Nei karto nebuvom, ir netraukia... maciau laida per discovery kanala kai vyras pasiryzo vienam eksperimentui, valgyti visa menesi ta ju maista ... pries pasidare med. tyrimus, kur parode,kad vyras visiskai sveikas... po menesio sirdele streikavo, skrandzio problemos atsirado, priaugo ne viena kg... nors daugeliui skanus tas maistas, bet nenoriu... cipsu ir tu nevalgau, coca-colos irgi negeriu...pakankamai visokio brudo yra kituose maisto produktuose
mes i metus karta gal nueinam,man nelabai skanu,skaniau kolonelese ju maista as dievinu,nors stengiuosi vengt,kaip ir Ievux, negeriu colos,spraito man neskanu
Kartais pasilepinam šiuo maistu. Dažniau einam į Hesburger, nes McDonaldas nepakeliui mums, be to kartais į pašto dėžutę įmeta Hesburger kuponų su pigesniais mėsainiais Taip ir vilioja, rupkės
oi mano vyrui patiktu,dievina,gerai kad pas mus nera prasivalgytu vaikui irgi nieko,o man tik fritkes nieko,neskanu kita cocokola geriam picerijoj,bet simet dar nebuvom,gal karta parsiveze vyras atsigert
i ju maista ieina kazkokia medziaga kuri labai greitai uzvalgius sukelia sotumo jausma,ir uz val vel nori valgyti,tai pat coloj ar spraite yra medziaga kuri zadina troskulio jausma
coloj ar spraite yra medziaga kuri zadina troskulio jausma
Vienu tarpu perkant du kolos butelius duodavo taurę, tai brolienė vis pirkdavo dėl taurių, po poros savaičių brolis sako ateina vakaras man reik kolos, ne tai kad gert ko nors, bet būtent kolos... tai galima pamanyti ką ten deda...
Mes niekada nebuvę, todėl kai atėjo moteris iš apklausų tarnybos ir siūlė sudalyvauti apklausoje apie greitą maistą, o aš atsisakiau argumentuodama, jog visiškai nesilankom, ji nenorėjo patikėti, bet kai išsirito vaikai iš kambarių parodžiau į juos jai ir sakau mes viską gaminame namuose patys - tik tada nustojo įkalbinėti dalyvauti apklausoje
Na Macdonalde perku rinkinukus vaikams, arba uzsukam kartu. Hesburger man nepatinka, gan brangu ir porcijos mazos, negu Macdonalde.. O siaip jei ne vaikai net neiciau, nes ten nera alaus
uzsukam laikas nuo laiko, bet perkam tik ledus ar ledu kokteilius... mesainiai kazkaip nevilioja gazuotu gerimu isvis negeriam, o bulvytes ir namie pasikepam kai uzsimanom... nesam tokio maisto gerbejai
O as dirbu Makdake, na, dirbau iki dekreto dirbau, bet to maisto kazkaip nelabai megeja, nors apie bigmaka, cyzus, teisty, cikenus ir cbo pasvajoju skanumeeelis... pasiilgstu situ skanumynu ledai tj man nieko blatno... gerimai irgi... kava nakti nemokamai gerdavom, nes yra spec nupirktos nebijokit ten valgyt, higiena ten pirmoj vietoj, kokybe irgi, standartai lb griezti... nu zodziu, lieka tik skonio reikalas
Buve gal tik pora kartu , karta kai labai labai norejom valgyt ir nebuvo laiko sustot kavinukej pavalgyt tai uzsukom . Kita karta dukra labai norejo tai uzsukom . Kazkaip didelio skanumo jie man nesukelia . O kas del sveikumo to maisto ,tai dar ne tiek brudo privalgom kasdien
Na musu seimynele, tai ko gero karta ar du metuose apsilanko, daugiau - ne, as esu pries sta nesveika maista, bet isimtiniais atvejais, ta karta metuose ar du kart, leidziu vaikams pasilepint