Moteriškas kerštas
|
|
arija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-06-29, 12:21:12 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Štai teko skaityti kelias istorijas (tiesa, tai senos istorijos) apie moterišką kerštą arba žiaurumą, neaišku, kas kaip mano 1. Dvi medicinos studentės besimokydamos pastojo nuo to pačio vaikino, kuris mokėsi ten pat, pasikvietė jį į svečius, prigirdė, užmigdė ir kastravo. Moksliškai, pagal visas taisykles. Gavo 1 metus lygtinai. Aišku. taip pat jom buvo uždrausta dirbti medikėmis. Tai nutiko 1962m. 2. 20-metis studenčiokas ruošėsi vesti, tik prieš vestuves dar užėjo atsisveikinti su buvusia 40-mete meiluže (na permiegoti paskutinį kart) . Atsisveikinant, toji nurėžė jo pasididžiavimą ir išmetė. Kol surado buvo per vėlu prisiūt Aišku, nieko ypatingo čia nėra, kerštauja ir vyrai, ne tik moterys , tik skiriasi keršto forma: vyrai dažniausiai moteriškaites nužudo, o moterytės nužudo arba kastruoja . Vat įdomu, kodėl moterytės, taip elgiasi? Pasvarstykim... 
|
|
| |
|
|
|
Odeta |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 08:57:16 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (arija) 1. Dvi medicinos studentės besimokydamos pastojo nuo to pačio vaikino, kuris mokėsi ten pat, pasikvietė jį į svečius, prigirdė, užmigdė ir kastravo. Moksliškai, pagal visas taisykles. Gavo 1 metus lygtinai. Aišku. taip pat jom buvo uždrausta dirbti medikėmis. Tai nutiko 1962m. Šią istoriją žinau. Gal persistengta kiek... Šeipm aš ir kerštinga, tik aš užėdu savaip kai užpygdo 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 11:21:17 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
jooo,as tada nekerstinga Quote (arija) Štai teko skaityti kelias istorijas as labiau bambekle 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 11:34:06 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Aš ir negalėčiau būt tokia žiauri , vat kastruot, tik vienu atveju galėtau, tai tik užpuolimo 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 11:40:51 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) vat kastruot, tik vienu atveju galėtau, tai tik užpuolimo sutinku,as ir patykociau o tada kastrato 
|
|
| |
tella |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 12:15:11 | Nr. # 9 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-04-29
vieta: Klaipėda
|
na paskaicius tokias istorijas, tai gaunasi, kad as visai nekerstinga... nu nekiltu man ranka sitaip pasielgt siaip dazniausiai jei jau susipykstam ar kuom nusikalsta, isistumiu toki ignora, kad neistveria daugiau nei diena...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-30, 12:19:04 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
|
Quote (tella) isistumiu toki ignora, kad neistveria daugiau nei diena... gerai skamba,man kazkaip tik trumpai iseine ignoruot,pora valandu 
|
|
| |