Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Gimtadienio staigmenos
| |
smeizike |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 14:45:45 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vieta: Kaunas
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
As esu sesei surengusi svente, kol ji dirbo, mes papuosem jos kambari 100 balionu. Nuvaziavom pasiimti jos is darbo ir verkslenom "kaip liudna, gimtadienis, o nera nei pinigu nei noro jo svesti". Kai gryzom namo ileidom i kambari ja pirma, o jos ten laukia didele staigmena vaises ir ispuostas kambarys, va tada ir paseliojom, sake niekada tokio gimtadienio nepamirs. Man labai patinka rengti staigmenas, kiek tik mano galimybes leidzia tai as vis ka prigalvoju Papasakokit ir jus 
|
|
| |
Ašai |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 14:58:59 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-08-27
vieta: Klaipėda
|
Esu dariusi vyrui staigmeną gimtadienio proga Visas veiksmas vyko toli nuo namų (80km nuo Klp) vienoje poilsiavietėje prie Nemuno. Sukviečiau draugus, prisakiau neišsiduoti, kad ruošiamės švęsti gimtadienį, supirkau vaišes, paėmiau vyrui drabužių (nes ten išbuvome keletą dienų). Visi suvažiavom į tą poilsiavietę, o vienas iš draugų turėjo mano vyrą atvešti į tą vietą taip kad jis nieko neįtartų. Vyras galvojo, kad važiuoja draugui padėti kažką pernešti, sunešioti baldus ar kažką sutvarkyti. Jis atvažiuoja, mes pasislėpę. Ir staiga....Iš vieno poilsinės namelio iššoka būrys draugų dainuodami "su gimimo diena". Vaizdelis buvo nemirtingas, mano vyras vos nenualpo iš išgaščio, jis nė neįtarė, kad visi artimieji ir draugai gali būti taip toli nuo namų. Jis buvo šoke ir niekaip negalėjo atsipeikėti 
|
|
| | |
smeizike |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 15:48:09 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-03
vaikai: vaikiukas jau pakeliui :)
|
vau, va cia tai gimtadienis turejo buti 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-16, 16:31:26 | Nr. # 5 |
administratorė
|
Quote (Ašai) Esu dariusi vyrui staigmeną gimtadienio proga boylove Visas veiksmas vyko toli nuo namų (80km nuo Klp) vienoje poilsiavietėje prie Nemuno. Sukviečiau draugus, prisakiau neišsiduoti, kad ruošiamės švęsti gimtadienį, supirkau vaišes, paėmiau vyrui drabužių (nes ten išbuvome keletą dienų). Visi suvažiavom į tą poilsiavietę, o vienas iš draugų turėjo mano vyrą atvešti į tą vietą taip kad jis nieko neįtartų. Vyras galvojo, kad važiuoja draugui padėti kažką pernešti, sunešioti baldus ar kažką sutvarkyti. Jis atvažiuoja, mes pasislėpę. Ir staiga....Iš vieno poilsinės namelio iššoka būrys draugų dainuodami "su gimimo diena". Vaizdelis buvo nemirtingas, mano vyras vos nenualpo iš išgaščio, jis nė neįtarė, kad visi artimieji ir draugai gali būti taip toli nuo namų. Jis buvo šoke ir niekaip negalėjo atsipeikėti lol Perskaičiau ir prisiminiau jo veido išraišką tada Gerai buvo 
|
|
| |
Ašai |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-12-17, 08:13:11 | Nr. # 6 |
ištikima klubo narė
|
Quote (smeizike) vau, va cia tai gimtadienis turejo buti yahoo Tikrai taip Quote (Tinakris) Perskaičiau ir prisiminiau jo veido išraišką tada Gerai buvo lol Tai nepakartojama Ir šiaip keik bandė kiti daryt staigmenas draugam, vyram, tai niekam nėra taip pavykę kaip man tąsyk Reiks kada ant senatvės dar išgasdint saviškį 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-12-17, 10:38:04 | Nr. # 8 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
gal nereikia, paskui tekėt iš naujo reikės ..... 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-12-17, 22:20:49 | Nr. # 9 |
administratorė
|
Quote (Ašai) Reiks kada ant senatvės dar išgasdint saviškį O kam laukti senatvės? 
|
|
| |
Heizi |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-12-19, 01:57:56 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-01
vieta: Vilnius
dovanėlės: 0
laimėjimai:
|
Quote (Ašai) Esu dariusi vyrui staigmeną gimtadienio proga .............. Labai fainai - manau iki senatvės tokios staigmenos nepamirš 
|
|
| |
Viza |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-12-21, 05:51:43 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-24
vieta: Vln
vaikai: Dukra
|
Mes sesei taip panasiai suorganizavom 15 vestuviu metines . Suruosem viska ir sakom atvaziuokit ten ir ten reikia pagalbos cia truputi ,apsirenkit tik paprastai drabuziais (nes viskas vyko gamtoj ,saslykiukai ir panasiai ) . Na paskui paveziojom po ju draugystes vietas ,kurias as zinojau . Vyrui valentinke suruosus buvau tokia(dar buvom nevede) ,kad dabar prisimena ,sake nesitikejo nieko panasaus gyvenime . Ir dar geras buvo ,kad jis man ta vakara padovanojo auksini ziedeli . Tai man irgi buvo staigmena gera
Žinutę redagavo Viza - Sekmadienis, 2008-12-21, 05:52:26 |
|
| |
selena |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-02-11, 16:53:40 | Nr. # 12 |
naujokas (-ė)
nuo: 2009-02-10
vieta: kaunas
|
blogas zenklas i gimtadieni kviesti 9; 13; 18;21;50;99;100 sveciu,nes magiski skaiciai sie gali atkersyti sukaktuvininkui,jei jis pazeis si prietara 40-ies metu jubiliejaus vyrams nereiktu svesti ,nes isgyvena luzi,tais lemtingais metais organizmas tarsi persiprogramuoja,prasideda naujas gyvenimo ciklas,taip pat vengti reikia VAIKAMS sulaukusiems -13 m.,ir MOTERIMS-53 m.gimtadienio pataria nesvesti... ir negerai švesti gimimo dienos anksčiau...diena prieš ir panašiai
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-02-11, 16:57:03 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
ogo selena, kaip įdomu šito nežinojau 
|
|
| |
selena |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-12, 04:19:51 | Nr. # 14 |
naujokas (-ė)
vieta: kaunas
|
aplamai vyrams nuo 42 metu labai didelis pavojus degraduoti negrižtamai net- aišku priklauso nuo žmogaus valios...todel kad lilit juodasis menulis tuo metu vel buna apsilankes / lilit veda i pagundas girtuokliauti ir aplamai visokias niekšybes /ir jei žmogus nera apsiskaites kas vyksta tarkim su juo pačiu jam nebudingais dalykais taip elgtis ,jis ne-ino kur kreiptis kam pasipasakoti jis toliau elgiasi taip ir pats stebisi kol atsikvošejes mato rezultatus,atkreipkite demesi,vyrai jau užgyvene savo pagrinda po kojomis,pagarba ir t.t.prasigeria ar visai nukvailioja o kiti stebisi kas jam pasidare...tokio amžiaus vyrai ir teisejai ir gydytojai ir dar kiti užimantys aukšta posta daug kas prarade viska,kiti spejo kažkaip susilaikyti ir lanko AA,nejuokai iš tikro aišku moterims ir lilit aplanko ...
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-12, 06:07:17 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Tai vadinama vidurio amžiaus krize...Bet tikrai nemanau, kad visi vyrai nuo 42 m...ima ir liaudiškai tariant sublūsta...
|
|
| |
Ašai |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-02-12, 07:46:35 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Aišku, kad ne visiems...bet tokių yra ir manau nemažai. Turim vieną pažįstamą, kuriam dabar apie 50, iki tol turėjęs puikią šeimą -išsiskyrė, susirado apie 20m jaunesnę merginą, poto dar kelias merginas nusipirko motociklą, pamėgo labai baliukus visokius ir tt. Vienu žodžiu jam dabar tikroji jaunystė -kvailystė. Arba kitas vyriškis - gerokai virš 50, išsikyrė su žmona, kiauras dienas mirksta internete ir kompiuteriniuose žaidimuose, dažnai lankosi naktiniuose klubuose, kur nusigeria tiek, kad nežino kaip grįžo namo. Baisu. Ir čia paminėjau tik kelis pavyzdžius, o tokių žinome juk nemažai. Čia truputėlį nukrypom nuo temos Dėl gimtadienio šventimo -tai tikrai tą žinojau , kad geriau nešvęsti anksčiau laiko...Stengiuosi laikytis to.
|
|
| | |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-05-23, 22:39:25 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
mum symet maza staigmena tepavyko iskrest,nes tetukas su bendradarbiais buvo isvykes i sodus svest ,tai priruosus vaisiu isleidau,o pati i parduotuve balionu,pripuciau surisau ant pagalio,visai nemazas gavosi,mano ugio.gryzo vyriukas linksmas su policininku ir gaisrininku palyda (draugai kaip tik dirbo)vaikai miegojo,tai jis dar kalbejo lauke telefonu,o as kaip tik malkinej siurpriza uzrakinu buvau,tai kai istraukiau labai apsidziauge... 
|
|
| |
kauniete |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2015-05-24, 19:08:11 | Nr. # 19 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-13
|
Teko, dalyvauti keliose gimtadieniuose siurprizuose, labiausiai smagu matyti jubiliatų reakcijas, kaip jie negali iš nuostabos nieko paskyti, žiūri pasimete :-)
|
|
| |
brvida |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2015-05-25, 14:36:00 | Nr. # 20 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-09
|
Gerai jeigu tas siurprizas tikrai malonus jubiliatui :)) kartais būna atvirkščiai...
|
|
| |
indreindre |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2015-05-25, 17:47:22 | Nr. # 21 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-12
|
:) staigmena gerai kai linksma
|
|
| |
bomila |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2015-05-25, 18:57:51 | Nr. # 22 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-05-25
|
patinka ir man staigmenas daryti, tik kazkaip netusiu kantrybes ir isduodu anksciau laiko
|
|
| |
linaika |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2015-05-26, 21:00:38 | Nr. # 23 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-01-26
|
Nelabai man staigmenos, nemiekstu netikietumu:)
|
|
| |
katyte000 |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2016-06-13, 07:03:07 | Nr. # 24 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2015-08-10
vaikai: 2
|
Man tai patinka netikėtumai ir staigmenos. Labai faina, kai pvz, vyras padovanoja papuošalą, puokštę, ar kitokią staigmeną padaro.
|
|
| |
Alinka |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2018-07-15, 17:52:02 | Nr. # 25 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2018-07-10
|
Labai mėgstu ruošti staigmenas, tačiau ne visuomet užtenka joms laiko... Tuomet stengiuosi, kad pati dovana ir jos įpakavimas būtų kaip įmanoma įspūdingesnis. Paskutinį kartą vyrui ieškojau planšetės (pirkau čia https://pigu.lt/lt/plansetiniai-kompiuteriai/plansetes-tablets), dailiai supakavau, paslėpiau ir grįžusiam iš darbo liepiau ieškoti žaidžiant "šilta/šalta" 
|
|
| |
|
|
|