Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: Odeta  
Gimdymas Klaipėdoje
Ievux Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 20:04:25 | Nr. # 26
ištikima klubo narė

nuo: 2009-04-07
žinutės: 1743

vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
dovanėlės: 23
Quote (Tinakris)
Nereikia nei chalato, nei kepurės, nei pirštinių

Kai gimdziau Danieliu ,tada dave vyrui visus tuos" drabuzelius" jam, dabar kiek girdejau vis del to reikia pirkti, kazkur 10 lt ...nors cia nuo kiekvieno miesto skirtingai smile
Quote (Tinakris)
tai duokite TIK prieš gimdymą wink

Va cia tai jau papriestarausiu,kiek teko girdeti istoriju kai dave pries gimdyma ... tai tikrai visos sake,kad jei dar karta gimdys ,tai tik PO duos pinigus. Vienas pavyzdys: dave iki , iteike gydytojams ne tik vokeli,bet ir maiseli gerybiu, tai joms (gydytojoms) buvo ka veikt, ir per visa gimdyma tik kelis kartus "ikiso" nosi i gimdymo palata,pasake,kad viskas cia gerai vyksta ,pasisalindavo toliau nagrineti ir skanauti maiselio turinio... as nepersu savo nuomones,bet tokiu istoriju ne viena girdejau smile

Quote (Tinakris)
Nereikia niekam nieko duoti no Nebent samdaisi savo asmeninę gydytoją, kuriai sumoki pinigus į ligoninės kasą

agree

Balanda Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 21:21:03 | Nr. # 27
administratorė

dovanėlės: 36
Quote (Ievux)
kiek girdejau vis del to reikia pirkti

no Klaipėdoje nereikia. Net persimauti vyrui batų nereikia wink Aš gimdžiau žiemą, tai jis ir sėdėjo su žieminiais batais lol Ir klizmų jokių nestato, ir pribūvėja (akušerė ar gydytoja) būna be pirštinių wink Viskas vyksta natūraliai - vaikas išlenda ir jį iš kart deda ant pilvo mamai wink

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 21:33:09 | Nr. # 28
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
Ir kai maniškius atvažiavo vyras atsiimti atvežė gydytojoms saldainių ir gėlių , ar dabar taip daro nežinau

darau,bent jau aš,vežiau tortą,šampaniuko,o gėles gautas po gimdymo palieku,nes susirenku tik svarbiausią turtelį
Quote (stebėtoja)
bet jei tokios sumos tai gal tada geriau privačioj gimdyti ... va pažįstama gimdė tai para 400lt ir nieko daugiau , o tris paras pabuvo ... bet slauga ir aptarnavimas tai aukštam lygi (čia Kaune )

manyčiau vertas dėmesio patarimas ok2
Quote (Tinakris)
Nereikia nei plaukų nusiskusti, nei klizmos statyti Viskas vyksta natūraliai

su Lukučiu man ir skuto ir klizmą darė,todėl kai gimdžiau Nojuką labai nejaukiai jaučiausi,kad klizmos nedarė confused confused o apsiskust vyras padėjo,vistiek manau higieniškiau,bet čia kad man pačiai prieš savę geriau būtų..
Quote (Tinakris)
ar jausitės saugiau davę - tai duokite TIK prieš gimdymą

taigi vat,kad išbandai viską,kad tik ateinantis angel saugiai atkeliautų į šį pasaulį,o dėl davimo tai būtinai jei duodat,tai tik prieš
ai,dar man sesė padarė "paslaugą" atėjus į Lukučio gimdymą be mano žinios daktarei 50lt įkišo(Vilniui),tai vėliau supratau kodėl ji pas mane gimdyme praktiškai nebuvo,net stabdyt gimdymą,o tai daryt negalima,akušerė liepė,aš nežinodama ir pasitikėdama stabdžiau 20min fear tai kai teikės ateit,teko greičiau stumt,kad neuždustų,plyšau,bet laimei Lukutis tik hematomą ant galvytės įsigijo,tad geriau jau neduot išvis nei tokiam mieste,kišt smulkią kupiūrą,akivaizdžiai daktarė iš manęs išsidirbinėjo... dabar džiaugiuos,kad angeliukai buvo šalia ir viskas baigės laimingai..

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 21:38:45 | Nr. # 29
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Ievux)
Va cia tai jau papriestarausiu,kiek teko girdeti istoriju kai dave pries gimdyma ... tai tikrai visos sake,kad jei dar karta gimdys ,tai tik PO duos pinigus. Vienas pavyzdys: dave iki , iteike gydytojams ne tik vokeli,bet ir maiseli gerybiu, tai joms (gydytojoms) buvo ka veikt, ir per visa gimdyma tik kelis kartus "ikiso" nosi i gimdymo palata,pasake,kad viskas cia gerai vyksta ,pasisalindavo toliau nagrineti ir skanauti maiselio turinio... as nepersu savo nuomones,bet tokiu istoriju ne viena girdejau

tai reikia tik vokelius duot,vaišių mes tik išrašomi įteikiam..mano daktarė Rokišky irgi sakė kad nuo 12val,kad tik apie 17-18val pradėsiu gimdyt,nors 15,15val jau Nojus pas mane buvo,nežinau jei būtų vaišes valge..nors akušerė buvo gal nepilnom 5min teišėjus..
Quote (Tinakris)
Net persimauti vyrui batų nereikia Aš gimdžiau žiemą, tai jis ir sėdėjo su žieminiais batais

mano nors ir spalio pabaigoj numovė ir tapkutes įteikė 1tooth

minimi Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 21:55:26 | Nr. # 30
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-18
žinutės: 7012

vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
Quote (Tinakris)
Aš gimdžiau žiemą, tai jis ir sėdėjo su žieminiais batais Ir klizmų jokių nestato, ir pribūvėja (akušerė ar gydytoja) būna be pirštinių

maniskio tai pat nekiso i jokius chalatus ir nemove tapkutem dontknow matomai visur skirtingai,nors as uz kad perengtu tokios palatos turetu buti sterilios poll

Ievux Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 22:16:01 | Nr. # 31
ištikima klubo narė

Quote (minimi)
maniskio tai pat nekiso i jokius chalatus ir nemove tapkutem

O maniskiui liepe apsirengti ...
Quote (balandiene)
,net stabdyt gimdymą,

Man su pirmu ir teko stabdyt, nes maziukas pradejo rankytem i prieki eit,tai stume atgal ... o po to greitai su ju pagalba isstumem, plysau labai stipriai, bet aciu Dievui, maziui viskas gerai buvo ...

Na nezinau,bet as vis del to esu tos nuomones,kad pinigu be reikalo nemetyt ,kaip ne kaip tai yra ju darbas,kuri jos turi atlikti neziurint i tai ar tu duosi ar ne ,vienodai gerai smile vienam forume skaitinejau gimdymo istorijas,tai ujujuj kokiu tik ten nera, o viena buvo tai is vis,sumokejo apie 1000 ,o prieziuros vis tiek nesulauke...

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 08:30:28 | Nr. # 32
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Žinot, dar nežinau duosim pinigėlių ar ne...tiesiog bandau susižinoti, kas ir kaip...Mano nuomone, to daryti nereikėtų - nei kai gimdymas be komplikacijų, nei kai su jom...Gydytojai turi dirbt savo darbą. Apeliuosite man tuo, kad jie mažai uždirba, bet visose srityse dirbantys žmonės Jums pasakys tą patį - ir aš uždirbu mažai...Kokius pinigus pvz. šiuo atveju turėtų sumokėti na, kad ir studentų šeima, kukliau gyvenantys žmonės, ar dėl socialinio sluoksnio su Jumis gydytojas turėtų elgtis skirtingai?
Žmonės patys įpratina gydytojus imti tuos "vokelius" - jei nepaima - mano, kad davė per mažai, jei paima - kad kyšininkas...
Skaičiau, kad epidūrą (nuskausminimą) reikia pirktis pačiam, ar jis iš tiesų reikalingas? Ir kaip žinoti prireiks Tau jo ar ne?

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 09:19:27 | Nr. # 33
administratorė

Quote (Ievux)
kad pinigu be reikalo nemetyt

Quote (Vėja)
Gydytojai turi dirbt savo darbą

Sutinku ir pritariu agree Nereikia no

Quote (Vėja)
kad epidūrą (nuskausminimą) reikia pirktis pačiam
Ir kaip žinoti prireiks Tau jo ar ne?

Mums pati gydytoja patarė, nes matė pagal situaciją, kad reikia. Buvo puiki gydytoja ir puiki akušerė, nors nieko nedavėm nei prieš, nei po wink

stebėtoja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 09:27:45 | Nr. # 34
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (Vėja)
Skaičiau, kad epidūrą (nuskausminimą) reikia pirktis pačiam, ar jis iš tiesų reikalingas? Ir kaip žinoti prireiks Tau jo ar ne?

net nežinau tokio dalyko , nes kai gimdžiau dar niekas nė nesapnavo . Bet pagalvoju , kad kai gimdžiau antrą vaiką ir "tai" tęsėsi 14 valandų tai gal būtų buvę ir neblogai , bet skausmas toks dalykas jis greit užsimiršta , tik pamatai lėliuką ir galvoji jau viskas gerai jau praėjo .

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 09:40:30 | Nr. # 35
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Jei atvirai, kažkurią naktį prasibudau ir kai pradėjau galvot apie gimdymą - pasidarė klaikiai baisu...

stebėtoja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 09:42:47 | Nr. # 36
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
Jei atvirai, kažkurią naktį prasibudau ir kai pradėjau galvot apie gimdymą - pasidarė klaikiai baisu...

nebijok , taip visoms būna , aš net skundžiausi , kad nebenoriu gimdyt , kad bijau , o jau buvau 9 mėnesy ...

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 09:49:19 | Nr. # 37
administratorė

Quote (Vėja)

Viskas bus gerai, pamatysi wink Svarbiausia klausyti gydytojos ir akušerės ką jos sako - jei stumt, tai stumt, jei nestumt, tai nestumt... Ir kvėpuoti taisyklingai, nes kvėpavimas nuima skausmą ir leliukui duoda daugiau deguonies. Negalima per sąrėmius sulaikyti kvėpavimo no

Ievux Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 09:59:19 | Nr. # 38
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)

Kai prasides gimdymas, pamirsi visas baimes, noresis,kad greiciau baigtusi ir savo mazuleli rankose laikyt smile
Quote (Vėja)

Epidura daro kai letai atsidarineja kaklelis,kad gimdyve nepervargtu,turetu jegu gimdymui,dar skaiciau kai skatina,taip pat siulo epidura .

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 10:00:01 | Nr. # 39
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
O kaip tas taisyklingas kvėpavimas atrodo? smile

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 10:06:19 | Nr. # 40
administratorė

Per nosį įkvėpti, per burną iškvėpti wink Ir tai daryti tolygiai, ritmingai... Kaip bėgant krosą wink

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 10:34:27 | Nr. # 41
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
O kroso klaikiai nemėgau biggrin

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 10:42:58 | Nr. # 42
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Dar prie to paties paklausiu, o kiek komplektuku rūbelių vežtis į gimdymo namus, kiek laiko paprastai ten praleidžiama 1-3 dienas?

stebėtoja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 10:49:48 | Nr. # 43
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
Dar prie to paties paklausiu, o kiek komplektuku rūbelių vežtis į gimdymo namus, kiek laiko paprastai ten praleidžiama 1-3 dienas?

man atrodo priš gimdymą turėtų gydytoja viską paaiškinti , bent ankščiau taip būdavo

minimi Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 11:24:52 | Nr. # 44
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-18
žinutės: 7012

vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
Quote (Vėja)
kad epidūrą (nuskausminimą) reikia pirktis pačiam, ar jis iš tiesų reikalingas? Ir kaip žinoti prireiks Tau jo ar ne?

Quote (Ievux)
Epidura daro kai letai atsidarineja kaklelis,kad gimdyve nepervargtu,turetu jegu gimdymui,dar skaiciau kai skatina,taip pat siulo epidura .

taip,as po 3 val saremiu pasiprasiau epiduro,nes jauciau kad neistversiu,daktare pasake kad reikia nes labai letai viskas vyko,epidura padare 1 val nakties,o pagimdziau tik 8 ryto,veliau daktare prasitare kad be epiduro pati buciau nepagimdziusi,buciau per daug nusilpusi.antra karta vel daryciuosi,liux isradimas ok

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 11:33:22 | Nr. # 45
administratorė

Quote (minimi)
taip,as po 3 val saremiu pasiprasiau epiduro,nes jauciau kad neistversiu,daktare pasake kad reikia nes labai letai viskas vyko,epidura padare 1 val nakties,o pagimdziau tik 8 ryto,veliau daktare prasitare kad be epiduro pati buciau nepagimdziusi,buciau per daug nusilpusi.antra karta vel daryciuosi,liux isradimas

Atrodo, kad čia aš pati būčiau parašiusi, nes man buvo lygiai tas pats agree

balandiene Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 14:14:59 | Nr. # 46
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Vėja)
Žinot, dar nežinau duosim pinigėlių ar ne...tiesiog bandau susižinoti, kas ir kaip...Mano nuomone, to daryti nereikėtų - nei kai gimdymas be komplikacijų, nei kai su jom...Gydytojai turi dirbt savo darbą.

aš ir prieš davimą,bet kai su pirmu gimdymu nusvilau tai jau antram daviau,nors svarstymų irgi daug buvo ar duot ar ne..beja gyvenime pirmą kartą ir davėm,net nežinojom kaip paduot lol akušerė paėmė iškarto,o dakltarė vyrui pasakė,kad kai baigsiu gimdyt,tada ir paims jei viskas tvarkoj bus,už ką gerbiu..ir aš esu prieš vokelius,visi mes dirbam darbus ir uždirbam tiek kiek uždirbam,čia nediskutuojama..
Quote (Vėja)

aš gimdžiau natūraliai,net minčių nebuvo kitaip,bet jei kam palengvina,tai poll
Quote (Vėja)

haha visos tą praėjom,vistiek nerimas būna..
Quote (Vėja)

aš manau jei vyras bus vietoj,tai atveš,pasiimk kokius 3-4komplektukus,dar marškinėlius kojnytes ir kepuryčių,dar ir nuo vaiko priklauso,nes Lukas vis į pažastis pasisiodavo tai daug drabužiukų reikėjo lol ,o Nojukui mažai reikėjo.

Ievux Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 14:25:31 | Nr. # 47
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
aš manau jei vyras bus vietoj,tai atveš,pasiimk kokius 3-4komplektukus,dar marškinėlius kojnytes ir kepuryčių,dar ir nuo vaiko priklauso,nes Lukas vis į pažastis pasisiodavo tai daug drabužiukų reikėjo lol ,o Nojukui mažai reikėjo.

Kaip idomiai pas jus ...pas mus savais drabuzeliais rengti neleidzia,tik kojinytes,pirstinytes ir kepuriukas savo,o daugiau ligonines rubeliai smile
Quote (minimi)
taip,as po 3 val saremiu pasiprasiau epiduro,nes jauciau kad neistversiu,daktare pasake kad reikia nes labai letai viskas vyko,epidura padare 1 val nakties,o pagimdziau tik 8 ryto,veliau daktare prasitare kad be epiduro pati buciau nepagimdziusi,buciau per daug nusilpusi.antra karta vel daryciuosi,liux isradimas

Gera daktaryte buvo, as para laiko prasikankinau ir niekas nesiule jokiu epiduru, nors dabar kaip pagalvoju,reikejo paciai prasyt ,tada buciau ir stipresne buvus ir lengviau gal pagimdzius smile

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 14:34:25 | Nr. # 48
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Nu va, kiek visko ir kiek skirtingai visoms nutiko...Manau, kad labai gerai sužinoti...

remigute Žinutė parašyta: Antradienis, 2015-05-26, 19:16:41 | Nr. # 49
klubo narys (-ė)

nuo: 2015-05-26
žinutės: 6

dovanėlės: 0
Aš atvažiavau gimdyti 9 val vakaro, pagimdžiau 3 val nakties, prireikė vakumą panaudoti, bet kolkas nusiskundimų neturiu

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp