Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 08:36:05 | Nr. # 551 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) Tai seniau ir aš neatsiklausdavau , tik teko darbe bendradarbę turėt, kuri užpyko, kad į ją kreipiausi tu (nors tuomet pagal pareigas ji mano pavaldinė buvo) pageidavo, kad visuomet visi kreiptusi jūs , nuo tada visuomet žmogeliuko atsiklausiu nu matai,pamokoma istorija,as matyt ant geru dar pataikau 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 08:42:18 | Nr. # 552 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) as matyt ant geru dar pataikau Sekasi 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 10:06:15 | Nr. # 553 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Na, man tujintis nelabai išeina - galiu Jūs vadinti net savo bendraamžį, kitaip tariant jei artimai nebendrauju - nesitujinu... Man tai bjauru būna, kai koks mažai pažįstamas žmogus, matęs gal gyvenime kokius du kartus pradeda - zuikeli Tu mano, katinėli... Turėjau kažkada tokį Skype pažįstamą - užteko vieną kartą pasakyti ir visi zuikinėjimaisi baigėsi... Nuo tokių man konkrečiai bloga (ypatingai nuo vyriškių)... Man tai pernelyg familiaru... Mane taio gali vadinti mano artima aplinka, vyras, bet tikrai ne svetimi žmonės...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 10:32:55 | Nr. # 554 |
administratorė
|
O kaip jums mamos arba tėčio vadinimas "Jūs"? 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 10:52:00 | Nr. # 555 |
ištikima klubo narė
|
Nu jau ne - labai šaltai skamba... Kaip kokia "Jūsų didenybe"...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 11:27:30 | Nr. # 556 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Tinakris) O kaip jums mamos arba tėčio vadinimas "Jūs"? aš į savo tėvus kreipiuosi Jūs , bet maniškiai vaikai tai sako tu , man atrodo , kad tada ir bendravimas artimesnis ... Bet va vyro sesers berniukas į savo mamą kreipiasi Jūs , čia matyt kaip kam priimtiniau . Į pašalinius žmones dažniausia kreipiuosi Jūs , taip iš karto nustatydama atstumą tarp savęs ir jų , kad nebūtų visokių "katinėlių"
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 11:56:11 | Nr. # 557 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 12:11:09 | Nr. # 558 |
ištikima klubo narė
|
Na, nei tėvų, nei senelių vardais tikrai nenorėčiau, kad vadintų... Kažkaip nekaip skamba...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 12:17:07 | Nr. # 559 |
administratorė
|
Quote (arija) kad vaikai yra asmenybės gyvenančios kas sau ir nedera jų varžyti suasmeninimais Visai kaip gyvūnai laukinėje gamtoje 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-09-06, 12:19:36 | Nr. # 560 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (Tinakris) kaip gyvūnai laukinėje gamtoje niu teip kas sau Quote (Vėja) Kažkaip nekaip skamba... tai jau tikrai 
|
|
| | | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-07, 08:38:22 | Nr. # 563 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Ar tai skaitytusi, kaip neištikimybė, ar tik draugiška pagalba? net nesukčiau sau galvos , nes žinant maniškio požiūrį į vaikus , jis niekada nesutiktų... o bendrai paėmus , jei žmona žinotų apie tai , galvočiau , kad pagalba , o jei paslapčia neištikimybė 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-07, 09:20:07 | Nr. # 564 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Įsivaizduokit, mergytės, tokiookia situaciją kažkokiam kaimuke (na tolėliau nuo jūsų gyvenamos vietos) gyvena vieniša moterytė ir jin paprašo jūsų vyrioko, kad tas padarytų jai vaiką (įsipareigojimų jokių) Ar tai skaitytusi, kaip neištikimybė, ar tik draugiška pagalba? visu pirma gautu vyras kakton jei sutiktu,nes as skaityciau kad neistikimybe,nesvarbu kad graziam tiksliui,as negaleciau tada su saviskiu but,zinodama kad jo vaikas kazkur vaiksto..o ir niekad nebus 100proc,kad ta moteryte po n metu nesugalvos issireikalaut tevystes,ar vaikas ne niekins savo tevo...nes jis augs BE TEVO... tad NE geriau ta moteryte tyliai parsiveda laisva papramogauja be isipareigojimu ir tures jam nezinant..
Žinutę redagavo balandiene - Antradienis, 2010-09-07, 09:45:40 |
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-07, 10:04:26 | Nr. # 566 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Aš irgi nenorėčiau, kad vyriokas kažkam tokius gerus darbus atlikinėtu Nors, iš moterytės pusės, iškur tada gaut tą vaikiuką, kad nelikt vienai na, jei nėr iš kur to vyro gaut... cia ne darza sukast,per dideles pasekmes lieka oi tegul isvaziuoja miestan,kokian kluban ar kavinuken nueina,patys prisiklijuos... nors man britku butu,"kazkam" vos ne is gatves atsiduot,dar neaisku ar neserga ir tt. nors tai moterytei turetu but geda prasyt kitos vyro,kad jai "padarytu" leliuka,visgi i seima lystu..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-07, 10:22:01 | Nr. # 567 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-07, 10:30:31 | Nr. # 568 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) oi mano viena pažįstama, tokia problremą turėjo , vistiek rado išeiti , važiavo atosdtogaut ir .... nu sako jaunesnis papuolė , bet mano amžiaus ( jai buvo 36) gudrūs , jų neapgausi , nu ir ką augina sūneli jau šeši metai , o tėtušis turbūt nė neitaria as ir tik grazesnio paeiskociau,jei jau griesyciau 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-07, 12:27:15 | Nr. # 569 |
ištikima klubo narė
|
Na tam geram darbui šiai dienai - spermos bankai yra...Tad nematau čia kažkokios problemos... Kitas dalykas - niekuomet "nepasirašyčiau" tokiems "geriems darbams", kad vyras atlikinėtų, čia sutinku su Balandiene. O va, slapčia, kaip rašė Stebėtoja - man tai atrodo egoistiška, nes vieną dieną vaikutis tikrai paklaus apie tėtį, o tada kas? Mama pasakys - žinai labai norėjau vaiko - tai "pasidariau" Tavo tėvas apie Tave nei nežino... Paskui gali būt daug ašarų, jei vaikiukas ims jo ieškoti... Bandau įsivaizduoti, kaip turėtų pasijausi tas vyras - atidaro duris - o ten - labas tėti, aš Tavo kurortinio romano vaisius...Siaubas. Gal tas žmogus turi šeimą, kaip jiems reikės pasiaiškinti, iš kur dar vienas jų brolis ar sesuo... ne, ne ,n - taip elgtis negalima...
Žinutę redagavo Vėja - Antradienis, 2010-09-07, 12:28:45 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-07, 15:35:02 | Nr. # 570 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Na tam geram darbui šiai dienai - spermos bankai yra...Tad nematau čia kažkokios problemos... gi ten tai kainuoja Quote (Vėja) Bandau įsivaizduoti, kaip turėtų pasijausi tas vyras - atidaro duris - o ten - labas tėti, aš Tavo kurortinio romano vaisius...Siaubas. Gal tas žmogus turi šeimą, kaip jiems reikės pasiaiškinti, iš kur dar vienas jų brolis ar sesuo... ne, ne ,n - taip elgtis negalima... tokiu atveju,manau mamos pasako,kad tete zuvo ar panasiai...
Žinutę redagavo balandiene - Antradienis, 2010-09-07, 15:37:39 |
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-08, 08:36:57 | Nr. # 572 |
ištikima klubo narė
|
Nežinau, kiek uždirba vyras...Jis nekontroliuoja mano išlaidų. Dėl didžiųjų pirkinių visada tariamės. Kas liečia buto išlaikymą - viską sumoka jis, mano kompetencijoje - namų ūkio reikalai. Jo žodžia - esu vyras ir man priklauso išlaikyti savo šeimą, na o man visokiems fiti miti užteka, nesu išlaidus žmogus, bandau kažkiek savo randarbius parduodama "prisidurti" ant mažų dalykų 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-08, 09:45:30 | Nr. # 573 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Sveikos, Kaip manot, ar šeimoj vyras turi žinot kiek tiksliai uždirba žmona, ir žmonai žinot kiek uždirba vyras...? Ar vis dėl to reikalinga tam tikra konspiracija na savi pinigai, smulkmiom reikmėm... bent musu seimoj mes zinom,na biveik .. neskaiciuojam tiksliai.. bet gal del to kad visi mokesciai pereina per mane,beveik visus moku as,vyrui palikau pora,kad perdaug neatsipalaiduotu..zinoma masiniuko reikalai,jo darbo reikalai,pirkiniai darbukui jau man nepavaldus,kam save apkraut,jis zinop o man ir taip uztenka.. savu pinigu kaip ir man nereikia,nes kosmetika,drabuzi ar dar ka nors perkam is bendru,vyriukas irgi jau uzsimine,kad gal kvepaliuku noretu(nors turi nemazai ).. o pas mus kartais buna kad is bendru piniginej esanciu pinigyciu,netycia kelios kupiurios siaip kitan skyriukan nukeliauja ir pasitaupo,tada buna ar dovanytei,ar siaip kam..
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 08:27:39 | Nr. # 575 |
ištikima klubo narė
|
Manau, kad šis klausimas turi daug niuansų... Pirmiausia, Tau pačiai turi būti aktualu - nori tu dirbti, tau patinka, save ten realizuoji, ar ne? Antras dalykas - atlyginimas, ar verta eiti į darbą, jei tavo alga tokia, kaip ta, kurią sumokėsi auklei...O čia ir vaikai mamą matys ir pati būsi namuose. Tikrai nemanau, kad darbai namuose - nieko verti, atvirkščiai sakyčiau, kartais būna sunkiau, kadangi nepasakysi mano darbo valandos baigėsi, man laisvadienis...Žinau, vyrų kurie savo žmonas labai vertina, jog jos buvo namuose ir augino-auklėjo vaikus, prižiūrėjo namus...Žinau ir atvirkštinių variantų.... Namų šeimininkėmis ne visos tampa - kitos gi sugeba save ir per pomėgius išreikšti... Pvz. mano vyras norėtų, jog būčiau su vaiku namie, jei tik būtų tokios finansinės galimybės... Man sunku save ilgai įsivaizduoti namie...Bet aš nemoku - nieko neveikti... Aš net dabar kasdien įsijungiu kompiuterį ir, jei reikia vyrui visada padedu, nors man šiai dienai tai ir nepriklausytų, tačiau kai savo galva reikia užsidirbti pinigus - vienas kitam privalom padėti. Žinau, kad jis tai vertina.
|
|
| |
|
|
|