Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

• Page 1 of 1
  • 1
Šiluma ir jaukumas Jums ir Jūsų namams
dodone Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2012-11-08, 19:12:59 | Nr. # 1
naujokas (-ė)

nuo: 2012-11-07
žinutės: 2

dovanėlės: 0
Sveiki,
Mano laisva minutėlė ir virbalai, vąšelis bei siūlų kamuoliukas - neatsiejami dalykai. Mėgstu rankdarbiauti su šiais įrankiais, tad pamąsčiau taip vieną gražią dieną - kodėl gi savo mažais darbeliais nepasidalinus su visais, ir svarbiausia su tais, kuriems toks laisvalaikio praleidimo būdas ne labai prie širdies, bet turėti, nešioti rankomis sukurtus darbelius patinka ir mėgsta.
Tad siūlau įsigyti mano sukurtų darbelių, ar prašyti sukurti kažką pagal jūsų norus ir pageidavimus. Tokiu atveju, bendrom jėgom, atsiras kažkas nepaprasto ir nuostabaus. Aišku, nesu visiška profesionalė, nors mezgu jau beveik 4 metus, bet jei jau pamatysiu, kad man kazkas neiveikiamo, taip ir pasakysiu..
Darbelius galiu siųsti į bet kurį Lietuvos, ar net užsienio kampelį. (Žinoma, siuntimo išlaidas būtų smagu jei apmokėtumėte Jūs).
Jei turite klausimų, pasiūlymų ar pan. kreipkitės ir rašykite AŽ.
Jei norite pamatyti, mano šiuo metu laisvus, ir jau nebe labai laisvus, iki šiol sukurtus darbelius, tai galite padaryti, mano kukliame, FB puslapėlyje....
https://www.facebook.com/pages/%C5%A0iluma-ir-jaukumas-Jums-ir-J%C5%ABs%C5%B3-namams/152055568224334

Added (2012-11-08, 19:12:59)
---------------------------------------------
Visų pirma, tai atleiskit, bet nelabai aš moku, čia nuotraukyčių įkelti. Gal kuri galėtų trumpą paaiškinimą, kaip tai reikėtų padaryti. Ar gal, kai naujokė esu, nelabai tokių funkcijų turiu. Na tai kol kas bent jau nuorodėles, gal nesunku bus pasispausti.. smile
Laisvos kojinytės mažiukui leliukui ar lėlytei, kurios, laukia, kad galėtų sušildyti kojytes..
[img]http://server5.manodrabuziai.lt/uploads/forum_photos/712/819/712819.JPG?1351237816[img]

Vėliau, jei pavyks, pabandysiu sukelti ir kitus laisvus darbelius. smile

• Page 1 of 1
  • 1
Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp