Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 00:32:05 | Nr. # 701 |
ištikima klubo narė
nuo: 2011-07-11
|
Mergaitės, nejaugi nežinote, kad ne veltui sakoma, kad visos ligos arba iš nervų, arba iš meilės. Mokslininkų tvirtinimu, žmogus turėtų iš savęs išguiti kai kuriuos kenksmingus savo charakterio bruožus, kad nesirgtų bei ilgai ir laimingai gyventų. Kažkur tai skaičiau , kad nervingi žmonės palieka šį pasaulį gerokai anksčiau. Ypač tie žmonės, kurie susierzina dėl menkiausios smulkmenos. Jei tik kas, iš karto puola į depresiją ar isteriją. Taip jie naikina savo nervines ląsteles, kurios ir atsistato, tačiau labai lėtai ir tik viena iš dešimties. Kai aš, kartais ko nors "užsiožiuoju", tai mano vyras visada sako, kad per trumpas gyvenimas yra, kad dėl kokių tai niekų, vienas kitam sveikatą gadintai. Nes , kiek čia jau beliko tau gyventi, to niekas tau nepasakys. Todėl kiekvieną dieną reikia taip nugyventi, lyg tau ji būtų paskutinė. Įsivaizduokite, kad gyvenimas, tai lyg sumuštinis suvalgai ir pasibaigia, todėl jį reikia tausoti, ir kiekviena nugyventa akimirka, reikia džiaugtis. Tai kam tada tie barniai, kam trumpinti sau ir kitiems gyvenimą ??? Jo... Sakysite, lengva jai čia postringauti, bet kaip tą realiai padaryti, jei mes esame vos ne "nervų kamuoliukai" ??? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 17:01:40 | Nr. # 702 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Gitana1965, protingi žodžiai bet,yra kaip yra,ne visada galima į viską numot ranka ir nesureguot..aišku,kuo mažiau tuo geriau..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 17:08:11 | Nr. # 703 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Kad ligos nuo nervų tai žinau , bet kartais būna , kad nervinuosi , tada valgau saldainius ir mes visi tokie 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-26, 12:36:47 | Nr. # 704 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-26, 16:25:47 | Nr. # 705 |
administratorė
|
Quote (stebėtoja) kartais nervinamės , kartais visai be reikalo ... Nervinuosi... kartais Bet man greitai praeina - užsiplieskiu ir tuo metu galiu nesąmonių pridirbti, bet kai "atvėstu", pasirodo, kad galima buvo pasielgti visai kitaip Kaip sakant, geriau "ant karštųjų" nieko nedaryti 
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-26, 16:26:24 | Nr. # 706 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
Quote (stebėtoja) O va mano draugė su vyru gali mėnesį ir daugiau nekalbėti . Na o jūs ? gal pasipasakojam ? užsiplieskiu ir aš,bet nedažnai,ir laikau dažniausiai viską savyje.......tyloje buname neilgai,nes visada turim ką pasakyti viens kitam 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-27, 20:22:59 | Nr. # 707 |
ištikima klubo narė
|
Pavarstom dar vieną klausimuką : ar jūsų antros pusės svarsto jūsų elgiasį su savo draugais ? Ar jūs tai darote su savo draugėm ? Pvz susipykot ir taip pikta , norisi kažkam pasipasakoti ... Aš kartais draugei pasiskundžiu , kad esu pikta ar nepatenkinta , bet detalių beveik niekda nepasakoju , nu nebent kai užvakar į šiltnamį su traktorium vos neįvažiavo 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-27, 20:41:01 | Nr. # 708 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) ar jūsų antros pusės svarsto jūsų elgiasį su savo draugais ? Ar jūs tai darote su savo draugėm ? tai aišku,kad svarsto..turbūt "raganom" vadina aišku kol kas negirdėjau replikų,net priešingai.. daugiau pagyrų išgirstu..o aš..irgi būna,kad pabumbu,bet tik truputį,gi kaip ant savo bumbėsi,kad toks ir anoks,gi reikės paskui su tokiu "brudu" gyvent aš nelabai turiu su kuo atviraut..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 19:53:48 | Nr. # 709 |
ištikima klubo narė
|
Situacija : susiginčyjot su vyru , jis jaučiasi teisus , o jūs irgi , ką daryt ? Mat jis pučiasi ir nenori kalbėtis , o jums taip pikta ir dėl to , kad jis buvo neteisus ir dėl to , kad nesijaučia neteisus 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 20:02:55 | Nr. # 710 |
ištikima klubo narė
|
aš dažniausiai neįrodinėju tiesos,bet kai netyčia tiesa išryškėja,ar pats pamato suklydes tai oi paerzinu 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 20:06:41 | Nr. # 711 |
ištikima klubo narė
|
Kartais noriu įrodyt čia ir dabar , kad aš teisi 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 20:08:41 | Nr. # 712 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Kartais noriu įrodyt čia ir dabar , kad aš teisi kantrumo mergyt,kantrumo 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 21:00:38 | Nr. # 713 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) kantrumo mergyt,kantrumo man kartą vyras yra pasakęs , kad aš kaip paršelis jei jau pradėjau knisti , tai nenusiraminsiu kol nesuknisiu visko 
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 22:40:14 | Nr. # 714 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Situacija : susiginčyjot su vyru , jis jaučiasi teisus , o jūs irgi , ką daryt ? Mat jis pučiasi ir nenori kalbėtis , o jums taip pikta ir dėl to , kad jis buvo neteisus ir dėl to , kad nesijaučia neteisus
O.... Tada, merginos, aš galiu nekalbėti, tiek ilgai, kol jis neateis ir neatsiprašys manęs ir nepripažins savo kaltės Aš visada tiesiog užsidarau savyje . Nesikolioju, nesikabinėju, nededu jo į "šuns dienas", kad tu šioks ar anoks , tiesiog tada prasideda tylos minutės. Bet tos tylos minutės ilgiausiai gal yra trukusios porą dienų, nes dažniausiai maniškis jau už pusvalandžio ateina gerintis, kad <<Gerai , gerai , tavo teisybė. Nu nepyk, ko čia pyksti, juk gyvenimas ir taip jau nebeilgas, kad dar barniams jį eikvotumėm .>> Nu ir atsileidi, nes kaip gali pykti, jei tikrai jau viena koja,[ o gal ir jau antra], į antrą gyvenimo pusę esame įkopę. Kiek čia jau beliko mums seniams gyventi 
|
|
| | |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 00:02:38 | Nr. # 716 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Kalbant apie mane tai : nu kol nežiūriu į veidrodį tai lyg ir viskas gerai jaučiuosi 18-kos , nu bet tie veidrodžiai , kiekvieną kart į jį pažiūrėjus ir vis svarstau išmest juos už tai , kad neteisingai rodo ar ką ?
Ir aš tą patį galvoju, kodėl dabar tokius netikusius veidrodžius gamina??? Kiek tu į juos bežiūrėtai, kiek tu prieš juos besistaipytai, kaip jie kreivai rodo, taip kreivai Va, prieš kokį 15 - 20 m. tai gerus veidrodžius gamino. Kaip ir kur tu beatsistodavai, visada gerai rodė . O ko dabar norėti, juk visi geri meistrai į užsienį išvarė , o kas liko, tai tik brokus ir sugeba gaminti ir kaip tau jie gerai rodys 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 10:09:18 | Nr. # 717 |
ištikima klubo narė
|
tai gal pasvarstom : Ne už kalnų ruduo , kaip mes jaučiamės rudenį , pavargę , pikti , o gal kaip tik patenkinti ir ruduo toks metas , kuris negali nepatikti ?
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 13:34:44 | Nr. # 718 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) tai gal pasvarstom : Ne už kalnų ruduo , kaip mes jaučiamės rudenį , pavargę , pikti , o gal kaip tik patenkinti ir ruduo toks metas , kuris negali nepatikti ? Bet juk ruduo tai šaunu Kai gamta nusidažo įvairiomis spalvomis
O kartu su rudeniu ir mes patys keičiamės Jau vėjavaikiškus vasarinius rūbus metame šalin ir ieškome kažko tai rimtesnio santūresnio Man asmeniškai, ruduo tikrai patinka - tai ne tie, alinantys vasaros karščiai Kada lakstai liežuvį iškišęs, kaip tas šuo ir nežinai, kur įlįsti nuo tų karščių . O rudenį- tikrai, kad smagu Ech.... gyvenimėli , o kur dar "bobų vasara" .... Nu ar ne šaunu ??? 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 14:30:20 | Nr. # 719 |
ištikima klubo narė
|
O aš svarstau patinka man ruduo ar ne patinka gamta keičiasi , miškai spalvinasi , rytais gervės klykia ruošiasi išskrist ( gandrai ačiū dievui išskrido , nes šymet jie baisiai smirdėjo ) patinka bobų vasara , bet dienos trumpėja , vakarai darosi šaltesni, o kur dar rudeninės darganos , lietūs . Būna taip , kad nesinori nosies lauk kišt, o reikia ... tai va ir neapsisprendžiu gerai tas ruduo ar nelabai 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 16:46:57 | Nr. # 720 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Ne už kalnų ruduo , kaip mes jaučiamės rudenį , pavargę , pikti , o gal kaip tik patenkinti ir ruduo toks metas , kuris negali nepatikti ? man ir tik dėl spalvų gamtoj faina,o taip tai... prasidės rūpestėliai:kaip mažiuką lyjant ir pučiant šaltam vėjui nuvest darželin,kaip Lukutis ar sausas mokyklon nuėjo ir panašiai..man labiau pavasaris ir vasara prie širdies.. 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 21:22:59 | Nr. # 721 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) man labiau pavasaris ir vasara prie širdies.. nu vasara tai man kažin ar patinka arba būna per šilta arba per daug darbo tai taip kaip ir nežinau . Bet ko gero jei būtų vienas metų visą laiką pvz vasara arba žiema tai nusibostų , o dabar kai vienas pakeičia kitą tai gal taip visai ir nieko 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 18:47:15 | Nr. # 722 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
Gitana1965 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 19:14:29 | Nr. # 723 |
ištikima klubo narė
|
Nu, gal ruduo tik tuo atveju "blogietis", kai lyja ir būna pliurzė, ir šlapia visur Bet kai oras sausas, vienas malonumas pasivaikščioti rudenį Nei tau karšta, nei tau šalta SUPER
Ruduo
Man patinka ruduo, Nors lyja už lango. Man patinka ruduo, Medžių lapai gelsvi. Nors ir vėjas stiprus Drasko medžių lapus, Man patinka ruduo, Nes už lango gražu. Nors ir paukščiai išskridę Ir gėlytės nuvytę, Man patinka ruduo.
Edvinas DAUKŠA
Žinutę redagavo Gitana1965 - Pirmadienis, 2011-08-29, 19:16:29 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 20:34:34 | Nr. # 724 |
ištikima klubo narė
|
Aha jei rudenį oras būtų toks kaip šendien tada būtų super 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-08-30, 11:56:08 | Nr. # 725 |
ištikima klubo narė
|
Dar toks klausimėlis : kaip pas jus su maistu ? nagi kaip būna šeimoje , vienas to nevalgo , kitas ano .... Ką darot jei vienas šeimos narių nevalgo kažkokio maisto ? ar jo visai negaminat ? O gal pas jus visi viską valgo ?
|
|
| |
|
|
|