452 |
administratorė
|
Quote (balandiene) Tinakris, panasei confused ir pries ir po Kaip gi kitaip 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 23:03:57 | Nr. # 453 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Tinakris) Ši nuoroda netinka? tiko 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 09:35:46 | Nr. # 454 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:03:07 | Nr. # 455 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) klausiu,arba pats paklause,bet pas mus juoku forma,kol kas ir taip matos,nors daznai ir sakom kad myliu ypac lovoj Quote (balandiene) Tinakris, panasei ir pries ir po Labai malonus dalykas. Quote (minimi) pas mus panasei po ir kiekviena vakara pries miega- labanakt myliu tave,labanakt ir as tave Skaitau ir lyg pavydžiu, lyg liūdna, bet niekam pasisakyt negaliu, nes nesupras, o gal gėda, kad sužinos jog taip gyvenu būdama tik 20. Pas mus tokie reikalai ne dažniau kaip kartą per mėnesį.... Vyro noru.... Man tai žiauri kankynė, bet kiek šnekėta, kiek kalbėta, visada atsakymas - tingiu nu, nenoriu.... Va, taip va. 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:07:14 | Nr. # 456 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Odeta) Skaitau ir lyg pavydžiu, lyg liūdna, bet niekam pasisakyt negaliu, nes nesupras, o gal gėda, kad sužinos jog taip gyvenu būdama tik 20. Pas mus tokie reikalai ne dažniau kaip kartą per mėnesį.... Vyro noru.... Man tai žiauri kankynė, bet kiek šnekėta, kiek kalbėta, visada atsakymas - tingiu nu, nenoriu.... Va, taip va. o tu nemanai kad esme yra metu skirtume,nesigailesi veliau?juk galetum but su bedraamziu ir dziaugtis gyvenimu?suprantu kad myli,bet jai ta meile vercia kankintis....
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:15:10 | Nr. # 457 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: spain
vaikai: Laurynas
|
Quote (minimi) ir kiekviena vakara pries miega- labanakt myliu tave,labanakt ir as tave pas mus taip pat,neuzmiegam nepasake myliu,kiekviena diena ji vartojam,net kelis kartus i diena,ir man lb malonu ir patinka,romantike esu,gal kaip ir daugelis moteru 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:19:08 | Nr. # 458 |
ištikima klubo narė
|
Quote (mazea) pas mus taip pat,neuzmiegam nepasake myliu,kiekviena diena ji vartojam,net kelis kartus i diena,ir man lb malonu ir patinka,romantike esu,gal kaip ir daugelis moteru Čia tai meilė. Aš irgi romantikė esu, bet ta romantika ir lieeka tik man.
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:27:29 | Nr. # 459 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Odeta) Čia tai meilė. Aš irgi romantikė esu, bet ta romantika ir lieeka tik man manau cia pas daugeli meile,juk jauni esam,grazu kai zmones myli vienas kita,juk is meiles kokie turteliai gimsta tikiu tau sunku truputi,bet juk tu pati pasirinkai,isimylejai ji...turit tokia lelyte,telieka dziaugtis gyvenimu.Nzn istikruju as neisivaizduoju saves su tiek metu vyresniu vyru,db dar gerai manau,o kai praeis kokie 20 metu?niekada apie tai nepagalvojai?as tik nenoriu,kad tu isizeistum,paprasciausiai manu paciai issikalbejus bus lengviau 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:32:45 | Nr. # 460 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (mazea) o kai praeis kokie 20 metu?niekada apie tai nepagalvojai?as tik nenoriu,kad tu isizeistum,paprasciausiai manu paciai issikalbejus bus lengviau noriu kazka ir as pasakyt bet bijau ir nedrystu.... kad Odeta, neisizeistum,ir kad neuzsigautum....o as to tikrai nenoreciau
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:39:48 | Nr. # 461 |
ištikima klubo narė
|
Quote (mazea) tikiu tau sunku truputi,bet juk tu pati pasirinkai,isimylejai ji Taip, aišku pati... Quote (mazea) turit tokia lelyte,telieka dziaugtis gyvenimu. Kamilė didžiausias džiaugsmas. Quote (mazea) neisivaizduoju saves su tiek metu vyresniu vyru,db dar gerai manau,o kai praeis kokie 20 metu?niekada apie tai nepagalvojai?as tik nenoriu,kad tu isizeistum,paprasciausiai manu paciai issikalbejus bus lengviau Aišku pagalvojau ir ne kartą. Manęs, na nežinau, bet negasdina tie metai, gal kad ne vieną ir ne dvi poras pažįstu. Man svarbiausia geras žmogus buvo, supratingas, ištikimas, nealkoholikas. Tokį ir turiu. Manau, kad visko 100% negalima turėt geriausio. Turiu pažįstama kuri tik ir tesigiria kaip geras jos vaikinas lovoje,kad negali atsidžiaugt. O tas kada tik išsrunka niekada nepraleidžia progos išlėkt pas kitą... Geriantis. O aš džiaugiuosi, kad pas mus taip nėra. Aišku ko jau trūksta tai trūksta, bet ką turiu irgi branginu. Quote (mazea) as tik nenoriu,kad tu isizeistum,paprasciausiai manu paciai issikalbejus bus lengviau Tikrai neisižeidžiau.
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:40:52 | Nr. # 462 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) noriu kazka ir as pasakyt bet bijau ir nedrystu.... kad Odeta, neisizeistum,ir kad neuzsigautum....o as to tikrai nenoreciau Na gi neapspjausi. Sakyk. 
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:56:03 | Nr. # 463 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Odeta) Na gi neapspjausi. Sakyk tai kad mazea, mano mintis perskaite 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 18:59:14 | Nr. # 464 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) tai kad mazea, mano mintis perskaite Na va kaip būna 
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 19:09:48 | Nr. # 466 |
ištikima klubo narė
|
Quote (mazea) svarbu tau gerai,o lova tai yra svarbu tikrai,bet yra dar daug kitu dayku seimoje,kurie yra be galo svarbus,ir gerai,kad tu tai brangini ir vertini Labai taikliai pasakei, ir tikrai teisingai. Quote (mazea) cia juk kaip kam gyvenimas susiklosto,tiesiog buk laiminga taip kaip lemta, taip ir yra.
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 19:29:14 | Nr. # 467 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Odeta, aš paprastais žodžiais paskysiu: žmogus toks Dievo kūrinys, kuris nori ko neturi ir turi ko nenori... Mes visos kažko trokštam ir negaunam. Buvo laikas, kai rodės visko per mažai - dėmesio, komplimentų, bučinių, meilės, o dabar kartais pavargstu nuo visko, noriu pabūti VISIŠKAI VIENA... Stiprybės tau ir neverta kankinti antrosios pusės dėl neištarto myliu, jei jis visais kitais įmanomais būdais tai parodo 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 19:35:59 | Nr. # 468 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Odeta, aš paprastais žodžiais paskysiu: žmogus toks Dievo kūrinys, kuris nori ko neturi ir turi ko nenori... Mes visos kažko trokštam ir negaunam. Buvo laikas, kai rodės visko per mažai - dėmesio, komplimentų, bučinių, meilės, o dabar kartais pavargstu nuo visko, noriu pabūti VISIŠKAI VIENA... Aš ir sakiau: Quote (Odeta) Manau, kad visko 100% negalima turėt geriausio. Tai matau, kad suprato mane visos. Quote (Irmuckiukas) Stiprybės tau ir neverta kankinti antrosios pusės dėl neištarto myliu, jei jis visais kitais įmanomais būdais tai parodo Niekada nekankinu, prievarta juk mielas nebūsi.
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 19:37:00 | Nr. # 469 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
pas mus tas zodis myliu buvo tariamas po sekso, pries uzmiegant, pries vaziuojant i darbus ir dar daug pries ir po. Ir man atrodo kad tas zodis pasidare jau nuvalkiotas ir prarades savo prasme, tiesiog ipratimas taip pasakyt. Dabar kai jau beveik menesis laiko nesakem viens kitam to stebuklingo zodelio, as jo labai laukiu.
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 19:41:57 | Nr. # 470 |
ištikima klubo narė
|
Quote (smeizike) pas mus tas zodis myliu buvo tariamas po sekso, pries uzmiegant, pries vaziuojant i darbus ir dar daug pries ir po. Ir man atrodo kad tas zodis pasidare jau nuvalkiotas ir prarades savo prasme, tiesiog ipratimas taip pasakyt. Dabar kai jau beveik menesis laiko nesakem viens kitam to stebuklingo zodelio, as jo labai laukiu. Šeip tai gal tikrai geriau retai, bet nuo širdies.
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 19:56:10 | Nr. # 471 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Gal nelabai tinkamai parinkau žodį... na bet svarbu esmė 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 20:50:42 | Nr. # 472 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Irmuckiukas) Gal nelabai tinkamai parinkau žodį... na bet svarbu esmė Mintį tikrai tavo supratau, ir beje tikrai svarbiausia esmė 
|
|
| |
xxx |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-05-08, 21:01:10 | Nr. # 473 |
Removed
|
mano vyras paskutinį kart "myliu" sakė kai gimė sūnus 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-05-09, 09:11:15 | Nr. # 474 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Puikutė) mano vyras paskutinį kart "myliu" sakė kai gimė sūnus Tai jau seniai. Aš tai jau net nebesitiku kada išgirst, tai nebesuku galvos.
|
|
| |
mazea |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-05-09, 18:21:03 | Nr. # 475 |
ištikima klubo narė
|
Quote (smeizike) man atrodo kad tas zodis pasidare jau nuvalkiotas ir prarades savo prasme nemanau,kad tas zodis gali buti nuvalkiotas seimoje,jis yra svarbus ir ji norisi sakyti ir girdeti.
|
|
| |
|
|
|