Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Anekdotai
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:14:31 | Nr. # 51 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
• Visi poeto eilėraščiai buvo rimuoti, kas kitiems poetams retai pasitaiko. • Po to, kai Oneginas išvažiavo, Tatjana dažnai lankydavosi jo kabinete ir palaipsniui tapo moterimi. • Ant ežero kranto melžėja melžė karves, o vandenyje viskas atsispindėjo atvirkščiai... • Mergaitės ėjo sniegu ir draugiškai girgždėjo kojomis. • Komjaunuoliai darbavosi dieną ir naktį, nepadėdami rankų, nesikeldami iš patalo. • P. Širvio gyvenimo tikslas ir draugas Nr. 1 buvo Nemunas. • Poetas buvo suaugęs su namais ir kloniais. • J. Marcinkevičius gąsdina skaitytoją daugtaškiu. • Antrame eilėraščio posme vaizdas apsisuka ir grįžta į praeitį. • Skaitytojas sužino apie namus, kuriuose ir tūno lyrinis subjektas. • Visai neseniai Lietuvoje augo graži, didinga gėlė – tai Vytautas Mačernis. • Vidurnakčio tyloj išsiskleidė Antano Baranausko pumpuras.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:15:15 | Nr. # 52 |
ištikima klubo narė
|
Aš, vyriškas organas, prašau padidinti man algą kadangi: 1. dirbu fizinį darbą; 2. dirbu dideliam gylyje; 3. dirbu galva; 4. dirbu savaitgaliais ir švenčių dienomis; 5. dirbu padidintos drėgmės sąlygomis; 6. dirbu naktimis; 7. dirbu tamsiose patalpose be ventiliacijos; 8. dirbu prie aukštų temperatūrų; 9. yra didžiulė rizika susirgti infekcinėmis ligomis. Administracijos atsakymas: Jūsų prašymas buvo išnagrinėtas ir atmestas kadangi: 1. jūs nedirbate 8 val. be pertraukos; 2. užmiegate darbo vietoje po aktyvaus darbo; 3. ne visada patenkinate vadovybės prašymus; 4. kartais vaikštote po kitus skyrius; 5. nesilaikote tvarkos bei švaros darbo vietoje pasibaigus darbui; 6. neišvengiate saugos taisyklių pažeidimų - nesinaudojate apsaugos priemonėmis; 7. jus neišreiškiate noro dirbti dvi pamainas iš eilės; 8. kartais paliekate darbo vietą nebaigęs darbo; Beje, jus pastoviai atsinešate du įtartinus ryšulius...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:15:45 | Nr. # 53 |
ištikima klubo narė
|
Jaunas katalikų kunigas atlieka išpažintį: - Tėve, nusidėjau su viena parapijiete... - Ar tik ne su Petraitiene? - Negaliu to sakyti, tai būtų negarbinga... - Tai gal su Kulgaudyte? - Na, negaliu to pasakyti, išpažįstu savo nuodėmes... - Tai gal su Andriejauskiene? - Tikrai negaliu to sakyti... - Na, tiek jau to. Sukalbesi trisdešimt sveikų marijų ir tris savaites nelaikysi mišių. Taigi, išeina jaunasis kunigėlis iš bažnyčios po išpažinties, ir susitinka draugą. - Na, kaip? Kuo baigėsi?- klausia jis kunigėlio. - Geriau negu tikėjaus: gavau tris savaites atostogų ir tris naujus adresus!
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:19:23 | Nr. # 54 |
ištikima klubo narė
|
Kai užaugsiu, pradėsiu eiti į mokyklą, ten susirasiu gražuolį jaunikį ir pagimdysiu sūnelį. Tai džiaugsis mama – net išprotės! Močiutė man gimtadieniui nupirks baltą suknelę iki žemės, baltus batelius ir karūną.Aš su princu pašoksiu ir tapsiu nėščia. Kai mano mama pagimdys vaikelį, galėsime įsigyti šuniuką. Ji vis tiek sėdės namie, nieko neveiks… Ir iš kur tie tėvai sužino, kiek jų vaikui metų… Mama, tavo pilve vaikučiui liūdna, jis ten vienas. Imk, nuryk žaisliuką iš „KINDER“ siurprizo, kad turėtų kuo pažaisti ir mažiau spardytųsi. Pasikvepinsiu tais nuostabiais smirdančiais mamos kvepalais ir eisiu į kiemą. Visi berniukai iš koto išvirs… Labai norėčiau, kad mama pagimdytų man sesę, tik vyresnę… Žinau, kad kai užaugi, reikia vesti. Bet nenoriu gyventi su kita moterimi – ji net nežinos, kokias dėliones man pirkti. Žinai, aš labai bijau – tėtė sakė, kad su mama pirks naują vaiką. O kai jis pirko naują mašiną, tai seną pardavė… Kaip aš patekau į tavo pilvelį? Tu mane prarijai? Ne? Tai per užpakalį susigrūdai? Kai užaugsiu, nebeturėsiu už ko tekėti. Už tėčio negalima, jis su mama, už senelio negalima – jis su senele. Visus gerus jau išrankiojo
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:33:23 | Nr. # 55 |
ištikima klubo narė
|
Važiuoja traukiniu vienoje kupė gruzinas ir moteris su vaikeliu... Po kiek laiko moteris bando krūtimi pamaitinti vaikelį, bet tas nenori: - Na valgyk mažute, imk, nes tam dėdei atiduosiu... Taip vieną kartą, kitą kartą, o vaikas vis nevalgo: - Na imk už papuko, nes tam dėdei atiduosiu.... Gruzinas po eilinio bandymo pamaitinti nesusilaiko: - Nu miergyna, jūs apsispreskite pagaliau, nes aš jau trečią sustojimą praleidžiu...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:33:50 | Nr. # 56 |
ištikima klubo narė
|
Uodega: „Ji pritaisyta gyvūnams iš užpakalio. Pavyzdžiui, kur baigiasi karvė, tai ji prasideda“ (Olia Lučkova, 4 metai) Laimė: „Vaikams ji būna pusė per pusę, kadangi mama tai bara, tai ledus perka“ (Zulfija Chakimova, 8 metai) Televizijos serialai: „Jie daugiausia patinka moterims, kadangi ten vyksta daug visokių nuostabių dalykų. Pavyzdžiui, vyrus žudo ne po vieną, o po kelis iš karto“ (Arina Tabakova, 7 metai) Skalbimo milteliai: „Paprastai juos pila į skalbimo mašiną. Tačiau kas bus, jeigu jų įpilti į sriubą, aš nežinau, nes dar nebandžiau“ (Daša Ušakova, 8 metai) Stiuardesė: „Ji būtinai turi būti liesa. Nes jeigu ji būtų stora, tai lėktuve įstrigtų tarp sėdynių praėjime. Pilotui tektų ateiti ir išstumti ją per visą praėjimą, o tai nelabai patogu“ (Daša Levina, 7 metai) Pilvas: „Tai labai svarbi žmogaus vieta. Ten sudedami makaronai, kompotas, barščiai. Tarp viso šito tenai dar kažkur ir širdis yra“ (Galia Šaulova, 5 metai) Elektrinis arbatinukas: „Jo į žygius neima, kadangi miške yra sunku rasti elektros rozetę“ (Julia Pankova, 7 metai) Nemiga: „Ji būna jaunamartėms prieš vestuves. Guli ji naktį ir galvoja: „O kokia rytoj bus mano suknelė? Graži, ar negraži? O svarbiausia - koks rytoj bus mano vyras?“ (Maša Sinelnikova, 7 metai) Aristokratai: „Jeigu jiems pasiūlyti pašvinkusią mėsą, ar sužiedėjusią duoną, arba sugižusį pieną, tai jie paprastai atsisako. Sako, kad šito nemėgsta. Tokie jie inteligentiški žmonės“ (Julia Šutilova, 7 metai) Būrimas: „Iš pradžių aš galvojau ištekėti už Jašos, bet vėliau nusprendžiau išsiburti, ar man netekėti už Liovos. Gavosi, kad geriau man draugauti su Antonu“ (Maša Solnceva, 6 metai) Gurmanas: „Tai žmogus, kuris gali iš skonio nustatyti, ko trūksta. Pavyzdžiui, pavaišinsite jį pyragu, jis paragaus ir pasakys: „O kur iš pyrago avietės dingo?“ (Marina Sokolskaja, 9 metai) Džentelmenas: „Tai tas pat, kas ir ledi, tiktai vyras“ (Tolia Mirnyj, 6 metai) Maistas: „Skaniausiai tai pavyksta močiutei. Mama irgi neblogai gamina. Užtat tėtis duoną gerai raiko“ (Vera Kustejeva, 7 metai) Žmona: „Tai mergaitė, kuri gamina vyrui pietus, skalbia marškinius ir prižiūri jo vaikus“ (Andrej Pičugin, 6 metai) Vyras: „Su šiuo žodžiu sunku, kadangi su juo labai daug rūpesčių... Išlaidos didelės. Šis žmogus gali tave ir nuvilti: pavyzdžiui, iš pradžių jis buvo geras ir gražus, o po to, kai jūs su juo susituokėtete, jis tapo piktas ir storas.“ (Kiril Abakumov, 7 metai) Jaunikis: „Taip dėdes vadina iki tol, kol jie apsiveda. O po to, kai jie apsiveda, juos jau vadina visokiais kitokiais įvairiais žodžiais“ (Ania Glebova, 9 metai) Įsimylėjęs: „Pavyzdžiui, vyras paskui žmoną vis vaikščioja, vaikščioja, akių nuo jos nenuleidžia visą dieną. Tada jinai pradeda spėlioti, ar tiktai jis jos neįsimylėjęs“ (Marina Kazakova, 8 metai) Intuicija: „Tas, kas ją turi, tas prie durų priėjęs iš karto žino, kas jo už jų laukia. Dėl to jis iš anksto išsitraukia pistoletą ir įėjęs iš karto be žodžių pradeda šaudyti“ (Fedia Voroncovas, 8 metai) Kruizas: „Tai tokia kelionė, po kurios vyrams ir moterims dažnai tenka tuoktis“ (Lena Radkovskaja, 7 metai) Manekenė: „Tai tokia sunki profesija, kadangi reikia visą laiką laikytis dietos ir greitai nusirenginėti“ (Irina Mazunova, 9 metai) Avižinė košė: „Labiausiai ją mėgsta anglai. Kaip jie valgo tą šlykštynę, supratimo neturiu“ (Tania Kuzminskaja, 9 metai) Poetas: „Pas jį mūza ateina, o po to vėl išeina. O jis pusiau patenkintas, pusiau nusivylęs. Patenkintas, kad atėjo, o nusivylęs, kad jam vėl visus metus reiks jos laukti“ (Ženia Novikovas, 9 metai) Pseudonimas: „Tai artistai susigalvoja sau kokius nors gražius vardus, kad afišose rašyti. O jų pačių vardai negražūs. Būna ir pas rašytojus: parašo kokius nors eilėraščius, o pasirašo kito rašytojo vardu“ (Ženia Pak, 7 metai)
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-07-15, 10:36:35 | Nr. # 57 |
ištikima klubo narė
|
Ateina vaikiukas pas mociute ir klausia: pasakyk man, mociute, ar labai baisus zodis yra ku...va? -Labai baisus, vaikeli, labai. -Baisesnis uz vilka? -Aha, baisesnis. -Ir uz ragana baisesnis? -Taip, baisesnis. -Ir uz pati velnia baisesnis? -Taip, vaikeliuk, ir uz pati velnia net baisesnis. Isejo vaikiukas i kiema su draugais zaisti slepyniu. Islenda is uz kampo ir sako vienai kaimynu mergytei: -Buuu, as ku..va!
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-08-21, 10:35:54 | Nr. # 58 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Įsimylėjo kaubojus ir niekaip negali pasakyti patinkančiai merginai, kad jis ją myli. Kaubojus sugalvojo genialų plana: jeigu aš nusidažysiu savo arklį žaliai, prijosiu prie panelės, ji paklaus: - Ei, kaubojau, kodėl tavo arklys žalias? O aš atsakysiu: - Aš tave myliu. Kaip tarė taip ir padarė – nusidažė arklį žaliai, prijoja prie savo išrinktosios, o ji jam ir sako: - Kaubojau, aš tave myliu. Kaubojus pasimetęs: - Mm, hmmm, e, o mano arklys žalias. Blondinė sekretorė skundžiasi kompiuterių meistrui: - Aš įvedu slaptažodį, bet kompiuteris manęs nesupranta! - O kokį slaptažodį renkate? - Penkias žvaigždutes. Pelytė žaidžia su peliuku..Peliukas: -Pelyte, jei tu mane surasi - tu būsi mano ,o jei nerasi - aš būsiu spintoj. Du kareiviai stovi prie tvoros, rūko ir pasakoja vienas kitam anekdotus: - Ar žinai, kuo karininkas skiriasi nuo ožio? Staiga iš už tvoros išlenda kažkoks karininkas ir klausia: - Aš girdėjau jūsų klausimą, na, tai dabar paaiškinkite, kokius jūs matote skirtumus! - Jokių, tamsta! - Atsako išsigandę kareiviai. - Vat būtent, žiūrėkit man, - taria karininkas ir nueina. doze vitamino C
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-09-25, 10:28:48 | Nr. # 59 |
administratorė
|
Kaimas. Babulka susiruošė važiuot į miestą, į turgų apsiprekint (duonos,batono,vaistų ir t.t.) ir klausia savo diedo: -Diedai,ką tau lauktuvių parvežt? -A paimk, boba, man naujus kaliošus, šitie jau į pabaigą eina. Na,boba ir išvažiavo. Nupirko diedui kaliošus, prisipirko batonų, duonos, visi maišai pilni ir nėr kur kaliošų dėt. Pasikišo juos po pažastim. Eina tada į vaistinę vaistų pasiimt ir nusprendė paklaust vaistininkes: -Ponia,gal kokia dėžę galėtumėt duot, neturiu kur kaliošų insidėt. Na, negi vaistininkei bus gaila dėžės? Paėmė ir padavė. O ant dėžės užrašas: "PREZERVATYVAI.1000 VIENETŲ". Įlipo boba į traukinį su visais savo nešuliais, su kaliošais dėžėje ir atsisėdo. Šalia jos prisėdo tokie du pacanai ir pamatė užrašą ant dėžės: -Sakyk, močiut, ar ilgai tau jų užteks? Babulka: -Kai mano diedas taip drožia, tai per dvi savaites suvarys Važiuoja sūnus su tėvu per laukus, žiūri arklys ganosi, o arklio organas nukaręs iki žemės, sūnus ir klausia tėvo: -Tėveli, kas čia? Tėvas suglumęs, sako: -Žinai, sūneli, nei šis, nei tas. Kitą dieną sūnus važiuoja su mama pro tą pačią vietą,ir vėl arklys su nukarusiu organu ganosi, sūnus surinka: -Nei šis, nei tas. O mama sako: -Sūneli, pas tavo tėvą tai nei šis nei tas, o čia jau šis tas.
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-09-25, 10:33:40 | Nr. # 60 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tinakris) Kai mano diedas taip drožia, tai per dvi savaites suvarys šitas nepakartojamas 
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-09-30, 12:35:50 | Nr. # 61 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Studentas gydytojui: - Daktare, padėkite, aš apsinuodijau! - Kaip tai atsitiko? - Iš pradžių mes išgėrėm degtinę, paskui vyno, tada alaus, o po to aš apsinuodijau sausainiu... Dvyliktą valandą nakties skambutis į duris, pribėga moteriškė, klausia: - Kas ten? - Čia aš, santechnikas. - O ko taip vėlai? - Aš su nakvyne.
|
|
| | | |
arija |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-26, 07:57:05 | Nr. # 64 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Ne anekdotas, bet... VYRAS SERGA Tai užkrovė dievas vargą, Mano vyras sunkiai serga, Visą dieną lovoj guli, Akys baisios kaip cibuliai. Kaip jį girdyt, ką daryti, Kaip jo ligą išvaryti? Gal sugis jis nuo alaus, Kai alus skausmus nuplaus? Vyras trina nosies galą, Kaip į bačką pila alų. Rankos dreba, kojos kleba -Užsakyk, žmonelę, grabą. -Tu nusilpęs ir išalkęs, Dešimtį parų nevalgęs. Gal vištelę tau nupešt Ir išvirus tuoj atnešt? -Nei rasalo, nei rūgštymo, Neški baltojo skystymo, Kad man ligą išvarytų, Kad atgaučiau apetitą. Ketvertukas mažuliukas, Tai lyg drambliui saldainukas. Visą pilną man atnešk Ir greičiau vištelę pešk! Ir išgėrė, ir užmigo, Išvariau, galvoju, ligą. O iš ryto, oi, dievulį, Akys vėlei kaip cibuliai.
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-26, 08:17:22 | Nr. # 65 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-10-26, 08:34:09 | Nr. # 66 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 20:11:29 | Nr. # 68 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Chebra po pirties rengiasi. Vienas maunasi pėdkelnes... - Nuo kada pėdkelnes nešioji? - Nuo to laiko, kai žmona jas mašinoj rado.
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 20:13:32 | Nr. # 69 |
ištikima klubo narė
|
Girtuoklis parpuolė ant žemės. Jam į kelnes iššliaužė žaltys. Prasiblaivęs žmogelis panoro nusišlapinti.Išsitraukė iš klyno žaltį ir sako: -Tai ką, myšim ar akis vartysim? Vaistinėje didžiulė eilė. Staiga pro duris įbėga uždusęs vaikinas ir per visą vaistinę sušunka: - Praleiskit mane, ten žmogus guli!! Žmonės prasiskiria, tas prieina prie kasos, pasilenkia ir tyliai sako: - Man pora prezervatyvų...
|
|
| |
Ievux |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 21:40:15 | Nr. # 70 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-04-07
vieta: Šiauliai
vaikai: Danielius ir Arturas
|
Turėjo vyras laaaabai ilgą pasididžiavimą. Tokį ilgą, kad jis jau buvo itin opi problema. Ir nei viena moteris nenorejo su juo tuoktis. Tuomet sugalvojo vyriokas kreiptis pagalbos į raganą. O toji patarė jam pasisiūlyti į vyrus varlei. Jis, žinoma, susinervavo, atseit, kaip aš čia siūlysiuos varlei... Na, bet ragana primygtynai siūlė išbandyti, nes tai turėtų tikrai padėti. Na ir nuėjo vyriokas į pelkę varlės ieškoti. Surado. Ir sako: -Varle, tekėk už manęs... Varlė: -Ne, tavo p...ė labai ilga. Sulig tais žodžiais ėmė ir sutrumpėjo pasididžiavimas 5 centimetrais. Vyrukas apsidžiaugė. -Varle, tekėk už manęs. -Ne. Dar penki centimetrai pergalės link. -Varle, tekėk už manęs. -Ne, netekėsiu. Dingus dar penkiems centimetrams vyrukas visai apsidžiaugė ir pagalvojo: nu, dar vienas kartas ir bus kaip tik, apie 20 cm.. -Varle, tekėk už manęs. Varlė: -Nu kiek kartų galiu tau kartoti: Ne, Ne, Ne, Ne ir dar kartą NE!
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-10-29, 20:08:07 | Nr. # 72 |
ištikima klubo narė
|
Na, savo namuose vaikinas užsiima meile. Staiga atsidaro durys ir suvirsta visa šeima. Ką kas galvoja: Mergina: “Na, šakės, maniškiams pasakys, į mokyklą praneš…” Vaikinas: “Šakės… vėl visą vakarą mazgus knis ir filmo neleis žiūrėti…” Senelė: “Matai, kas daros, – tuoj ir rūkyti pradės…” Tėvas: “Koks jau suaugęs… Gal naują mašiną nupirkti…” Mama: “Na kaip ji guli, – berniukui juk nepatogu…” Važiuoja išgėręs klebonas gerokai viršydamas leistiną greitį. Sustabdo jį kelių policininkas ir klausia: - Tai ką, kunigėli, į pragarą skubi? Klebonas atsako: - Neee, vaikeli, nebėra pragaro. Visą smalą ant kelių supylė, o velnius pakelėse sustatė…
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-11-02, 15:53:18 | Nr. # 74 |
ištikima klubo narė
|
Kalbasi porelė: - Mielasis, ar tu mylėsi mane kaip Romeo Džiuljetą? - Nežinau, neskaičiau. - Ar tu pavydėsi manęs, kaip Otelas Dezdemonos? - Nežinau, neskaičiau. - Tai ką tu tada skaitei? - "Brisiaus galą". Losi - nušausiu. Ramus, šeimyninis vakaras. Žmona mezga, vyras tikrina loterijos bilietą. - Ką laimėjom brangusis? - Et, byb... !!! - Jeigu toks kaip tavo imk grynais. Prieš vestuves: JIS : Valio, pagaliau! Jau galvojau nebesulauksiu! Jinai: Gal man išeiti? JIS: Net negalvok apie tai! JINAI : o tu mane myli? JIS: Aišku JINAI: O tu man buvai kada nors neištikimas? JIS: Kaip tau tai į galvą galėjo ateiti? JINAI: Tu mane bučiuosi? JIS : Taip. JINAI O tu mane muši? JIS: Nieku gyvu ! JINAI : Aš galiu tavim tikėt? Jei nori žinoti kaip būna po vestuvių-skaityk nuo apačios į viršų...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2009-11-02, 19:16:30 | Nr. # 75 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) "Brisiaus galą". Losi - nušausiu. Quote (stebėtoja) Jeigu toks kaip tavo imk grynais. super 
|
|
| |
|
|
|