Forumas Atvirukai



Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +


Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien


Vardadienį švenčia:


-PASVEIKINK-


Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės


  • Page 1 of 1
  • 1
Patiekalai iš grybų
Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-14, 11:02:18 | Nr. # 1
ištikima klubo narė


nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Na, moteriškės - grybautojos ir joms prijaučiančios dalinkitės savo grybų patiekalų, konservavimo receptais..
 
Vėja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-14, 11:04:10 | Nr. # 2
ištikima klubo narė


nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Mano recepčiukas (anytos firminis):

Nuvalytas rudmėses pavoliojame miltuose, dedame į aliejumi įkaitintą keptuvę, pabarstome druska. Apvartaliojam, kaip blynus. Iškeptas užsidedam ant juodos duonos riekelės ir kertam... smile

 
stebėtoja Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-14, 16:58:28 | Nr. # 3
ištikima klubo narė


nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Išverdame grybus , (nesvarbu kokius , kad tik be taškučių būtų ) pakepiname svogunus , pridedame priekonių , pomidorų padažo , viską sumaišome su grybais ir patroškiname.Tada karštus dedame į stiklainius ir uždarome metaliniais dangteliais . Labai skanu būna , tik atsidarai ir valgai eating
 
arija Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-09-14, 17:12:54 | Nr. # 4
ištikima klubo narė


nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
Mes paprastai darom, nuvalytus pjaustom in keptuvę, čirškinam sviestuke, svogūniuko inpjaustom, grietinikės idedam, patroškinam ir niam niam biggrin Jei turim idedam kalafioro ok2
 
stebėtoja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-15, 11:45:11 | Nr. # 5
ištikima klubo narė


nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Galima kepti net kotletus iš grybų :
grybus sumalti mėsmale tik paimti retesnį sietuką , sumalti svogūna , įmušti kiaušinį , įberti šiek tiek miltų , dėti mėgiamus prieskonius , gaunasi tokia nei tiršta , nei skysta pliurzė , tai va ją reikia kabinti šaukštu ir dėti į keptuvėje įkaitusius riebalus . galima iškeptus patiekti su padažu ir bulvių koše ... skanu tik nereikėtų prisikirst nakčiai , sako nuo grybų blogi sapnai sapnuojasi 1tooth
 
Murlyka Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2010-09-15, 13:04:16 | Nr. # 6
ištikima klubo narė


nuo: 2009-03-22
žinutės: 675

vieta: Kaimas.
vaikai: Gabija
dovanėlės: 12
mmmmmniam, seiles renkas, tuoj prades drykt.... mes grybus ruosiam paprastai, isverdam, iskepam, patroskinam grietinej su svogunu, druska ir pipirais, tada valgom su bulbom arba juoda duona... vairgsai tie, kurie nespeja pribegt prie stalo 1tooth
 
Tutti Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2010-09-18, 07:39:34 | Nr. # 7
klubo narys (-ė)


nuo: 2008-11-05
žinutės: 1190

vieta: Ten kur jura osia
dovanėlės: 6
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia


Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų



Hosted by uCoz man ftp