Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-11, 18:20:41 | Nr. # 751 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Merginos, gal nespėčiau nė savo skudurų susirinkti, jei tai pamatytų mano brangusis :chaos: Sakytų , dabar man viskas aišku, kuo ten ten Vokietijoje laisvalaikiu prie kompo užsiiminėjai ir kas ten tau dirbant rūpėjo Jau maniškis toks yra, nepadėtų jokie pasiaiškinimai , kad čia tik šposai Nu gerai , merginos, "pažvengėme" trinu laukan , o tai tikrai dar jūs pamanysite, kad senatvėje protelis man pasimaišė Bet pajuokauti juk galima, nes kitaip gyvenimas bus nuobodus , ar ne ???? 
Žinutę redagavo Gitana1965 - Sekmadienis, 2011-09-11, 18:24:47 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-11, 20:21:17 | Nr. # 752 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Gitana1965, ko tu pergyveni , va tuoj priplepėsim kelis postus ir pasiliks tavo įdėi vyrukai toli , na ir kas gi tave suseks O vien darbu žmogus ir negali būti gyvas , juk jam rūpi dar be galo daug dalykų ...
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-09-11, 22:54:32 | Nr. # 753 |
ištikima klubo narė
|
Merginos, aš juokauju Nes jis turi savo kompą , o aš turiu savo Ir , kai grįžtu atostogų namo , tai jis dar nėra nagų prikišęs prie mano kompo Bet ką čia gali žinoti, kas jam vieną kartą gali šauti į galvą ??? Bet aš grįždama namo , visada truputį apsidraudžiu - kas man reikalinga, ką aš dažnai naudoju, , aš esu susikėlusi ant destopo , bet grįždama namo, visada viską pašalinu nuo destopo Nes geriau tegul nelandžioja , kur jam nepriklauso O ko nemato, tai tas ir nerūpės Reikia čia jam skaitinėti "bobų" plepalus 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-09-26, 12:12:06 | Nr. # 754 |
ištikima klubo narė
|
Nu va merginukės" prisižiūrėjom"vyrų striptizo , o paskui .... na gerai toms kurios vyrus šalia turi , o jei ne ? tai kaip ar sapnuojam erotinius sapnus ? o jose būna kokie vyrai?.... nu savi ar svetimi ?
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 13:30:00 | Nr. # 755 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Gerą čia temą palietėt - apie privatumą. Mes pvz. turim kiekvienas savo kompą, telefoną, sąskaitas ir pan. - ir nelendam vienas į kito "daržą", jei nėra reikalo. Na, draugystės metu aš pašniukštinėdavau, bet dabar to visiškai nereikia. Vyras į mano piniginę, net nelanda - pirma atsiklausia ir liepia pačiai paimt ir paduot pinigų, jei reikia...
Manau, kad erotinius sapnus sapnuoja daugelis žmonių. Ne išimtis ir aš. Ir tai nebūtinai turi būti tas žmogus, kuris šalia manęs. Kas tvirtintų, kad sapnuoja vien savo antrą pusę - sunkiai patikėčiau. Kadangi per gyvenimą mes sutinkam daug žmonių, tad kartais ir pačios tyriausios mintys gali transformuotis, kad ir erotinių sapnų pavidalu...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 17:33:29 | Nr. # 756 |
administratorė
|
Quote (Gitana1965) Nu , merginos, įsivaizduokime, kad jau žiūrime striptizą Quote (stebėtoja) tai kaip ar sapnuojam erotinius sapnus ? o jose būna kokie vyrai?.... nu savi ar svetimi ? Po Gitanos nuotraukos tai tikrai erotiniai sapnai sapnuosis... ir ne vienai 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 18:41:58 | Nr. # 757 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vėja) Vyras į mano piniginę, net nelanda - pas mus dažniausiai priešingai,aš įlendu į vyro piniginę,kad įdėčiau grynų,nes jis vis pamiršta,dabar užsienį,tai irgi matosi kad kortele atsiskaitinėja Quote (stebėtoja) tai kaip ar sapnuojam erotinius sapnus ? o jose būna kokie vyrai?.... nu savi ar svetimi ? būna kad sapnuoju,bet..dažniausiai be veidų,tai sunku pasakyt ar ten maniškis būna ar ne 
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 19:00:38 | Nr. # 759 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Gitana1965) , o būna koks nors arabų šeichas ar koks grafas , kurie dėl manęs pameta galvas Tikriausiai jau man senatvė ir per daug prisiskaitau meilės romanų vat ir man pasirodė,kad dėl jų..gi tu vis mėgsti skaityt Quote (Gitana1965) Kartais susapnuoju, bet labai retai ant metų kokį vieną kartą aš ir retai..dažniausiai išvis nesapnuoju,atrodo tik galvą padėjau miegot ir reikia keltis..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 19:38:04 | Nr. # 760 |
ištikima klubo narė
|
Aš erotinius sapnus sapnuoju gana dažnai ir paskui kai ryte vyrui pasakoju jis labai man pavydi , nes pats tokių sapnų beveik niekad nesapnuoja , arba nepamena . Bet vieną syki sapnavau , kad mylėjausi su vyro broliu , ir man buvo tookia gėda sapne nubudau ir atsipūčiau , labai likau patenkinta , kad tai tik sapnas ...
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-09-29, 21:11:32 | Nr. # 761 |
ištikima klubo narė
|
Merginos, gal kas galėtų tą erotinę nuotrauką ištrinti, kur aš šposindama, ją čia įkėliau. Galvojau, kad aš ją vėliau pati ištrinsiu, bet paskui pamiršau, o dabar žiūriu, kad jau nebegaliu aš jos ištrinti O žiūriu, kad jau ir Balanda iš manęs senos ir kvailos jau juokiasi Ir jau nebesinori man pačiai į ją žiūrėti Jau tikrai, kad atsibodo šita nesąmonė . Tik forumą be reikalo užteršiau su šita nesąmone Ir kur mano protas buvo ? Tikriausiai buvo išėjęs pasivaikščioti ir buvo palikęs mano tuščią makaulę
Aš manau, kad tikriausiai tik Balanda, ir tegali ją ištrinti, a nia ?
Balanda, balandėle, būk gerutė ištrink šitą mano nesąmonę, kad neterštų forumo Balanda, A.... Balanda, 
|
|
| | | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-09-30, 10:28:11 | Nr. # 764 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Juk gyvenimas ne vien rimti dalykai , reikia ir pajuokauti Gyventi su jumoru fainai
Nu tai aš jau tokia esu, kad visada turiu ką nors prišposinti ar pricirkinti Jau galva pražilusi, bet makaulėje dar vėjai skrajoja Nu ką norite tą sakykite, bet pas mane "širdyje dar ne sutema " Dar vistiek retkarčiais norisi pasijusti janatviška ir vėjavaikiška Bet tuoj mintis į makaulę kala <<Kad močiute močiute apsiramink ir prisimink, kiek tau metų>> ir tuoj įjungiu STOP stabdį , bet kartais per vėlai ,kaip ir su ta nuotrauka. Atsimenu , kaip vieną kartą atėjo pas mane kaimynė, o taip pat ji ir labai gera mano draugė jau virš 20 m. Nu atėjo ji ir sakys , kad jos abi mergaitės jai dažnai sako , kodėl, mama, tu negali būti tokia, kaip ta tavo draugė visada būna Tai tada tiek abi prisijuokėme ir taip ir nesupratome, ką omenyje turėjo jos abi mergaitės mus abi lygindamos .

Žinutę redagavo Gitana1965 - Penktadienis, 2011-09-30, 10:33:58 |
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-09-30, 13:26:49 | Nr. # 765 |
administratorė
|
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-09-30, 14:58:22 | Nr. # 767 |
ištikima klubo narė
|
Gitana, ko Tu pergyveni - tik džiaukis, kad tokia esi, nes kai kurios taip greit subobėja, kad baisu...Smagu, kad sugebi džiaugtis gyvenimu...
|
|
| | | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-10-04, 12:29:35 | Nr. # 770 |
ištikima klubo narė
|
Man šiandien su Jumis norisi papliurpti apie tokį paprastą dalyką, kaip saldainiai - tad kokius labiausiai mėgstate? Kokia saldainių rūšis, pavadinimas - Jūsų mėgstamiausi?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-10-04, 13:30:19 | Nr. # 771 |
ištikima klubo narė
|
Aš mėgstu šokoladinius , arba triufelius , gerai ir batonėliai , svarbiausia ne čiulpinukai Labai patinka šitie dar skanūs" Eliza ", tik jų kaina šiek tiek kandžiojasi , be to sunkūs mėgstu vyturėlį vienu žodžiu mėgstu saldainius Kadangi dažniausiai prekinuosi Norfoj , ten būna ukrainietiškų saldainių , juos irgi pabandau , bet skanių dar kaip ir neradau 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-10-04, 15:51:36 | Nr. # 772 |
ištikima klubo narė
|
Aš nemėgstu "Paukščių pieno", patinka "Rafaello"..
|
|
| | | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-10-05, 12:14:26 | Nr. # 775 |
ištikima klubo narė
|
O aš matyt, juodojo šokolado jau atsivalgiau, dabar man labiau patinka pieniški Bambonkių gali iš viso nebūti, na dar "guminukai" visai nieko - šeimos silpnybė 
Žinutę redagavo Vėja - Trečiadienis, 2011-10-05, 12:15:50 |
|
| |
|
|
|