Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kaip nusprendėte, kad laikas trečiam vaikiukui?
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-22, 13:18:30 | Nr. # 1 |
administratorė
|
Kaip nusprendėte, kad laikas trečiam vaikiukui? Kokios buvo apsisprendimo priežastys? O gal pasitaikė netyčiukas? 
|
|
| |
ciklomenas |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-22, 13:33:04 | Nr. # 2 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-28
|
Mums tai aišku netyčiukas. Ir dar koks! Net db, kai jam jau septyni mėnesiai, jei jis ilgai tyliai būna, ar aš į ką lb įsigilinus, tai ir užmirštu, kad aš mažių turiu. O apsisprendimo priežasčių buvo daug, bet dabar man atrodo čia ne mes lėmėm vaikelio gimimą, o likimas. Db, kai dukra taip toli nuteka, sūnus abiturientas išlėks bala dar žino kur, Augustėlis didžiausias džiaugsmas ir mums, ir artimiesiems.
|
|
| | |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-22, 16:45:23 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Legalli linku to iš visos širdies. Aš apie savo vaikus taip sakau: kai vedėmės su vyru mylėjom vienas kitą ir kasdien tos meilės buvo vis daugiau, tada Dievulis atsiuntė mums sūnų, bet sulaukę vaikelio mes buvom tokie laimingi, kad tos meilės atsirado dvigubai, tad gavome palaimą antrą sūnų, o prabėgus keliems meteliams tos meilės vėl prisikaupė tiek, kad sulaukėm dukrelės... Ir jei Dievulis matys, kad vėl meilė netelpa mūsų širdyse, tai bus ir ketvirtas lelius, pagrandukas 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-03-22, 17:01:27 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (Irmuckiukas) Ir jei Dievulis matys, kad vėl meilė netelpa mūsų širdyse, tai bus ir ketvirtas lelius, pagrandukas Lenkiuosi jums, šaunuoliai Kad visi būtų tokie laimingi kaip jūs, linkiu iš visos širdies 
|
|
| |
aigiun |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-07-04, 22:24:43 | Nr. # 6 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-07-04
vieta: Alytus
vaikai: greitai bus 3
|
Quote (Irmuckiukas) Legalli linku to iš visos širdies. Aš apie savo vaikus taip sakau: kai vedėmės su vyru mylėjom vienas kitą ir kasdien tos meilės buvo vis daugiau, tada Dievulis atsiuntė mums sūnų, bet sulaukę vaikelio mes buvom tokie laimingi, kad tos meilės atsirado dvigubai, tad gavome palaimą antrą sūnų, o prabėgus keliems meteliams tos meilės vėl prisikaupė tiek, kad sulaukėm dukrelės... Ir jei Dievulis matys, kad vėl meilė netelpa mūsų širdyse, tai bus ir ketvirtas lelius, pagrandukas ma kaip grziai pasakyta nors nesu dar daugiavaike, bet uz 5 men tokia tapsiu. mazylis pas mus pasibelde kazkaip netiketai. bet nekilo jokiu kitu minciu kaip tik laukti jo ir sulaukti. o dar kai suzinojau jog bus sunus (pirmos 2 paneles) tai isvis tie like 5 menesiukai atrodo tokie ilgi...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-07-07, 15:02:38 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Irmuckiukas, saunuolyte tu musu Quote (aigiun) o dar kai suzinojau jog bus sunus (pirmos 2 paneles) tai isvis tie like 5 menesiukai atrodo tokie ilgi... kaip faina mums ir siandien dukrytes palinkejo,bet gal ir dvieju padauzu uzteks,jau dabar paduke,o kai paaugs be galvu su tete liksim 
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-08, 06:56:25 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
|
Quote (aigiun) nors nesu dar daugiavaike, bet uz 5 men tokia tapsiu. mazylis pas mus pasibelde kazkaip netiketai. bet nekilo jokiu kitu minciu kaip tik laukti jo ir sulaukti. o dar kai suzinojau jog bus sunus (pirmos 2 paneles) tai isvis tie like 5 menesiukai atrodo tokie ilgi... Kaip šaunu... 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-01-18, 17:39:43 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Quote (Odeta) Manęs visi jau įkyriai klausinėja apie trečią vaikelį Nesuprantu, jei du pametinukai, tai ir trečias turi būti? Net negalvoju... Labai Tave suprantu, dėl pametinukų, nors reliai vienas dar "idealus vaikas" - pilvelyje - ir pamaitintas, ir šiltai ir neverkia . Niekuomet negalvojau, kad turėsiu du vaikus, man atrodo, kad ir vieno per akis, apie trečią net nenorėčiau galvoti (ir tikriausiai negalvosiu niekada). Šiai dienai kai pagalvoju, kad bus du - ir dar pametinukai iš viso siaubas ima, nes mūsų mažoji ne iš tų ramiųjų vaikų - jau dabar nuo jos verksmo kartais nebežinau ką daryt, o kai bus du...jaučiu verksim trise 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 13:04:21 | Nr. # 13 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Balanda) Vėja, antras vaikelis bus ramus Pamatysi Aš irgi taip manau , nes pas mus irgi taip buvo 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 14:34:11 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
|
Kad taip ir būtų - antraip man šakės - pirksit pieną :D, už kenksmingas vaikų auginimo sąlygas 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 14:37:15 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) pirksit pieną :D, už kenksmingas vaikų auginimo sąlygas Kad arčiau būtum galėtum ir dabar ateit duočiau veltui kasdien po litrą ir 4.8% riebumo , kaip tik kenksmingom sąlygom 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 14:42:06 | Nr. # 16 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) idealus vaikas" - pilvelyje - ir pamaitintas, ir šiltai ir neverkia biggrin Koks fainas jausmas, o kai tas vaikelis spardytis pradės smarkiai, tada aišku, kad ramumui artėja pabaiga Quote (Vėja) jau dabar nuo jos verksmo kartais nebežinau ką daryt, o kai bus du...jaučiu verksim trise smile Bus visko , bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 14:47:55 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Kad arčiau būtum galėtum ir dabar ateit duočiau veltui kasdien po litrą ir 4.8% riebumo , kaip tik kenksmingom sąlygom Gal geriau - rūgpienį - grynas peinas ne mano maisto produktas, mamyt, vaikystėj - "pergėriau"...arba išgėriau savo normą Odeta, tikiu, kad bus visko... Todėl gal kiek ir baisu, kai nežinai kas laukia..
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 14:50:55 | Nr. # 18 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Odeta, tikiu, kad bus visko... Todėl gal kiek ir baisu, kai nežinai kas laukia.. Tikiu, bet viskas jau išgyventa, patirta, bus daug paprasčiau. Patikėk Tu manim 
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 15:05:08 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) O kas man belieka smile Tik tikėti smile 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 15:14:36 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
|
O aš buvau visai nieko prieš prieš trečią vaikutį .... bet daug vaikų turėti -jau prabanga , taip ir nesiryžom , o jei būtų netyčiukas tikrai gimdyčiau .
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 15:16:15 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) o jei būtų netyčiukas tikrai gimdyčiau . Aš irgi net nedvejočiau tokiu atveju... 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 17:26:54 | Nr. # 23 |
administratorė
|
Quote (stebėtoja) jei būtų netyčiukas tikrai gimdyčiau . Šnekėjom su vyru kažkada ta tema... Jei būtų netyčiukas - tai net negalvočiau apie negimdymą 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 17:41:18 | Nr. # 24 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) Manęs visi jau įkyriai klausinėja apie trečią vaikelį Nesuprantu, jei du pametinukai, tai ir trečias turi būti? Net negalvoju... siaubas,nors man irgi negeriau visi sako kad reikia dukrytės o man ir taip gerai..kažkaip norisi du gražiai užaugint ir kažkaip išmokslint,kas nusimato netaip jau ir lengva bus..
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-01-20, 10:44:58 | Nr. # 25 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) o man ir taip gerai..kažkaip norisi du gražiai užaugint ir kažkaip išmokslint,kas nusimato netaip jau ir lengva bus.. Vat būtent, tokiame pragyvenimo lygyje tai....
|
|
| |
|
|
|