Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Suzinok, ar tavo isrinktasis tau skirtas
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:00:07 | Nr. # 1 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-01-07
|
Atliekama diagnostika, kurios metu gausite visus tikslius atsakymus apie sveikatą, meilės, asmeninio gyvenimo reikalus, Jūsų ir kitų žmonių suderinamumą, verslo sferą, palankiausius problemų sprendimo būdus, kitų požiūrį į Jus ir t.t. Diagnostika gali būti atliekama nuotoliniu būdu (pats žmogus ar jo daiktai nereikalingi), o atsakymai pateikiami telefonu, el.paštu, skype ar kitais būdais. Galima atsiųsti savo klausimus įvairiomis dominančiomis temomis. Tai ne burtai, ne magija, ne ekstrasensorika. Informacija gaunama is Visatos, todel zmogaus ar jo duomenu nereikia. SUZINOKITE: - ar žmogus su kuriuo esate yra Jūsų ,,antroji puselė"; - poros suderinamumas;- poros energetinis atitikmuo; - palankiausias laikas santuokai , skyryboms; - asmeninis indėlis į šeimos laimę, sėkmę, gerovę...-dominuojančios emocijos santykiuose,kiek išreikštos; Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt tel. 862059500; 868363757 el.p. registrascom@gmail.com K.Kalinausko 2 b { iš kiemo pusės } Vilnius
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:37:33 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Na, manęs tokia dalykai irgi visai nedomina 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:43:08 | Nr. # 4 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (Odeta) Na, manęs tokia dalykai irgi visai nedomina Na matai as galvoju, gal atsargai koki vyruka prigriebt Juk atsarga gedos nedaro 
Žinutę redagavo Tutti - Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:43:49 |
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 15:45:27 | Nr. # 5 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) Na matai as galvoju, gal atsargai koki vyruka prigriebt wink Juk atsarga gedos nedaro wink A, na tada tai viskas aišku 
|
|
| | |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 16:09:44 | Nr. # 7 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) jei pateikčiau savo duomenis tai tikriausiai pasakytų, kad vienas kitam netinkam ir ilgai neištempsim gal surizikuot , o kai pasakys, kad ne mano puselė tai tada pasakysiu kiek laiko kartu loony jo jo matyt yra patilių žmonių ... Vat būtent, kad yra 
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 21:26:48 | Nr. # 8 |
naujokas (-ė)
|
Savo duomenu pateikti nereikia norint diagnostikos..uztenko zmogaus vardo ir prasymo. is diagnostikos gausite visa jus dominancia informacija, o toliau niekas gi jums nesakys skirtis, tuoktis ar dar kazka daryti..renkates ir sprendziate juk patys 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 21:40:53 | Nr. # 9 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (stebėtoja) jei pateikčiau savo duomenis tai tikriausiai pasakytų, kad vienas kitam netinkam ir ilgai neištempsim gal surizikuot , o kai pasakys, kad ne mano puselė tai tada pasakysiu kiek laiko kartu aš irgi kiek esu skaičius,pagal gimimo metus ir ženklus,mes nesuderinti gyvent kartu,nes būtų baisu bet nieko jau kartu 11m irgi gyvi ir laimingi.. Quote (Laiminge) Savo duomenu pateikti nereikia norint diagnostikos..uztenko zmogaus vardo ir prasymo. is diagnostikos gausite visa jus dominancia informacija, o toliau niekas gi jums nesakys skirtis, tuoktis ar dar kazka daryti..renkates ir sprendziate juk patys sutinku,bet kam klaust ir mokėt nemažus pinigus,jei laikas parodys,o dabar gera kartu.. beja,man atrodo,kad nebeverta atidarinėt naujų temų,tuo pačiu skelbimuku,nes kam buvo smalsu jau pasižvalgė tavo nuorodėlėj,aš irgi buvau..čia šiaip,pastebėjimas..
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 22:28:47 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Mes ir su vyru ,kiek skaiciau visiskai nesuderinami ,na obettaciau ,jau 15 metu kartu ... daug kuom tikiu ,bet siuo atveju ,nea ... jei uzeis koks bzikas ,tai jokie astrologai nepades 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2010-01-08, 08:22:18 | Nr. # 11 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Mūsų pačių mintys - geriausias mūsų gyvenimo atspindys. Vieni žmonės linkę pasiduoti kitų įtakai ir šventai tiki būrėjų, astrologų nuomone, kiti - linkę pasikliauti savo nuojauta, kuri gali būti tikslesnė už visas prognozes...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-01-13, 21:43:40 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) beja,man atrodo,kad nebeverta atidarinėt naujų temų,tuo pačiu skelbimuku,nes kam buvo smalsu jau pasižvalgė tavo nuorodėlėj,aš irgi buvau..čia šiaip,pastebėjimas.. Tiesa, nes jau peršama įkyriai. Ką sudomino, jau perskaitė ir kreipsis.
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 10:49:12 | Nr. # 13 |
naujokas (-ė)
|
tai niekas ir nepersa, as tik informavau apie tokias galimybes (kurios veikia ne tik renkantis antraja puse), o toliau jau, zinoma, kad kiekvienas pats renkasi 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 10:59:19 | Nr. # 14 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Niu, žinokit skaitau ir nesuprantu vieno dalyko...žmogus temą įkėlė į paslaugų skiltį - tai kaip ir normalu, juk nedarė atskiros temos. Be to kai kiti į forumo temas sukelia savo skelbimus Jūs taip audringai nesureaguojat...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 11:38:29 | Nr. # 15 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Vėja) Niu, žinokit skaitau ir nesuprantu vieno dalyko...žmogus temą įkėlė į paslaugų skiltį - tai kaip ir normalu, juk nedarė atskiros temos. Be to kai kiti į forumo temas sukelia savo skelbimus Jūs taip audringai nesureaguojat... bent jau aš neregavau audringai,šiaip pastebėjau,kad kartojas ir tiek,nemanau kad Laiminge, tuo užgavau,jei taip atsiprašau 
|
|
| |
Laiminge |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 14:18:33 | Nr. # 16 |
naujokas (-ė)
|
Tikrai neuzgavai, net nepagalvojau apie tai.. Pati tema priestaringa turbut pasirode, uztai ir kyla tiek diskusiju 
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 17:30:40 | Nr. # 17 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Vėja) Niu, žinokit skaitau ir nesuprantu vieno dalyko...žmogus temą įkėlė į paslaugų skiltį - tai kaip ir normalu, juk nedarė atskiros temos. Be to kai kiti į forumo temas sukelia savo skelbimus Jūs taip audringai nesureaguojat... O kur audras matai? Mes tik pastabios Quote (balandiene) bent jau aš neregavau audringai,šiaip pastebėjau,kad kartojas ir tiek,nemanau kad Laiminge, tuo užgavau,jei taip atsiprašau flowers Aš irgi dėl kartojimosi įspėjau, nes kam kartoti tą patį kelis kartus?
|
|
| |
|
|
|