Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Dantų priežiūra
Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 13:06:25 | Nr. # 1
administratorė

dovanėlės: 36
Ar dažnai lankotės pas stomatologus? Kokią pastą naudojate, kaip prižiūrite dantukus? wink

jammin Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 14:02:42 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-03
žinutės: 432

vieta: VILNIUS
vaikai: Dar bus :)
dovanėlės: 0
O tema liuks smile
As savo dantukus labai priziuriu, todel iki siol esu "remontavusi" tik viena labai mazyte skylute kruminiame dantyje smile
Pas stomatologus profilaktiskai einu kas puse metu/metus.
Draugai giria , kad mano dantys balti (nors man paciai taip neatrodo ir noretusi kurkas baltesniu).
Megstamiausia pasta- Colgate total, Colgate whitening arba Sensodyne whitening smile Dar naudoju dantu siuliuka ir skalavimo skysti Colgate plax wink
Idomu butu, jeigu kas pasidalintu informacija apie dantuku balinima , labai noreciau issibalinti ir tureti nuostabia sypsena 1tooth

Žinutę redagavo jammin - Penktadienis, 2008-10-03, 14:04:20

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 14:11:40 | Nr. # 3
administratorė

Nesu balinusi dantukų ir gal nelabai norėčiau tai daryti, nes manau, kad tai nėra gerai dantims wink Vistiek ten paveikia natūralų danties emalį, o po to gali dėl to nukentėti dantukai. Žinoma, galiu klysti šiuo klausimu...

jammin Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 14:56:54 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

Tai vat as ir galvoju ar nepakenks dantukams... dontknow bet kazkur teko skaityti, jog lazerinis balinimas lyg ir nekenkia... confused na reikes rimciau tuo pasidometi

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 15:34:10 | Nr. # 5
administratorė

Va truputį radau apie balinimą:

Moksliniai tyrimai tvirtina, kad balinamosios priemonės, karbamido arba vandenilio peroksido pagrindo, dantims nekenkia, nes tokių priemonių rūgštingumo lygis ( pH) yra neutralus. Net didžiausių skeptikų nuomonė pasikeitė, kai buvo įrodyta, kad dantų balinimas karbamido ar vandenilio peroksidu neturi jokio neigiamo šalutinio poveikio dantims. Klinikiniai tyrimai pagrindė, kad dantų balinimas nekeičia danties emalio struktūros. Beje, klinikiame tyrime dalyvavusių pacientų dantys buvo apžiūrėti net po 10 metų, kas leido prieiti išvadą, jog dantų balinimas neturi nei trumpalaikio, nei ilgalaikio neigiamo poveikio dantų emaliui. http://www.akvadent.com/papildoma_informacija

O čia neblogas puslapiukas apie balinimą http://www.pilene.lt/index.p....emid=15

O čia apie tai, kad kenkia dantims balinimas http://www.alfa.lt/straipsnis/118543

jammin Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:06:52 | Nr. # 6
ištikima klubo narė

O, labai naudinga info smile
Ačiū smile
Visgi paskaičius straipsnius manau, kad galbūt tai kažkiek ir kenkia dantims, bet jei tuo nepiknaudžiauji(nesibalini kas metus ar dar dažniau), tai tikrai nemanau, kad vienas ar du kartai balinimo per gyvenimą sugadintų dantukus smile

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:19:10 | Nr. # 7
administratorė

Aš irgi manau, kad vienas kertas nepakens tikrai, o atrodys puikiai ok2

jammin Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:21:44 | Nr. # 8
ištikima klubo narė

O jau keista to odontologo(paskutine nuoroda)nuomone... Netinka europieciams balti dantys. Man tai labai grazu smile

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:27:38 | Nr. # 9
administratorė

Quote (jammin)
Man tai labai grazu

Man irgi labai gražiai ir estetiškai atrodo ok Kažin kiek kainuoja lazerinis balinimas? wink

jammin Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:33:02 | Nr. # 10
ištikima klubo narė

Vienam is straipsniu buvo nurodyta kaina- lazerinis balinimas-900LT
O balinimas daromas namie(su kapomis) 450LT.
Bet kiek domejausi lazeriniu galima issibalinti ir uz ~750LT smile

Žinutę redagavo jammin - Penktadienis, 2008-10-03, 16:33:35

Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 16:43:34 | Nr. # 11
administratorė

Quote (jammin)
Vienam is straipsniu buvo nurodyta kaina- lazerinis balinimas-900LT
O balinimas daromas namie(su kapomis) 450LT.
Bet kiek domejausi lazeriniu galima issibalinti ir uz ~750LT

Nedaskaičiau iki galo confused

Brangoka.... Nors gal ir verta wink

Viktorija Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 19:22:39 | Nr. # 12
ištikima klubo narė

nuo: 2008-09-04
žinutės: 540

vieta: Šiauliai
dovanėlės: 2
As tai nepatarciau balintis dantu, nes jie pasidaro labai jaurtus, karsciui ir salciui. Turiu pazystamu odontologu, tai jie nepataria balintis dantu, nes ir vienas kartas juos sugadina. As perku vaistineje dantu pasta Velym, ji yra skirta balinimui, man ji visai nieko kaina Siauliuose apie 15 lt., bet as su ja bžvalausi tik vakarais ir ne kiekviena diena, tai man jos uztenka ilgam

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-06, 21:07:35 | Nr. # 13
administratorė

Buvau nusipirkus Blend a med pastą, kur tipo per 14 dienų išbalina dantis... Nežinau, nelabai matau skirtumo O kaina, sakyčiau, nemaža buvo - tokia nedidelė tūbelė, o kainavo 10 litų agent

Misle Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-07, 14:42:24 | Nr. # 14
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-26
žinutės: 427

vieta: Netoli jūros
Dantukus stengiuos priziureti tik kad va siektiek apleidau vizitus pas stomotologe, dabar gaunas kad lankausi pas ja kas pusantru metu confused
Dantukus siuo metu valausi si amway dantu pasta, esu labai patenkinta.
O del dantu balinimo tai sakyciua geriau neiti kas is pazystamu balinos labia pakenke dantims, jie tapo jautrus, trapus, skaudantys.. konsultavausi ir su draugu odontologu tai atkalbejo balint, vis gi nieko gero is to balinimo, aisku grazu bet.. dontknow

Balanda Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-07, 15:19:07 | Nr. # 15
administratorė

Tai gi, kad gražu, bet kas bus po 10-20 metų surprised

Vėja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-07, 21:41:30 | Nr. # 16
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Mano stomatologė irgi sakė, kad nereikia balinti dantų, nes juos tik susigadini...O savaisiais nesiskundžiu - tvirti ir dažnai nereikia lankytis, juos taisyti...Bet yra dalykų kuriuos pakoreguoti norėčiau estetiškai...

Balanda Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-07, 21:45:21 | Nr. # 17
administratorė

Quote (Jurgute)
Bet yra dalykų kuriuos pakoreguoti norėčiau estetiškai...
Va va ir aš gal visai norėčiau kai ką pakoreguoti, bet šiaip esu patenkinta savo dantukais

Vėja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-08, 08:32:00 | Nr. # 18
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Tiesa, dar šis tas apie dantis - natūraliai dantys visada turi gelsvą atspalvį, bent taip sakė mano stomatologė, tik vienų ta spalva intensyvesnė, kitų nelabai... chupa

Misle Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-08, 14:44:06 | Nr. # 19
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-26
žinutės: 427

vieta: Netoli jūros
Quote (Jurgute)
Tiesa, dar šis tas apie dantis - natūraliai dantys visada turi gelsvą atspalvį, bent taip sakė mano stomatologė, tik vienų ta spalva intensyvesnė, kitų nelabai... chupa

teisybe ir mano stomotologe taip sake , sake taip turi but.
O gal kuri megino tokia dantu balinimo pasta kuri tikrai kazkiek pabalino dantukus?

smeizike Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-28, 23:21:34 | Nr. # 20
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-03
žinutės: 560

vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
dovanėlės: 6
siandien teko apsilankyti pas stomotologus, kaip keista, kad ne del saves smile mano draugui dar vakar suskaudo danti sick prakentejo visa diena ir nakti, jau susitarem su savo gyd. kad ryt is ryto mus skubiai priims, bet jis jau nebegalejo sulaukti ryto. Teko skubiai vykti i stomotologijos poliklinika, ten paziureje gydytojai nusprende danti raut, aisku baimes pilnos kelnes, nes ta procedura daroma pirma karta ir plius dar adatu baime fear na tiek to jau, pasidave skausmui ir ikalbinejimams, isdryso vargsiukas issiraut ta nelaimingaji danti help kai isejo is kabineto biskiuka pabales (nu gerai jau ne biskiuka, daug happy ) mano pirmas klausimas buvo ar skaudejo, ar skauda? o jis tik istiese saskaita ir tare "tuoj musu piniginei skaudes" tai dar gerai kad turejom prie saves pinigu daugiau o tai kaip juokavom, butume grindis plove klinikai per nakti kad atidirbtume uz paslaugas lol atejom su skaudanciu dantim, sake cia greitai, be eiles o gavosi taip, kad pralaukem eileje virs dvieju valandu, kabinete uztruko 20min. o uz ta malonuma sumokejom 171lt. as pati vasara savo dantuka issiroviau uz 60lt. o jau draugas mokejo kosmine kaina, gal jo dantys kokie ypatingi? happy

arija Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 11:08:43 | Nr. # 21
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Quote (smeizike)
o uz ta malonuma sumokejom 171lt

Oi Oi kai brangiai ohno čia gal kad extra atvejis upset žiūrėkit kad neperšaltu žando :(, kad nebūt komplikcijų sick

Ašai Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 12:46:06 | Nr. # 22
ištikima klubo narė

nuo: 2008-08-27
žinutės: 727

vieta: Klaipėda
dovanėlės: 3
Arija, ar bandei registruotis į tą kliniką, kur daviau tau kontaktus?

smeizike Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 14:29:09 | Nr. # 23
ištikima klubo narė

Quote (arija)
Oi Oi kai brangiai ohno čia gal kad extra atvejis upset žiūrėkit kad neperšaltu žando :(, kad nebūt komplikcijų sick

nebuvo cia jokios extros, laukem eileje su visais, tik maniskis is proto ejo nuo skausmo. isejo siandien i darba, jis nezino ka reiskia tureti problemu su dantimis sick , tai turbut galvoja kad cia "ai, nieko nenutiks"

arija Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 17:04:34 | Nr. # 24
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Quote (Ašai)
ar bandei registruotis

greičiau priėmė kitoj, bet nustatė, kad mano dantukai net persveiki biggrin nereik taisyt yahoo o šakniuko gale netraukė sick sakė eit pas chirurgą, tai lauksiu, kol vyras parplauks cool
Quote (smeizike)
tai turbut galvoja kad cia "ai, nieko nenutiks"

labai negerai, man teko dėl danties dvi savaites ligoninėj gulėt death vos kojų nepakračiau budo dar ir dabar kakle randas liko (ten prapjovė, kad kvėpuot galėtau)

smeizike Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-01-29, 20:20:32 | Nr. # 25
ištikima klubo narė

vajezau, o as galvojau kad jau as turiu dideliu problemu su dantim, pas mane ir silpni ir visi isgede, bet dar ne taip blogai. arija o tai cia tau nuo ko taip tas dantukas pradejo tokius sposus krest?

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp