Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 06:53:39 | Nr. # 301 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Norit paseksiu pasakėlę? (jei nenorit prasom praleisti šitą postą ) Taigi kartą gyveno porelė . Žmona be galo mylėjo vyrą. Jis atsilygindavo tuo pačiu. -Brangusis mano, - tarė ji vieną kartą jam,-aš dovanosiu visas tavo ydas, daryk viską, ką tik nori, tik nesikelk taip vėlai poilsio dienomis. Man tai labai nepatinka. Bet kaip tik vėlyvas atsikėlimas poilsio dienomis ir buvo vienintelė jos vyro yda, visais kitais atvejais jis buvo begaliniai doras. Bet kaip sunku jam būdavo palikti šiltą patalą šeštą valandą ryto! Jis po to visą dieną jausdavosi tarsi sudaužytas Tačiau per septyniarius metus vyrui pavyko įveikti savo įprotį voliotis patale iki vidurdienio... Vietoj to jis priprato: 1.Rūkyti 2.Žaisti kompu 3.Gerti 4.Dainuoti 5.Rinkti senų skutimosi peiliukų etiketes 6.Graužti česnaką 7.Turėti meilužę Tad mielosios, atėjus savaitgaliui, prašau, leiskit savo vyram numigti tegul jis namuose miega ilgiau, taip jam liks mažiau laiko pasivaikščiojimams už namų 
|
|
| |
Irmuckiukas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 08:24:08 | Nr. # 302 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vieta: Kaunas
vaikai: 3
dovanėlės: 29
laimėjimai:
|
Arija nugąsdinai Aš taip norėčiau, kad bent vieną sekmadienio rytą per mėnesį jis atneštų man kavytės į lovą, taip buvo nutikę tik vienąkart per beveik 7 metus ir tai labai nemaloniomis aplinkybėmis - kaip atsiprašymas už šunybę... Na nieko, gal senatvėje jį nemiga kankins, tai mane vaistais nuo hipertonijos palepins 
|
|
| | |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 10:58:01 | Nr. # 304 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 10:58:03 | Nr. # 305 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-13
|
Laba diena, mergikes, Quote (Irmuckiukas) Arija nugąsdinai Aš taip norėčiau, kad bent vieną sekmadienio rytą per mėnesį jis atneštų man kavytės į lovą , kas liecia kavke, mes kazkaip draugiskai dalinames, tik aisku gal man kliuva daugiau, kiekviena darbo dienos ryta - as taisau kavike, tik aisku nenesu i lovike, o kiekviena iseigine - jis man i lovike atnesa kavike . Quote (balandiene) nusiovimas prie skalbimo mašinos,na niekaip neįlipa tos kojnės - kartais ir man paieka prie skalbiniu dezes kojinikes, o kai paklausi, kodel jos ne skalbiniu dezeje - jis man atsako, kad jos da sverios, nors ant kojikiu jau kitos 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:01:06 | Nr. # 306 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:08:46 | Nr. # 307 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) užtat, visuomet gamina pusryčius (čia jau kai tradicija), sekmadienį niam niam blyniukus kepa Saunuolis vyrutis
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:18:30 | Nr. # 308 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) kai urgzti pradedu "atsiprašau, aš pamiršau"-tarsteli mano tai bando meiliai šypsotis,kad mažiau gautų Quote (lašas) o kai paklausi, kodel jos ne skalbiniu dezeje - jis man atsako, kad jos da sverios, nors ant kojikiu jau kitos kartais dar ir tokį stebūklą išgirstu,bet nepraslysta,gal gerokai virš 20porų turi dar ir ne rankom skalbiu... Quote (arija) visuomet gamina pusryčius (čia jau kai tradicija), sekmadienį niam niam blyniukus kepa mano aplamai mėgsta virtuvėj pasisukinėt 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 11:22:51 | Nr. # 309 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Quote (balandiene) mano aplamai mėgsta virtuvėj pasisukinėt Niu, kai pagalvoji, nėra jau tokie ir blogi tie mūs vyriokai tad galim tas menkas nuodėmes ir atleist 
|
|
| |
lašas |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 12:26:12 | Nr. # 310 |
ištikima klubo narė
|
Ir tos nuodemeles nera jau tokios dideles, tik va, kad is kantrybes isveda sykiais 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 13:49:54 | Nr. # 311 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Skaitau - ir jaučiu, kad neturiu problemų... Kavos į lovą gaudavau kasdien, na nebent kai išvažiuodavo - tada jau ne :). Dabar, kai laukiuosi kava pakeista arbata...Šeštadienį, ar sekmadienį - pusryčius gamina, pietus taip pat paruošia, kai aplanko mūza... Kojnių - nemėto ten kur nereikia, savo drabužius į skalbyklę susideda pats, manaisiais irgi kuo puikiausiai pasirūpina jei reikia...Tiesa, dar apie kojnes, baigiu įvaryti kompleksą, kai tik pradeda dilti kojnės ir šviečia padukai - jau imu juokais erzinti. Man nieko baisiau nėra, kai vyrai išsiauna, o kojnės jau tiek sudilusios, kad kojų nagai lenda lauk... Jokia problema jam sutvarkyti namus. Džiaugiuosi, kad turiu savarankišką draugą, kuris neskirsto darbų į vyriškus ar moteriškus, o buitimi dalijasi su manimi draugiškai...
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 14:45:51 | Nr. # 313 |
ištikima klubo narė
|
Sekasi gi mums 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 14:57:09 | Nr. # 314 |
administratorė
|
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 17:03:14 | Nr. # 315 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (balandiene) manasis sendamas daugiau ydų turi,visas galiu pakęst bet kojnių mėtymo negaliu atpratint jau 9m aha kai atpratinsi mėtyt , pradės slėpt , kad nematytum -maniškis taip darė dar niekaip negali murzinų drabužių sudėt į skalbinių dėže, nusirengė vonioj ir numetė o jei pradedu bartis sako: nežinijau ar galima sudėt į skalbinių dėžę 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2009-10-28, 21:59:21 | Nr. # 316 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Niu, kai pagalvoji, nėra jau tokie ir blogi tie mūs vyriokai tad galim tas menkas nuodėmes ir atleist geri,aš perdaug ir nebaru Quote (stebėtoja) aha kai atpratinsi mėtyt , pradės slėpt , kad nematytum -maniškis taip darė dar niekaip negali murzinų drabužių sudėt į skalbinių dėže, nusirengė vonioj ir numetė o jei pradedu bartis sako: nežinijau ar galima sudėt į skalbinių dėžę jau praėjom šitą etapą mano tai sako,kad dar neitin purvini bet geras tas mano vyras,nors ir su savo nuodėmytėm o dėl kavos ar arbatos su pusryčiais į lovą anksčiau lepindavo,dažniausiai savaitgalį,dabar neitin įmanoma,nes mažasai visur laipioja,tai paskesčiau be puotaudama 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-10-29, 15:39:02 | Nr. # 318 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (arija) Susmąsčiau, kur kultūringiau išmesti vaisiaus nuograužą : į tarpuvartę, gėlyną ar sudėt visą skrandin? Čia jei šiukšlinyčios niekur nematai geriau parsinešti namo ir tada į šiukšlių dėžę , skrandin kažin ar sudėtum pvz banano žievę 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-10-29, 22:20:49 | Nr. # 319 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Susmąsčiau, kur kultūringiau išmesti vaisiaus nuograužą : į tarpuvartę, gėlyną ar sudėt visą skrandin? Čia jei šiukšlinyčios niekur nematai aš deduos nosinėn ir tašėn,nes nuo vaikų daug to gero kartais tenka surinkt Quote (stebėtoja) skrandin kažin ar sudėtum pvz banano žievę gerai čia
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 07:41:26 | Nr. # 320 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Žinot, teko skaityt, kad mes (žmonos) dažnai vyram neįtinkam. Čia mum proto stinga, čia švelnumo, čia nervingos esam, tai priekabios, tai vėl nuobodžios ar perdaug plepios... Kuris vyras netrokšta idealios žmonos?! Kuris šeimos galva, nudribęs pogulio po sočių pietų arba pritraukęs kojas, kai jo neideali draugė mazgoja grindis, mintyse nepiešia jos tobulo paveikslo?! Tai, vat brangiosios radau, kokia ji ta jų idealioji žmonikė... Va, jei abu pareinat iš darbo: Žmona. -Ar labai nusikamavai darbelyje, žvirbleli? Duokš panėšėsiu tašytę tavo... Eik prigulki į lovytę, ne juokas išsėdėti įstaigoje aštuonias valandas! Nepyk, masažo nedarysiu, virsiu tavo mėgstamus cepelinus... Beje, reikia atitemti iš rūsio bulvių, tai tave sutrukdysiu: ar negalėtum duoti man degtuką? Ačiū, mielasis.. Gulėk, gulėk, ne juokas šitiek išsėdėti! O gal televizorių įjungti, kad nenuobodžiautum? Arba atsiųsti Zosę, kad išblaškytų? Patogiau ištiesk koją, sakalėli, juk nejuokas ištisą dieną... Va, jei vyras girtas namo pareina... Žmona. -Ak, kaip gerai, kad nepaklydai, kad kur griovy neįstrigai, mano akių šviesa! Koks niekšas tau rankovę išbaltino, koks šunsnukis kelnes suplėšė, nabagėli? Ėgi vos bepastovi, griūk, branguti, čia ant pagalvėlės... Kilstelk, atnešiu rūgusio pienelio. O gal agurkėlio? Arba kopūstų rasalo? Visko paruošiau! Bet kaip ilgai žaksi, gal greitąją iškviesti? Padėk galvutę kur minkščiau, va taip. Leisk pabučiuot į drėgną lūpą. Varge tu mano, vėl gėrei rašalą! Na kodėl neįspėjai, būčiau pinigų pridėjusi konjakui... kodėl skriaudi save, kodėl aukojies šeimai, auksaširdi tu mano? Tęsinys vėliau... 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2009-10-30, 10:01:49 | Nr. # 321 |
ištikima klubo narė
|
Juokinga skaityt, kažkodėl akyse sušmėžavo Žemaitės aprašytas Vingių Jonas...
|
|
| | |
Tutti |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2009-10-31, 07:58:09 | Nr. # 323 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (Vėja) Skaitau - ir jaučiu, kad neturiu problemų... Quote (Vėja) pietus taip pat paruošia, kai aplanko mūza... Kojnių - nemėto ten kur nereikia, savo drabužius į skalbyklę susideda pats, manaisiais irgi kuo puikiausiai pasirūpina jei reikia... Quote (Vėja) Jokia problema jam sutvarkyti namus. Džiaugiuosi, kad turiu savarankišką draugą, kuris neskirsto darbų į vyriškus ar moteriškus, o buitimi dalijasi su manimi draugiškai... Na jei nebutu parasyta apie pusrycius ir rytine kava i lova, pagalvociau kad gal ta pati vyra turim Kadangi maniskis peleda o as vyturys, tai man isguleti lovoj , kol jis atsibus - misija neimanoma Bet vakare juokiu problemu ar kava ar arbata ar vakariene i lova atnesa, jei paprasyciau Vat ir dabar visi dar miega, tylu, ramu, spejau ir pusrycius padaryt ir pavalgyt ir kavos isgerti 
Žinutę redagavo Tutti - Šeštadienis, 2009-10-31, 08:01:33 |
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-11-05, 07:37:00 | Nr. # 324 |
ištikima klubo narė
laimėjimai:
|
Žinot, vakar gerėliau jautėmės, tai prisikepiau kalną keksiukų ir panas savąsias suskviečiau na, tokį mini raganų sąskrydį darėm vat, ir išėjo mum kalbesiukas, katrai koks kiekis pinigų yra didelis. Na pvz.: man iki 10 Lt kaina yra maža, perku net negalvodama, va kitai jau 5 Lt yra labai daug, trečia net nemąsto kol kaina yra iki 20 Lt, na o mūsų daug vaikiukų turinčiai mamytei jau ir 2 Lt yra didoki puinigai. Tai vat, mielos mano, kokia pinigų suma jum yra didelė, perkant ar tai šokoladą, ar tai žaislą, ar galų gale kažkokį kitą produktą? 
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2009-11-05, 07:48:52 | Nr. # 325 |
ištikima klubo narė
|
Kažkaip niekad apie tai nesusimąsčiau...Net nežinau...Mano mama sako, kad aš kaip tėvas - einu ir perku - į kainą nežiūriu. Vienas niuansas - Klaipėdoje - aš dar įsivaizduoju, kur ir ką galima pigiau nupirkti, o va kai grįžtu pas tėvus - tai tikrai neturiu supratimo, kas ir kur pigiau kainuoja.
|
|
| |
|
|
|