Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Dantų priežiūra
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 13:06:25 | Nr. # 1 |
administratorė
|
Ar dažnai lankotės pas stomatologus? Kokią pastą naudojate, kaip prižiūrite dantukus? 
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 14:11:40 | Nr. # 3 |
administratorė
|
Nesu balinusi dantukų ir gal nelabai norėčiau tai daryti, nes manau, kad tai nėra gerai dantims Vistiek ten paveikia natūralų danties emalį, o po to gali dėl to nukentėti dantukai. Žinoma, galiu klysti šiuo klausimu...
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 15:34:10 | Nr. # 5 |
administratorė
|
Va truputį radau apie balinimą: Moksliniai tyrimai tvirtina, kad balinamosios priemonės, karbamido arba vandenilio peroksido pagrindo, dantims nekenkia, nes tokių priemonių rūgštingumo lygis ( pH) yra neutralus. Net didžiausių skeptikų nuomonė pasikeitė, kai buvo įrodyta, kad dantų balinimas karbamido ar vandenilio peroksidu neturi jokio neigiamo šalutinio poveikio dantims. Klinikiniai tyrimai pagrindė, kad dantų balinimas nekeičia danties emalio struktūros. Beje, klinikiame tyrime dalyvavusių pacientų dantys buvo apžiūrėti net po 10 metų, kas leido prieiti išvadą, jog dantų balinimas neturi nei trumpalaikio, nei ilgalaikio neigiamo poveikio dantų emaliui. http://www.akvadent.com/papildoma_informacija O čia neblogas puslapiukas apie balinimą http://www.pilene.lt/index.p....emid=15 O čia apie tai, kad kenkia dantims balinimas http://www.alfa.lt/straipsnis/118543
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:19:10 | Nr. # 7 |
administratorė
|
Aš irgi manau, kad vienas kertas nepakens tikrai, o atrodys puikiai 
|
|
| |
jammin |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:21:44 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-03
vieta: VILNIUS
vaikai: Dar bus :)
|
O jau keista to odontologo(paskutine nuoroda)nuomone... Netinka europieciams balti dantys. Man tai labai grazu 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:27:38 | Nr. # 9 |
administratorė
|
Quote (jammin) Man tai labai grazu Man irgi labai gražiai ir estetiškai atrodo Kažin kiek kainuoja lazerinis balinimas? 
|
|
| |
jammin |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:33:02 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-03
vieta: VILNIUS
vaikai: Dar bus :)
|
Vienam is straipsniu buvo nurodyta kaina- lazerinis balinimas-900LT O balinimas daromas namie(su kapomis) 450LT. Bet kiek domejausi lazeriniu galima issibalinti ir uz ~750LT 
Žinutę redagavo jammin - Penktadienis, 2008-10-03, 16:33:35 |
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:43:34 | Nr. # 11 |
administratorė
|
Quote (jammin) Vienam is straipsniu buvo nurodyta kaina- lazerinis balinimas-900LT O balinimas daromas namie(su kapomis) 450LT. Bet kiek domejausi lazeriniu galima issibalinti ir uz ~750LT Nedaskaičiau iki galo Brangoka.... Nors gal ir verta 
|
|
| |
Viktorija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 19:22:39 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-09-04
vieta: Šiauliai
|
As tai nepatarciau balintis dantu, nes jie pasidaro labai jaurtus, karsciui ir salciui. Turiu pazystamu odontologu, tai jie nepataria balintis dantu, nes ir vienas kartas juos sugadina. As perku vaistineje dantu pasta Velym, ji yra skirta balinimui, man ji visai nieko kaina Siauliuose apie 15 lt., bet as su ja bžvalausi tik vakarais ir ne kiekviena diena, tai man jos uztenka ilgam
|
|
| | | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-07, 15:19:07 | Nr. # 15 |
administratorė
|
Tai gi, kad gražu, bet kas bus po 10-20 metų 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-07, 21:41:30 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Mano stomatologė irgi sakė, kad nereikia balinti dantų, nes juos tik susigadini...O savaisiais nesiskundžiu - tvirti ir dažnai nereikia lankytis, juos taisyti...Bet yra dalykų kuriuos pakoreguoti norėčiau estetiškai...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-07, 21:45:21 | Nr. # 17 |
administratorė
|
Quote (Jurgute) Bet yra dalykų kuriuos pakoreguoti norėčiau estetiškai... Va va ir aš gal visai norėčiau kai ką pakoreguoti, bet šiaip esu patenkinta savo dantukais 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-08, 08:32:00 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Tiesa, dar šis tas apie dantis - natūraliai dantys visada turi gelsvą atspalvį, bent taip sakė mano stomatologė, tik vienų ta spalva intensyvesnė, kitų nelabai... 
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-08, 14:44:06 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
Quote (Jurgute) Tiesa, dar šis tas apie dantis - natūraliai dantys visada turi gelsvą atspalvį, bent taip sakė mano stomatologė, tik vienų ta spalva intensyvesnė, kitų nelabai... chupa teisybe ir mano stomotologe taip sake , sake taip turi but. O gal kuri megino tokia dantu balinimo pasta kuri tikrai kazkiek pabalino dantukus?
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-28, 23:21:34 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
siandien teko apsilankyti pas stomotologus, kaip keista, kad ne del saves mano draugui dar vakar suskaudo danti prakentejo visa diena ir nakti, jau susitarem su savo gyd. kad ryt is ryto mus skubiai priims, bet jis jau nebegalejo sulaukti ryto. Teko skubiai vykti i stomotologijos poliklinika, ten paziureje gydytojai nusprende danti raut, aisku baimes pilnos kelnes, nes ta procedura daroma pirma karta ir plius dar adatu baime na tiek to jau, pasidave skausmui ir ikalbinejimams, isdryso vargsiukas issiraut ta nelaimingaji danti kai isejo is kabineto biskiuka pabales (nu gerai jau ne biskiuka, daug ) mano pirmas klausimas buvo ar skaudejo, ar skauda? o jis tik istiese saskaita ir tare "tuoj musu piniginei skaudes" tai dar gerai kad turejom prie saves pinigu daugiau o tai kaip juokavom, butume grindis plove klinikai per nakti kad atidirbtume uz paslaugas atejom su skaudanciu dantim, sake cia greitai, be eiles o gavosi taip, kad pralaukem eileje virs dvieju valandu, kabinete uztruko 20min. o uz ta malonuma sumokejom 171lt. as pati vasara savo dantuka issiroviau uz 60lt. o jau draugas mokejo kosmine kaina, gal jo dantys kokie ypatingi? 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 11:08:43 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (smeizike) o uz ta malonuma sumokejom 171lt Oi Oi kai brangiai čia gal kad extra atvejis žiūrėkit kad neperšaltu žando :(, kad nebūt komplikcijų 
|
|
| |
Ašai |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 12:46:06 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-08-27
vieta: Klaipėda
|
Arija, ar bandei registruotis į tą kliniką, kur daviau tau kontaktus?
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 14:29:09 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Oi Oi kai brangiai ohno čia gal kad extra atvejis upset žiūrėkit kad neperšaltu žando :(, kad nebūt komplikcijų sick nebuvo cia jokios extros, laukem eileje su visais, tik maniskis is proto ejo nuo skausmo. isejo siandien i darba, jis nezino ka reiskia tureti problemu su dantimis , tai turbut galvoja kad cia "ai, nieko nenutiks"
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 17:04:34 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 20:20:32 | Nr. # 25 |
ištikima klubo narė
|
vajezau, o as galvojau kad jau as turiu dideliu problemu su dantim, pas mane ir silpni ir visi isgede, bet dar ne taip blogai. arija o tai cia tau nuo ko taip tas dantukas pradejo tokius sposus krest?
|
|
| |
|
|
|