Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 14:50:39 | Nr. # 401 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (Odeta) Visada manau galvojam, kad darytumę tą ar aną kitaip, o darom taip kaip darom ir viskas o aš pamastau,kad beveik nekaisčiau nieko,nebent savę,nes babcė ragana baigiu pasidaryt 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:02:49 | Nr. # 402 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (balandiene) o aš pamastau,kad beveik nekaisčiau nieko,nebent savę,nes babcė ragana baigiu pasidaryt jei bandytum keist save tai gal jau babcė ragana būtum pasidarius senokai nieko negali žinoti iš anksto ...
|
|
| |
Odeta |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:05:49 | Nr. # 403 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-11
vieta: Aukštaitija
vaikai: Dvi dukrytės.
|
Quote (balandiene) o aš pamastau,kad beveik nekaisčiau nieko,nebent savę,nes babcė ragana baigiu pasidaryt badevil Quote (stebėtoja) jei bandytum keist save tai gal jau babcė ragana būtum pasidarius senokai badevil nieko negali žinoti iš anksto ... Kas ten gautūs, ar dar ne blogiau 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:07:59 | Nr. # 404 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) jei bandytum keist save tai gal jau babcė ragana būtum pasidarius senokai nieko negali žinoti iš anksto ... Quote (Odeta) Kas ten gautūs, ar dar ne blogiau neduok dieve,jau taip nekas,turės vyrui tėvynė medalį užkabint už ištvermę 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:13:36 | Nr. # 405 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) ,turės vyrui tėvynė medalį užkabint už ištvermę tai čia maniškiui ko gero irgi turėtų kokią žvaigždę duot 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:15:03 | Nr. # 406 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) tai čia maniškiui ko gero irgi turėtų kokią žvaigždę duot tai metamės ir prezidentei bendrą laišką rašom,gal gausim 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:17:59 | Nr. # 407 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) tai metamės ir prezidentei bendrą laišką rašom,gal gausim bet rašom , ne savo o vyrų vardu ... medaliai gi jiems 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:28:02 | Nr. # 408 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) bet rašom , ne savo o vyrų vardu ... medaliai gi jiems sutarta gal tu rašyk,mano raštas nekoks,aš pašto ženkliuką su voku nupirksiu 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:29:18 | Nr. # 409 |
ištikima klubo narė
|
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:35:11 | Nr. # 410 |
ištikima klubo narė
|
stebėtoja, mano daktariškas,labai kreivoju ir smulkinu,dar mažesnius paskirtų 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:37:52 | Nr. # 411 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) mano daktariškas,labai kreivoju ir smulkinu,dar mažesnius paskirtų aš atspausdinsiu , kaip printeris veiks , tada tikrai išskaitys o gal geriau po lietinį iškepasm ir užkabinam ir vargo mažiau ir medalis garantuotas 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2010-01-24, 16:41:07 | Nr. # 412 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) aš atspausdinsiu , kaip printeris veiks , tada tikrai išskaitys o gal geriau po lietinį iškepasm ir užkabinam ir vargo mažiau ir medalis garantuotas galima,greičiau bus ir jei ant plikės sako blizga 
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 13:08:53 | Nr. # 413 |
naujokas (-ė)
nuo: 2010-01-22
|
Labukas mergickos,ar nesusalot?Tai kaip ten su tuo laisku,parasete?
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 13:58:22 | Nr. # 414 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Miranda) Tai kaip ten su tuo laisku,parasete? ne taigi nusprendėm geriau po lietinį iškept bus papraščiau dar ir valgomas bus 
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 14:04:09 | Nr. # 415 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Bejėgiškumo jėga Mielosios, šią savaitę eilinį kartą įsitikinau, kad vyrams stiprios moterys nepatinka. Na, ne tai, kad nepatinka (gal jie net slapta žavisi stipriomis asmenybėmis su pistoletais už kojinių gumos), tačiau stiprios moterys nesukelia vyrams jokio noro jomis rūpintis. Ir čia mes, mielosios, nedovanotinai pralošiame. Mes tiesiog išmetame į šiukšlyną gamtos mums įduotą nuostabų įrankį — savo silpnumą. Tai štai, vieną rytą per baisiausius šalčius nebeužsivedė mano automobilis. Maniškio, kaip visada sunkią valandą, namie nebuvo: tik nepamenu, ar dar nebuvo, ar jau nebuvo. Ėmiau sukti galvą ir mąstyti logiškai: jei kažkas užšalo, o tas kažkas, kiek supratau, galėtų būti akumuliatorius, tai logiškai, jei aš jį atšildysiu, mašina užsives. Aš ramiai atsitempiau į kiemą prailginimo laidą, įkišau į jį feną, atsidariau kapotą ir ėmiau šildyti daiktą, panašų į akumuliatorių. Aš suprantu, kad gali skambėti keistai, bet niekas nepasakys, kad tame nėra logikos. Nepatikėsite, mielosios, nepraėjo nė viena minutė, kai aplink mane ėmė būriuotis besišypsantys kiemo vyrai. Kiti net pro šalį važiavę sustojo ir išlipo iš mašinų. O dabar įsivaizduokite: stoviu aš viena viduryje kiemo, silpna, bejėgė moteris, su daiktu, panašiu į pistoletą, kaip kokia ponia Smit iš to filmo, kur vaidina Angelina Džoli, o aplink mane pilna visokio plauko bradų pitų ir banderasų su krokodilais. Na, ne tais žaliais, bet tokiomis žnyplutėmis akumuliatoriui užvesti. Kol aš čiauškėjau, jie labai noriai viską remontavo: kol vienas užvedinėjo automobilį, kitas pataisė sugedusį durelių užraktą, trečias nugramdė sniegą nuo priekinio stiklo. Tarp mūsų vyravo harmonija: vyrai buvo stiprūs ir išmintingi, aš silpna ir su savo naujais juodsidabrės lapės kailinukais. Man patiko. Mielosios, jūs mane pažįstate, aš juk niekada nepraleidžiu progos pažvelgti į situaciją tyrinėtojos žvilgsniu. Ir ką, jūs manote, aš mačiau vyrų akyse? Tikrai ne panieką ar pasipūtimą, bet tikrą simpatiją, sumišusią su noru globoti būtybę, bandančią atšildyti akumuliatorių fenu. Aš net įžvelgiau kai kuriuose juose net nesąmoningą norą man ką nors padovanoti. Vienas man ištiesė vizitinę kortelę: jeigu kartais vėl neužsikurčiau. Aš labai padėkojau ir, įsėdusi į automobilį, pamojavau visiems ranka, lyg kokia balta žuvėdra, ir nuvažiavau. Mielosios, aiškiai supratau, kad prieš bejėgę moterį vyrai tampa bejėgiais. O tada su apmaudu prisiminiau visą savo neteisingą stiprios moters gyvenimą. Pirmąją įkaltą vinį, po kurios maniškis pasakė: „nu, matai, kaip gerai pavyko“, ir nuo to laiko visas vinis aš susikalu pati. Vėliau išmokau išgręžti sienoje skylę, įkalti nusmailintą medgaliuką ir įsukti sraigtelį. Vėliau, nebeapsikentusi kaimynų skundų, kad jiems drėksta, nusipirkau “sanitarinį“ silikoną ir puikiai užsisandarinau vonią. Ir netgi tuo, kvaiša, didžiavausi. O kaipgi, mano draugės irgi ne iš kelmo spirtos. Kai vienos vyras išvažiavo į ilgą reisą, ji ėmė ir išsibetonavo (aš nejuokauju!) tvartelio grindis. Ta mano draugė, buvusi psichologė, ėmėsi ūkininkauti ir nutarė auginti avis. Negana to, ji, pasikonsultavusi su pažįstamu armėnu, ėmė ir papjovė aviną. Armėnas buvo pakraupęs: „Ty čto, ženščyna?“. O jos vyrą, beje, po kurio laiko pamačiau beburkuojantį su tokia dažyta višta. Bet aš, ginkdie, draugei neprasitariau — ką gali žinoti, dar nukirs. Tai va, mielosios, pačios esame kaltos. Bijau, kad greitai ir mūsiškai vyrai, kaip kokie norvegai, ims vežtis bejėges moteris iš Tailando. Aš rimtai, vienos mano draugės vyras, dirbantis Norvegijoje, kai aš pajuokavau, kad tik neparsivežtų jis kokios gražuolės norvegės, nuramino, atseit jos net nežiūri į vyrą, kuris neturi išsilavinimo, padėties visuomenėje, sąskaitos banke ir namelio. Todėl paprasti norvegų santechnikai, žuvies fabriko darbininkai ar statybininkai priversti vežtis mielas moteris iš Tailando ar Rytų Europos. Pala pala, juk maniškis minėjo į darbą priėmęs baltarusę buhalterę? O dieve, ką dabar daryt... Nors, kai pagalvoji, po feno akcijos man simpatiją jaučią visas kiemas vyrų... O kokios jus esat su vyrais stiprios - ir su grieztuvu namie dirbate ir santechnika su elektra taisote ar silpnos, visada laukiate, kai vyras viska padarys. 
Žinutę redagavo Tutti - Pirmadienis, 2010-01-25, 14:18:38 |
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 14:56:18 | Nr. # 416 |
naujokas (-ė)
|
Kokia grazi istorija cia su tuo fenu ir masina.Net pagalvojau-kokia as silpna,net masinos nemoku vairuoti,ka jau kalbeti apie akumo sildyma.O ir kaimynai visi pensinikai.... 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 14:58:56 | Nr. # 417 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) O kokios jus esat su vyrais stiprios - ir su grieztuvu namie dirbate ir santechnika su elektra taisote ar silpnos, visada laukiate, kai vyras viska padarys. man labai patiko tavo rašinukas ... buvo panaši situacija ir man , nors nuleistą ratą pasikeist moku , bet vyrukai autoservisuose pasirodo nemoka jų priveržt , kad galima būtų atsukt ... Važiuoju Kaune žiedu , girdžiu pypina viriškis ir rodo į mano ratą -viskas ratą nuleido pagalvojau , ir pasukau į artimiausia eikštelę , žiūriu gi tas vyrukas pasuko irgi ... Aišku aš išsitraukiau atsarginį rata domkratą ir jau keisiu, pamačiau , kad žiūri ir šypsosi, bet šypsenėlė dingo kai pradėjau ratą atsukinėt ... nes jis neatsisuko , tada vyrukas atėjo į pagalbą , paskui kitas prisidėjo , stovėjau ir žiūrėjau kaip jie plūkiasi negalėdami atsukti , lūžo domkratas , bet rats nė krust... prisidėjo dar vienas su savo domkratu... pagaliau ratas pakeistas ... Kas man beliko pasakyt ačiū , bet tikrai jaučiausi laiminga todėl , kad esu moteris ir kad jie man padėjo ... Kitu atveju reiktų kviestis vyrą , kad atvažiuotu... bet kam savas , jei yra svetimi o namuose elektros netaisau , nes esu per žiopla , sakau , kad nutrenks , bet kanalizaciją tai tenka valyti ...
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 15:07:51 | Nr. # 418 |
naujokas (-ė)
|
As virtuveje daznai uzkisu kriaukle,tai brangiausias kiekviena karta sukdamas ta troseli vis burba,kad kita karta valysiu pati,oi,oi-sakau,ot ir isivalysiu,galvoja kad nemokesiu.
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 15:23:50 | Nr. # 419 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (Miranda) oi,oi-sakau,ot ir isivalysiu,galvoja kad nemokesiu. Na ne As saviviskio taip negazdinu, kad paciai nereiketu paskui ko daryt, yra vyras, lai tvarkasi. As dar pagyriu: na ka as be taves daryciau, prapulciau turbut. Tai maniskis toks patenkintas paskui sedi ir man linksma 
Žinutę redagavo Tutti - Pirmadienis, 2010-01-25, 15:24:32 |
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2010-01-25, 15:32:18 | Nr. # 420 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Tutti) na ka as be taves daryciau, prapulciau turbut. gudri tu 
|
|
| | |
Miranda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-26, 10:10:01 | Nr. # 422 |
naujokas (-ė)
|
Labas rytas,kaip ir atsilo oras,tiksliau tai-salcio nedaug.Buvau mieste,tai kol parejau,susalau,vejas.Tvarkiausi savivaldybeja pasalpas,na toms-daugiavaikems,matai kitas istatymas,jei isnesa pajamos,tai kaip ir nebedaugiavaike,jei truksta-tai jau kaip ir daugiavaike.Tai as-daugiavaike! 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-26, 10:15:10 | Nr. # 423 |
ištikima klubo narė
|
Labas Miranda, Quote (Miranda) .Tai as-daugiavaike! šaunu , kad nors tokią pagalba bus 
|
|
| |
Miranda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-26, 10:24:52 | Nr. # 424 |
naujokas (-ė)
|
Pasirodo,kad net socialine pasalpa man priklauso,tai viska susitvarkiau,jau kita men.tiek litu uzturesiu,galvoju,kur cia reiks deti tiek,gal sakes reiks nusipirkti,kad butu su kuo pavartyti litukus 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2010-01-26, 10:27:02 | Nr. # 425 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Miranda) Labas rytas,kaip ir atsilo oras,tiksliau tai-salcio nedaug.Buvau mieste,tai kol parejau,susalau,vejas.Tvarkiausi savivaldybeja pasalpas,na toms-daugiavaikems,matai kitas istatymas,jei isnesa pajamos,tai kaip ir nebedaugiavaike,jei truksta-tai jau kaip ir daugiavaike.Tai as-daugiavaike! oi tie įstatymai nežinai kartais nereikia dėl vaikų pinigų prašymų perašyt,kad gaut 97lt ir 52lt,nes mūsų pajamos irgi permažos..
|
|
| |
|
|
|