Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Pedofilijos skandalas. Kedžio istorija
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-14, 11:40:48 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Jau visa televizija, spauda pilni to baisaus įvykio, Kaip jį vertinate? Kas turi prisiimti atsakomybę už tuos siaubingus įvykius praėjusią savaitę?
Žinutę redagavo Vėja - Trečiadienis, 2009-10-14, 11:41:15 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-14, 14:02:40 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vėja) Jau visa televizija, spauda pilni to baisaus įvykio, Kaip jį vertinate? Kas turi prisiimti atsakomybę už tuos siaubingus įvykius praėjusią savaitę? bijau ką ir sakyt,bet man atrodo,kad spec. įstaigos per ilgai stumdė vieni nuo kitų ir nesiėmė konkrečių veiksmų,bent jau vaikui galėjo psichologo pagalbą suteikt beja,aš nelabai tikiu,kad tėvas nušovė(nors jei ir nušovė suprantu,bet kuriam "stogas" nuo problemos nesprendimo ,gali neatlaikyt")man atrodo,kad aukstesnius sluoksnius kaip užjudino jie patys viską ir padarė,nes pripažinta,kad buvo nemažai stabdymų tyrime...tik įdomu kuo viskas baigsis,labiausia tai mergytės gaila,nes nemažai jei teko kentėt ir dar teks 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-14, 15:52:28 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
|
Aš irgi nesiryžtu nieko vertinti, tačiau vaikas nukentėjo labiausiai. Tik nesuvokiu vieno dalyko, kam tėvui reikėjo talpinti savo vaiko video intrnete ir dar neuždengtu veidu...?
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-10-15, 19:58:55 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
O kas tam teviu belieka? Be to, man atrodo, kad veidas uzdengtas buvo. Jei niekas nepadeda, tai kaip kazkurioj laidoj sake, jis emesi viesumo. Dar daug tu teoriju intike sklando... Kas sove, del ko, kur tas Kedis dingo ir pan. Nesustokit ties vienu variantu, kas ten zino kaip ten buvo.
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 11:11:30 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Murlyka) O kas tam teviu belieka? Be to, man atrodo, kad veidas uzdengtas buvo. Jei niekas nepadeda, tai kaip kazkurioj laidoj sake, jis emesi viesumo. Dar daug tu teoriju intike sklando... Kas sove, del ko, kur tas Kedis dingo ir pan. Nesustokit ties vienu variantu, kas ten zino kaip ten buvo. Nemanau, kad žmogžudystė išspręs šitą problemą. Imu tikėti, kad Lietuvoje vyksta kažkas kita ir tik šiuo skandalu bandoma nukreipti dėmesį nuo svarbesnių dalykų.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 11:53:22 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Imu tikėti, kad Lietuvoje vyksta kažkas kita ir tik šiuo skandalu bandoma nukreipti dėmesį nuo svarbesnių dalykų. "" aš jau seniai patikėjau,nes yra daug pažystamų su įvairia gyvenimo patirtim,dar skaičiau Lukutį augindama Edmundas Malūko knygų: "Juodieji želmenys","Kraujo skonis",Šiukšlyno žmonės".Man asmeniškai akis atvėrė,kas pas mus dedas,aišku gal dalis išgalvota,bet manau nemažai ir tiesos apie nusikalstamą pasaulį(super geros knygos,rekomenduoju).
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-16, 15:07:32 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
su tėvu tai viskas aišku , bet kaip motina galėjo pardavinėti pedofilams savo dukrą ? šita mergaitė tai bent tėvą turėjo kuris užstojo , o ta kita mergaitė? juk ji jau problemų su sveikata turi , mama tik pinigus skaičiavo Labai jautri tema ...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-10-17, 10:13:23 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) bet kaip motina galėjo pardavinėti pedofilams savo dukrą ? šitai į galvą man niekaip netelpa,pačiai atiduot traumuot savo vaiką 
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-10-17, 14:43:02 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
O as galvoju ,kazin kiek tokiu Kedzio istoriju dar yra ... kiek tokiu vaiku, kuriuos tevai pardavineja ... siaubas 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-10-18, 10:54:15 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
|
Gal aš ir naivi, bet netikiu, kad motina galėjo taip elgtis...Kartais imu galvoti, kad tai mergaitės tėvų karas, o įrankiu pasirinktas vaikas... Aš tik nesuprantu vieno, kam tada reikalingos vaikų teisių gynimo įstaigos, kai tokiais atvejais nesiima jokių priemonių? Negi jie apie savo vaikus nepagalvoja, juk ir su jų vaiku gali kažkas taip elgtis? Kiek tokių šeimų, kur motinos žino, jog tėvas ar brolis, ar dėdė išnaudoja mergaitę, bet nieko nesiima, nes pačios bijo? Kike tokių suluošintų gyvenimų?
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-10-18, 15:09:52 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Veja turbut ir as tada naivi, nes taipogi kyla tokie klausimai ... As tikiu,kad ir motina galejo taip padaryti ...tik sveiku protu tai suprasti neimanoma ... kas liudniausia,kad sioje visoje istorija ,pati mergaite lyg antroje plano dalyje, lyg ne tai turetu buti svarbiausia ... nustumta i sona ...ir dar idomu,ar ji pati supranta viso sio reikalo baisuma,ar su ja kas nors kalbejo,aiskino.
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-10-18, 16:36:09 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Man išviso čia kažkoks detektyvas... Kraupu, žiauru ir niekas neaišku... 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-10-18, 17:07:40 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Ievux) Veja turbut ir as tada naivi, nes taipogi kyla tokie klausimai ... As tikiu,kad ir motina galejo taip padaryti ...tik sveiku protu tai suprasti neimanoma ... kas liudniausia,kad sioje visoje istorija ,pati mergaite lyg antroje plano dalyje, lyg ne tai turetu buti svarbiausia ... nustumta i sona ...ir dar idomu,ar ji pati supranta viso sio reikalo baisuma,ar su ja kas nors kalbejo,aiskino. Vaiku šioje istorijoje mažiausiai rūpinasi, atidavė tetai ir tiek žinių, o kaip tada jos pusesserė, kuri neteko mamos...apie šią mergaitę iš viso mažai kalbama, Epizodiškai. Kažkokia makalynė...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-19, 10:30:23 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Vaiku šioje istorijoje mažiausiai rūpinasi man baisiausia dar kai mergytei darė tyrimus,davė kažkokius vaistus,net artimiesiems nepranešę kaip nori taip visi elgiasi,netik,kad sumažintų mergytei įtampą,bet drasko nuo giminių iki valdiškų namų,gerai,kad nors prieš atiduodant tetai leido paskutinę naktį kartu pernakvot Quote (Vėja) o kaip tada jos pusesserė, kuri neteko mamos...apie šią mergaitę iš viso mažai kalbama, Epizodiškai. sakau baisu,kaip nesirūpinama,nors gal jos atveju norima išvengt skandalo o Kendžio dukrytę žurnalistai po kaulelį nori aprašyt...
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 10:29:56 | Nr. # 15 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Žinutę redagavo Tutti - Ketvirtadienis, 2010-01-07, 10:37:58 |
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 11:44:15 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Tinakris) Geriausia žiūrėti savo reikalų ir nesigilinti į svetimus Į tokius reikalus reikėtų gilintis nes nežinai kieno vaikas bus sekantis , nereikėtų įsivaizduoti , kad pedofilijos pas mus nėra ...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 12:25:47 | Nr. # 18 |
administratorė
|
Quote (stebėtoja) nereikėtų įsivaizduoti Žinau, kad yra. Kaip kad yra žudymai, prievartavimai, vagystės, badas, ligos, karas ir t.t.... Bet gi visko negali žmogus paniškai bijoti. Taip, proto ribose bijome, pergyvename, bet per daug nesigilimane į kiekvieną šio pasaulio negandą 
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 12:31:10 | Nr. # 20 |
administratorė
|
Quote (Tutti) Grineviciute nepralaimejo ne vienos bylos teisme Patinka ir man jos laidos 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 14:19:46 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) kai Ruta tiesiai jam i veida pasake - jus sukcius ir man ji patinka,drasi moterytė o šiaip aš laukiu,kada dar kas išlys,nes jei tam tikri sluoksniai neužspaus,tai man atrodo kad dar nemažai baisybių sužinosim.. Quote (stebėtoja) nes nežinai kieno vaikas bus sekantis , vat šitas dalykas baisokas,tai vyresnėlį mokinu,kad svetimų nesileistų vedamas,ar neduok dieve liečiamas,nes nors ir žaidžia šalia namų nežinai kas aplink šlaistos 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 08:53:08 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Geriausia žiūrėti savo reikalų ir nesigilinti į svetimus Sutinku, tačiau negali likti visiškai abejingas - nesam nei vienas apsaugotas nuo panašių dalykų...Kol asmeniškai kas nors tavęs nepaliečia, juk ir nesigilini, bet vos tik kažkas atsitinka artimiausiems žmonėms - viskas pasidaro svarbu ir imi ieškoti informacijos kaip pagelbėti...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-14, 12:10:33 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
|
nu ką vienam byla nulpaukė..girdėjot Ūsas nukrites nuo keturačio "vandens telkinuke" paskendo..kažkaip per daug čia tų "netyčia" šitoj byloj..Kedys balutėj paskendo ir su šautuvu pašonėj,dabar Ūso eilė priėjo..kažin Stankūnitė užsienin nenori išdumt?aš jos vietoj norėčiau.. http://www.15min.lt/naujien....-103198
Žinutę redagavo balandiene - Pirmadienis, 2010-06-14, 12:11:14 |
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-14, 12:14:27 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) nu ką vienam byla nulpaukė..girdėjot Ūsas nukrites nuo keturačio "vandens telkinuke" paskendo..kažkaip per daug čia tų "netyčia" šitoj byloj..Kedys balutėj paskendo ir su šautuvu pašonėj,dabar Ūso eilė priėjo..kažin Stankūnitė užsienin nenori išdumt?aš jos vietoj norėčiau.. jo. sita byla turetu itraukti i Lietuvos istorija...man irgi kyla itarimu zinot ko nesuprantu,kur buvo jo apsauga???jis gi jos neatsisake? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-06-14, 12:21:16 | Nr. # 25 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) zinot ko nesuprantu,kur buvo jo apsauga???jis gi jos neatsisake? valdiškos atsisakė,tipo savo samdė,bet man atrodo,kad neturėjo,nes baisiai ir taip drasus buvo,matyt užnugarį tikėjos turintis.. man tai kas dabar įdomu bus,kad turbūt Ūsui atliks visas ekspertizes kiek tik sugalvos,kai Kedžiui pavišutiniškai darė..
|
|
| |
|
|
|