Forumas Atvirukai

Diskusijų forumas geriems žmonėms
Paieška
Reklama
Mes soc. tinkluose
Google +

Facebook'e
Reklama
Kalbykla
500
Šiandien

Vardadienį švenčia:

Gimtadienį švenčia:
MAMKA(54) · Maliner(43) · Mante(32)

-PASVEIKINK-

Naujos žinutės forume
Paieška | Klubo nariai | Taisyklės

Kam virš 30... (2 dalis)
arija Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 06:53:39 | Nr. # 301
ištikima klubo narė

nuo: 2008-10-31
žinutės: 4744

vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
crazy
Norit paseksiu pasakėlę? crazy (jei nenorit prasom praleisti šitą postą fig )
Taigi kartą gyveno porelė crazy . Žmona be galo mylėjo vyrą. Jis atsilygindavo tuo pačiu.
-Brangusis mano, - tarė ji vieną kartą jam,-aš dovanosiu visas tavo ydas, daryk viską, ką tik nori, tik nesikelk taip vėlai poilsio dienomis. Man tai labai nepatinka. bang
Bet kaip tik vėlyvas atsikėlimas poilsio dienomis ir buvo vienintelė jos vyro yda, visais kitais atvejais jis buvo begaliniai doras. Bet kaip sunku jam būdavo palikti šiltą patalą šeštą valandą ryto! ohno Jis po to visą dieną jausdavosi tarsi sudaužytas stinky
Tačiau per septyniarius metus vyrui pavyko įveikti savo įprotį voliotis patale iki vidurdienio... wacko
Vietoj to jis priprato:
1.Rūkyti
2.Žaisti kompu
3.Gerti
4.Dainuoti
5.Rinkti senų skutimosi peiliukų etiketes
6.Graužti česnaką
7.Turėti meilužę
surprised wow2
Tad mielosios, atėjus savaitgaliui, prašau, leiskit savo vyram numigti pray2 tegul jis namuose miega ilgiau, taip jam liks mažiau laiko pasivaikščiojimams už namų biggrin

Irmuckiukas Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 08:24:08 | Nr. # 302
ištikima klubo narė

nuo: 2009-03-09
žinutės: 4865

vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
Arija nugąsdinai surprised Aš taip norėčiau, kad bent vieną sekmadienio rytą per mėnesį jis atneštų man kavytės į lovą, taip buvo nutikę tik vienąkart per beveik 7 metus ir tai labai nemaloniomis aplinkybėmis - kaip atsiprašymas už šunybę...
Na nieko, gal senatvėje jį nemiga kankins, tai mane vaistais nuo hipertonijos palepins 1tooth

balandiene Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 10:50:16 | Nr. # 303
ištikima klubo narė

nuo: 2009-02-10
žinutės: 10973

vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
dovanėlės: 31
laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
arija, ok2 manasis sendamas daugiau ydų turi,visas galiu pakęst bet kojnių mėtymo negaliu atpratint jau 9m smash jau stengias,bet geriausias pasiekimas nusiovimas prie skalbimo mašinos,na niekaip neįlipa tos kojnės lol bet kai yra dar du mažesni vaikai tai dabar netaip suku galva,nes ir aš ne angeliukas,mat mėkstu pastaruoju metu pasibart swear gal nuovargis daro savo confused

arija Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 10:58:01 | Nr. # 304
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (balandiene)
geriausias pasiekimas nusiovimas prie skalbimo mašinos

Oba, gerai tau sekas ok2 mes nė kiek priekin nepasistumėjom bang kaip mėtė palovin, taip ir toliau mėto chaos tik kai urgzti pradedu boxing "atsiprašau, aš pamiršau"-tarsteli bang biggrin

lašas Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 10:58:03 | Nr. # 305
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-13
žinutės: 1222

Laba diena, mergikes,
Quote (Irmuckiukas)
Arija nugąsdinai Aš taip norėčiau, kad bent vieną sekmadienio rytą per mėnesį jis atneštų man kavytės į lovą
, kas liecia kavke, mes kazkaip draugiskai dalinames, tik aisku gal man kliuva daugiau, kiekviena darbo dienos ryta - as taisau kavike, tik aisku nenesu i lovike, o kiekviena iseigine - jis man i lovike atnesa kavike confused .
Quote (balandiene)
nusiovimas prie skalbimo mašinos,na niekaip neįlipa tos kojnės
- kartais ir man paieka prie skalbiniu dezes kojinikes, o kai paklausi, kodel jos ne skalbiniu dezeje - jis man atsako, kad jos da sverios, nors ant kojikiu jau kitos nunu

arija Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:01:06 | Nr. # 306
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (lašas)
mes kazkaip draugiskai dalinames

Man kavikės netempia tooth nes žino, kad nepatinka lovoj gert (nes man dar ir prie kavikės reik, o čia jau ir visi pusrytukai gaunas) biggrin užtat, visuomet gamina pusryčius ok2 (čia jau kai tradicija), sekmadienį niam niam blyniukus kepa ok2

lašas Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:08:46 | Nr. # 307
ištikima klubo narė

Quote (arija)
užtat, visuomet gamina pusryčius (čia jau kai tradicija), sekmadienį niam niam blyniukus kepa

Saunuolis vyrutis

balandiene Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:18:30 | Nr. # 308
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (arija)
kai urgzti pradedu "atsiprašau, aš pamiršau"-tarsteli

mano tai bando meiliai šypsotis,kad mažiau gautų boxing lol
Quote (lašas)
o kai paklausi, kodel jos ne skalbiniu dezeje - jis man atsako, kad jos da sverios, nors ant kojikiu jau kitos

kartais dar ir tokį stebūklą išgirstu,bet nepraslysta,gal gerokai virš 20porų turi dont dar ir ne rankom skalbiu...
Quote (arija)
visuomet gamina pusryčius (čia jau kai tradicija), sekmadienį niam niam blyniukus kepa

ok2 mano aplamai mėgsta virtuvėj pasisukinėt ura

arija Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:22:51 | Nr. # 309
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Quote (balandiene)
mano aplamai mėgsta virtuvėj pasisukinėt

biggrin Niu, kai pagalvoji, nėra jau tokie ir blogi tie mūs vyriokai biggrin tad galim tas menkas nuodėmes ir atleist biggrin

lašas Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 12:26:12 | Nr. # 310
ištikima klubo narė

Ir tos nuodemeles nera jau tokios dideles, tik va, kad is kantrybes isveda sykiais crazy

Vėja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 13:49:54 | Nr. # 311
ištikima klubo narė

nuo: 2008-11-25
žinutės: 4182

dovanėlės: 20
laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Skaitau - ir jaučiu, kad neturiu problemų... biggrin

Kavos į lovą gaudavau kasdien, na nebent kai išvažiuodavo - tada jau ne :). Dabar, kai laukiuosi kava pakeista arbata...Šeštadienį, ar sekmadienį - pusryčius gamina, pietus taip pat paruošia, kai aplanko mūza...

Kojnių - nemėto ten kur nereikia, savo drabužius į skalbyklę susideda pats, manaisiais irgi kuo puikiausiai pasirūpina jei reikia...Tiesa, dar apie kojnes, baigiu įvaryti kompleksą, kai tik pradeda dilti kojnės ir šviečia padukai - jau imu juokais erzinti. Man nieko baisiau nėra, kai vyrai išsiauna, o kojnės jau tiek sudilusios, kad kojų nagai lenda lauk... ohno

Jokia problema jam sutvarkyti namus.

Džiaugiuosi, kad turiu savarankišką draugą, kuris neskirsto darbų į vyriškus ar moteriškus, o buitimi dalijasi su manimi draugiškai...

Balanda Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 14:31:13 | Nr. # 312
administratorė

dovanėlės: 36
Manasis nemiega ilgai, bet užtai labai mėgsta popietuko prigult smile Aš ilgiau savaitgaliais pamiegu, o jis keliasi ir eina vaikus maitinti, uždaro duris, kad pastarieji nezuitų aplinkui mane applause Į lovą kavą atneštų, jei aš ją gerčiau... Mat nelabai mėgstu kavintis ant tuščio skarandžio - bloga būna po to wacko O vat arbatėlės atneša ura Kad ir šiandien ryte... Atsikeliu, nueinu į virtuvę, o jis jau man arbatėlės užplikęs ir paruošęs nešti į lovą hug

Vėja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 14:45:51 | Nr. # 313
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Sekasi gi mums biggrin

Balanda Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 14:57:09 | Nr. # 314
administratorė

dovanėlės: 36
Citata iš vieno forumo: "Kažkoks protingas žmogus labai protingai pasakė, kad gerumo niekada nebus per daug.

Tas pats žmogus, o gal jau kitas, dar pridūrė, kad gerumas gerumu ir grįžta. Ir net didesniu."

stebėtoja Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 17:03:14 | Nr. # 315
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (balandiene)
manasis sendamas daugiau ydų turi,visas galiu pakęst bet kojnių mėtymo negaliu atpratint jau 9m

aha kai atpratinsi mėtyt , pradės slėpt , kad nematytum -maniškis taip darė 1tooth
dar niekaip negali murzinų drabužių sudėt į skalbinių dėže, nusirengė vonioj ir numetė chaos o jei pradedu bartis sako: nežinijau ar galima sudėt į skalbinių dėžę dontknow

balandiene Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 21:59:21 | Nr. # 316
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (arija)
Niu, kai pagalvoji, nėra jau tokie ir blogi tie mūs vyriokai tad galim tas menkas nuodėmes ir atleist

geri,aš perdaug ir nebaru boylove
Quote (stebėtoja)
aha kai atpratinsi mėtyt , pradės slėpt , kad nematytum -maniškis taip darė
dar niekaip negali murzinų drabužių sudėt į skalbinių dėže, nusirengė vonioj ir numetė o jei pradedu bartis sako: nežinijau ar galima sudėt į skalbinių dėžę

jau praėjom šitą etapą biggrin mano tai sako,kad dar neitin purvini lol bet geras tas mano vyras,nors ir su savo nuodėmytėm angel o dėl kavos ar arbatos su pusryčiais į lovą anksčiau lepindavo,dažniausiai savaitgalį,dabar neitin įmanoma,nes mažasai visur laipioja,tai paskesčiau be puotaudama lol lol

arija Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-10-29, 06:46:05 | Nr. # 317
ištikima klubo narė

laimėjimai:
eyes Daug sveikatytės, šį rytmetuką friday
Susmąsčiau, kur kultūringiau išmesti vaisiaus nuograužą dontknow : į tarpuvartę, gėlyną ar sudėt visą skrandin? biggrin Čia jei šiukšlinyčios niekur nematai cool biggrin

stebėtoja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-10-29, 15:39:02 | Nr. # 318
ištikima klubo narė

nuo: 2009-06-23
žinutės: 5669

Quote (arija)
Susmąsčiau, kur kultūringiau išmesti vaisiaus nuograužą : į tarpuvartę, gėlyną ar sudėt visą skrandin? Čia jei šiukšlinyčios niekur nematai

geriau parsinešti namo ir tada į šiukšlių dėžę , skrandin kažin ar sudėtum pvz banano žievę 1tooth

balandiene Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-10-29, 22:20:49 | Nr. # 319
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
Quote (arija)
Susmąsčiau, kur kultūringiau išmesti vaisiaus nuograužą : į tarpuvartę, gėlyną ar sudėt visą skrandin? Čia jei šiukšlinyčios niekur nematai

aš deduos nosinėn ir tašėn,nes nuo vaikų daug to gero kartais tenka surinkt
Quote (stebėtoja)
skrandin kažin ar sudėtum pvz banano žievę

haha gerai čia

arija Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 07:41:26 | Nr. # 320
ištikima klubo narė

laimėjimai:
badtease Žinot, teko skaityt, kad mes (žmonos) dažnai vyram neįtinkam. bang Čia mum proto stinga, čia švelnumo, čia nervingos esam, tai priekabios, tai vėl nuobodžios ar perdaug plepios... death
Kuris vyras netrokšta idealios žmonos?! eyes Kuris šeimos galva, nudribęs pogulio po sočių pietų arba pritraukęs kojas, kai jo neideali draugė mazgoja grindis, mintyse nepiešia jos tobulo paveikslo?! dwarf
Tai, vat brangiosios radau, kokia ji ta jų idealioji žmonikė... fear
Va, jei abu pareinat iš darbo:
Žmona. -Ar labai nusikamavai darbelyje, žvirbleli? Duokš panėšėsiu tašytę tavo... Eik prigulki į lovytę, ne juokas išsėdėti įstaigoje aštuonias valandas! Nepyk, masažo nedarysiu, virsiu tavo mėgstamus cepelinus... Beje, reikia atitemti iš rūsio bulvių, tai tave sutrukdysiu: ar negalėtum duoti man degtuką? Ačiū, mielasis.. Gulėk, gulėk, ne juokas šitiek išsėdėti! O gal televizorių įjungti, kad nenuobodžiautum? Arba atsiųsti Zosę, kad išblaškytų? Patogiau ištiesk koją, sakalėli, juk nejuokas ištisą dieną... biggrin
Va, jei vyras girtas namo pareina...
Žmona. -Ak, kaip gerai, kad nepaklydai, kad kur griovy neįstrigai, mano akių šviesa! Koks niekšas tau rankovę išbaltino, koks šunsnukis kelnes suplėšė, nabagėli? Ėgi vos bepastovi, griūk, branguti, čia ant pagalvėlės... Kilstelk, atnešiu rūgusio pienelio. O gal agurkėlio? Arba kopūstų rasalo? Visko paruošiau! Bet kaip ilgai žaksi, gal greitąją iškviesti? Padėk galvutę kur minkščiau, va taip. Leisk pabučiuot į drėgną lūpą. Varge tu mano, vėl gėrei rašalą! Na kodėl neįspėjai, būčiau pinigų pridėjusi konjakui... kodėl skriaudi save, kodėl aukojies šeimai, auksaširdi tu mano? biggrin
Tęsinys vėliau... swans

Vėja Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 10:01:49 | Nr. # 321
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Juokinga skaityt, kažkodėl akyse sušmėžavo Žemaitės aprašytas Vingių Jonas...

balandiene Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 11:35:25 | Nr. # 322
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Balanda.lt rėmėja (-as)
ok2 arija, lol

Tutti Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-10-31, 07:58:09 | Nr. # 323
klubo narys (-ė)

nuo: 2008-11-05
žinutės: 1190

vieta: Ten kur jura osia
dovanėlės: 6
Quote (Vėja)
Skaitau - ir jaučiu, kad neturiu problemų...

Quote (Vėja)
pietus taip pat paruošia, kai aplanko mūza...

Kojnių - nemėto ten kur nereikia, savo drabužius į skalbyklę susideda pats, manaisiais irgi kuo puikiausiai pasirūpina jei reikia...

Quote (Vėja)
Jokia problema jam sutvarkyti namus.

Džiaugiuosi, kad turiu savarankišką draugą, kuris neskirsto darbų į vyriškus ar moteriškus, o buitimi dalijasi su manimi draugiškai...

agree
Na jei nebutu parasyta apie pusrycius ir rytine kava i lova, pagalvociau kad gal ta pati vyra turim lol
Kadangi maniskis peleda o as vyturys, tai man isguleti lovoj , kol jis atsibus - misija neimanoma lol Bet vakare juokiu problemu ar kava ar arbata ar vakariene i lova atnesa, jei paprasyciau yes
Vat ir dabar visi dar miega, tylu, ramu, spejau ir pusrycius padaryt ir pavalgyt ir kavos isgerti happy

Žinutę redagavo Tutti - Šeštadienis, 2009-10-31, 08:01:33

arija Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-11-05, 07:37:00 | Nr. # 324
ištikima klubo narė

laimėjimai:
Žinot, vakar gerėliau jautėmės, tai prisikepiau kalną keksiukų ir panas savąsias suskviečiau dud na, tokį mini raganų sąskrydį darėm crazy vat, ir išėjo mum kalbesiukas, katrai koks kiekis pinigų yra didelis. dontknow Na pvz.: man iki 10 Lt kaina yra maža, perku net negalvodama, va kitai jau 5 Lt yra labai daug, trečia net nemąsto kol kaina yra iki 20 Lt, na o mūsų daug vaikiukų turinčiai mamytei jau ir 2 Lt yra didoki puinigai. chupa
Tai vat, mielos mano, kokia pinigų suma jum yra didelė, perkant ar tai šokoladą, ar tai žaislą, ar galų gale kažkokį kitą produktą? surprised

Vėja Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-11-05, 07:48:52 | Nr. # 325
ištikima klubo narė

laimėjimai:

Balanda.lt rėmėja (-as)
Kažkaip niekad apie tai nesusimąsčiau...Net nežinau...Mano mama sako, kad aš kaip tėvas - einu ir perku - į kainą nežiūriu. Vienas niuansas - Klaipėdoje - aš dar įsivaizduoju, kur ir ką galima pigiau nupirkti, o va kai grįžtu pas tėvus - tai tikrai neturiu supratimo, kas ir kur pigiau kainuoja.

Search:
Prisijungimas
Reklama
Mūsų draugai
Kirpėja Inga
MMA klubas
Jūsų nuoroda čia

Radijas ¦ Dienoraštis ¦ Mūsų draugai ¦ Google+ ¦ Facebook ¦ Adf.ly ¦ Kontaktai ¦ Grįžti į viršų Į viršų

Hosted by uCoz man ftp