Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

Kam virš 30... (2 dalis)
Gitana1965 Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 00:32:05 | Nr. # 701
ištikima klubo narė

nuo: 2011-07-11
žinutės: 238

Mergaitės, nejaugi nežinote, kad ne veltui sakoma, kad visos ligos arba iš nervų, arba iš meilės. medic
Mokslininkų tvirtinimu, žmogus turėtų iš savęs išguiti kai kuriuos kenksmingus savo charakterio bruožus, kad nesirgtų bei ilgai ir laimingai gyventų. Kažkur tai skaičiau , kad nervingi žmonės palieka šį pasaulį gerokai anksčiau. Ypač tie žmonės, kurie susierzina dėl menkiausios smulkmenos. Jei tik kas, iš karto puola į depresiją ar isteriją. Taip jie naikina savo nervines ląsteles, kurios ir atsistato, tačiau labai lėtai ir tik viena iš dešimties. defender
Kai aš, kartais ko nors "užsiožiuoju", tai mano vyras visada sako, kad per trumpas gyvenimas yra, kad dėl kokių tai niekų, vienas kitam sveikatą gadintai. Nes , kiek čia jau beliko tau gyventi, to niekas tau nepasakys. Todėl kiekvieną dieną reikia taip nugyventi, lyg tau ji būtų paskutinė. Įsivaizduokite, kad gyvenimas, tai lyg sumuštinis suvalgai ir pasibaigia, todėl jį reikia tausoti, ir kiekviena nugyventa akimirka, reikia džiaugtis. foryou
Tai kam tada tie barniai, kam trumpinti sau ir kitiems gyvenimą ??? dontknow
Jo... Sakysite, lengva jai čia postringauti, bet kaip tą realiai padaryti, jei mes esame vos ne "nervų kamuoliukai" ??? evil

balandiene Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 17:01:40 | Nr. # 702
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Gitana1965, protingi žodžiai agree bet,yra kaip yra,ne visada galima į viską numot ranka ir nesureguot..aišku,kuo mažiau tuo geriau..

stebėtoja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-07-24, 17:08:11 | Nr. # 703
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Kad ligos nuo nervų tai žinau , bet kartais būna , kad nervinuosi , tada valgau saldainius ir mes visi tokie 1tooth

Vakaruška Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-26, 12:36:47 | Nr. # 704
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-02
žinutės: 5179

vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
dovanėlės: 37
Quote (stebėtoja)
Ar esame nervingos ?
Aš kaip degtukas -plyksteliu ir užgestu . Galiu bartis , o po 5 min. ( kai jau garas išeina pro ausis ) šypsotis , nelikau pykčio savyje .
O va mano draugė su vyru gali mėnesį ir daugiau nekalbėti . Na o jūs ? gal pasipasakojam ?

As turbut is tu gal nedaugeliu, kurios jei supyksta pykti laiko ilgai. uzsiplieskiu kaip degtukas, bet taip greit nenurimstu biggrin Zinau, negerai taip, bet... confused Ugdysiu save biggrin crazy

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-26, 16:25:47 | Nr. # 705
administratorė

dovanėlės: 36
Quote (stebėtoja)
kartais nervinamės , kartais visai be reikalo ...

Nervinuosi... kartais confused Bet man greitai praeina - užsiplieskiu ir tuo metu galiu nesąmonių pridirbti, bet kai "atvėstu", pasirodo, kad galima buvo pasielgti visai kitaip agent Kaip sakant, geriau "ant karštųjų" nieko nedaryti ohno

Ritaka Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-07-26, 16:26:24 | Nr. # 706
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-09
žinutės: 3076

vaikai: du berniukai ir dukrytė
dovanėlės: 22
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
O va mano draugė su vyru gali mėnesį ir daugiau nekalbėti . Na o jūs ? gal pasipasakojam ?

užsiplieskiu ir aš,bet nedažnai,ir laikau dažniausiai viską savyje.......tyloje buname neilgai,nes visada turim ką pasakyti viens kitam happy

stebėtoja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-27, 20:22:59 | Nr. # 707
ištikima klubo narė

Pavarstom dar vieną klausimuką : ar jūsų antros pusės svarsto jūsų elgiasį su savo draugais ? Ar jūs tai darote su savo draugėm ? Pvz susipykot ir taip pikta , norisi kažkam pasipasakoti ...
Aš kartais draugei pasiskundžiu , kad esu pikta ar nepatenkinta , bet detalių beveik niekda nepasakoju , nu nebent kai užvakar į šiltnamį su traktorium vos neįvažiavo duel

balandiene Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-07-27, 20:41:01 | Nr. # 708
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
ar jūsų antros pusės svarsto jūsų elgiasį su savo draugais ? Ar jūs tai darote su savo draugėm ?

tai aišku,kad svarsto..turbūt "raganom" vadina 1tooth 1tooth aišku kol kas negirdėjau replikų,net priešingai.. daugiau pagyrų išgirstu..o aš..irgi būna,kad pabumbu,bet tik truputį,gi kaip ant savo bumbėsi,kad toks ir anoks,gi reikės paskui su tokiu "brudu" gyvent 1tooth aš nelabai turiu su kuo atviraut..

stebėtoja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 19:53:48 | Nr. # 709
ištikima klubo narė

Situacija : susiginčyjot su vyru , jis jaučiasi teisus , o jūs irgi , ką daryt ? Mat jis pučiasi ir nenori kalbėtis , o jums taip pikta ir dėl to , kad jis buvo neteisus ir dėl to , kad nesijaučia neteisus noway

balandiene Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 20:02:55 | Nr. # 710
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
aš dažniausiai neįrodinėju tiesos,bet kai netyčia tiesa išryškėja,ar pats pamato suklydes tai oi paerzinu 1tooth

stebėtoja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 20:06:41 | Nr. # 711
ištikima klubo narė

Kartais noriu įrodyt čia ir dabar , kad aš teisi nunu

balandiene Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 20:08:41 | Nr. # 712
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
Kartais noriu įrodyt čia ir dabar , kad aš teisi

kantrumo mergyt,kantrumo 1tooth

stebėtoja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 21:00:38 | Nr. # 713
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
kantrumo mergyt,kantrumo

man kartą vyras yra pasakęs , kad aš kaip paršelis jei jau pradėjau knisti , tai nenusiraminsiu kol nesuknisiu visko biggrin

Gitana1965 Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-08-05, 22:40:14 | Nr. # 714
ištikima klubo narė

Quote (stebėtoja)
Situacija : susiginčyjot su vyru , jis jaučiasi teisus , o jūs irgi , ką daryt ? Mat jis pučiasi ir nenori kalbėtis , o jums taip pikta ir dėl to , kad jis buvo neteisus ir dėl to , kad nesijaučia neteisus

O.... noway Tada, merginos, aš galiu nekalbėti, tiek ilgai, kol jis neateis ir neatsiprašys manęs ir nepripažins savo kaltės dontknow Aš visada tiesiog užsidarau savyje . Nesikolioju, nesikabinėju, nededu jo į "šuns dienas", kad tu šioks ar anoks dwarf , tiesiog tada prasideda tylos minutės. Bet tos tylos minutės ilgiausiai gal yra trukusios porą dienų, nes dažniausiai maniškis jau už pusvalandžio ateina gerintis, kad pray2 <<Gerai , gerai , tavo teisybė. Nu nepyk, ko čia pyksti, juk gyvenimas ir taip jau nebeilgas, kad dar barniams jį eikvotumėm .>> foryou Nu ir atsileidi, nes kaip gali pykti, jei tikrai jau viena koja,[ o gal ir jau antra], į antrą gyvenimo pusę esame įkopę. Kiek čia jau beliko mums seniams gyventi dontknow

stebėtoja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-08-10, 18:10:25 | Nr. # 715
ištikima klubo narė

Yra posakis : "vynas ir moterys nesensta " su metais vynas tampa išlaikytas o moteris subrendus . Ką apie tai galvojate ? Ar metai keičia jus ?
Kalbant apie mane tai : nu kol nežiūriu į veidrodį tai lyg ir viskas gerai jaučiuosi 18-kos , nu bet tie veidrodžiai , kiekvieną kart į jį pažiūrėjus fear ir vis svarstau išmest juos už tai , kad neteisingai rodo ar ką ? poll
Ir dar kai einu kur su savo vaikinukais ( nu vaikasi pavadinti kažkaip ... ) tai irgi kartais pagalvoju , viešpatie nu negi jie mano kada ir užaugt suspėjo ...O gal man jau kuku senatvinis marazmas tooth

Gitana1965 Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 00:02:38 | Nr. # 716
ištikima klubo narė

Quote (stebėtoja)
Kalbant apie mane tai : nu kol nežiūriu į veidrodį tai lyg ir viskas gerai jaučiuosi 18-kos , nu bet tie veidrodžiai , kiekvieną kart į jį pažiūrėjus ir vis svarstau išmest juos už tai , kad neteisingai rodo ar ką ?

Ir aš tą patį galvoju, kodėl dabar tokius netikusius veidrodžius gamina??? Kiek tu į juos bežiūrėtai, kiek tu prieš juos besistaipytai, kaip jie kreivai rodo, taip kreivai mad mad mad Va, prieš kokį 15 - 20 m. tai gerus veidrodžius gamino. swans Kaip ir kur tu beatsistodavai, visada gerai rodė biggrin . O ko dabar norėti, juk visi geri meistrai į užsienį išvarė fear , o kas liko, tai tik brokus ir sugeba gaminti ir kaip tau jie gerai rodys biggrin biggrin biggrin

stebėtoja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 10:09:18 | Nr. # 717
ištikima klubo narė

tai gal pasvarstom : poll
Ne už kalnų ruduo , kaip mes jaučiamės rudenį , pavargę , pikti , o gal kaip tik patenkinti ir ruduo toks metas , kuris negali nepatikti ?

Gitana1965 Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 13:34:44 | Nr. # 718
ištikima klubo narė

Quote (stebėtoja)
tai gal pasvarstom :
Ne už kalnų ruduo , kaip mes jaučiamės rudenį , pavargę , pikti , o gal kaip tik patenkinti ir ruduo toks metas , kuris negali nepatikti ?

Bet juk ruduo tai šaunu ok Kai gamta nusidažo įvairiomis spalvomis

O kartu su rudeniu ir mes patys keičiamės ura Jau vėjavaikiškus vasarinius rūbus metame šalin ir ieškome kažko tai rimtesnio santūresnio
Man asmeniškai, ruduo tikrai patinka - tai ne tie, alinantys vasaros karščiai no Kada lakstai liežuvį iškišęs, kaip tas šuo ir nežinai, kur įlįsti nuo tų karščių . mad O rudenį- tikrai, kad smagu ura Ech.... gyvenimėli , o kur dar "bobų vasara" .... ura Nu ar ne šaunu ??? ura

stebėtoja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 14:30:20 | Nr. # 719
ištikima klubo narė

O aš svarstau patinka man ruduo ar ne poll patinka gamta keičiasi , miškai spalvinasi , rytais gervės klykia ruošiasi išskrist ( gandrai ačiū dievui išskrido , nes šymet jie baisiai smirdėjo ) patinka bobų vasara , bet dienos trumpėja , vakarai darosi šaltesni, o kur dar rudeninės darganos , lietūs . Būna taip , kad nesinori nosies lauk kišt, o reikia ... tai va ir neapsisprendžiu gerai tas ruduo ar nelabai

balandiene Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 16:46:57 | Nr. # 720
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)

man ir tik dėl spalvų gamtoj faina,o taip tai... prasidės rūpestėliai:kaip mažiuką lyjant ir pučiant šaltam vėjui nuvest darželin,kaip Lukutis ar sausas mokyklon nuėjo ir panašiai..man labiau pavasaris ir vasara prie širdies..

stebėtoja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-08-28, 21:22:59 | Nr. # 721
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
man labiau pavasaris ir vasara prie širdies..

nu vasara tai man kažin ar patinka arba būna per šilta arba per daug darbo tai taip kaip ir nežinau . Bet ko gero jei būtų vienas metų visą laiką pvz vasara arba žiema tai nusibostų , o dabar kai vienas pakeičia kitą tai gal taip visai ir nieko

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 18:47:15 | Nr. # 722
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
Bet ko gero jei būtų vienas metų visą laiką pvz vasara arba žiema tai nusibostų

tai taip agree bet kai aš vasarą labai dirbai ir išeigines 2 tik kas 4d mačiau,tai man jos buvo taip maža sad niekis,tuoj su vaikais rudeninių lapų krūvas užpulsim 1tooth o paskui eskimų namus statysim 1tooth

Gitana1965 Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 19:14:29 | Nr. # 723
ištikima klubo narė

Nu, gal ruduo tik tuo atveju "blogietis", kai lyja ir būna pliurzė, ir šlapia visur yes Bet kai oras sausas, vienas malonumas pasivaikščioti rudenį ok Nei tau karšta, nei tau šalta yahoo SUPER ura

Ruduo

Man patinka ruduo,
Nors lyja už lango.
Man patinka ruduo,
Medžių lapai gelsvi.
Nors ir vėjas stiprus
Drasko medžių lapus,
Man patinka ruduo,
Nes už lango gražu.
Nors ir paukščiai išskridę
Ir gėlytės nuvytę,
Man patinka ruduo.

Edvinas DAUKŠA

Žinutę redagavo Gitana1965 - Pirmadienis, 2011-08-29, 19:16:29

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-08-29, 20:34:34 | Nr. # 724
ištikima klubo narė

Aha jei rudenį oras būtų toks kaip šendien tada būtų super ok2

stebėtoja Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-08-30, 11:56:08 | Nr. # 725
ištikima klubo narė

Dar toks klausimėlis : kaip pas jus su maistu ? nagi kaip būna šeimoje , vienas to nevalgo , kitas ano .... Ką darot jei vienas šeimos narių nevalgo kažkokio maisto ? ar jo visai negaminat ? O gal pas jus visi viską valgo ?

Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp