Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Odeta  
Gimdymas Klaipėdoje
Balanda Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 14:31:27 | Nr. # 1
administratorė

dovanėlės: 36
Pakalbėkime apie gimdymo namus ir gydytojus Klaipėdoje wink

arija Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-11-02, 15:15:36 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Dukrytę gimdžiau Klaipėdoj, o sūnų Kretingoj, tai Klp nepatiko, nes ten kaip konvejeris, o dar plyšimai buvo tai per skubėjimą man siuvo be užmarinimo (skaudžiau nei gimdyti cry ) Tai net negalvojau su antru važiuot į Klp. tongue

Balanda Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-11-02, 15:19:03 | Nr. # 3
administratorė

Aš abu kartus gimdžiau KGN ir labai blogai nebuvo wink Ypač antrą kart labai viskas patiko - gydytoja, akušerė, aplinka ir visa kita biggrin

arija Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-11-02, 15:22:37 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Tai tada pasisekė biggrin Aptarnavimu po... tai ir aš nesiskundžiu, neblogai buvo biggrin

Balanda Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-11-02, 22:30:05 | Nr. # 5
administratorė

O va apie pogimdymines palatas ir "aptarnavimu" tai esu pakraupusi wacko Lova girgždanti baisiai buvo, čiužinys kažkoks mažas, praktiškai ant sprendžinų miegojau. Miego žiauriai norėjau, buvau pavargus, tai labai kankinausi ant tokios lovos. Kriauklė maža, vaikui užpakalio niekaip nenuplausi... Slaugytoja iš ryto atėjusi suleisti skiepuką nuo hepatito, ilgai mąstė, kiek ten ml reikia įtraukti į švirkštą surprised Oi, sako, po naktinės visai galva nedirba surprised Vienžo, čia tik keletas niuansų, buvo ir daugiau visokiausių nesąmonių shuffle angry

ricis Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-08-11, 13:02:46 | Nr. # 6
naujokas (-ė)

nuo: 2009-08-04
žinutės: 1

dovanėlės: 0
Quote (arija)
Dukrytę gimdžiau Klaipėdoj, o sūnų Kretingoj, tai Klp nepatiko, nes ten kaip konvejeris, o dar plyšimai buvo tai per skubėjimą man siuvo be užmarinimo (skaudžiau nei gimdyti ) Tai net negalvojau su antru važiuot į Klp.

visus vaikus gimdziau klp ir esu labai patenkinta, maciau daug gimdyviu ,kurios atvaziuoja gimdyti ir nezino pacios ko nori , nes sokdina seseles, bjauru is tolo ziureti.klp dirba labai geros gydytojos ir nebijokite ten gimdyti ma

lašas Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-08-11, 13:15:13 | Nr. # 7
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-13
žinutės: 1222

Net nzn, pirma vaikuti kai gimdziau Klp, buvau pakraupusi fear ir tikrai sakiau daugiau ten negimdysiu, vaziuosiu kitur, gal del to, kad vyro salia nebuvo (taip jau susikloste, kad jis negalejo buti salia ir pirmo vaikucio gimime dalyvavo mano sesuo).
Taciau po kiek laiko tie ispudziai isdilo ir ryzausi ten dar karta gimdyt, aisku, tada jau ir vyras salia buvo. Na po antro vaikucio gimimo pasikeite nuomone i geresne puse. Akusere pasitaike labai supratinga ir sauni, nebuvo pikta ar irzli, mat i gimdyma atvykome 2.30 val. nakties. ohno Kai tokia atmosfera silta buvo , tai ir gimdymas labai lengvas pasirode

Pogimdymine palata jokiu nuoskaudu nepaliko - abu sykius sesutes pasitaike labai saunios ir supratingos ok2

Vėja Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-09-12, 18:22:10 | Nr. # 8
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Klausimėlis - gal kuri lankėtės pas gydyt. Živilę Petrutienę, Klaipėdos apskrities ligoninėje. Radau, tokį puslapį apie gydytojus, apie ją neblogi atsiliepimai...http://pincetas.lt/index.php?action=gydytoju_reitingai

Balanda Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-09-12, 21:17:36 | Nr. # 9
administratorė

Quote (Vėja)
Živilę Petrutienę, Klaipėdos apskrities ligoninėje

Pirmą kart girdžiu dontknow

Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-09-15, 12:02:49 | Nr. # 10
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Net neįsivaizdavau, kad taip sunku rasti padorią gydytoją, o kur dar visa biurokratija? Vakar buvau trečiojoje poliklinikoje pas šeimos gydytoją, paprašiau, kad duotų siuntimą pas kokį kitą gineologą, ne iš jų įstaigos - o ji man sako, pas mus dirba geri. O ir kiekvieną kart siuntimo gausi ateiti...Neįsivaizduoju nei kur eiti, nei į ką kreiptis...

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 13:31:41 | Nr. # 11
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Klausimėlis - ar važiuojant gimdyti reikia turėti gimdymo priemonių rinkinį (pirštines ir pan.)? Ar gydytojai papildomai "atsidėkojat" pinigais?

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:05:49 | Nr. # 12
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Vėja)
Klausimėlis - ar važiuojant gimdyti reikia turėti gimdymo priemonių rinkinį (pirštines ir pan.)? Ar gydytojai papildomai "atsidėkojat" pinigais?

pirmą kartą apie gimdymo priemonių rinkinį girdžiu vežiausi tik savo daiktelius ir mažiulio..o daktarei ir akušiarei atsidėkojau,kur dingsi,pirmą kartą (gimdant Luką) Vilniui nedaviau,tai ir plyšau labai ir taip bjaurei susiuvo,kad ilgai vargau,o ir vaikelių buvo rūpinamasi tik minimaliai,net atsakymų negaudavau,mėtydavo vieną nuo kitos,kad neman priklauso atsakyt ir taip savaitę,kol kiton ligoninėn neperkėlė..tai dabar neberizikavau įteikiau vokelius,bet priežiūra buvo auščiausiam lygį ir atmosfera,kaip namų applause applause

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:11:31 | Nr. # 13
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (Vėja)
Ar gydytojai papildomai "atsidėkojat" pinigais?

pirmą kai gimdžiau buvau susižinojus kiek duot ir kam duot , o šalia moteriškė gimdė nieko "nedavus" tai skirtumas jautėsi nežinia koks , apie mane šokinėjo , rūpinosi ... o ana vargšė kentėjo sad Nu aišku tada dar tokie laikai buvo , kad apie vyro dalyvavime gimdant nė minties nebuvo ...)

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:13:58 | Nr. # 14
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
Nu aišku tada dar tokie laikai buvo , kad apie vyro dalyvavime gimdant nė minties nebuvo ...)

oi čia labai didelis pliusas netik moralinis sau,bet ir daktarės kitaip elges...

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:15:18 | Nr. # 15
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
oi čia labai didelis pliusas netik moralinis sau,bet ir daktarės kitaip elges...

maniškis nė už ką neitų noway jį pirma reikėtų gaivinti , o po to vaiką priimti 1tooth

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:19:25 | Nr. # 16
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
maniškis nė už ką neitų jį pirma reikėtų gaivinti , o po to vaiką priimti

aš džiaugiuosi,kad mano pasiryžo,tik kvėpuot kai stūmiau daktarytė vyrui liepė,nes ir tas stumdamas pamiršo loony vėliau sakė,kad nebaisu buvo,matai jis dar kareiviu būdamas gimdyme,aišku už širmos dalyvavo,moterytei kraują davė boylove

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:19:59 | Nr. # 17
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (balandiene)
pirmą kartą apie gimdymo priemonių rinkinį girdžiu

O aš skaičiau, jei gimdyme dalyvauja vyras - jam reikalingas chalatas, šlepetės, gydytojams pirštinės, dar kažkas...

Quote (stebėtoja)
Vėja rašė:
Ar gydytojai papildomai "atsidėkojat" pinigais?

pirmą kai gimdžiau buvau susižinojus kiek duot ir kam duot

O po kiek reikia duoti?

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:22:27 | Nr. # 18
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
O po kiek reikia duoti?

nežinau , pasiklausinėt tų kas gimdė, nes aš tai jau senai gimdžiau taksa gali keistis 1tooth

Žinutę redagavo stebėtoja - Pirmadienis, 2010-01-18, 15:23:26

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:25:43 | Nr. # 19
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (stebėtoja)
nežinau , pasiklausinėt tų kas gimdė, nes aš tai jau senai gimdžiau taksa gali keistis

Tai, kad visi išsisukinėja nuo atsakymų smile

balandiene Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:27:21 | Nr. # 20
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (Vėja)
O aš skaičiau, jei gimdyme dalyvauja vyras - jam reikalingas chalatas, šlepetės, gydytojams pirštinės, dar kažkas.

ai šitie..čia reikia ligoninėj pasiklausinėt,nes visur kitaip,pvz Rokišky viską vyrui davė,Vilnui sesei tik tapkes vienkartines reikėjo nusipirkt,o pirštinių tai manyčiau jie turi..
Quote (Vėja)
O po kiek reikia duoti?

čia ir kaip kur,pas mus daktarei eina apie 300lt,akušerei nuo 50lt iki 150lt,bet aš abiem daviau vienodai,nes akušerė visą darbą nudirba,o daktarė tik šmėstelėjo trumpam,vat Vilniui girdėjau kad daktarei duoda 800lt,akušeriai 500lt,reikėtų tau su gimdančiom draugėm apie Klaipėdos kainytes pakalbėt..

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:29:19 | Nr. # 21
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
Tai, kad visi išsisukinėja nuo atsakymų

aš šimtą litų tikrai duočiau , vien todėl , kad vaiko atėjimas šventė ir norisi tą dalyką atsiminti , ir dar norisi , kad tie atsiminimai būtų šviesūs ...
Ir kai maniškius atvažiavo vyras atsiimti atvežė gydytojoms saldainių ir gėlių , ar dabar taip daro nežinau dontknow

stebėtoja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:32:17 | Nr. # 22
ištikima klubo narė

Quote (balandiene)
čia ir kaip kur,pas mus daktarei eina apie 300lt,akušerei nuo 50lt iki 150lt,bet aš abiem daviau vienodai,nes akušerė visą darbą nudirba,o daktarė tik šmėstelėjo trumpam,vat Vilniui girdėjau kad daktarei duoda 800lt,akušeriai 500lt,reikėtų tau su gimdančiom draugėm apie Klaipėdos kainytes pakalbėt..

va va kiek mano žinios pasenusios ...
bet jei tokios sumos tai gal tada geriau privačioj gimdyti ... va pažįstama gimdė tai para 400lt ir nieko daugiau , o tris paras pabuvo ... bet slauga ir aptarnavimas tai aukštam lygi (čia Kaune )

Žinutę redagavo stebėtoja - Pirmadienis, 2010-01-18, 15:34:22

minimi Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 15:56:33 | Nr. # 23
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-18
žinutės: 7012

vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
Quote (balandiene)
vat Vilniui girdėjau kad daktarei duoda 800lt,akušeriai 500lt,reikėtų tau su gimdančiom draugėm apie Klaipėdos kainytes pakalbėt

tik metai praejo,bet nelabai atsimenu kiek vyriukas dave ,gal nesumeluosiu confused -100lt uz epidura,100akuserei ir 300 daktarytei.nors siaip kiek zinau daugiau reikia duoti confused

Ievux Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 16:36:48 | Nr. # 24
ištikima klubo narė

nuo: 2009-04-07
žinutės: 1743

vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
dovanėlės: 23
O as siulyciau ziureti pagal aplinkybes...jei gimdymas sklandus,viskas gerai, kam tais pinigais svaistytis ... pirmas gimdymas buvo sunkus, ir jei ne akusere kazin ar tureciau sveika vaika,nes visa gimdyma tik ji ir ziurejo mane, gydytojos nesulaukem,net tada kai jos issigandusios kvietesi gydytoja, tai jai net negalvodami davem , o antras gimdymas buvo labai lengvas ,tai niekam ir nedavem ... man jokiu epiduru nedare ,neprireike smile

Balanda Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-18, 18:58:10 | Nr. # 25
administratorė

Quote (Vėja)
O aš skaičiau, jei gimdyme dalyvauja vyras - jam reikalingas chalatas, šlepetės, gydytojams pirštinės, dar kažkas...

Nereikia nei chalato, nei kepurės, nei pirštinių no Nereikia nei plaukų nusiskusti, nei klizmos statyti lol Viskas vyksta natūraliai ok

Quote (Vėja)
O po kiek reikia duoti?

Nereikia niekam nieko duoti no Nebent samdaisi savo asmeninę gydytoją, kuriai sumoki pinigus į ligoninės kasą 007 Tada ji atvažiuoja į tavo gimdymą dieną ar naktį ir priima tavo leliuką. Bet nematau reikalo to daryti. Klaipėdoje dirba nuostabūs gydytojai-ginekologai ir puikios akušerės, todėl ar duosi ar neduosi - bus tas pats poll O apie davimą po gimdymo iš vis nekalbu kuku Jei jau neturite kur dėti pinigų ar jausitės saugiau davę - tai duokite TIK prieš gimdymą wink

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp