Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Plaukų priežiūra
Balanda Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-10-19, 23:40:40 | Nr. # 1
administratorė

dovanėlės: 36
Kaip prižiūrėti savo plaukučius, kad jie būtų stiprūs, nelūžinėtų, neslinktų ir blizgėtų? biggrin Kokios priemonės geriausios, o gal žinote liaudiškų receptukų? wink

Žuveliukė Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 13:21:27 | Nr. # 2
klubo narys (-ė)

nuo: 2008-10-17
žinutės: 99

dovanėlės: 0
Quote (Tinakris)
gal žinote liaudiškų receptukų?
Gerai temos pradžioj palinksminsiu wink
Kadangi plaukai slenkantys saujom,tai ankstyvoj jaunystėj nusprendžiau išbandyt kiaušinių kaukę... confused Nors nemėgstų jų žalių čiupinėt,bet ..grožio labui biggrin ištryniau jais plaukus.... ir išploviau kuku įprastu šiltu vadeniu. Istrukcijoj nebuvo parašyta plaut vos drungnu... Na tie kiaušiniai plaukuos ir išvirė..Tai įsivaizduokit tą vaizdą,kai sėdėjau vonioj ir keikdamasi tuos kiaušinius iš plaukų pešiojau.... loony

jammin Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 13:31:17 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-03
žinutės: 432

vieta: VILNIUS
vaikai: Dar bus :)
biggrin :D biggrin Nu zuveliuke, prajuokinai!!!

As siulau dar nuo senu senoves zinoma kauke, jei plaukai slenka ziauriai. Susmulkinti svogunus(labai smulkiai,galima sumalti), viska krauti ant galvos, ant virsaus reiketu uzdeti celofana,ar kepuraite,kad visos sultys isigertu gerai.Pavaikscioti taip valandele ir issiplauti. Perspeju, kad toki dalyka geriau meginti per iseigines, nes gali tekti galva issiplauti kelis kartus(svogunu kvapas sunkokai isplaunamas), taciau veiksmingumas tikrai yra! O siaip nerealus gaminiai body shope yra, na jie gal kiek brangoki, bet apsimoka isigyti.Bet cia labiau jau toms, kurioms galai sakojasi, plaukai neblizga,nusilpe.

Žinutę redagavo jammin - Pirmadienis, 2008-10-20, 13:32:50

Balanda Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 15:31:45 | Nr. # 4
administratorė

Žuveliukė, lol Geras čia su tuo kiaušiniu lol

Viktorija Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 17:47:18 | Nr. # 5
ištikima klubo narė

nuo: 2008-09-04
žinutės: 540

vieta: Šiauliai
dovanėlės: 2
Žuvelikė, lol lol lol

gustyte Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 17:55:44 | Nr. # 6
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-02
žinutės: 732

dovanėlės: 4
laimėjimai:
Žuveliukė o tai nors kiek pamačijo tie kiaušiniai ar ne?

Žuveliukė Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 18:15:04 | Nr. # 7
klubo narys (-ė)

tai ,kad daugiau nekartojau lol o ta vienkartinė procedūra musiek nemačyjo no

Dabar jau neeksperimentuoju,naudoju "genera" regenaruojančią kaukę

Balanda Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 21:32:59 | Nr. # 8
administratorė

Aš neseniai nusipirkau Garnier kremą plaukams. Žiūrėsiu, kiek jis man padės wink Man žiauriai slenka plaukai... Čia nuo maitinimo MP sad Dar turiu tokį aliejuką, bet jį retai naudoju, nes mano plaukų šaknys ir taip riebios surprised O galvą trenku su lietuvišku šampūnu Margarita (alaus) biggrin

Ai, dar prisiminiau, kad turiu ir Garnier kaukę... Kartais ir ją naudoju wink Vienžo, naudoju viską palaipsniui... lol

Žuveliukė Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-21, 10:51:49 | Nr. # 9
klubo narys (-ė)

Quote (Tinakris)
Vienžo, naudoju viską palaipsniui...
lol
Aš šampūną ir kondicionierių naudoju "pantene blonde expressions" ir tik kas 3-4plovimą "genera" kaukę.

Ai tiesa happy dar ramunėlėm esu skalavus kažkada.... nuo jų bent jau kvepėjau ramunėm ir plaukai švelnesni buvo.

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-21, 10:57:46 | Nr. # 10
administratorė

Man vienas kirpėjas pasakė, kad plaunant plaukus, su šampūnu reikia trinti tik plaukų šaknis wink O jau kondicionierių, kaukę ir pan. tepti ant galiukų, nereikia tepti šaknų happy

Žuveliukė Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-21, 11:34:37 | Nr. # 11
klubo narys (-ė)

Quote (Tinakris)
Man vienas kirpėjas pasakė, kad plaunant plaukus, su šampūnu reikia trinti tik plaukų šaknis
Įdomiai čia.. Aš tai trinu visus plaukus... happy

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-21, 12:46:26 | Nr. # 12
administratorė

Quote (Žuveliukė)
Įdomiai čia.. Aš tai trinu visus plaukus...

Man irgi pasirodė keista, bet jis sakė, kad šampūnai sausina plaukus (visi), todėl, jei nenorime, kad galiukai skilinėtų, reiktų jų su šampūnu neplauti. Na, jau kiek ten pateks to šampūno, tiek... Bet taip jau nemuilinti labai biggrin O va po to dėti kondicionierių, kaukę ir t.t. ant galų biggrin

jammin Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-21, 13:06:50 | Nr. # 13
ištikima klubo narė

Aha, sitas tai tiesa, girdejau ir as smile

Viza Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-24, 17:42:15 | Nr. # 14
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-24
žinutės: 345

vieta: Vln
vaikai: Dukra
dovanėlės: 1
As ,kai buvo labai susilpneje plaukai ,tai Nakvisu aliejaus kapsules geriau . Labai padejo . O siuo metu plaukais nesiskundziu ,tai kazkaip net kaukiu nenaudoju . O kas liecia balzamus tai taip juos reikia tept tik ant galiuku wink

smeizike Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-03, 19:10:27 | Nr. # 15
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-03
žinutės: 560

vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
dovanėlės: 6
Quote (jammin)
As siulau dar nuo senu senoves zinoma kauke, jei plaukai slenka ziauriai. Susmulkinti svogunus(labai smulkiai,galima sumalti), viska krauti ant galvos, ant virsaus reiketu uzdeti celofana,ar kepuraite,kad visos sultys isigertu gerai.Pavaikscioti taip valandele ir issiplauti. Perspeju, kad toki dalyka geriau meginti per iseigines, nes gali tekti galva issiplauti kelis kartus(svogunu kvapas sunkokai isplaunamas), taciau veiksmingumas tikrai yra! O siaip nerealus gaminiai body shope yra, na jie gal kiek brangoki, bet apsimoka isigyti.Bet cia labiau jau toms, kurioms galai sakojasi, plaukai neblizga,nusilpe.

siap tai as bijau krauti tuos svogunus ant galvos. nenudegins kazin?

jammin Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-03, 19:26:35 | Nr. # 16
ištikima klubo narė

Ne, nenudegs, drauge bande,kai jau nebezinojo kokiu priemoniu griebtis. Atrodo padejo smile Tik kvapas nekoks jauciu plauku turetu buti biggrin

Balanda Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-03, 19:27:09 | Nr. # 17
administratorė

Quote (smeizike)
siap tai as bijau krauti tuos svogunus ant galvos. nenudegins kazin?

Man atrodo, kad neturėtų deginti wink

jammin Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-11-03, 19:35:35 | Nr. # 18
ištikima klubo narė

O jei kartais oda jautriau sureaguotu-betkada galima nuplauti smile

Heizi Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-11-04, 12:24:23 | Nr. # 19
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-01
žinutės: 304

vieta: Vilnius
laimėjimai:
Su tuo kiaušiniu tai pralinksminai Žuveliuke lol lol lol Nu man su pjaukais irgi bėda - sausi, šiurkštūs, kaip šiaudai cry Kažkaip geriausiai atrodo po dažymo - ten gal tos priemonės kokios geresnės confused . O va šeip tai ir balzamus ir kaukes naudoju - nu nelabai padeda cry - gal sakau tikrai kokia liaudiška "stebuklinga" priemonė yra agent

pasakele Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 08:07:30 | Nr. # 20
naujokas (-ė)

žinutės: 15

vaikai: Mantas
Man irgi labai slenka plaukai, o dar juoda spalva, tai nespeju valyti vonios.
Siaip labai ieskau kazkokiu priemoniu, nes nuos slinkimo dabar kaip ir nieko nenaudoju.
Cia pasiskaiciau ir is visko ka perskaiciau, man priimtiniausia pasirode nakvisu alieju pagert.
Reiks nubegt iki vaistines, kai pagersiu kuri laika butinai parasysiu apie rezultatus happy

Balanda Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 17:47:31 | Nr. # 21
administratorė

pasakele, būtinai parašyk wink Gal ir man pabandyti, tik nežinau ar maitinančioms tinka gerti tą nakvišų aliejų? wink

Viza Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 18:05:21 | Nr. # 22
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-24
žinutės: 345

vieta: Vln
vaikai: Dukra
dovanėlės: 1
Quote (pasakele)
Man irgi labai slenka plaukai, o dar juoda spalva, tai nespeju valyti vonios.
Siaip labai ieskau kazkokiu priemoniu, nes nuos slinkimo dabar kaip ir nieko nenaudoju.
Cia pasiskaiciau ir is visko ka perskaiciau, man priimtiniausia pasirode nakvisu alieju pagert.
Reiks nubegt iki vaistines, kai pagersiu kuri laika butinai parasysiu apie rezultatus

Zinok tikrai gerai tas nakvisu aliejaus ,bet beda ta ,kad jis svorio duoda jei turi polinki i tai sad . Sako reikia turet valios ir nevalgyt ,tipo apetitas didesnis . Bet man jis didesnis nebuvo. O per pusmeti desimt kg uzaugo ir trauktis nenori sad

Added (2008.11.05, 19:05:21)
---------------------------------------------

Quote (Tinakris)
pasakele, būtinai parašyk Gal ir man pabandyti, tik nežinau ar maitinančioms tinka gerti tą nakvišų aliejų?

Man atrodo negalima maitinacioms wink

Balanda Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-05, 21:11:57 | Nr. # 23
administratorė

Quote (Viza)
Man atrodo negalima maitinacioms

Gaila... Nes būtent per maitinimo laikotarpį plaukai ir slenka labiausiai surprised

O dėl antsvorio aš nebijau wink Jei ir suapvalėsiu šiek tiek, būsiu dar gražesnė 1tooth lol

smeizike Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2008-11-08, 23:22:44 | Nr. # 24
ištikima klubo narė

žinutės: 560

vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
dovanėlės: 6
merginos, gal kuri zinote ka nors apie sausa sampuna? prasiskeliau galva ir gyditojai liepe neslapint zaizdos, tai reiskias ir plauku plaut negaliu, o kaip cia su riebaluotais plaukais man pora savaiciu but? dontknow girdejau kad toks yra, bet noreciau suzinot ka nors daugiau smile

Added (2008.11.09, 00:22:44)
---------------------------------------------
ir dar klausimas? o tas nakvisu aliejus tai kazkokios kapsules ar skystis? ir kur jo galeciau nusipirkt? nes taip pat turiu problemu su savo plaukuosena happy

Balanda Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-11-09, 00:00:15 | Nr. # 25
administratorė

Aš tai negirdėjau apie tokį šampūną wink Turėtų būt geras dalykėlis ok2

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp