Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:47:55 | Nr. # 101 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Ritaka) tas visas reikalas man jau ant nosies,tai as busiu tokia .Na tikrai jau ne , jau stengsiuos,kad taip nebutu Tikrai nebūsi, nemanau , kat ta ribe 35 tokia jau ... imi ir pasensti... Man daugiau, bet senute tikrai nesijaučiu 
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:48:49 | Nr. # 102 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:48:57 | Nr. # 103 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
dar vienas geras Grįžta vyras po darbo vieną vakarą, o namie - visiškas chaosas, kaip po žemes drebejimo. Trys jo vaikai grūdasi kieme, vis dar su pižamomis, žaidžia purvyne, aplink išmėtytos tuščios maisto dežutes, kieme visur mėtosi tušti pakeliai ir kitokios šiukšlės. Žmonos automobilio durelės atdaros, kaip ir paradinės namų durys, šuns niekur nesimato. Įžengęs pro duris pamato dar didesnę betvarkę. Šviestuvas sudaužytas ir pusiau nutrauktas. Svetainėje visu garsu eina televizorius, įjungtas multikų kanalas, visuose kambariuose primėtyta žaislų ir įvairių drabužių. Įbėga į virtuvę - kriauklė pilna nešvarių indų, teka vanduo, pusryčių maistas išdrabstytas ant spintelių, šaldytuvo durys plačiai atvertos, šuns maistas išpiltas ant grindų, po stalu voliojasi sudaužyta stiklinė, prie lauko durų supilta smėlio krūva. Pagautas nerimo per kelis laiptus užlekia į antrą aukštą, nežiurėdamas į žaislus, besimėtančius po kojom, išmėtytų drabužių kalnus, žvilgsniu neramiai ieškodamas žmonos. Gal kažkas atsitiko? Ar susirgo? Antrame aukšte jį pasitinka bėgančio vandens garsas, sklindantis iš vonios. Įlekia vidun - visur išmėtyti šlapi rankšluosčiai, muilas putotas ir purvinas, vonioje sumeti žaisliukai. Ant grindų vingiuoja kilometrai tualetinio popieraus, veidrodis ir sienos išteplioti dantų pasta. Išlėkęs iš vonios, įpuola į miegamąjį ir net atsilošia - žmona kuo ramiausiai drybso lovoje, vis dar su naktiniais, ir skaito knygą. Ji pakelia akis, švelniai nusišypso ir paklausia, kaip praejo jo diena? Vyras, negalėdamas ne žodžio pratarti, tik suvapa: "Kas čia šiandien atsitiko?" Ji vėl nusišypso ir sako: "Žinai, kiekvieną kartą, kaip pareini, namo, tu klausi, ka gi po galais aš veikiu per dienų dienas? " "Na taip" - įtariai atsako vyras. "Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau".
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:50:57 | Nr. # 104 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) imi ir pasensti... Man daugiau, bet senute tikrai nesijaučiu stebėtoja, na man dar mazulis,tai tikrai nera kada senti 
|
|
| | |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:53:02 | Nr. # 106 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau". gerai cia 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:54:02 | Nr. # 107 |
ištikima klubo narė
|
dziugu,kad patiko 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:56:23 | Nr. # 108 |
ištikima klubo narė
|
uztersiu,bet Rojus. Adomas su Ieva nuobodžiauja sode. Pas juos nusileidžia Dievas ir sako: „Vaikai mano, turiu jums dvi dovanas, tik reikia pasirinkti kuriam atiteks kuri... Pirma dovana – sysioti atsistojus..." ....Adoma iš karto pašoka, pradeda garsiai šaukti ir galvą į medžius daužyti, kad jam labai reikalinga šita dovana, apie ją jis visą gyvenimą svajojo ir t.t. Ieva jam nusileidžia ir dovana atitenka Adomui. Jis visas laimingas pradeda šaukti, šokinėti, lakstyti po sodą čiurkšdamas ant visko kas papuola pakeliui! Ant medžių, ant gėlių, ant kiekvieno vabaliuko ar tiesiog ant takelio! Ieva ir Dievas stovėjo vienas šalia kito ir žiūrėjo į šitą beprotybę.. Ir tada Ieva paklausė: „Dieve, o kokia gi antroji dovana??" ... Ir atsakė Dievas: „Smegenys, Ieva... Smegenys...! Bet smegenis, Ieva, teks taip pat Adomui atiduoti, nes kitaip jis čia viską apmyš..."
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:59:07 | Nr. # 109 |
ištikima klubo narė
|
Žinai tu man net nuotaiką pakėliai, nes sėdėjau kaip šmėkla...
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 14:50:31 | Nr. # 111 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) man net nuotaiką pakėliai, nes sėdėjau kaip šmėkla... as pati tokia buvau,tai pasikroviau,dziugu,kad ir jum patiko ...as dar anekdotuos patalpinau biskuti 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 17:48:44 | Nr. # 112 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) as dar anekdotuos patalpinau biskuti Skaičiau ir baisiai sužavėta 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 20:40:29 | Nr. # 113 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Skaičiau ir baisiai sužavėta 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-07-16, 19:15:49 | Nr. # 114 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Balandiene Ai buvo namie bajeris, kai maniskiai issigando - antra valanda dienos o as miegu. Tai girdziu, kad visi (vaikai ir vyas) aplink vaiksto ir nezino ka daryt. Na vyras neiskentejo, pazadino, atnese termometra, pamatavo man temperatura, pamato kad virs 38, nulieke vaistu i vaistine, sugirde man. O man juokinga, kad visi tokie issigande vaiksciuoja, net negalvoja, kad as galiu susirgti - jems sis atvejas buvo kaip pasaulio pabaiga, jau kas kas bet mama sirgti negali 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-07-16, 19:44:32 | Nr. # 115 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) Ai buvo namie bajeris, kai maniskiai issigando - antra valanda dienos o as miegu. Tai girdziu, kad visi (vaikai ir vyas) aplink vaiksto ir nezino ka daryt. Na vyras neiskentejo, pazadino, atnese termometra, pamatavo man temperatura, pamato kad virs 38, nulieke vaistu i vaistine, sugirde man. O man juokinga, kad visi tokie issigande vaiksciuoja, net negalvoja, kad as galiu susirgti - jems sis atvejas buvo kaip pasaulio pabaiga, jau kas kas bet mama sirgti negali oi tu negasdink savu,daugiau nebesirk 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 16:00:02 | Nr. # 116 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Na kaip gyvenat? Kaip Jus elgiates, jei na tiesiog esat priverstos bendrauti su zmonemis, kurie Jums (svelniai tariant ) nepatinka?
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 17:08:24 | Nr. # 117 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-07-19, 17:28:03 | Nr. # 118 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Tutti) Kaip Jus elgiates, jei na tiesiog esat priverstos bendrauti su zmonemis, kurie Jums (svelniai tariant ) nepatinka? Bendrauju dantis sukandusi, jei tai reikalinga draugui, turiu galvoj verslo reikalus...paprastai kai esu viena nesivarginu bendrauti su tuo, kas man nemalonus. Jei man kartą pasako į akis viską - apie tai, kaip manęs nemėgsta ir pan...su tokiu žmogum net nesisveikinsiu. Man jis visiškas 0. Labai pavydžiu tiems, kurie gali su tokiais bendraut nepaisant visko. Aš to, deja, nemoku. Nesiperšu į draugiją žmonėms, kuriems nepatinku.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-07-20, 09:38:13 | Nr. # 119 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) Kaip Jus elgiates, jei na tiesiog esat priverstos bendrauti su zmonemis, kurie Jums (svelniai tariant ) nepatinka? pas mane darbe irgi daug tokiu,bet tai jug darbas kaikada nekreipiu demesio ka sako,kita karta uzmetu kad as neziopla ir tegu i drauges nesiraso,jei o siaip stengiuos su tokiais maziau bendraut,kam sau nuotaika gadintis 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-07-20, 14:04:44 | Nr. # 120 |
ištikima klubo narė
|
Tokių žmonių stengiuosi išvengti, bet jei kartais nepavyksta tai : 1. jei žmogus man nieko blogo nepadarė tik šeip yra nemalonus-bendrauju santūriai 2. Jei ką nors prisidirbęs-ignorouoju... 3. Jei jis valdininkas ar šeip galiu su juo dar turėti darbinių reikalų-trumpai dalykiškai.
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-07-20, 14:10:27 | Nr. # 121 |
ištikima klubo narė
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Esu, toks žmogus, kad bendrauju, arba teisingiau, stengiuos bendrauti su visais. Stengiuos netraukti nemalonumų į viešumą, stengiuos nekonfliktuoti, bet jei žmogus užsikars man ant kaklo ,jis greitai pajunta, kad to daryti nereikėjo - kiekvienam tokiam randu savą būdą pamokyti 
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-22, 17:01:12 | Nr. # 123 |
administratorė
|
upokšnis, labai smagu, kad užsukai 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-22, 17:12:24 | Nr. # 124 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (upokšnis) Sveikutės ,atėjau i bendraamžiu rateli ,mat jau senokai man virš.... .Esu iš Kauno,turiu pora mergyčiu.Beje auginu jau tik viena,kita išleidau i savarankiška gyvenima.Na kaip ir pradžiai prisistačiau Sveika, tikimės, kad tau patiks pas mus... 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-22, 17:18:20 | Nr. # 125 |
ištikima klubo narė
|
Quote (upokšnis) Sveikutės Labas , smagu, kad užsukai 
|
|
| |