Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 13:00:10 | Nr. # 652 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
|
|
| |
Vakaruška |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 13:16:50 | Nr. # 653 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-02
vieta: Smaragdo sala
vaikai: Tikrai bus
|
Quote (arija) bet atėjus šalia tos randat dar gražesnę biggrin Kų darot? crazy dazniausiai perku ta ilgai isnoreta nebent kai pasimatuoju joje matau kokiu minusu tada jau svarstau, bet vistiek iseinu dazniausiai su tuo daiktu ilgai isnoretu 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-01-19, 18:06:16 | Nr. # 654 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) Pardėj pamatot super duper suknikę (trūks plyš norit turėt) kojinėj sustaupot bet atėjus šalia tos randat dar gražesnę Kų darot? na,bent aš pirkčiau tą kur dar gražesnė ko gi kuklintis reikia tik griebt kol spėji 
|
|
| | | | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-01-21, 09:38:23 | Nr. # 658 |
ištikima klubo narė
|
Jei kalba eitų apie mane -tai daug , nes turiu labaai daug norų , kartais visai nesusijusių su mano asmeniu ....Dar reikėtų tsižvelgti į pačius pirkinius , ar jie būtų kasdieniniai,pramoginiai ar investicijos 
|
|
| | |
Tutti |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-01-21, 10:44:08 | Nr. # 660 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (arija) tenkiniesi su tiek kiek yr Na man taip yra. O parduotuviu as nemegstu, tikrai net stebina zmones einanti prasiblaskiti i prekybos centrus O jei jau man kazka konkreciai reikia praeinu, surandu patinkanti preke ir perku. 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-01-21, 19:00:06 | Nr. # 661 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) Kaip manot, kiek reik moteriai pinigų, kad jin galėtų viską nusipirkt ko trokšta? man pagal nuotaiką,kartais užtenka mažai ir tų neišleidžiu,bet kartais.... galėčiau banką nusiaubt 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-01-25, 12:38:44 | Nr. # 663 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Manau, tai kiekvieno žmogaus apsisprendimas. Nereikia nei stebėtis, nei smerkti...Vieniems duota būti tėvais, kitiems - ne...todėl nereikia visų "dėti" į streotipus....Galbūt laikas pakeis jų sprendimus...
|
|
| | |
arija |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-01-27, 07:11:49 | Nr. # 665 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
Echhh, merginos, kaip manot kas tai yra "pasileidusi moteris" ? 
|
|
| |
arija |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-01-28, 07:19:55 | Nr. # 666 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-10-31
vieta: Kretinga
vaikai: Dukrytė ir sūnytis
dovanėlės: 21
laimėjimai:
|
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-01-28, 14:09:32 | Nr. # 668 |
ištikima klubo narė
|
Ko gero ko daugiausia yra tai knygų , dar šeimyninių nuotraukyčių rėmeliuose .Statulėlių pati neperku , nu nebent kas parveža lauktuvių , pagalvėlių irgi yra , dar gėlių ant palangių -vienu žodžiu visokio šlamšto 
|
|
| | |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-02-02, 11:06:47 | Nr. # 670 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) "Gražios moterys turi didžiulį pranašumą - joms nereikia atrodyti protingoms" aš manau kad tai tiesa , nes dažniausiai susitikus žmogų jį vertinam akimis , o tik vėliau ausimis , o dar jei žmogutis visai negražus tai ir niekas jo nekalbina . Quote (arija) Negi gražiomis būti didesnis pranašumas... o gal geriau būti protingai... nors man geriau patiktų būt protingai ir gražiai , bet jei tektų rinktis , tai rinkčiaus ko gero protą .
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 11:15:30 | Nr. # 671 |
ištikima klubo narė
|
Quote (arija) Echhh, merginos, kaip manot kas tai yra "pasileidusi moteris" ? Mano nuomone - tai ta, moteris, kuriai nėra jokių moralės normų, kuri gali visur eiti "non stop"...jei nesvarbu niekas, tik jos pačios interesai, gal kažkokios naudos matymas.... Kalbant apie namų jaukumą - pas mus ko gero daugiausia knygų ir žurnalų, labai nemėgstu visokių statulėlių ir šiaip smulkmenų, kurių man visiškai nereikia...tokioos dažniausiai būna dovanotos... Per įvairiausius puodelius, jau neįmanoma "perlipt" - net nežinau, kur juos sudėt... Stengiuosi pati nepirkti visokių "nesąmonių", kad paskui netektų sukti galvos kur jas sukrauti... Man namų jaukumas dažniausiai asocijuojasi su kvapais, žinoma, negalėčiau gyventi ir tokiuose kur viskas sterilu, kaip ligoninėje, ar kokiam muziejuje. Namuose reikia gyventi.
|
|
| |
Tutti |
Žinutė parašyta: Ketvirtadienis, 2011-02-03, 16:26:38 | Nr. # 672 |
klubo narys (-ė)
nuo: 2008-11-05
vieta: Ten kur jura osia
|
Quote (arija) O kas pas jus namučius daro jaukius, ko pilna, a? Kadangi as visada salu, taip namie turetu buti silta, turiu omeni siltu spalvu sienos, baldai ir daug sviesos. Esu minimalizmo salininke, kuo maziau daiktu, baldu Quote (arija) Negi gražiomis būti didesnis pranašumas... o gal geriau būti protingai... Na siais laikais manau, kad turedama dabartine kosmetika, gera kirpeja galima is senos raganos padaryti grazuole, net be plastiniu operaciju. Aisku reikia laiko ir kantrybes. Tai gi protinga moteris visada, jei netingi, buna labai grazi. Quote (arija) Echhh, merginos, kaip manot kas tai yra "pasileidusi moteris" ? Quote (Vėja) Mano nuomone - tai ta, moteris, kuriai nėra jokių moralės normų, kuri gali visur eiti "non stop"...jei nesvarbu niekas, tik jos pačios interesai, gal kažkokios naudos matymas.... Sutinku su Veja, labai tikslus apibudinimas 
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:08:34 | Nr. # 674 |
ištikima klubo narė
|
Manau, kad teisybės yra. Kadangi žmogus bręsta, keičiasi jo požiūris, gyvenimo supratimas, juk ne veltui ir krizės būna kas septynis metus...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-02-06, 11:35:49 | Nr. # 675 |
ištikima klubo narė
|
Situacija : Su vyru išsiskyrėt auginat vaiką ir sutinkat berods savo gyvenimo meilę , jaunesį 10metų už jus vyrą , įsimylit , lyg viskas ir gerai , bet vyrukas pareiškia , kad jis nenori gyvent su jūsų vaiku . Močiutė su mielu noru jį pasiimtu pas save. Ką darytumėt : pasiustumėt tą vyruką tolyn , ar palikusios vaiką pas močiutę bandytumėt savo laime su tuo vyruku ?
|
|
| |
|
|
|