Mes soc. tinkluose |
Google +
Facebook'e
|
|
|
Kam virš 30... (2 dalis)
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Sekmadienis, 2011-02-06, 13:19:59 | Nr. # 676 |
ištikima klubo narė
nuo: 2008-11-25
|
Pirmas dalykas - niekuomet neišsižadėčiau vaiko, kad ir kokia didelė meilė bebūtų vyrui. Vyrą galima pakeisti - o vaiko vėliau gali ir nesusigrąžinti. Dešimčia metų jaunesnis - manyčiau, kad tai tiesiog aistra, o ne meilė, visa kita ko gero parodys laikas... Jei jau nuo pradžių "statomos" sąlygos - vadinasi, čia nėra tikras jausmas.
|
|
| | |
Vėja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-02-09, 09:20:38 | Nr. # 678 |
ištikima klubo narė
|
Parašiau šitą nuomonę iš gyvenimiško pvz., realaus ir neišgalvoto. Kai motina, paliko savo mažutę, tuomet pirmokę dukerį gyventi su močiute - motyvuodama tuo, jog vaikui geriau ten, arčiau mokykla ir pan. Kai skyrėsi su savo draugu - ji kaltino (paradoksas) - jį, bet ne save, kad atseit jis neleido pasiimti dukters pas juos, kas buvo visiškas marazmas...Kai tas vyriškis sakydavo, kad pasiimk su savimi mergaitę - ji pati rasdavo tūkstančius priežasčių,kaip to nedaryti... šiai dienai mergaitė - jau suaugusi mergina, ir artumo tarp jos ir motinos nėra...o motina vėl buvo susiradusį jai į sūnus tinkantį vyrą...tik klausimas ar šiai dienai jie vis dar gyvena kartu, nes jos pačios žodžiais tariant, ko gero aš nesukurta gyventi šeimoje...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-02-09, 14:33:48 | Nr. # 679 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-06-23
|
Quote (Vėja) Kai motina, paliko savo mažutę, tuomet pirmokę dukerį gyventi su močiute - motyvuodama tuo, jog vaikui geriau ten, arčiau mokykla ir pan. aš irgi žinau tokių situacijų ir manau čia tik savęs pateisinimas , jei nenori pati vaikus augint -niekaip nesuprantu kam jų prisidaryt .
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Trečiadienis, 2011-02-09, 17:13:31 | Nr. # 680 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-02-10
vieta: Rokiškis
vaikai: 2 pupuliukai:)
|
Quote (arija) kad charakteris keičiasi kas 7 metai Ar teisybė? man atrodo teisybė,mes patys keičiamės tai ir charakteris keičiasi.. Quote (stebėtoja) Situacija : na moterytė elgesi kaip gegutė..aš tokį jaunuolįgreitai pro duris išvyčiau.. o vaikas yra neatsiejama motinos dalis,bent aš be saviškių negalėčiau..
|
|
| |
Vėja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-11, 11:13:14 | Nr. # 681 |
ištikima klubo narė
|
Tegu kiekvienas elgiasi taip, kaip jam atrodo teisinga, o gyvenimas tikrai atseikės pagal nuopelnus, jei gu kas...
|
|
| |
Ritaka |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-11, 19:53:05 | Nr. # 682 |
ištikima klubo narė
nuo: 2009-03-09
vaikai: du berniukai ir dukrytė
|
Quote (stebėtoja) ar palikusios vaiką pas močiutę bandytumėt savo laime su tuo vyruku ? Na vyrų yra daug-vieną dieną čia,kitą ne.O vaikai yra savi-ir nemėtomi kur papuola,kad pati galėtum gyventi laisvai.Mano gyvenime taip ir buvo,mane mama išvežė pas senelius ir kūrėsi savo gyvenimą,ir jis po šiai dienai nesutvarkytas,ir vis dažniau prisimena vaikus,o ne savo vyrus...... Gyvena viena>( Žinoma jokio artumo mūsų santykiuose nėra,nes vaikiškos nuoskaudos lengvai nepasimiršta,ir jos neištaisomos jau 
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-02-15, 09:54:14 | Nr. # 683 |
administratorė
|
Quote (stebėtoja) Situacija : Su vyru išsiskyrėt auginat vaiką ir sutinkat berods savo gyvenimo meilę , jaunesį 10metų už jus vyrą , įsimylit , lyg viskas ir gerai , bet vyrukas pareiškia , kad jis nenori gyvent su jūsų vaiku . Močiutė su mielu noru jį pasiimtu pas save. Ką darytumėt : pasiustumėt tą vyruką tolyn , ar palikusios vaiką pas močiutę bandytumėt savo laime su tuo vyruku ? Nu jau ne, taip niekada nepadaryčiau Nei vienas pasaulio vyras nevertas savo vaiko, kuris yra dalėlė manęs...
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-02-15, 11:00:13 | Nr. # 684 |
ištikima klubo narė
|
Quote (Balanda) Nei vienas pasaulio vyras nevertas savo vaiko, kuris yra dalėlė manęs... 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Antradienis, 2011-02-15, 11:22:38 | Nr. # 685 |
ištikima klubo narė
|
O aš dar galvoju , kad jei vyras protingas ir moteris jam kažką reiškia , jei jis tikrai nori susieti su ja savp gyvenimą , tai jis tokokią moterį paprotins ir pasakys , kad ji savo vaiką turėtų auginti pati ir jis tą vaikutį laikys savu ...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-25, 16:29:59 | Nr. # 686 |
ištikima klubo narė
|
Dauguma laiko naminius gyvūnėlius , juos lepina , kartais net drabužius perka ... kaip jūms atrodo ar čia ne nukrypimas nuo normos ? Juk šuo turėtų būti voljere ar prie būdos , o katinas lakstyti laukais ir gaudyti peles ?
Žinutę redagavo stebėtoja - Penktadienis, 2011-02-25, 16:30:59 |
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-25, 16:34:29 | Nr. # 687 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Dauguma laiko naminius gyvūnėlius , juos lepina , kartais net drabužius perka ... kaip jūms atrodo ar čia ne nukrypimas nuo norsmos ? gal priklauso kiek tų drabužių mes kai taksą turėjom,tai mezgiau liemenę(dar kepurytę ir kojnytes-juokams),kad laukan vedžiot galėčiau,nes tik kelių mėnesiukų buvo,tai po nardymo pusnyse ledo gabaliukai prilipdavo.. ir bais drebėdavo..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-25, 16:37:08 | Nr. # 688 |
ištikima klubo narė
|
Na mūsiškis tai drabužių neturi , bet išlepintas baisiausiai . Trečias mūsų vaikas , mes ir patys sakom, kad mes nenormalūs 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-25, 16:57:33 | Nr. # 689 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Na mūsiškis tai drabužių neturi , bet išlepintas baisiausiai . Trečias mūsų vaikas , mes ir patys sakom, kad mes nenormalūs tai kai kambary augini,kažkaip kitaip ir neišeina.. mūsų irgi gyvūniukai buvo išpaikinti,tai užkoto naktį reikalaudavo,tai valgį susmulkint tekdavo..
|
|
| |
Balanda |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-02-25, 17:22:18 | Nr. # 690 |
administratorė
|
Quote (stebėtoja) O aš dar galvoju , kad jei vyras protingas ir moteris jam kažką reiškia , jei jis tikrai nori susieti su ja savp gyvenimą , tai jis tokokią moterį paprotins ir pasakys , kad ji savo vaiką turėtų auginti pati ir jis tą vaikutį laikys savu ... Būtent, vyras, kuris myli moterį tai mylės ir jos vaikus (arba bent jau neatstums) Quote (stebėtoja) Dauguma laiko naminius gyvūnėlius , juos lepina , kartais net drabužius perka ... kaip jūms atrodo ar čia ne nukrypimas nuo normos ? Juk šuo turėtų būti voljere ar prie būdos , o katinas lakstyti laukais ir gaudyti peles ? Pirkt tai neperku, o mezgu pati drabužėlius savo šunytei, nes ji vietomis beveik be plaukiukų, tai žiemą lauke plikai lakstyti yra šalta O namie tai nerengiu 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 09:02:40 | Nr. # 691 |
ištikima klubo narė
|
Tai gal pasvarstykim apie lygias teises : daug kalbų apie moters ir vyro lygeteisiškumą , kaip manot kurie visgi turi daugiau tų teisių vyrai ar moterys 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Penktadienis, 2011-05-06, 11:20:03 | Nr. # 692 |
ištikima klubo narė
|
ai,man atrodo,kad vistiek vyrai.. nieko nesakau,dabartiniai vyrai viską padeda,tvarko,gamina maistą,prižiūri vaikus,bet pas juos vistiek viso to darymas yra kitoks ir tai darydami savęs nenusiskriaudžia,o va moterytės,kartais per daug laiko visus kampus..tiesiog,gal dar nevisai mokam atsipalaiduot ir tinkamai savo teisėm pasinaudot...
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-05-09, 17:09:55 | Nr. # 693 |
ištikima klubo narė
|
O aš manau , kad moterys , nes jos vis reikalauja ir reikalauja ....Dabar ko gero jau vyrai už savo teises kovot turėtų 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-05-09, 17:15:14 | Nr. # 694 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) O aš manau , kad moterys , nes jos vis reikalauja ir reikalauja ....Dabar ko gero jau vyrai už savo teises kovot turėtų na,kaip pažiūrai kai kuriose šeimose vyriokams tikrai nelengva.. manyčiau reikia daugiau vieniems kitus stengtis suprast ir bus viskas gerai,nesi mes juos labai spausim,nei jie piknaudžaus..
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-05-09, 17:18:13 | Nr. # 695 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) na,kaip pažiūrai kai kuriose šeimose vyriokams tikrai nelengva.. va būtent 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-05-09, 17:21:37 | Nr. # 696 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) va būtent o tai ko taip žmonas išsiauklėja,reikia per kelienį ir diržiuko 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-05-09, 17:23:35 | Nr. # 697 |
ištikima klubo narė
|
Quote (balandiene) o tai ko taip žmonas išsiauklėja,reikia per kelienį ir diržiuko aha pabandytų ....
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Pirmadienis, 2011-05-09, 17:27:17 | Nr. # 698 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) aha pabandytų . aha,papuolei rudoji,ko vyrą skriaudi 
|
|
| |
stebėtoja |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-07-23, 15:51:03 | Nr. # 699 |
ištikima klubo narė
|
Nu pamąstykim : visi skuba, bėga , lekia , o nuo to skubėjimo daug ko nespėjam ir nepadarom , kartais nervinamės , kartais visai be reikalo ... Ar esame nervingos ? Aš kaip degtukas -plyksteliu ir užgestu . Galiu bartis , o po 5 min. ( kai jau garas išeina pro ausis ) šypsotis , nelikau pykčio savyje . O va mano draugė su vyru gali mėnesį ir daugiau nekalbėti . Na o jūs ? gal pasipasakojam ? 
|
|
| |
balandiene |
Žinutė parašyta: Šeštadienis, 2011-07-23, 19:11:17 | Nr. # 700 |
ištikima klubo narė
|
Quote (stebėtoja) Ar esame nervingos ? Aš kaip degtukas -plyksteliu ir užgestu . Galiu bartis , o po 5 min. ( kai jau garas išeina pro ausis ) šypsotis , nelikau pykčio savyje . aš tikrai nervinga,bet... kaip tu ir sakai tik trumpam plyksteliu...o dažnai,net neplyksteliu,tik savy pabumbu.. bet aš radau pasiteisinimą... tiksliau to priežastį-pervargimas..tiesiog dabar daug tempo,tai .. o su vyru ilgiausiai 15min esu nekalbėjus 
|
|
| |
|
|
|