Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Spausdintuvas
arija Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-23, 20:17:51 | Nr. # 1
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Sveikos, agree
Noriu, pasidalinti su jumis, nuotaikomis įsigijus nuotraukų spaudintuvą :applause:. Gal kas iš jūsų puls šaukti fuiii brangu, neekonomiška ir t.t. confused , tačiau bent jau man šis daikčiukas suteikė daug gerų emocijų applause
Atrodo šis įsigytas technikos stebūklas taip:

Na kadangi seniau esu dariusi nuotraukas ir tam reikėdavo įvairių pribumbasų, tai šis daikčiukas tikrai džiugino savo kompaktiškumu chupa nedidukas, o padaro daug applause
Žiūrint kainos atžvilgiu nuotraukos savikaina gaunasi 0.89 centai (imant 100 lapų pakuotę), na jei lyginti su ineto kainomis tai gana brangu confused bet labai smagu pank

Balanda Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-23, 20:31:21 | Nr. # 2
administratorė

dovanėlės: 36
Nors aš, jaučiu, niekada nepirkčiau tokio daikčiuko, bet kaip sakoma, kiekvienam savo.... Jei tau jis naudingas, tai valio
O kokia nuotraukų kokybė? Ar galima pasirinkti, kokias daryti - matines ar blizgias?

arija Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-23, 20:40:02 | Nr. # 3
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Na nuotraukos gaunasi jėginės applause (aišku pagal fotiką lol kuris nėra labai jau geras), na man tai liuks confused Spausdinom pakol kas tik blizgias, bet galima padaryt ir matines ok

Žinutę redagavo arija - Antradienis, 2008-12-23, 20:40:55

stebėtoja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 13:09:45 | Nr. # 4
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

va radau temelę kuri beroda man paskutiniu metu labai aktuali
Kaprizijas mano spausdintuvas , noriu naujo ir labai idomu , kokius spausdintuvus jūs naudojate, kokia kaina naujų dažų kasečių ir koiam laikui užtenka ?
dabar turiu HP 1610 tai spausdintuvas , kopijuoklis ir skeneris kartu , bet rašalo kasetės brangokos , vienos kaina apie 80lt , juodos man užtenka pusmečiui , jei nespausdinu nuotrauku ...

arija Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-04-04, 09:50:08 | Nr. # 5
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Pas mus rastam spausdint stovi lazerinis HP 1018, nors jau ir senuks, bet liuks biggrin kasete nešam užpildyt, jos pakanka 500 lapų, pakol kas neplanuojam keist 1tooth

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp