Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Pradinukai
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2008-09-07, 15:46:39 | Nr. # 1 |
administratorė
|
Pakalbėkime apie mokyklas, mokytojas ir mokslus pradinėse klasėse 
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-09-29, 18:53:23 | Nr. # 3 |
administratorė
|
O kaip mokytoja? Ar gera? Kiek žinau, labai priklauso, kokia mokytoja yra - ar gera, ar pikta...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-09-29, 19:10:45 | Nr. # 4 |
administratorė
|
Matai, klausiu, nes vyro sūnus, kai mokėsi pradinėse klasėse, buvo labai nervuota mokytoja ir jį labai gąsdindavo jį. Todėl, jis apsisprendė geriau mokytis ispanijoje (išvažiavo su motina) 
|
|
| |
Ksk |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-09-29, 19:20:13 | Nr. # 5 |
naujokas (-ė)
nuo: 2008-09-29
vieta: Kownas
|
Ui ne, harpijų pas mus nėra viskas ribose
|
|
| | |
Ksk |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-09-29, 19:44:50 | Nr. # 7 |
naujokas (-ė)
nuo: 2008-09-29
vieta: Kownas
|
taip. O nervinis stovis vaikučiui labai svrbus
|
|
| | |
mildute |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2008-10-04, 17:16:03 | Nr. # 9 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-10-03
vieta: Palanga
vaikai: vaiku turiu Ugne ir Paulius
|
Mano sunus jau eina i antra klase .Manau ,kad pirma zingsni turi padaryti tevai ,padeti ismokyti skaityti ,ir skaiciuoti .as saviski ziauriai lauziau kad ismoktu skaityti ,skaiciuott .bent jau pradzia. O dabar visai nieko mokinasi ,bent jau kolkas ,nezinau kaip bus penktoje klaseje ,nes ten viskas kitaip . Tau siuliciau griebk kol siltas .
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-17, 20:55:29 | Nr. # 11 |
administratorė
|
Mano vyresnėlė pradės eiti į mokyklą 6 metų. Manau, kad dar metus nelauksim, nes viską moka - skaityti, skaičiuoti, rašyti. Dabar eina į paruošiamąją grupę, tai jau nelabai ji ten ką turi veikti 
|
|
| |
Viktorija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-17, 21:20:23 | Nr. # 12 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-09-04
vieta: Šiauliai
|
Quote (Tinakris) Mano vyresnėlė pradės eiti į mokyklą 6 metų. Manau, kad dar metus nelauksim, nes viską moka - skaityti, skaičiuoti, rašyti. Dabar eina į paruošiamąją grupę, tai jau nelabai ji ten ką turi veikti Gabi mergaitė , kad taip iki 12 klasės 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-17, 21:56:46 | Nr. # 13 |
administratorė
|
Quote (Viktorija) kad taip iki 12 klasės Taip, būtų gerai Nors šiaip yra tinginėlė, bet mokytis jai patinka 
|
|
| |
Žuveliukė |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-17, 22:47:37 | Nr. # 14 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-10-17
|
Tinakris,o kaip užduotis atlieka? noriai? Maniškiu trūksta susikaupimo ir atsakingumo jam pirma pramogos,pramogos... turiu primint,kad reik nd atlikt. Nors matematika ir pasaulio pažinimas gerai,bet nemėgsta lietuvių kalbos užduočių...
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2008-10-17, 22:55:32 | Nr. # 15 |
administratorė
|
Quote (Žuveliukė) Tinakris,o kaip užduotis atlieka? noriai? Na, tiesą pasakius, gal susikaupimo ir trūksta Pvz., pasiima užduočių knygutę kur reikia apibraukyti paveikslėlius iš taškučių. Iš pradžių lyg ir patinka, bet po kiek tai laiko jai atsibosta, nesusikaupia iki galo... Užtat jai patinka skaityti. Skaito tikrai daug - pasakas, žurnaliukas, knygeles Na, ji dar maža, gal iki mokyklos dar susikaups 
|
|
| |
Žuveliukė |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 11:22:15 | Nr. # 16 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-10-17
|
Quote (Tinakris) Užtat jai patinka skaityti. Skaito tikrai daug - pasakas, žurnaliukas, knygeles O tai jau gerai O ar pakankamai savarankiška? Aš sūnui vis turiu baksnot pirštu ,kad ką padarytų Jau nemažas sakyčiau,bet tas išsiblaškymas... ryte kartais būdavo apsirengia ir prie durų jau,sakau: - o kuprinės nereik? Atsako -ai pamiršau.. 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 11:28:38 | Nr. # 17 |
administratorė
|
Quote (Žuveliukė) O ar pakankamai savarankiška? Manau ir jai šiek tiek trūksta savarankiškumo Vis tikiuosi, kad dar maža ir ateitį surimtės, susikaups... Na, šiaip ji gali viską pati pasidaryti, kai jai nuotaika yra, bet šiaip, sakyčiau labiau ji tinginiukas 
|
|
| | |
Balanda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2008-10-20, 12:28:23 | Nr. # 19 |
administratorė
|
Quote (Žuveliukė) Kad tik tinguliukas dingtų Labai tikiuosi, kad praeis jai tas tinginiukas Quote (Žuveliukė) Tik ,kad suvoktų,kad m-kla ne darželis Tai, manau, su laiku turi įvykti... 
|
|
| |
Ašai |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2008-11-12, 09:48:09 | Nr. # 20 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-08-27
vieta: Klaipėda
|
Mano vyresnėlė eina į antrą klasę, mokslai jai sekasi puikiai. Yra labai žingeidi, smalsi. Lanko krūvas papildomų užsiėmimų. Ji taipogi išėjo į pirmą klasę mokėdama skaityt, rašyt ir tt. Bet mokykloje vis tiek buvo ką veikt. Prieš pirmą klasę per susirinkimą tiek mokytoja, tiek psichologė, tėveliams kalbėjo apie vaikų brandumą mokyklai. Brandumas mokyklai tai ne tai kad moka vaikas skaityt rašyt ir tt, o psichologiniai faktoriai, tokie kaip dėmesio sukaupimas, išlaikymas, savarankiškumas, bendravimo ypatumai ir tt -nepamenu dabar.... mano mažylei dabar 5,5 m. ji pilnai skaito, rašo, skaičiuoja, moka dar visokiausių gudrių dalykų, gana neblogai sukaupia dėmesį, yra gana didelio ūgio ir jau iškrito 2 dantukai Bet aš net nesvarstau jos leisti į mokyklą sekančiais metais (jai bus tada 6,5), nors jos darželio auklėtojos vis sako, kad vesčiau. Bet aš turiu savo nuomonę ir jos nekeisiu.
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-13, 09:56:17 | Nr. # 21 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-13
|
Labutis jungiuosi ir aš prie jūsų . Auginu sūnelį, kuris keliauja į pirmą klasę. Kai pradėjome eiti į mokykla, maniškis vaikinas mokejo skaičiuot, t.y. atimt ir sudėt 10 ribose, rašyt spausdintinėm iš klausos, o skaityt , nė velnio. Skaitymas buvo pats baisiausias dalykas pačioj pradžioj, sunkiai sekėsi, reikėjo dirbt daug, atrodo buvo klasėj prasčiausiai skaitantis, bet galiu tik pasidžiaugt jau pakilome į antrą lygį tarp klasės draugų (klasėj yra 3 lygiai, pagal kuriuos mokinasi vaikučiai skaityt), kaip bus toliau nežinau. Galiu pasakyt, kad mūsų sąsiuvinuokuose šiuo metu labai trūksta tvarkos , niekaip neišeina jos palaikyt, prisibraukom, prisiterliojam. Na o mokytis - patinka kol kas. Na o mažoji, kuriai bus greit 5-ri labai noriai mokosi skaityti, ima broliuko knygutes ir mokinasi. Labai patinka pasakos, tiesa ji išsirenka tas knygeles, kuriose raidelės didelės ir skaito , tikiuosi, kad tai nepraeis greit ir mokykloje nebus sunku, bent jau su šiuo dalyku.
|
|
| |
Ašai |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2008-11-13, 10:11:48 | Nr. # 22 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-08-27
vieta: Klaipėda
|
Lašas, šaunūs tavo vaikučiai 
|
|