Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Paveikslai, metrikai
| |
karalaitew |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-20, 15:26:43 | Nr. # 1 |
naujokas (-ė)
nuo: 2009-01-20
vieta: Šiauliai - Radviliškis
vaikai: Faustas
|
labutis, siuvinėju kryželiu įvairius paveikslus, metrikus bei kitas smulkmenas..
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-20, 15:28:32 | Nr. # 2 |
administratorė
|
Labukas, karalaitew Gal turi pavyzdėlių? Labai norėtume pažiūrėti Tavo darbelius 
|
|
| |
karalaitew |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-20, 15:34:49 | Nr. # 3 |
naujokas (-ė)
|
[img]http://karalaitew.gallery.ru/watch?a=BT1-bB3V[/img]
Žinutę redagavo karalaitew - Antradienis, 2009-01-20, 15:35:43 |
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-20, 16:01:30 | Nr. # 4 |
administratorė
|
karalaitew, jei nori įdėti nuorodą, spausk "http://" Beja, labai gražūs darbeliai 
|
|
| |
karalaitew |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-01-20, 16:08:28 | Nr. # 5 |
naujokas (-ė)
|
Quote (Tinakris) Beja, labai gražūs darbeliai aciukas 
|
|
| |
ingalauskiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-21, 15:58:53 | Nr. # 6 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2009-01-15
vaikai: Rugile,1996 02 03
|
man tai labai patiko siuvineti.kai buvau pas drauge Ispanijoj,pamaciau jos darbus ,uzsidegiau noru pabandyt pirma darbeli gavau dovanu,toki maziuka,tai geit susitvarkiau ir visai graziai gavosi o antra nusipirkau toki gan nemaza ir sunkoka bet dabar jau isivaziavau ir nieko.jau bus beveik metai kaip as ji siuvineju(issiuvinejau daugiau negu puse) truputi retai as ji paimu i rankas,vis laiko maza.kai pabaigsiu,butinai atsiusiu jums parodyt savo ta grozi ivertinsit .galima tokius darbelius daryt is is nuotrauku.tik as nezinau ar Lietuvoj taip kur nors daro .drauge dare tevui paveiksla is jo foto.nunesi i ta parduotuve foto,tau ja perkelia ant medziagos,tokio dydzio kokio tu nori,parenka siulus,padaro schema.nu zinokit atrodo fantastiskai o ir tokia dovana artimam zmogui tai nepakartojama manau,nors darbo aisku daug,bet manau verta.....as kai sita paveiksla baigsiu,bandysiu daryt is dukrytes foto 
|
|
| |
karalaitew |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-01-21, 16:11:18 | Nr. # 7 |
naujokas (-ė)
|
Quote (ingalauskiene) man tai labai patiko siuvineti.kai buvau pas drauge Ispanijoj,pamaciau jos darbus ,uzsidegiau noru pabandyt pirma darbeli gavau dovanu,toki maziuka,tai geit susitvarkiau ir visai graziai gavosi o antra nusipirkau toki gan nemaza ir sunkoka bet dabar jau isivaziavau ir nieko.jau bus beveik metai kaip as ji siuvineju(issiuvinejau daugiau negu puse) truputi retai as ji paimu i rankas,vis laiko maza.kai pabaigsiu,butinai atsiusiu jums parodyt savo ta grozi ivertinsit .galima tokius darbelius daryt is is nuotrauku.tik as nezinau ar Lietuvoj taip kur nors daro .drauge dare tevui paveiksla is jo foto.nunesi i ta parduotuve foto,tau ja perkelia ant medziagos,tokio dydzio kokio tu nori,parenka siulus,padaro schema.nu zinokit atrodo fantastiskai o ir tokia dovana artimam zmogui tai nepakartojama manau,nors darbo aisku daug,bet manau verta.....as kai sita paveiksla baigsiu,bandysiu daryt is dukrytes foto šiaip aš tą programą turiu.. na, ant medžiagos nemoku užkelt, bet iš foto padaryt schemą ir parinkti spalvas gali ta programa..lauksiu pasirodant, patinka man siuvinėti paveikslai 
|
|
| | |
Evilija |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-16, 21:01:12 | Nr. # 9 |
naujokas (-ė)
nuo: 2009-06-16
|
Siaip ir as esu uzkabinta ant siuvinejimo pastaruoju metu.. Savaitgali pabaigiau Dimentions White Magic paveiksla... beliko sutvarkyti ir ireminti.... O siaip tai siuvineju pagrinde didesnius darbelius, nes labai nemegstu smulkmenu... O siaip tai mano rankdarbynai nelabai kas ipatingo.... Kadangi esu forume naujoke, tai nezinau, kaip ideti nuoroda, tai nukopijuosiu priejima i savo albuma http://s289.photobucket.com/albums/ll225/evilija/ Gal bus kam akeles paganyti...
|
|
| |
minimi |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2009-06-16, 21:50:52 | Nr. # 10 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-18
vieta: kaunas
vaikai: justas
dovanėlės: 32
laimėjimai:
|