Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

Gimtadienį švenčia:
artita(47) · karalaitew(41)

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Baldai
inviva Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-11-28, 14:29:21 | Nr. # 1
naujokas (-ė)

nuo: 2009-01-18
žinutės: 14

dovanėlės: 0
Kai ateina laikas remontui ir susimastom. Kokio stiliaus rinktis ir svarbiausia , kad kokybiski ir ilgai tarnautu. Kadangi galiu skirti visam butui tik 7000 lt. ir noriu naturalios medienos .Bandau ieskoti? Ka patarsite ir kaip issirinkti kokybiskus?

Added (2009-11-28, 15:29:21)
---------------------------------------------
O ka manote apie baltarusiskus baldus. Deja tik lova ekspozicijoj turejo ir komoda..
http://interjeruvizija.lt/lovos.php

balandiene Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-11-28, 21:15:43 | Nr. # 2
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
inviva, sveikutė
Quote (inviva)
Kokio stiliaus rinktis ir svarbiausia , kad kokybiski ir ilgai tarnautu. Kadangi galiu skirti visam butui tik 7000 lt. ir noriu naturalios medienos .Bandau ieskoti? Ka patarsite ir kaip issirinkti kokybiskus?

net nežinau kur rast kokybę ir natūrales medžiagas už mažą kaina nes kai sau domėjomės vien svetainei kampas bent iš eko odos nuo 2000lt prasideda,virtuvės spintelės(dažniausiai plokštės)irgi kosminėm kainom nors kokybės atžvilgiu jos labai greit susidėvi:(bet mes radom pigų sprendimą,kadangi mano vyras stalius pats padarys,miegamo lova jau padarė virtuvės spinteles irgi išsimataves,nors gaminsim irgi iš plokštės bet pagal vyro paskaičiavimus ir parduotuvių kainas palyginus,net pusės nereikės mokėt diler vėliau vaikam padarys antro aukšto lovytę,nes draugės vaikui padarė labai džiauges,tiesiog paklausinėk gal ir jūsų pažystamų tarpe yra stalių,kuris paderintų pigesnę mediena(eglės),nors geriausiai gamint iš beržo,guobos,ąžuolo ,bet jau irgi brangsta,nenoriu nugazdint bet tavo nurodytam adresiukį baldai turėtų gerokai viršyt 7000lt ,sėkmės

Vėja Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2009-11-29, 09:14:45 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
O mano patarimas būtų gal kiek kitoks. Ir gal ne visiems priimtinas - ne visada sutinku, kad butą puošia nauji baldai...Atsimenu buvo laikas, kai perėjus per namą kone kiekviename bute rasdavai tokį pat baldų komplektą ar sekciją...Todėl mano manymu neverta investuoti daug pinigų į tokius dalykus. Baldai turi tarnauti žmogui, o ne žmogus baldams. Pirmiausia, žvalgykis praktiškumo, o ne didelio grožio, nors tai neišvengiama...

Tėvai visai neseniai iš draugų gavo minkštą kampelį, jį tiesiog pertraukė nauju gobelenu ir jis įgavo kitokį žavesį...Ir nepasakyčiau, kad jis atrodo senamadiškai ar netinka prie interjero...Kartais galima ir iš senų baldų "išgauti" naujų ir įdomių dalykų...juolab, kad antro tokio varianto pas kitus kažin ar besurasi, o ir namai turės "savo veidą" o ne parduotuvinį...

Jei turi galimybę pasižvalgyk, gal kokie žmonės kažką parduoda pigiau, gal kažkas kažką atiduoda - tai nereškia, kad gali būti blogas, nekokybiškas daiktas, tiesiog - gal jie nori atsinaujinti ir jis paprasčiausiai jiems nereikalingas.

Gal turi draugių, kurios dekupažu Tau galėtų kažkokį seną baldelį atnaujinti...

Kitas variantas, daug kantrybės žvalgantis internete - ieškant akcijų, lankantis parduotuvėse...galbūt verta atsižvelgti ir į Balandienės pasiūlymą kreiptis į kokį stalių...

Nijolea Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-13, 15:35:12 | Nr. # 4
naujokas (-ė)

nuo: 2011-05-13
žinutės: 1

Sveiki forumiečiai. Na pas mus irgi kaip ir pas kitus ribotas biudžetas baldams. Noriu paklausti tokio klausimo, gal kažką galite parekomenduoti. Man patiko tokie odiniai minkšti baldai ir dabar ieškau kas galėtų tokius pagaminti nebrangiai.
Gal žinote kas greitai, kokybiškai ir nebrangiai gamina? Dėkoju.

Žinutę redagavo Nijolea - Penktadienis, 2011-05-13, 15:44:57

Robertas93 Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2012-05-16, 12:20:55 | Nr. # 5
naujokas (-ė)

nuo: 2012-05-15
žinutės: 1

Sveiki forumiečiai. Na pas mus irgi kaip ir pas kitus ribotas biudžetas baldams. Noriu paklausti tokio klausimo, gal kažką galite parekomenduoti. Man patiko tokie odiniai minkšti baldai ir dabar ieškau kas galėtų tokius pagaminti nebrangiai.
Gal žinote kas greitai, kokybiškai ir nebrangiai gamina? Dėkoju.

Žinutę redagavo Robertas93 - Trečiadienis, 2012-05-16, 13:22:39

krafce Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2012-06-02, 14:38:11 | Nr. # 6
naujokas (-ė)

nuo: 2012-05-25
žinutės: 2

[quote=Robertas93]Sveiki forumiečiai. Na pas mus irgi kaip ir pas kitus ribotas biudžetas baldams. Noriu paklausti tokio klausimo, gal kažką galite parekomenduoti. Man patiko tokie odiniai minkšti baldai ir dabar ieškau kas galėtų tokius pagaminti nebrangiai.
Gal žinote kas greitai, kokybiškai ir nebrangiai gamina? Dėkoju.[/quote]
Aš irgi noriu paklausti to pačio..

robertaber Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2015-05-21, 08:14:45 | Nr. # 7
naujokas (-ė)

nuo: 2015-05-21
žinutės: 2

Tikrai kokybiški
<a class="link" href="http://www.siguldosbaldai.lt/"
rel="nofollow" target="_blank">baldai</a>

Okei Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2015-05-24, 18:39:45 | Nr. # 8
klubo narys (-ė)

nuo: 2015-05-21
žinutės: 11

Man geri "gintaro baldai"

vilita30 Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2015-05-24, 19:19:57 | Nr. # 9
klubo narys (-ė)

nuo: 2015-05-09
žinutės: 12

Sutinku "gintaro baldai"visai nieko

MarijaMar123 Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2018-04-18, 09:21:54 | Nr. # 10
naujokas (-ė)

nuo: 2018-04-12
žinutės: 3

Sveikos,

esu vieniša mama ir jau 5 mėnesį kaip laukiuosi. Tačiau kaip tik dabar atsitiko taip, kad reikia persikraustyti. Pati baldų ir daiktų tai jau tikrai, kad netampysiu. Todėl pagalvojau samdyti tuo užsiimančią įmonę ( http://www.adrem.lt/lt/paslaugos/transportavimas/perkraustymo-paslaugos/perkraustymo-paslaugos-vilniuje. Ką jūs manote, ar teko su tuo susidurti? Kaip dirba tokias paslaugas teikiančios įmonės? Įdomi jūsų nuomonė, nes nesinori, kad sugadintų ar sulaužytų daiktus.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp