Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Mirčiai į akis
| |
arija |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 13:51:55 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
tema, gal ir liūdna, bet pasvarstom, ką kiekvienas iš mūsų darytų, jei vat netikėtai sužinom apie greit užklupsiančią mus mirtį? 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 18:35:19 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (arija) sužinom apie greit užklupsiančią mus mirtį? Net nežinau, kaip elgčiausi, nes paniškai bijau mirties, tiesiog paniškai .....
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 19:26:23 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (arija) jei vat netikėtai sužinom apie greit užklupsiančią mus mirtį nelabai isivaizduoju ka daryciau jei suzinociau kad sergu, manau pirmiausiai uzsidaryciau savyje kol susitaikyciau su ta mintim, nors kazkaip mirti nebijau, bet ne kasdien suzinai tokia naujiena. veliau stengciausi viska padaryti, patirti ko galeciau nespeti. pasistengciau kad tos dienos butu laimingos man ir mano brangiems zmonem
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 19:36:45 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
|
Man prieš du gal metus daktarė ( neišmanėlė ),pasakė: tau džiova, mesk mokslus, nes mažiausiai metus ar pusę teks gulėti ligoninėse visokiose ir pan. tai apsiverkiau ir išlėkiau iš kabineto, praraudojau visą kelią iki namų, maniškis vis klausė kas man, o aš neiveikiau pasakyti. Kai pasakiau jis liepe kreiptis pas kitą daktarę, o ne pulti į paniką, po tyrimų paaiškėjo, kad lėtinis plaučių uždegimas tik ir viskas, bet reakcija buvo didelė, tai net nežinau kaip elgčiausi išgirdus tokią žinią... 
Žinutę redagavo Odeta - Šeštadienis, 2009-06-20, 19:37:25 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 23:34:59 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vakaruška) pasistengciau kad tos dienos butu laimingos man ir mano brangiems zmonem pradzioj butu tikrai sokas,bet turbut del vaiku isgyvanciau savy ir verkciau jiems nematant tok jau mano budas saugau savo mylimukus,gal dar paaiskinciau,kad mamyte serga,net nezinau,o paskui daryciau kaip Vakares citatoj 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-06-20, 23:58:20 | Nr. # 6 |
administratorė
|
Quote (Odeta) Man prieš du gal metus daktarė ( neišmanėlė ),pasakė: tau džiova, mesk mokslus, nes mažiausiai metus ar pusę teks gulėti ligoninėse visokiose ir pan. tai apsiverkiau ir išlėkiau iš kabineto, praraudojau visą kelią iki namų, maniškis vis klausė kas man, o aš neiveikiau pasakyti. Kai pasakiau jis liepe kreiptis pas kitą daktarę, o ne pulti į paniką, po tyrimų paaiškėjo, kad lėtinis plaučių uždegimas tik ir viskas, bet reakcija buvo didelė, tai net nežinau kaip elgčiausi išgirdus tokią žinią... Odeta, kaip baisu... Tokią "daktarę" sušaudyti maža Gerai, kad nors viskas gerai baigės 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-06-21, 06:12:11 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Quote (Odeta) Man prieš du gal metus daktarė Oje tikrai, kad viskas gerai baigės Aš paskutines dienikes stengčiaus linksmai praleist (kad mane visi linksmą atsimintu) , padaryt ko dar niekada nebuvau dariusi (kad būnant ten nesigailėt) 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-06-21, 09:37:01 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) ,pasakė: tau džiova, mesk mokslus, nes mažiausiai metus ar pusę teks gulėti ligoninėse visokiose ir pan. dievazi as dar paskui buciau tokiai nuejus ir pasakius kad ji tegul zmoniu negazdina ir specialybe pasikeicia,neaisku kiek zmoniu gyvenimu jau sugriovus,labai neatsakingai elges 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-06-21, 20:42:55 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Odeta, kaip baisu... Tokią "daktarę" sušaudyti maža Gerai, kad nors viskas gerai baigės Quote (arija) Oje tikrai, kad viskas gerai baigės 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-23, 08:24:41 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Sunku įsivaizduoti tokius jausmus, tačiau ko gero, jei tik turėčiau jėgų ir nors šiek tiek laiko daryčiau viską, ko paprastai nedarau ar atidėlioju...iki kol baigsis baimės...ir žinoma, norėčiau, kad artimieji būtų šalia...
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-23, 11:34:42 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|
as net nenoriu galvot apie mirti,o siaip noreciau kartu su vyreliu sulaukti senatves,dar noreciau tapti mociute..visada galvoju kad zmogus turi ne viena gyvenima,viena siela pakyla,o kita gyvybe uzsimezga..
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-23, 19:42:49 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
Quote (minimi) visada galvoju kad zmogus turi ne viena gyvenima,viena siela pakyla,o kita gyvybe uzsimezga.. Aš ir taip galvoju, bandau tikėti, bet gal iš baimes, kad kažkada viskas baigsis ir bus amžina nebūtis, tamsa... Žiauru...
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-06-24, 17:25:36 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
Nežinau kas būtu, kaip elgčiaus, bet tikriausiai pradžioje nesuvokčiau ką pasakė, o kai suvokčiau tai tikriausiai kraustyčiaus iš proto, o gal anaip tol stengčiaus susitvardyti ir padaryti kuo daugiau, nežinau.. 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-02-12, 23:25:53 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
|
Pirma reakcija sokas ir nenoras nieko daugiau girdet, pasislepimas nuo visko zmoniu, klausimu.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-02-13, 17:23:52 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vakaruška) Pirma reakcija sokas ir nenoras nieko daugiau girdet, pasislepimas nuo visko zmoniu, klausimu. Tik netaktiški žmonės užduoda klausimus ...Likusieji patys laukia kada jau galėsi pasipasakoti ...atsiriboti nereikėtų , nes tik artimieji jų stiprybė padeda išgyventi labai sunkiomis minutėmis , nereikėtų slėptis vieniems su savo skausmu , nes tada skausmas atrodo toks didelis baisus ... tokiais atvejais linkiu didelės drąsos ir stiprybės ir svarbiausia artimųjų meilės ir neniukabinti nosies 
|
|
| |
rupuzokas |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-06-18, 23:16:54 | Nr. # 16 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-06-04
|
baisiausia yra ne tai ka suzinai is daktaru bet tai kad tuo metu esi vienas ir niekam nereikalingas,net brangiausiam zmogui nt taves nusispjaut.bet gal ir gerai,nbes tuo metu skaudes tik tau vienam,o ne tavo brangiam zmogui.isgordau tai ko nenorejau girdet dar artimiausius bent 20 metu,bet gyvenimas toks,pasiima viska .ir nesigailiu to ka turejau,kad nugyvenau,ka jauciau ,ka mylejau. o toliau bus kaip bus.tik zinau viena,kad tokiomis akimirkomis gyvenimas tampa neikainojama vertybe,tdl linkiu visiems gerbt ir mylet vienas kita nes nezinai kada bus ta paskutine diena....nes gali nebesopeti pasakyti zodziu myliu.o as MYLIU...greiciausiai arba sudie arba ate,nes nebebus galimybiu ir reikalo jau.aciu uz pakantuma,kazkam uz meile,kazkam uz neapykanta o kazkam siaip aciu...gailiuos ti8k vieno kad taip ir neturiu Urtes...kad dar daug ko nespejau,bet likimas toks koks yra,atrodo aplink pilna valkatu,galetu juos baust,bet baudzia kitus,matyt buvo uz ka....
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-06-19, 09:46:44 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
rupuzokas, stiprybės tau Quote (rupuzokas) tuo metu esi vienas ir niekam nereikalingas,net brangiausiam zmogui nt taves nusispjaut. patikėk tikrai ne nusispjaut , bet juk kai artimas žmogus sužino tai...nežinai kaip reaguoti , nežinai ką sakyti , tiesiog jautiesi ne mažiau bejėgis .Dažniausia būna taip , kad pačios ligos mes bijom mažiau , nei jos diagnozės .Šokas ,pyktis visam pasauliui , svarstymai ar taip teisinga ir klausimas kodėl ? už ką man ? ir baimė didžiulė baimė .... vėliau prasidės visko neigimas , mat protas ieškos logiško ir tau vienam tinkamo atsakymo : gal suklydo ? Reikia būti stipriam , nepasiduoti ... todėl nepulk vertinti visko labai pesimistiškai daug ligų yra išgydomos arba apgydomos taip , kad žmogus gali dar gyventi ir susilaukti vaikų , kartais anukų ...Nedaryk skubotų sprendimų , galbūt tu dar turėsi šansą . Dar kartą linkiu tau daug drąsos , stiprybės , sveikatos ir labai labai tikiuosi , kad viskas bus gerai .
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-06-19, 09:51:17 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
|
rupuzokas, .................
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-07-09, 10:38:22 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
rupuzokas, tikrai nenuleisk rankų,gyvenimas yra keistas dalykas,ir jame pilna įvairiausių stebuklų-didesnių,mažesnių.......Linkiu,kad stebuklas aplankytų ir tavo namus 
|
|
| |
|
|
|