Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Šukuosenos
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 13:10:48 | Nr. # 1 |
administratorė
|
Kokia jūsų šukuosena? Turite ilgus ar trumpus plaukus? Kokia jų spalva? 
|
|
| |
Viktorija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 19:58:52 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-09-04
vieta: Šiauliai
|
Aš neseniai nusikirpau iki pečių, dazau tamsiai ruda spalva 
|
|
| |
jammin |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 20:13:00 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-03
vieta: VILNIUS
vaikai: Dar bus :)
|
As turiu ilgokus, mazdaug iki puses nugaros plaukus. O vaikstau pagal nuotaika-arba susirisus , arba palaidais. Esu naturaliu vidutiniskai rudu plauku. Ir ŽIAURIAI noriu pakeisti sukuosena, bet noreciau atrasti tokia kuri isties man tiktu 
|
|
| | |
piene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-03, 21:45:48 | Nr. # 5 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-10-02
vieta: vilnius
vaikai: trys bernaiciai
|
o as esu trumpu pluku nesiotoja ,spalva naturali, nuo uzklupusiu bedu truputi pradejau zilti ,bet delto nesisieloju 
|
|
| | | |
Viktorija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-14, 17:37:09 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
|
Quote (gustyte) Ir po viso to tapau,rudoji Nu jau tikrai, kad idomiai čia tau išėjo 
|
|
| |
gustyte |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-14, 19:09:58 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
dovanėlės: 4
laimėjimai:
|
Bet svarbiausiai kad patinku sau tokia.Kitaip kaži ar į gatvę išeičiau kokia nors žalmargė 
|
|
| |
Viktorija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-10-14, 19:20:34 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
|
Quote (gustyte) Bet svarbiausiai kad patinku sau tokia.Kitaip kaži ar į gatvę išeičiau kokia nors žalmargė Butent, svarbu sau patikti, nes jei busi sau grazi tai ir kitiems busi grazi 
|
|
| | |
jammin |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-24, 17:49:04 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-03
vieta: VILNIUS
vaikai: Dar bus :)
|
Siandien nusikirpau, gal kokiu ~10cm 
|
|
| | |
Viza |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2008-10-25, 04:22:26 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-24
vieta: Vln
vaikai: Dukra
|
Quote (Tinakris) O aš prieš kelias dienas dažiausi plaukus... Norėjau šaknis pašviesinti, o gavosi... tamsūs plaukai Na, ne juodi, o sakyčiau pilki, pelenianiai O tai kaip tau cia pavyko Na as karta ,kai sviesios sruogeles buvo ,uzsimniau sampunu visus patamsint ,tai vaiksciojau su melynom sruogelem ,bet uztat visiem labai patiko 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2008-10-25, 15:19:09 | Nr. # 15 |
administratorė
|
|
|
| |
gustyte |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2008-10-25, 17:48:10 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
dovanėlės: 4
laimėjimai:
|
Tinakris,lygiai taip pat,kaip man nesenai nutiko Svarbiausiai,kad patinkam tokios sau 
|
|
| | |
arija |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-01-17, 13:43:29 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Yra 5 pagrindinės veido formos, pagal kurias galima prisitaikyti kirpimą: Apskritas veidas Kad veidas atrodytų lieknesnis iškarpykite plaukus pakaušio srityje, plaukai neturi dengti skruostų ir smakro. Jei veidas apvalus, išbandykite kirpimą, kai plaukai siekia kaklą, tinka ir trumpesni kirpčiukai, o ilgi kirpčiukai, atvirkščiai, vizualiai veidą dar labiau suapvalina. Kvadrato formos veidas Kvadratinės formos veidui tinka vidutinio ilgio plaukai, asimetriški, trumpesni kirpčiukai. Kad sušvelninti veido bruožus reikėtų plaukus iškarpyti šonuose ir sprando srityje. Vengti kvadratinio kirpimo, tiesių plaukų, geometrinių linijų. Tinka trumpų pasišiaušusių plaukų šukuosena. Ovalus veidas Ovalo formos veidui tinka visokio ilgio plaukai, kirpimas ir šukuosenos. Ilgas veidas Vengti trumpai kirptų plaukų, plaukų kirpimo stilių, kurie prideda veidui ilgio. Tinka ilgi plaukai bei ilgi kirpčiukai. Plaukus kirpkite buku kampu, nuleiskite ant vieno šono maždaug ties lūpos kampu, tai paryškins jūsų veido bruožus. Širdies formos veidas Plaukus kirpti taip, kad įsirėmintu smakras ir jam prisidėtu pločio. Džiovindamos plaukų galiukus parieskite į išorę, o ne į vidų.
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-01-17, 17:11:17 | Nr. # 19 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
Turiu pusilgius plaukus, tiesius šviesius labai norečiau išmėginti kokia nors kita plaukų spalvą bei šukuosena, bet neatrandu geros kirpėjos kuri patartu
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-01-17, 17:17:16 | Nr. # 20 |
administratorė
|
Quote (Misle) Turiu pusilgius plaukus, tiesius šviesius confused labai norečiau išmėginti kokia nors kita plaukų spalvą bei šukuosena, bet neatrandu geros kirpėjos kuri patartu Klaipėdoje žinau keletą neblogų kirpėjų 
|
|
| |
ingalauskiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-01-17, 23:07:51 | Nr. # 21 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-01-15
vaikai: Rugile,1996 02 03
|
as pati esu dirbusi grozio salone visaziste ir gelinius nagus dedavau.tai kokiu tik sukuosenu ir plauku spalvu nesu turejusi visas isbandziau spalvas isskyrus juoda,kazkaip tai spalvai nepasirizau vienakart taip uzsimaniau is raudonu(gan tamsoku) plauku tapti blondine,kad nieks neatkalbajo.ir kaip jus manot koks rezultatas gavosi?ta diena buvau sau labai grazi,nebloga gavosi sviesi,tokia medaus spalva.o po to plaukai taip pradejo luzinet,kad teko nukirpti trumpiau negu iki peciu!!!!!!!!pasidare visai skysti,ploni.paprasciausiai jie nudege.daugiau niekada nenorejau per viena diena tapt is tamsios i blonde dabar vel esu gan tamsi ir plaukai iki puses nugaros cia kur as gyvenu yra dregnas klimatas(ne Lietuvoj),tai plaukai tikrai gerai auga ir sveikesni.as esu girdejus is kirpeju,kad Lietuvoj geriausi ir sveikiausi plaukai yra pas zmones is pajurio.nezinau kiek tame yra tiesos,bet manau,kad dregme plaukams kaip ir odai dideli pliusa duoda.cia dabar parasysiu visai ne i tema,bet man taip patinka lietuviska jura!!!!kiek kur esu buvus prie juros,kokiose graziose vietose,bet musu juros niekas neatstos,jinai pati graziausia,tikra jura,net kvapas toks mielas man jos labai noreciau gyvent kur nors Lietuvos pajury....
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-01-17, 23:45:18 | Nr. # 22 |
administratorė
|
Aš irgi buvau nusideginusi plaukus su dažymais. Teko juos patrumpinti... ir ne iki pečių, o visiškai trumpai - ežiuku Šiaip gražiai buvo, man tiko Bet, pamenu, kai draugas pamatė, tai žiauriai susinervino Pas mane buvo tokie ilgi, iki vidurio nugaros plaukai, o čia - ežiuku nudžyrinti Bet ataugo ir vėl buvau pasitrumpinus, po to vėl ataugo.... dar cheminį susidėjau Vienžo, kokia tik nesu buvus - ir juoda, ir balta, ir garbanota, ir ryža 
|
|
| |
Misle |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-01-18, 18:39:49 | Nr. # 23 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-26
vieta: Netoli jūros
|
Quote (Tinakris) Klaipėdoje žinau keletą neblogų kirpėjų wink Gal gali rekomenduot? ar jos dideles branginykės? Aš ir buvau patyrusi ta "malonuma" nusideginau plaukus su palet dažais tai oi reikejo gerokai patrumpint plaukus plius dar likusius atstatinet.. bet nieko seip taip išsikapsčiau 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-21, 11:49:15 | Nr. # 24 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (Misle) Gal gali rekomenduot? ar jos dideles branginykės? Siaip gan subjektyvus tas dalykas, nes skoniai yra skirtingi, bet man labai patiko kirpeja Dina (kirpykla "Hedera") Kirpymas 25lt, kiek kainuoja dazymas nezinau. Dar gera kirpeja Alma (kirpykla "Dina" Laukininku g. 2) Gia dabartiniu kainu nezinau, bet irgi nedideles.
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-21, 13:25:08 | Nr. # 25 |
administratorė
|
Dar visai neblogai kerpa Aušra (grožio salonas "Aušrinė", Mogiliovo g. Ten 30 Lt ima už kirpimą.
|
|
| |
|
|
|