Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Vyras atleistas iš darbo - meilė baigėsi?
Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 14:07:59 | Nr. # 1
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Pastaruoju metu žinia, kad kam nors įteiktas atleidimo iš darbo lapelis, stebina mažiau nei faktas, kad tas lapelis dar neįteiktas. Bet meilė juk negali baigtis vien dėl to, jog vieną dieną vyras liovėsi būti visus tavo norus pildančia auksine žuvele.

Lietuvos darbo biržos duomenimis, šių metų rugpjūčio 1 dieną buvo registruota per 210 tūkst. bedarbių. Kitaip tariant, apie 10 proc. visų darbingo amžiaus šalies gyventojų. Nedarbo lygis šokteli kone puse procento kiekvieną pastarąjį mėnesį. Gerai, kol šie faktai — tik sausi skaičiai. Bet jei vienu iš tų šimtų tūkstančių tapo tavo mylimas žmogus?

Užuot lėkęs į kontorą, nes, jo tvirtu įsitikinimu, šeimą maitinti turi vyras, jis rytą atšlepsi prie durų į darbą išlydėti tavęs. Jūsų pajamos grėsmingai sumažėjo, ėjimai į visuomenę baigėsi, streso lygis šoktelėjo gal šimtą kartų. Įkyriai į galvą braunasi mintis: ar tas ant sofos tysantis chalatuotas apatiškas žmogėnas — tas pats šaunuolis, kurį taip mylėjai?

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 14:30:53 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Mano buvusią kolegę ištiko panaši istorija. Draugas neteko darbo, pradžioje dar stengėsi kažką daryti ieškoti, o dabar net su pasimėgavimu ir pasityčiojimui, jai sako - kam man dirbti, jei Tu dirbdama gauni mažiau nei aš sėdėdamas darbo biržoj be darbo. Jis visai net nesistengia ieškotis darbo. Buvom jį su mano draugo pagalba išsiuntę darbuotis į Norvegiją, bet ir ten nepritapo, matyt nuo sėdėjimo namuose prarado darbo įgūdžius. Geriau sėdi namuose prie teliko, kompo ir taip leidžia savo dienas...

Ji pati jau mato, kad santykių perspektyvos nėra. Manau, kad šiuo atveju tikrai palikčiau tokį žmogų...

Ievux Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 14:51:34 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

nuo: 2009-04-07
žinutės: 1743

vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
dovanėlės: 23
Hmm... jei netekes darbo, taptu lodorium ir pastoviai sedetu,guletu prie teliko,tai tikrai rimtai susimastyciau.Bet savo vyro ,per tiek metu kiek esam kartu, tokio nei maciau ,o tuo labiau net neisivaizduoju... Sunku tai draugei, jei reikia rinktis ir spresti tokia situacija poll

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 14:53:01 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Sunku, bet aš jai sakiau, kad geriau palik Tu jį ir išvažiuok į Angliją, o vaikiną gali ir taip susirasti..kuriam bus svarbi Tu ir jūsų bendra ateitis...

Ievux Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 15:04:43 | Nr. # 5
ištikima klubo narė

Quote (Vėja)
kuriam bus svarbi Tu ir jūsų bendra ateitis...

Jei ne paslaptis kiek trunka jau visa si situacija?
Blogiausia, kai moteris nors ir uzdirbdama pakankamai pinigu ,nesijaucia pilnavertiskai ir negali gyventi taip,kad nereiketu klausytis visokiu patyciu ...

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 15:09:58 | Nr. # 6
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Situacija tęsiasi jau ilgiau nei pusmetį. Bet ne tai svarbiausia, jie gyvena atskirai kiekvienas pas savo tėvus. Ji šiai dienai uždirba vos 300 Lt ir ieškosi naujo darbo...Stengiasi kažką keisti...o jis dar iš jos tyčiojasi...darbo biržoj aš gaunu 900 Lt, o tu dirbi visą savaitę ir gauni vos 300 Lt. Memanau, kad yra 2ia kuo di=iuotis, nes pa6alpa juk mokama iš kitų dirbančių mokesčių mokėtojų pinigų, o tokiam "darmajėdui' labai lengva nieko neveikiant gauti tokius pinigus...

Ievux Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 15:43:17 | Nr. # 7
ištikima klubo narė

Na neilgai jis dziaugsis, birza tik puse metu moka ... o kad negyvena kartu tai dar geriau, is karto pamate ,kas per zmogus... tik man dabar atrodo,kad tai jis galbut iesko priezasciu issiskirt

Vėja Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-12, 15:53:21 | Nr. # 8
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Sunku pasakyt, bet geriau kitas - nei toks, kuriam dzin tai kaip jis gyvena dabar...

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp