Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Mano baimės
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 15:45:46 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Aš labai bijau mirties, man tai labai sunku suvokti, bet vien pagalvojus mane apima paniška baimė... 
|
|
| |
Heizi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 16:11:04 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-01
vieta: Vilnius
dovanėlės: 0
laimėjimai:
|
O aš tai truputi aukščio bijau Nu ne taip kad paniškai, bet nepatinka man aukštybėse būti - kuo arčiau žemės tuo smagiau jaučiuosi 
|
|
| | |
Misle |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 21:26:05 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
As bijau vienatves, buti niekam nereikalinga.. Siektiek bijau mirties, bet apie tai negalvoju o va aukscio tai tikrai bijau anksciau tekdavo daznai susidurti su auksciu tai ojei kaip kinkos drebedavo tekdavo ta baime iveikti Istiesu stengiuos ko bijau iveikt kaip sakant perzenkt per save
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 21:32:25 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
O aš (na gal ir kvaila) labai bijau gyvačių ir varlių 
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-05, 21:36:18 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
tai nera kvailyste as vaikysteje varles net pabuciuot galedavau, tampydavau o dabar slykstu ir kazkeik baugoka .. kiti paniskai bijo voru, tai psihologiniai dalykai
|
|
| |
Viza |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2008-12-06, 07:37:28 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-24
vieta: Vln
vaikai: Dukra
|
Quote (Tinakris) O aš labai bijau, kad kas nenutiktų mano mergytėms Net bijau apie tai pagalvoti... Aha ,ne tu viena to bijai O siaip baimes yra iveikiamos manau ,reikia tik su ja susidurt ir manau imanoma kazkaip nugalet . Bijociau tik leistis su parasiutu . Nes kai dirbau reabilitacijos centre ,tai daug jaunu zmoniu atvaziuodavo ratukuose ,po nusileidimo parasiutu 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2008-12-06, 08:28:45 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Šią vasarą pirmąkart nėriau po vandeniu...nepasakysiu, kad buvo pradžioj malonus jausmas - išsigandau, iškilau į viršų...bet laimėj mano instruktorė suprato, kad tai pradėdančiųjų baimč ir mane "pakišo" dar kartą...tada jau pati susivokiau, kad reikai kvėpuoti ir po vandeniu...kuo ilgiau p o vandenu buvau - tuo smagiau darėsi....jau ir Platelių ežero lydekas už uodegų pradėjau gaudyti ir atsirado noras, kad mane vieną paleistų...įspūdžių tikrai buvo...gal dar kada reikės į kursus užsirašyti...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-12-15, 00:24:15 | Nr. # 9 |
administratorė
|
Quote (Jurgute) Šią vasarą pirmąkart nėriau po vandeniu...nepasakysiu, kad buvo pradžioj malonus jausmas - išsigandau, iškilau į viršų...bet laimėj mano instruktorė suprato, kad tai pradėdančiųjų baimč ir mane "pakišo" dar kartą...tada jau pati susivokiau, kad reikai kvėpuoti ir po vandeniu...kuo ilgiau p o vandenu buvau - tuo smagiau darėsi....jau ir Platelių ežero lydekas už uodegų pradėjau gaudyti ir atsirado noras, kad mane vieną paleistų...įspūdžių tikrai buvo...gal dar kada reikės į kursus užsirašyti... Na, tikrai fainiai tau turėjo būt Sakyčiau truputį ekstremalė pabuvai Nu faina 
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 14:33:02 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
as labai bijau gaisro, isvis ugnies bijau, vaikysteje prie musu namo sudege sandeliai tokie o juose gyveno valkatos, tai vienas ju ten sudege, nuo to laiko as net lauzo bijau. Siaip visas savo baimes po biski iveikineju bijojau aukscio, bet i eifelio boksta vistiek pakilau ir buvo visai nieko, biski nejauku bet ne taip ir baisu kaip galvojau, bijojau paskest, isgelbejau skestantyji, nes taip reikejo, vienintele galejau ta padaryti. Dar bijau buti uzpulta, bet manau kad ir su sita baime susidorosiu o su gaisru tai jau kita kalba. Plius dar bijau ateities 
Žinutę redagavo smeizike - Antradienis, 2008-12-16, 14:33:59 |
|
| | |
smeizike |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 15:50:55 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
visos mamos del savo vaiku nerimauja ir bijo kad kas jiems neatsitiktu. Taip jos jau sutvertos ir as pagimdysiu, ir as bijosiu, manau bloga mama butu jei kuri nebijotu del savo vaikiuku.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-03-03, 22:10:37 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (smeizike) visos mamos del savo vaiku nerimauja ir bijo kad kas jiems neatsitiktu. Taip jos jau sutvertos ir as pagimdysiu, ir as bijosiu, manau bloga mama butu jei kuri nebijotu del savo vaikiuku. Quote (Puikutė) bijau netekt artimų žmonių cia ir mano didziosios baimes,o gyvates,aukscio,gylio baimes,dar imanoma su sitom susitvarkyt 
|
|
| |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-04, 20:18:49 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-28
|
Quote (smeizike) visos mamos del savo vaiku nerimauja ir bijo kad kas jiems neatsitiktu. Taip jos jau sutvertos ir as pagimdysiu, ir as bijosiu, manau bloga mama butu jei kuri nebijotu del savo vaikiuku. Quote (Puikutė) bijau netekt artimų žmonių Aš baisų nerimą skirčiau į dvi rūšis 1.Baimė dėl vaikučių ir artimųjų nelaimių. Ji tokia slogi, sunki, tamsi 2. fobijos. Nuo jų man plaukai pasišiaušia, pagaugai eina per kūną ir spengia ausyse arba išprakaituoju Quote (balandiene) ,o gyvates,aukscio,gylio baimes,dar imanoma su sitom susitvarkyt Čia man baisiosios fobijos. Negaliu su jom susigyvent. Tik vieną baisią fobiją praradau - (aiško nesigailiu)- po skyrybų nebebijau vorų!!!!!!!! Galit patikėt-pirštais sutrinu. Net didžiausius
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-04, 20:33:02 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
Quote (ciklomenas) po skyrybų nebebijau vorų!!!!!!!! Galit patikėt-pirštais sutrinu. Net didžiausius Dabar vorams ciklameno fobija(taves bijo),pamato ir apmirsta ,o ji na pirstu 
Žinutę redagavo balandiene - Trečiadienis, 2009-03-04, 20:47:04 |
|
| |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-04, 20:40:25 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) Dabar vorams ilkameno fobija,pamanto ir apmirsta ghost ,o ji na pirstu boxing lol Gal tu alkūne rašai, kai mažius ant rankų ? tikrai stengiausi suprast, ką reiškia tavo parašymas - nu, niekaip nesupratau 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-03-04, 20:50:00 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
|
Quote (ciklomenas) Gal tu alkūne rašai, kai mažius ant rankų ? Beveik (o ir klavetura,kotai strigineja,vis raides nedasispaudze,reiks ardyt)pataisiau,gal dabar suprasi
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-03-05, 09:07:12 | Nr. # 18 |
administratorė
|
Quote (ciklomenas) Galit patikėt-pirštais sutrinu. Net didžiausius Vargšai voriukai Aš tai jų nebijau, todėl leidžiu jiems gyventi Esu giliai įsitikinus (ir dukrytes taip mokau), kad voriukai laimę neša 
|
|
| |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-03-05, 12:41:05 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| | | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 09:58:56 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
|
Quote (smeizike) dar bijau vairuoti, tik savo draugui to nesakau. nes jis mano jei bijosiu, tai niekada neismoksiu sad o as labai labai noriu, bet...bijau sad vistiek mokinsiuosi, reikia ir sia baime iveikt http://www.alfa.lt/straipsnis/c36391
|
|
| |
Murlyka |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 10:06:01 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-22
vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
|
nu i bailios esat as tik voru bijau, nu bet sitie padarai trbt specialiai mane gazdina... kai gyvenau pas mama, palepej buvo pamo kambarys, nu ir padek die, is visu plysiu bjaurybes naktim pradedavo lyst!!! Kokia dar laime jie nesa, nesa tik baime ir savo nesamoningus voratinklius! Ir dar kokie didziuliai, tarantulai prakeikti... Cia jau fobija tokia pas mane... Jauciu esu keleta bemiegodama ir prarijus aisku netycia. Bet sakysit atsitiktinumas, kad jie visi kaip tycia lysdavo arba atsirasdavo ties mano galva, krc miegodavau trbt issiziojus, tj tamsu jie ir lysdavo sleptis i burna Seip visos to kambario sienos nusetos voru lavonais dabar namo gryzus net miegot ten nemalonu 
|
|
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 10:38:15 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
|
aciu Jurgut uz gera straipsni 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-05-07, 18:44:34 | Nr. # 25 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Paniškai bijau mirties....ir nebūties....
|
|
| |
|
|
|