Spausdintuvas
|
|
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-23, 20:17:51 | Nr. # 1 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Sveikos, Noriu, pasidalinti su jumis, nuotaikomis įsigijus nuotraukų spaudintuvą :applause:. Gal kas iš jūsų puls šaukti fuiii brangu, neekonomiška ir t.t. , tačiau bent jau man šis daikčiukas suteikė daug gerų emocijų Atrodo šis įsigytas technikos stebūklas taip: Na kadangi seniau esu dariusi nuotraukas ir tam reikėdavo įvairių pribumbasų, tai šis daikčiukas tikrai džiugino savo kompaktiškumu nedidukas, o padaro daug Žiūrint kainos atžvilgiu nuotraukos savikaina gaunasi 0.89 centai (imant 100 lapų pakuotę), na jei lyginti su ineto kainomis tai gana brangu bet labai smagu 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-23, 20:31:21 | Nr. # 2 |
administratorė
|
Nors aš, jaučiu, niekada nepirkčiau tokio daikčiuko, bet kaip sakoma, kiekvienam savo.... Jei tau jis naudingas, tai valio O kokia nuotraukų kokybė? Ar galima pasirinkti, kokias daryti - matines ar blizgias?
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2008-12-23, 20:40:02 | Nr. # 3 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Na nuotraukos gaunasi jėginės (aišku pagal fotiką kuris nėra labai jau geras), na man tai liuks Spausdinom pakol kas tik blizgias, bet galima padaryt ir matines 
Žinutę redagavo arija - Antradienis, 2008-12-23, 20:40:55 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-19, 13:09:45 | Nr. # 4 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
va radau temelę kuri beroda man paskutiniu metu labai aktuali Kaprizijas mano spausdintuvas , noriu naujo ir labai idomu , kokius spausdintuvus jūs naudojate, kokia kaina naujų dažų kasečių ir koiam laikui užtenka ? dabar turiu HP 1610 tai spausdintuvas , kopijuoklis ir skeneris kartu , bet rašalo kasetės brangokos , vienos kaina apie 80lt , juodos man užtenka pusmečiui , jei nespausdinu nuotrauku ...
|
|
| |
|